Canımm çok tşk ederim inşallah sağlıklı bebiş olarak gelirler annelerine yaa evet dayandım da işin garibi hiçççççç hatırlamıyorum sadece önlüğü giyildiğimi Hatırlıyorum o kadar gerisi yokCanım inşallah yumilerin güzel kaliteli ve sana evlat olacak canlı kanlı yumiler olsun. Sen daha önce dayanmışsın yine dayanırsın korkma. Bize bunlar ne ki biz en dayanıklı anneleriz. Ben artık o kadar alıştım ki acıya yum toplamalar, transferler, iğneler, bantlar neler neler gözüm kapalı çıkarıyorum bantları falan ki bilen bilor o bantlar nasıl içine oturur acısı. Eşim de iyice acıya duyarlı oldun sen artık diyor. Hakikaten artık hepimiz için tek korkacak şey olmalı o da doğum olmalı. İnşallah hamile olalım sağlıklı bebeklerimizolsun da herisi vız gelir bize.Allah yardımcın olsun. Dua edeceğim sana.
tedavi öncesi senin tsh yüksek çıktığını okumuştum, aklıma geldi hatırlatmak istedim, ilaca devam ediyosan bir problem yoktur inşallah canım.
Sen ve bebiş iyi olsunda canım olamayanda olurbende sizinle olmayı çok istiyorum ama olamıyorum
bulantılarım aynı
hafiflediği an buraya geliyorum..
inşallah geçer bir an evvel de keyfini çıkarırım canım..
sakın ama sakın gebe kalalımda bulantımız olsun yeter ki gibi düşünceleri geçirmeyin içinizden gebe kalacaksanız bulantısız ya da daha katlanılabilir bulantı dileyin uzun sürmeyen cinsten
Bak şimdi sen ilacını al. Gerekirse az olanindan al devam ederse insallah bir daha alirsin ama bence cok olanlar daha ekonomik oluyor ve devam etmezse sonraki tedavide kullanırsın. Ben bilemem ki canım belli olur mu olmaz mi. Ama inşallah bu defa hersey yolunda gider de tranaferin olur. Sen de ilacini temin et baska birsey düşünme artık. NoNolursun Allah rızası için, kendin icin tedavin icin nolur. Bak göreceksin daha iyi olacak hersey.aynen öyle cnm allah isterse dozajları yanlısta vursak eksıkte vursak olur dıer tedavımde kendım vurdum ama sonuc alamadım yarım kaldı bu yuzden ılaclarıda sımdıden almak ıstemıyorm bıttıkce alayım dıyorm doktom benı pazartesı cagırdı pzatesıye kadar yetecek ılac yok elımde hafta sonu bıter mutlaka yarın ve haftasonu tatıl oldugu ıcın bugunden alıcam bır kutu gonal f daha ama bu seferde ya pazartesı yıne ıptalle karsılasırsam dıyorm yanı hersey ı dusunmek zorundayım pazartesı az cok bellı olurmu benm durumum dun basladım pazartesıye 5gun ıgne kullanmıs olucam okdar korkuyorm kı dıerınde cok umutluydm bunda umudum yok yıne gelısmeme ıhtımalı cok yuksek ılac degıstırdık
Canım yaa. Allah yardımcın olsun. Sana bizden başka gülüp geçen olmaz bilesin. Biz hepimiz o günlerin hayalini kuran insanlarız. Senin bu haline en az üzülen, daha cok sağlıgın ve bebegin sağlığı için dua ederiz açıkca söyleyeyim tüm kızlar adına.İnşallah canım bir an önce geçer bulantılarım..
tsh benimde yüksek seyrediyordu tedavi öncesi 3 ay ilaç kullandım 3 üzeri çıkan değerimi 2 nin altına düşürdük..
gebe kaldıktan sonrada ilaca devam ediyorum ama tekrar baktırmadım..
bazı tahliller için liste verdiler onları yaprıtcam içinde tsh da var önümüzdeki hafta içi kan vericem canım..
