canm benmde basarısız ılk tedavımde doktorum her gıtıgımde bakmadı e 2 ye bır yada 2 defa bakılmıstı zaten olmadı ama bu sefer adetın ılk gunu e2 ıstedı cok mutlu oldm cunku okuyorm devamlı bakılması gerekıyrmus dıyorlarİçime kurt düştü şimdi. Acaba ilk denemem E2 hiç bakılmadığı için mi tutmadı? Doktorum çok iyi, işinin ehli ama ne bana ne de diğer hastalarına E2 hiç baktırmadı.
ben bulantıya razıyım aha buraya yazıyorm olsunda ben her bulantıya razıyımbende sizinle olmayı çok istiyorum ama olamıyorum
bulantılarım aynı
hafiflediği an buraya geliyorum..
inşallah geçer bir an evvel de keyfini çıkarırım canım..
sakın ama sakın gebe kalalımda bulantımız olsun yeter ki gibi düşünceleri geçirmeyin içinizden gebe kalacaksanız bulantısız ya da daha katlanılabilir bulantı dileyin uzun sürmeyen cinsten
Canım ttedavi sırasında herkesin başka başka oluyormuş. Benim lekeli olup hemen bitti. Normalde olandan daha azdı doktoruma sordum o da lekeli de olsa 1. Gün sayılır bunlar ilaca bağlı değişebilir dedi. Sende ne güzel bak sökülmüşsün. İnşallah herşey yolunda işte bak içini ferah tut artık sen de bol bol dua et en güzel terapi o oluyor insana. Allahım sana teslim oldum senden gelene razıyım. Güzellikler göster bize diye. İnşallah daha güzel günlerimiz olsun hepimizin.benm bugun adetın 3.gunu ve ılk defa bukadar yogun adet oldm çok sevındım cunku aylardır yıllardır bu ılk oldu 3.gunu gormem ama dun ıgnelere basladık sanırm sorun olmaz cunku sorunlu bendm adetı kısa suren burda cok kısı 3 gun bes gun adet oldugunfan mutlka tedavıye baslarken adetlı kanamalı oluyo degılmı ben oyle tahmn ettm
Canım benim hiç bakılmadı. Adetin ikinci günü muayene oldum, o gün iğnelere başladık. Bir hafta sonra tekrar muayene, 2 gün sonra tekrar muayene. 3 gün sonra opu oldumcanm benmde basarısız ılk tedavımde doktorum her gıtıgımde bakmadı e 2 ye bır yada 2 defa bakılmıstı zaten olmadı ama bu sefer adetın ılk gunu e2 ıstedı cok mutlu oldm cunku okuyorm devamlı bakılması gerekıyrmus dıyorlar
canm benmde hep oyleydı leke yada bır ped doldurmayan kanamalar ılaclara hep busekıl basladım sımdı adet olmama sevınıyorm malum dogum kontol hapıyla adet oldm ama kafamı karıstıran ılaclara basladım bence bısı olmaz cunku normalde herkes 3 bes gun adet oluyo tedavıyede malum adetlı baslıyorlar yanı benm gıbı vardır mutlaka hatta cogu benm gıbıdır gıbı gelıoCanım ttedavi sırasında herkesin başka başka oluyormuş. Benim lekeli olup hemen bitti. Normalde olandan daha azdı doktoruma sordum o da lekeli de olsa 1. Gün sayılır bunlar ilaca bağlı değişebilir dedi. Sende ne güzel bak sökülmüşsün. İnşallah herşey yolunda işte bak içini ferah tut artık sen de bol bol dua et en güzel terapi o oluyor insana. Allahım sana teslim oldum senden gelene razıyım. Güzellikler göster bize diye. İnşallah daha güzel günlerimiz olsun hepimizin.
Benimde birtek adetin 1. Günu mu 2. Günü mü neydi. Sonra bir daha hiç bakılmadı. Hayırlısı artık doktoruma güveniyorum inşallah sorun olmaz.canm benmde basarısız ılk tedavımde doktorum her gıtıgımde bakmadı e 2 ye bır yada 2 defa bakılmıstı zaten olmadı ama bu sefer adetın ılk gunu e2 ıstedı cok mutlu oldm cunku okuyorm devamlı bakılması gerekıyrmus dıyorlar
Evet olabilir canım dediğim gibi herkesin başka başka oluyormuş. Takma kafana, herşey yolunda merak etme inşallahcanm benmde hep oyleydı leke yada bır ped doldurmayan kanamalar ılaclara hep busekıl basladım sımdı adet olmama sevınıyorm malum dogum kontol hapıyla adet oldm ama kafamı karıstıran ılaclara basladım bence bısı olmaz cunku normalde herkes 3 bes gun adet oluyo tedavıyede malum adetlı baslıyorlar yanı benm gıbı vardır mutlaka hatta cogu benm gıbıdır gıbı gelıo
amin canm inşallah hpimizin bu süreci hayırlı bereketli bebişli olsmnEvet olabilir canım dediğim gibi herkesin başka başka oluyormuş. Takma kafana, herşey yolunda merak etme inşallah
12.gun cumartesi yani 9 mayis ama ben 7 mayista yani 12.gunde yaptirmayi dusunuyorum.. Kismet olursa haftaya bugun... Dua edelim birbirimize
Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Canimsin cok saol, tabii ki haber vericem..off çok heyecanlı yaa rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallh kuzum dualrım hep seninle sürekli yaz haber ver durumunla ilgili :)
Cooook sevindim hayirli ugurlu olsun insallahKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına aldığını da görelim inşallah.Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
cnmmmm maşallah kaçıcı gün testi bu ıkiz mi:)))Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
MasallahKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
maşallah canımKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?