2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İçime kurt düştü şimdi. Acaba ilk denemem E2 hiç bakılmadığı için mi tutmadı? Doktorum çok iyi, işinin ehli ama ne bana ne de diğer hastalarına E2 hiç baktırmadı.
canm benmde basarısız ılk tedavımde doktorum her gıtıgımde bakmadı e 2 ye bır yada 2 defa bakılmıstı zaten olmadı ama bu sefer adetın ılk gunu e2 ıstedı cok mutlu oldm cunku okuyorm devamlı bakılması gerekıyrmus dıyorlar

ben bulantıya razıyım aha buraya yazıyorm olsunda ben her bulantıya razıyım

Canım ttedavi sırasında herkesin başka başka oluyormuş. Benim lekeli olup hemen bitti. Normalde olandan daha azdı doktoruma sordum o da lekeli de olsa 1. Gün sayılır bunlar ilaca bağlı değişebilir dedi. Sende ne güzel bak sökülmüşsün. İnşallah herşey yolunda işte bak içini ferah tut artık sen de bol bol dua et en güzel terapi o oluyor insana. Allahım sana teslim oldum senden gelene razıyım. Güzellikler göster bize diye. İnşallah daha güzel günlerimiz olsun hepimizin.

Canım benim hiç bakılmadı. Adetin ikinci günü muayene oldum, o gün iğnelere başladık. Bir hafta sonra tekrar muayene, 2 gün sonra tekrar muayene. 3 gün sonra opu oldum

canm benmde hep oyleydı leke yada bır ped doldurmayan kanamalar ılaclara hep busekıl basladım sımdı adet olmama sevınıyorm malum dogum kontol hapıyla adet oldm ama kafamı karıstıran ılaclara basladım bence bısı olmaz cunku normalde herkes 3 bes gun adet oluyo tedavıyede malum adetlı baslıyorlar yanı benm gıbı vardır mutlaka hatta cogu benm gıbıdır gıbı gelıo

Benimde birtek adetin 1. Günu mu 2. Günü mü neydi. Sonra bir daha hiç bakılmadı. Hayırlısı artık doktoruma güveniyorum inşallah sorun olmaz.

Evet olabilir canım dediğim gibi herkesin başka başka oluyormuş. Takma kafana, herşey yolunda merak etme inşallah

12.gun cumartesi yani 9 mayis ama ben 7 mayista yani 12.gunde yaptirmayi dusunuyorum.. Kismet olursa haftaya bugun... Dua edelim birbirimize

off çok heyecanlı yaa rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallh kuzum dualrım hep seninle sürekli yaz haber ver durumunla ilgili :)

az önce 2015 aralık annelerının topıcıne bir göz attım malum kızkardesım oraya transfer oldu topıkte yazılanları okudum ve oraya yazmamak ıcın kendımı zor attım buraya ya bırı yazmıs keske bu ay korunsaydım yaz bıtınce hamıle kalsaydım tüh ben denıze gıremıcekmıyım dıerı yazmıs acaba denıze gırsemmı valla 3 dort sayfa denıze gırememe sorununu konu etmısler yazıcaktım oturun allahınıza şükredin denızede bu sezon gırmeyıverın dıye ama dayandım gelıp buraya yazıyorm allahım ıste boyle denıze gırmek ıcın keske korunsaydım dıyenlere verıyorsn bızlerr ı sınıyorsun rabbm dedm ben hamıle olsam dusunecegım son sey denıze gırmek olurdu sanırm kimi bilemez kimi bulamaz

bugun öğlen arası kuru incir almaya gıttım evde vardı gecen aydan kalan ama hafta sonu bıterse dıye stok yaptım :) adam bana dedıkı her ay alıyorsunuz ıncır istersenız kecıboynuzu oekmezı var deneyın eger cocuk ıcınde bunuda alıyorlar dedı ay utandım adamdan demekkı anlamıs hemen bende aldım kecıboynuzu pekmezı sonucta bı zararı olmaz dıye dusunuyorm belkı faydasıda olmaz ama zararıda olmaz pekmez sonucta hem belkı esımede yedırırm pek sanmam ama belkı vıjdana gelır yer falan neden olmasn:)

Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
maşallah canım allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin buyuk ıhtımal ylbası annesı olucaksın hadı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…