önemli olduğunu biliyorum ve merakta ediyorum ne durumda olduğunu..
Arkadaslar merhaba, TSH diyince bende konuya gireyim dedim 27 martta tedaviye baslarken TSH im 1.1 di,ilacla bu degere dusurduk tabi. 21 nisanda gebeligin pozitif oldugunu kan testi ile ogrendim, ayin 25 onde katlanmaya bakmak icin birdaha kan testi yaptirdim, ama TSH degerinin de yukselecegin tahmin ettim , ona da baktirayim dedim, sonuc cikti, tsh:5,51 . Sok oldum. Bu kadar kisa surede TSH IM cok yukselmis, acil doktorumu aradim, gebelikten dolayi artacagini soyledi ve ilac dozunu iki katina cikardi. 15 gun sonra kontrole gidecegim, yani TSH ihtiyaci gebelikte cok artiyor, cok iyi takip lazim.tedavi öncesi senin tsh yüksek çıktığını okumuştum, aklıma geldi hatırlatmak istedim, ilaca devam ediyosan bir problem yoktur inşallah canım.
Aynen öyle boşver acıyı falan güzel günleri düşün ve keyiflen ve tabi dua et.Canımm çok tşk ederim inşallah sağlıklı bebiş olarak gelirler annelerine yaa evet dayandım da işin garibi hiçççççç hatırlamıyorum sadece önlüğü giyildiğimi Hatırlıyorum o kadar gerisi yokgerçi Haklısın kardeşimle konuştum da az önce deseler inanırmıydın diyo ben çok nazlıydım hiç Acıya dayanamazdım ama şimdi iğnelerde gıkım çıkmıyo Dediğin gibi artık dayanıklı olduk neler yaşadık bu ana gelene kadar çünki duaların için de ayrıca tşkler sizlerde inanın hep dualarımdasınız
Kizlar size bisey sorcam, iki gundur aklim takiliyor... Transferin ertesi gunu sacma bisey oldu, gereksiz biseye sinirlendim ki aslinda cok sakin biriyimdir, hormonlardanmidir nedir ve ben unutarak kapiyi iki kere carparak kapattim, biraz sert oldu... Kolumla ileri dogru biraz hizli ittim, insallah bisey olmamistir.. Yani dusununce bisey olmaz gibi geliyo ama bu bebisler cok kiymetli ya insan korkuyo acaba bisey olmus mudur diye.. Aslinda dusununce bu kadar kolay bisey olmamali gibi geliyo ama insan dusunuyo
Cok saol canim, amin insallah... Bi de evde olunca galiba insan takiyo biraz..Sanmıyorum canım öyle şeylerle bişe olsun korkutma kendini bişe olmamıştır allahın izniyle içini ferah tut lütfen
Cok saol canim, amin insallah... Bi de evde olunca galiba insan takiyo biraz..
Canim korkma ben transfer sonrasi kalktim.tikis tikis metrobusle eve geldim binebilmek icin.birbirimizi ittik allah ol dediyse olur korkmaCok saol canim, amin insallah... Bi de evde olunca galiba insan takiyo biraz..
