2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...

Amin canım ayyy çok sevindim inşallah bebeğini sağlıkla karnında sonrada kucağında büyüttüğün günleri de göstersin Rabbim. Allah gönlüne göre versin inşallah. Bizlere de dua eder misin.

Gördün MÜ bakk hersey yoluna girmeye baslıyo bunlar işaret işte kuzum nolurrrr üzülme iyi düşünmeye başla ki iyi olsun hersey adetin yoğunlaşması demek rahim Duvarı bu Ayy bayaa kalınlaşmış demek ve bencede çok iyi yoğun olması evet canımm tedaviye başlarken kanamalı oluyo

Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Ayy masallahhh ikiz gibi duruyo annesi gözün Aydın hayırlı olsun canımm darısı bizlere

sevindim cnm benım pek adetımın 3.gunu olmadıgından ılaclara hep 2.gunu basladıgımdan ılacları kanamalı kullamamıstım ınsallah cnm bu guzel haberdır

Amin canım ayyy çok sevindim inşallah bebeğini sağlıkla karnında sonrada kucağında büyüttüğün günleri de göstersin Rabbim. Allah gönlüne göre versin inşallah. Bizlere de dua eder misin.
Amin canımm amin. Tabiki ederim Etmez olur muyum. Her zaman hepimiz için dua ediyorum. Rabbim sizlere de verecek inşallah. Bu topikteki bütün kızlar hepimiz er ya da geç bebişlerimizi kucagımıza alacgz ben inanıyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

Ben bilmiyodum canım. 12. Gün oluyo o zaman. 10 gün sonra keseyi görmeye çagırdı. Bugünü saysam 9 mayıs gitsem olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…