Allah kolaylıklar versin canım, inşaallah mide bulantıların geçer bir an önce, rahat bir hamilelik geçirirsin.çok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım
canım senın olur ınsallah benm umduum cok ayrıca maslak acıbademe cok guvenıyorm oraya gıdıp basarısız sonuc alan kımseye denk gelmedım kendı kardesımde orada tedavı gordu 2 defa ıkısıde basarılı oldu yanı senın klınıkten yana sansın yuksek moralınde guzel allah ızın verırse senın olur ama ben henuz opu asamasına dahı gelmedım pek umutda baglamıyorm aslında dıer ay bagladım sonra cok uzuldm bu ay ne olsa yıne olmayacak dıye baslıyorm olmazsa cok yıkılmamamk ıcınCanımm yaa korkmuyodum aslında eşim korkuttu ilk tedavide opudan uyanırken ağladın baya ağrın vardı dedi bende birazcık tırstım düşünüyorum aklıma da gelmiyor hiç :/ evet canım çideri sen anlatmıştım bana aynen fiyat 5.000 oldu muayenede 400 dü 300 oldu inşallah bu tedavinde olucak görürsün bak İstanbul'a gerek kalamayacak
Canımm umarım emeklerimizin karşılığını alıcaz bnde rahattım ah bu Kociş korkuttu beni zaten stresliyim evhamlıyım huyumuda biliyo ama boşluğuna geldi sanırım hayırlısıyla bi atlatsam Yarını
Hayırlı olsun canım. İnşallah hamile haberini de duyariz 1 hafta sonra. inşallah Rabbim bizi de bebeklerimize kavuştursun.Benim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)
inşlh bebelerin seninle olur...Benim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)
ailende haklı cnm önce seni düşünüyorlar haliyle sen onların yerinde olsan aynı şeyi düşünürdün muhakkak ama olsun artık kötü düşüncelerini sil at başlamaış olduğun tedavine sarıl mutlu huzurlu devam et sonuna kadar...sağol cnm benm allah razı olsn senın cocuk neyıne dıyorlar yanı durumda cocuk derdın olmasın demek ıstıyorlar benm bu halde cocuk ıstememe kızıyor aılem ama benmde derdım ılerıde ınsallah ılerlemez ama allah etmesın sureklı okuyorm takıp edıyorm benm gıbı olanların sonu bazen1 bazen2 bazen 5 sene sonra hepsının sonu kanser olmus yanı benm durumumda olupta kansere yakalanmayan yok eskıden sureklı arastırıyordm karalar baglıyordm bende eger ılerıkı safhalara gelırsem hıc bebek tedavısı goremem dıye acele edıyorm aılemde önce saglıgın dıyor eğer sureklı atak gecırmesem sıkıntı olmayacak ama her atakta bır darbe aldıgını pankreasın atakların nekdar sık olursa ksnere okdar cabuk yakalanacagın yazıyor ınternette buna sukur ediyorm devamlı bınlerce sukur en azından aılemın madd ımkanı var en ıyı proflara gıttım ellerınden gelenı yapıyorlar tup bebek tedavımı kızdıkları ıcın gızlı tutuyorm onu soylesem ondada maddı destek olurlar
yarın inşlh kaliteli yumilerin olsun .. agrı biraz oluyo ama o da tatlı bi agrı ...mutluluğun ağrısı bence.. geriside mutluluk olsun..Hayırlı olsun canımm Rabbim mucizene kavuştursun ikiz annesi okursun bak belki de Ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyo diye okudum Kızlardan canım bilgin olsun bi de kabak çekirdeği iyiymiş
Canımm benim çok tşkler hadi bakalım dünki olumsuzluktan çık güçlü güzel anne adayının sen kuzum bebişlerin gelecek daha :)
Kızlara günaydın hepinizede yarın opum var korkuyorummm yaa biraz ilk tedavide nasıldı unuttum da acısı ağrısı oluyo muydu sonradan yaa
Ayy canımm inşallah yaa inşallah Dediğin gibi olurinşlh bebelerin seninle olur...
ailende haklı cnm önce seni düşünüyorlar haliyle sen onların yerinde olsan aynı şeyi düşünürdün muhakkak ama olsun artık kötü düşüncelerini sil at başlamaış olduğun tedavine sarıl mutlu huzurlu devam et sonuna kadar...
yarın inşlh kaliteli yumilerin olsun .. agrı biraz oluyo ama o da tatlı bi agrı ...mutluluğun ağrısı bence.. geriside mutluluk olsun..
inşlh bebelerin seninle olur...
