kızlar size güzel değer aralıkları werdım doktorum werdı
12. Gun en yuksek 119 diyor, bnm 9. Gun 396 cikti. Bu tablo tam tamina uymuiyir, bende bakmistim onceden bu tabloya, embriyo kalitesine gore degisiyormus bazen degerkızlar size güzel değer aralıkları werdım doktorum werdı
Hayirlisi neyse o olsun canim. Transfer gununu saymiyirsun degil mi?Kızlar çok çok teşekkür ederim. Sonucu aldgdam beri size dua ediyorum. Ikiz olma ihtimali yüksek dedi hemsıre. keseyi görmeye gittigimizde anlarız artk tek mi ikiz mi. Bugün 13. Gün bu arada
1 embrıyo mu yolladılar bacımKızlar çok çok teşekkür ederim. Sonucu aldgdam beri size dua ediyorum. Ikiz olma ihtimali yüksek dedi hemsıre. keseyi görmeye gittigimizde anlarız artk tek mi ikiz mi. Bugün 13. Gün bu arada
Amin arkadaşım amiiinamin canm inşallah hpimizin bu süreci hayırlı bereketli bebişli olsmn
Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Canım transferin kaçıncı gün olduğuna da bağlı sanırım bu tablo 3. Gün transferı olanlar için sanırımkızlar size güzel değer aralıkları werdım doktorum werdı
Gördün MÜ bakk hersey yoluna girmeye baslıyo bunlar işaret işte kuzum nolurrrr üzülme iyi düşünmeye başla ki iyi olsun hersey adetin yoğunlaşması demek rahim Duvarı bu Ayy bayaa kalınlaşmış demek ve bencede çok iyi yoğun olması evet canımm tedaviye başlarken kanamalı oluyobenm bugun adetın 3.gunu ve ılk defa bukadar yogun adet oldm çok sevındım cunku aylardır yıllardır bu ılk oldu 3.gunu gormem ama dun ıgnelere basladık sanırm sorun olmaz cunku sorunlu bendm adetı kısa suren burda cok kısı 3 gun bes gun adet oldugunfan mutlka tedavıye baslarken adetlı kanamalı oluyo degılmı ben oyle tahmn ettm
Ayy masallahhh ikiz gibi duruyo annesi gözün Aydın hayırlı olsun canımm darısı bizlereKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
sevindim cnm benım pek adetımın 3.gunu olmadıgından ılaclara hep 2.gunu basladıgımdan ılacları kanamalı kullamamıstım ınsallah cnm bu guzel haberdırGördün MÜ bakk hersey yoluna girmeye baslıyo bunlar işaret işte kuzum nolurrrr üzülme iyi düşünmeye başla ki iyi olsun hersey adetin yoğunlaşması demek rahim Duvarı bu Ayy bayaa kalınlaşmış demek ve bencede çok iyi yoğun olması evet canımm tedaviye başlarken kanamalı oluyo
Ayy masallahhh ikiz gibi duruyo annesi gözün Aydın hayırlı olsun canımm darısı bizlere
Bu ilkler güzel bence kuzum merak etme sensevindim cnm benım pek adetımın 3.gunu olmadıgından ılaclara hep 2.gunu basladıgımdan ılacları kanamalı kullamamıstım ınsallah cnm bu guzel haberdır
Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Transfer günüyle birlikte bugün 13. Gün canımHayirlisi neyse o olsun canim. Transfer gununu saymiyirsun degil mi?
sen sabah yazmışsın ben akşam cevaplıyorum@yeteeeeer canm günaydın hayırlı gunler
gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
2 tane 5. Gün embriyosu tatlım:)1 embrıyo mu yolladılar bacım
Transfer gunu sayilmiyor canim. 12. Gun oluyor, masallah cok iyi degerin. Doktorun cagirdimi? Su zaman gel diyeTransfer günüyle birlikte bugün 13. Gün canım
Amin canımm amin. Tabiki ederim Etmez olur muyum. Her zaman hepimiz için dua ediyorum. Rabbim sizlere de verecek inşallah. Bu topikteki bütün kızlar hepimiz er ya da geç bebişlerimizi kucagımıza alacgz ben inanıyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Amin canım ayyy çok sevindim inşallah bebeğini sağlıkla karnında sonrada kucağında büyüttüğün günleri de göstersin Rabbim. Allah gönlüne göre versin inşallah. Bizlere de dua eder misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?