Olur tabi canim, senin tarihin iyi bir tarih,ben biraz erken gitmistim, keseyi gorduk ama kucuktu,Ben bilmiyodum canım. 12. Gün oluyo o zaman. 10 gün sonra keseyi görmeye çagırdı. Bugünü saysam 9 mayıs gitsem olur mu acaba
Aman sagliķlı olsunlar inşallah canım. Senin degerin kaçtı 12. GünOlur tabi canim, senin tarihin iyi bir tarih,ben biraz erken gitmistim, keseyi gorduk ama kucuktu,
Benim 9. Gun 396 , 13. Gun 2262 cikmisyi,Aman sagliķlı olsunlar inşallah canım. Senin degerin kaçtı 12. Gün
Maşallah canım. Kesin tek mi acaba seninki ikiz olsa sonradan ortaya çıkma ıhtımali yokmudur kiBenim 9. Gun 396 , 13. Gun 2262 cikmisyi,
Tek kese goruldu ama cok erken oldugu icin daha sonra ikinci kesede gorunebilirmis canim:)bekleyip gorecegizMaşallah canım. Kesin tek mi acaba seninki ikiz olsa sonradan ortaya çıkma ıhtımali yokmudur ki
Hakkımıza hayırlısı neyse o olsun canımTek kese goruldu ama cok erken oldugu icin daha sonra ikinci kesede gorunebilirmis canim:)bekleyip gorecegiz
moralimi bozmuyorsun canım zaten benimde senin ki gibi olma olasılığım var daha önce de yazmıştım ailenin kadınları bulantılı gebelikler geçirdiler bende farklı olsa şaşırırım..zofran bana da verdi doktorum ama pek işe yaradığını düşünmüyorum..lansor belki bana da yarayabilir ikisini birlikte almam daha faydalı olabilir..şükürler olsun bugünümüze ama biraz tadını çıkarmakta istemiyor değilim yani
benim bulantılarım erken başladı giderek şiddetlendi 6.haftada belli etti kendilerini 8.haftadayım tavan yaptı bunun ötesi var mı öğrenmek istemiyorum
YAPIYOR CANIM HATTA BEN EN SON KULLANDIĞIMDA 14 GÜN ADET OLAMADIM DR. GİTTİM ADET USG DE ADET OLMUŞ GİBİ GÖSTERDİ YANİ BASKILAMIŞ YUMURTALAR KÜÇÜLMÜŞ VE RAHİM KALINLIĞI AZALMIŞTI SENDE ÇOK BEKLEME DR. İLE İLETİŞİME GEÇKızlaaaar birşey soracağım donmuş tedavisi için 22 nisanda lucrin ignesi vuruldum. Normalde adet olmam gerekiyordu ama 2 gün geciktim. Normalde günü gününe olurdum. Bu lucrin iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu?yaşayanınız var mı böyle birşey?
Canım hastalığın için acil şifalar dilerim inşallah dediğin safhalara hiç gelmez. Bişey sorucam neden koldan yapıyorsun bu seferkızlar gonal f dün sağ koldan yaptırdım bana ilk defa koldan önerdıler . . hemşire sankı vurmadı gibi gelmedi defalarca ben bu ıgnelerden yedım sekerıme bakılırken dahı bır damla kanı hıssedıyorm ama dun ıgnenın degdıgını hıssetmedım içimden gunahını aldım kızın vurmadı sankı dıye cunku cok bılmıstı şurdan vurucaksınız dıyınce (kliniğin bana gösterdiği yer) bız bu ısın okulunu okuduk hayır burdan dıyıp kolumun arkasına dogru yandan vurdu ustelık klınık ozellıkle burdan degıl burdan dedı ama hemsıre cok bılmıs dıer traftan vurcagını soyledı ve hıc hıssetmedım gunahını aldıgım ıcınde uzulmuıy degılım ama sankı vurmadı bunuda dedıgımde neden vurmayım dedı okdar korkar oldum pımpırık oyle boyle degıl allah yardım etsın . . dün sağ koldan vurdurdum bugun sol koldanmı vurdurayım yanı hergun aynı kolamı farklı kolamı degıstıreyım? menagonda oyle dun vurdurdugum yerden degıl dıer traftanmı vurdurmalıyım
İnşallah tatlımgünaydınnnnn .....
amin canım bizilerin sınavıda bu rabbim hayırlısını nasip etsin gerçekten herşey çok zor rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize... hakımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallh dualara sınmaktan başka çaremiz yok hep umutla sabırla devam edeceğiz ben inanıyorum rabbim nasip edecek bizlere küçük yumuk gözlü melekleri ...
maşalahhhh maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla nasi,p etsin...darısı bizeeeeee dua et kız bizlerede......Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
,hayırlı olsun sağlıklıa devam etsin sonucu hamişlik olsun i,nşlhhMerhaba kızlar.ben de bugün ilk iğnemi vuracağım başlıyorum tedaviye hayırlısı olsun.gonal f verdler.aslında puregon verecekti aılamada gonal f kullanmıtım o yüzden değtirdi gonal f yazdı.farkeder mi ikisi arasında fark var mı kullananan arkadaşlar?
Bence bişey olmamıştır ama sakin kalmaya çalış, bide uyar etrafındakileri seni kızdırmasınlar :)Kizlar size bisey sorcam, iki gundur aklim takiliyor... Transferin ertesi gunu sacma bisey oldu, gereksiz biseye sinirlendim ki aslinda cok sakin biriyimdir, hormonlardanmidir nedir ve ben unutarak kapiyi iki kere carparak kapattim, biraz sert oldu... Kolumla ileri dogru biraz hizli ittim, insallah bisey olmamistir.. Yani dusununce bisey olmaz gibi geliyo ama bu bebisler cok kiymetli ya insan korkuyo acaba bisey olmus mudur diye.. Aslinda dusununce bu kadar kolay bisey olmamali gibi geliyo ama insan dusunuyo
Ayyy süperrr maşallah diyelim. İkiz o zaman değer baya iyi çünküKızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Bunu telefonuma kaydettim hemen transferde sonra bakarım inşallah
Darısı sizlere inşalllaaahhh. Tabiki duanızı hiç eksik koymam canımm merak etmemaşalahhhh maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla nasi,p etsin...darısı bizeeeeee dua et kız bizlerede......
,hayırlı olsun sağlıklıa devam etsin sonucu hamişlik olsun i,nşlhh
Sagol canımm. Bilmiyorum bakalım artık :)))Ayyy süperrr maşallah diyelim. İkiz o zaman değer baya iyi çünkü
Cok saol:)) aslinda saolsun herkes cok iyi davraniyo bana, sinirlendigim sey ufacik sacma biseydi.. Sanirim hormonlardan:)) rahatim ama simdi, bisey oldu mu olmadiminin stresi daha tehlikeli bence.. Tekrar cok tesekkurler, icim ferahladi bayaa rahatim artik, iyi ki varsinizBence bişey olmamıştır ama sakin kalmaya çalış, bide uyar etrafındakileri seni kızdırmasınlar :)
Hayirlisi olsun ben gonal f kullandim, digerini bilmiyorum hic.. İnsallah saglikli bi sekilde kucaginda seversin yavrunuMerhaba kızlar.ben de bugün ilk iğnemi vuracağım başlıyorum tedaviye hayırlısı olsun.gonal f verdler.aslında puregon verecekti aılamada gonal f kullanmıtım o yüzden değtirdi gonal f yazdı.farkeder mi ikisi arasında fark var mı kullananan arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?