Amin canim insallah
Canım, hep aynı yerden değil, arada diger taraftanda yaptir tabi ama o kadar da takılma yani. Ben kendim yaparken biri aacıdıysa bir kac gün diğer tarafa vuruyordum falan yani öyle saymana gerek yok. Hemşirelere de doktorlara da güven nolursun. Kendine de güven iyi düşün, benim eşim de çok pimpiriklidir, o insanı o kadar yıpratıyor ki. Yani zaten bizlerin düşünmemiz gereken bircok şey var. Kendini daha çok strese sokuyorsun. Bu da hem seni hem çevrendekileri hem de tedavinin sonucunu etkiler. Ne olursa oolsun, hersey yanliş bile olsa olacaksa Rabbim öyle bir oldurur ki hepimiz şaşarız nasıl olur diye. Allahın mucizelerine inanan birisin sen. Lütfen bu önümüzdeki 1 ay rahat olmaya calış olur mu.kızlar gonal f dün sağ koldan yaptırdım bana ilk defa koldan önerdıler . . hemşire sankı vurmadı gibi gelmedi defalarca ben bu ıgnelerden yedım sekerıme bakılırken dahı bır damla kanı hıssedıyorm ama dun ıgnenın degdıgını hıssetmedım içimden gunahını aldım kızın vurmadı sankı dıye cunku cok bılmıstı şurdan vurucaksınız dıyınce (kliniğin bana gösterdiği yer) bız bu ısın okulunu okuduk hayır burdan dıyıp kolumun arkasına dogru yandan vurdu ustelık klınık ozellıkle burdan degıl burdan dedı ama hemsıre cok bılmıs dıer traftan vurcagını soyledı ve hıc hıssetmedım gunahını aldıgım ıcınde uzulmuıy degılım ama sankı vurmadı bunuda dedıgımde neden vurmayım dedı okdar korkar oldum pımpırık oyle boyle degıl allah yardım etsın . . dün sağ koldan vurdurdum bugun sol koldanmı vurdurayım yanı hergun aynı kolamı farklı kolamı degıstıreyım? menagonda oyle dun vurdurdugum yerden degıl dıer traftanmı vurdurmalıyım
Allah kolaylıklar versin canım, inşaallah mide bulantıların geçer bir an önce, rahat bir hamilelik geçirirsin.
Ben birşey hatırlatmak istiyorum sana, tsh değerine baktırdın mı? Benim gebelikten önce biraz yüksekti ilaçla düşmüştü, gebelikten sonra da birden beşin üstüne fırladı. İlaçla kontrol altına alındı çok şükür. Gebelikte tsh önemli, biliyorsun. Hatirlatmak istedim. Sen ve kuzun, Allaha emanet olun canım.
Amin canim insallah, Allahim hepimizin gonlune gore versin.. Normalde test gunum yani 12.gun cumartesi ama ben 10.gun olan persembe yaptirmayi dusunuyorum.. Yani haftaya bugunHayırlı olsun canım. İnşallah hamile haberini de duyariz 1 hafta sonra. inşallah Rabbim bizi de bebeklerimize kavuştursun.