Pazartesi gununden beri ben de, babasi da seviyoruz minikleri... Kitaba verdim kendimi, iyi oluyo bi de cok huzur verici bisey buldum, youtube'dan meryem suresini aciyorum, onu dinlettiriyorum kuzucuklaraevet malesef öyle canım kafamızda kurmaya başlıyorz herşeye takılıyoruz kendini meşgul edecek bişeler yapmaya çalış canım düşünme çok fazla ve bide sürekli bebişi sev karnında etkili olduğu söyleniyor :)
İcimi ferahlattin canim, cok saol.. Dedigin gbi olacaksa olur zaten.. Sen de saglikli bi sekilde bebegine kavusursun insallah canimCanim korkma ben transfer sonrasi kalktim.tikis tikis metrobusle eve geldim binebilmek icin.birbirimizi ittik allah ol dediyse olur korkma
Pazartesi gununden beri ben de, babasi da seviyoruz minikleri... Kitaba verdim kendimi, iyi oluyo bi de cok huzur verici bisey buldum, youtube'dan meryem suresini aciyorum, onu dinlettiriyorum kuzucuklara
12.gun cumartesi yani 9 mayis ama ben 7 mayista yani 12.gunde yaptirmayi dusunuyorum.. Kismet olursa haftaya bugun... Dua edelim birbirimizeharikasınız ya :) rabbim yüzünüze gülsün inşllh test günün nezmn canm
Pardon 7 mayis 10.gun, yanlis yazmisim12.gun cumartesi yani 9 mayis ama ben 7 mayista yani 12.gunde yaptirmayi dusunuyorum.. Kismet olursa haftaya bugun... Dua edelim birbirimize
canm sipariş ettim iş çıkışında alıcam . . bu arada bu hayatımda 2sene önce yaptıgım düşüğe kadar hıc gormedim adetımın fazla olmsını dunde ılk unude yoktu bırsey az azdı az önce lavabıoya gıttıgımde şok oldm pdım dolmuş tasmıs dunde ılaca basladım normalde hıc adetım 3.gune kalmadıgından ve adetlı ıken ılac kullanmadgım ıcın bılmıyorm malum sızler duzenlı oluyorsanız tedavı basladıgında bu durumu yasıyorsunuzdur yanı suan adetımın 3.gunu ve asırı kanamam var cok sukur buna sevınıyorm ılacıda dun basladım sızlerınde tedavı esnasına kanması oluıyo ınsallahBak şimdi sen ilacını al. Gerekirse az olanindan al devam ederse insallah bir daha alirsin ama bence cok olanlar daha ekonomik oluyor ve devam etmezse sonraki tedavide kullanırsın. Ben bilemem ki canım belli olur mu olmaz mi. Ama inşallah bu defa hersey yolunda gider de tranaferin olur. Sen de ilacini temin et baska birsey düşünme artık. NoNolursun Allah rızası için, kendin icin tedavin icin nolur. Bak göreceksin daha iyi olacak hersey.
İçime kurt düştü şimdi. Acaba ilk denemem E2 hiç bakılmadığı için mi tutmadı? Doktorum çok iyi, işinin ehli ama ne bana ne de diğer hastalarına E2 hiç baktırmadı.mutlaka hatırlat doktoruna.e2 yumurta kalitesini gösteriyor.tedaviye başlamadan ve tedavi süresince sürekli bakılıyor.tedaviye başlamadan bakıldığında çok aşırı düşükse ya da çok aşırı yüksekse tedaviye başlanmıyor.diğer aya erteleniyor.bazı doktorlar e2 değerine çok takılıp kalmayın diyor.ama önemli yine de...
benm bugun adetın 3.gunu ve ılk defa bukadar yogun adet oldm çok sevındım cunku aylardır yıllardır bu ılk oldu 3.gunu gormem ama dun ıgnelere basladık sanırm sorun olmaz cunku sorunlu bendm adetı kısa suren burda cok kısı 3 gun bes gun adet oldugunfan mutlka tedavıye baslarken adetlı kanamalı oluyo degılmı ben oyle tahmn ettmCanım benim tşk ederim inşallah canım inşallah olucak ama yaa sen böyle negatif düşünüp vücuda o negatif enerjiyi verirsen olmaz ki yapma böyle lütfen iyi düşün ki iyi olsun yaa bak biz inanıyoruz dualarım seninle bu sefer oluck yapma lütfen
Canım belki eli çok hafiftir anlamamışsındır bende hiç hissetmiyorum vurunurken gonal f i ben farklı yerlerden verdirdim hep ama koldan vurdurmadım canım Göbek Çevresi dediler bugün Sağdan vurduysam yarın soldan vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?