Canım benim tşk ederim inşallah canım inşallah olucak ama yaa sen böyle negatif düşünüp vücuda o negatif enerjiyi verirsen olmaz ki yapma böyle lütfen iyi düşün ki iyi olsun yaa bak biz inanıyoruz dualarım seninle bu sefer oluck yapma lütfencanım
canım senın olur ınsallah benm umduum cok ayrıca maslak acıbademe cok guvenıyorm oraya gıdıp basarısız sonuc alan kımseye denk gelmedım kendı kardesımde orada tedavı gordu 2 defa ıkısıde basarılı oldu yanı senın klınıkten yana sansın yuksek moralınde guzel allah ızın verırse senın olur ama ben henuz opu asamasına dahı gelmedım pek umutda baglamıyorm aslında dıer ay bagladım sonra cok uzuldm bu ay ne olsa yıne olmayacak dıye baslıyorm olmazsa cok yıkılmamamk ıcın
Canım belki eli çok hafiftir anlamamışsındır bende hiç hissetmiyorum vurunurken gonal f i ben farklı yerlerden verdirdim hep ama koldan vurdurmadım canım Göbek Çevresi dediler bugün Sağdan vurduysam yarın soldan vurdumkızlar gonal f dün sağ koldan yaptırdım bana ilk defa koldan önerdıler . . hemşire sankı vurmadı gibi gelmedi defalarca ben bu ıgnelerden yedım sekerıme bakılırken dahı bır damla kanı hıssedıyorm ama dun ıgnenın degdıgını hıssetmedım içimden gunahını aldım kızın vurmadı sankı dıye cunku cok bılmıstı şurdan vurucaksınız dıyınce (kliniğin bana gösterdiği yer) bız bu ısın okulunu okuduk hayır burdan dıyıp kolumun arkasına dogru yandan vurdu ustelık klınık ozellıkle burdan degıl burdan dedı ama hemsıre cok bılmıs dıer traftan vurcagını soyledı ve hıc hıssetmedım gunahını aldıgım ıcınde uzulmuıy degılım ama sankı vurmadı bunuda dedıgımde neden vurmayım dedı okdar korkar oldum pımpırık oyle boyle degıl allah yardım etsın . . dün sağ koldan vurdurdum bugun sol koldanmı vurdurayım yanı hergun aynı kolamı farklı kolamı degıstıreyım? menagonda oyle dun vurdurdugum
yerden degıl dıer traftanmı vurdurmalıyım
E egunal canım benim moralini bozmak için yazmıyorum sadece fikrin olsun istedim.
Herkeste aynı olmuyor tabi ama benim 8.hafta başladı ve şiddetlenerek devam etti 17.haftaya kadar devamlı kusar vaziyetteydim 2-3 kere serum yedim, başlarda metpamid ilacı günde 3 kere alıyordum sonra oda bi işe yaramadı ne yesem anında çıkıyordu ve bu süre içinde 6kg verdim. Sonra zofran dilde eriyen bulantı ilacına başladım çok şükür o kusmalarımı geçirdi. Birde kusarken kan da gelmeye başlayınca mide asit üretiyormuş bundan dolayı yediklerimi öğütemiyormuş bunun içinde her sabah aç karna önce lansor sonra zofranı aldım onunla ayakta kalabildim. 16.Haftada zofranı kestirdi doktorum biraz zorlandım ama lansoru hala kullanıyorum ve doğuma kadar da kullanacağım.
Gerçekten çok zor bir durum çekmeyen bilmez. Ama bir o kadar da güzel ben bi yandan ağlıyordum halime ama bir yandan da o iyi olsun da razıyım herşeye dedim. Rabbime şükürler olsun bunları nasip etti bize dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Topiğimizin tecrübeli hamişi gelmişşşşş canım nasılsın bulantılar nasıl aklımız sende dikkat et kuzum tsh hakkında fikrim yok ama umarım tahlillerinde hiç bi sorun çıkmaz canımm özledik yaaa seni uzatma lütfen arayıİnşallah canım bir an önce geçer bulantılarım..
tsh benimde yüksek seyrediyordu tedavi öncesi 3 ay ilaç kullandım 3 üzeri çıkan değerimi 2 nin altına düşürdük..
gebe kaldıktan sonrada ilaca devam ediyorum ama tekrar baktırmadım..
bazı tahliller için liste verdiler onları yaprıtcam içinde tsh da var önümüzdeki hafta içi kan vericem canım..
önemli olduğunu biliyorum ve merakta ediyorum ne durumda olduğunu..
Canım inşallah yumilerin güzel kaliteli ve sana evlat olacak canlı kanlı yumiler olsun. Sen daha önce dayanmışsın yine dayanırsın korkma. Bize bunlar ne ki biz en dayanıklı anneleriz. Ben artık o kadar alıştım ki acıya yum toplamalar, transferler, iğneler, bantlar neler neler gözüm kapalı çıkarıyorum bantları falan ki bilen bilor o bantlar nasıl içine oturur acısı. Eşim de iyice acıya duyarlı oldun sen artık diyor. Hakikaten artık hepimiz için tek korkacak şey olmalı o da doğum olmalı. İnşallah hamile olalım sağlıklı bebeklerimizolsun da herisi vız gelir bize.Allah yardımcın olsun. Dua edeceğim sana.Ayy canımm inşallah yaa inşallah Dediğin gibi olur
aynen öyle cnm allah isterse dozajları yanlısta vursak eksıkte vursak olur dıer tedavımde kendım vurdum ama sonuc alamadım yarım kaldı bu yuzden ılaclarıda sımdıden almak ıstemıyorm bıttıkce alayım dıyorm doktom benı pazartesı cagırdı pzatesıye kadar yetecek ılac yok elımde hafta sonu bıter mutlaka yarın ve haftasonu tatıl oldugu ıcın bugunden alıcam bır kutu gonal f daha ama bu seferde ya pazartesı yıne ıptalle karsılasırsam dıyorm yanı hersey ı dusunmek zorundayım pazartesı az cok bellı olurmu benm durumum dun basladım pazartesıye 5gun ıgne kullanmıs olucam okdar korkuyorm kı dıerınde cok umutluydm bunda umudum yok yıne gelısmeme ıhtımalı cok yuksek ılac degıstırdıkCanım, hep aynı yerden değil, arada diger taraftanda yaptir tabi ama o kadar da takılma yani. Ben kendim yaparken biri aacıdıysa bir kac gün diğer tarafa vuruyordum falan yani öyle saymana gerek yok. Hemşirelere de doktorlara da güven nolursun. Kendine de güven iyi düşün, benim eşim de çok pimpiriklidir, o insanı o kadar yıpratıyor ki. Yani zaten bizlerin düşünmemiz gereken bircok şey var. Kendini daha çok strese sokuyorsun. Bu da hem seni hem çevrendekileri hem de tedavinin sonucunu etkiler. Ne olursa oolsun, hersey yanliş bile olsa olacaksa Rabbim öyle bir oldurur ki hepimiz şaşarız nasıl olur diye. Allahın mucizelerine inanan birisin sen. Lütfen bu önümüzdeki 1 ay rahat olmaya calış olur mu.
tedavi öncesi senin tsh yüksek çıktığını okumuştum, aklıma geldi hatırlatmak istedim, ilaca devam ediyosan bir problem yoktur inşallah canım.İnşallah canım bir an önce geçer bulantılarım..
tsh benimde yüksek seyrediyordu tedavi öncesi 3 ay ilaç kullandım 3 üzeri çıkan değerimi 2 nin altına düşürdük..
gebe kaldıktan sonrada ilaca devam ediyorum ama tekrar baktırmadım..
bazı tahliller için liste verdiler onları yaprıtcam içinde tsh da var önümüzdeki hafta içi kan vericem canım..
önemli olduğunu biliyorum ve merakta ediyorum ne durumda olduğunu..
Bence de cikar zaten. 2Gun sonra da tekrarlarsin o kadar beklemeye gerek yok nasılsa. Benim doktorum ilk transferde 8.gun test istemisti olursa cikiyor mus zatenAmin canim insallah, Allahim hepimizin gonlune gore versin.. Normalde test gunum yani 12.gun cumartesi ama ben 10.gun olan persembe yaptirmayi dusunuyorum.. Yani haftaya bugun
bende sizinle olmayı çok istiyorum ama olamıyorumTopiğimizin tecrübeli hamişi gelmişşşşş canım nasılsın bulantılar nasıl aklımız sende dikkat et kuzum tsh hakkında fikrim yok ama umarım tahlillerinde hiç bi sorun çıkmaz canımm özledik yaaa seni uzatma lütfen arayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?