2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben bilmiyodum canım. 12. Gün oluyo o zaman. 10 gün sonra keseyi görmeye çagırdı. Bugünü saysam 9 mayıs gitsem olur mu acaba
Olur tabi canim, senin tarihin iyi bir tarih,ben biraz erken gitmistim, keseyi gorduk ama kucuktu,

Ben hayatımdan vazgeçtim resmen 2 ay annemde kaldım eve giremedim kokuyrdu,eşim yanıma yanaşamıyordu tek başıma bir odada yatayım başka bişey istemem o vaziyetteydım. yemek desen hala soğan kavurmuyorum. ama bunların hepsinin bir ödülü var şükürler olsun ki. bu yüzden çekmeye değer.zaten zofran da bulantını kesmiyor sadece yediğin 2 lokmayı çıkarmamanı sağlıyor bi nebze de olsa. Ama dediğim gibi lansorla birlikte kullanınca biraz rahatladım. 16.haftada doktor zofranı bıraktırınca baya zorlandım günde 1-2 çıkaryrdum sonra haftada 1 sonra ayda 1 oldu bitti 21.haftada felan tam olarak bitti. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum. Portakal,mandalina,limon,soğan,sarımsak,salçalı yemekler yemiyorum. Sende bunlara dikkat et istersen.
Biz biraz daha geç keyfini tadıyoruz annesi geçecek bu günlerde inşallah. Bize avantajı kilo olur istemeden de olsa ben 20.haftaya kadar 6kg verdim. şuan daha yeni 7kg aldım yani verdiğimin üzerine 1 kg aldım. Küçücük de bir göbeğim var. gören 5aylık felan der. ama doğuracağım nerdeyse

Yani diyeceğim şu ki Rabbim herkese böyle dert versin yeter ki sonucu güzel olunca çekiliyor.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah

Kızlaaaar birşey soracağım donmuş tedavisi için 22 nisanda lucrin ignesi vuruldum. Normalde adet olmam gerekiyordu ama 2 gün geciktim. Normalde günü gününe olurdum. Bu lucrin iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu?yaşayanınız var mı böyle birşey?

Merhaba kızlar.ben de bugün ilk iğnemi vuracağım başlıyorum tedaviye hayırlısı olsun.gonal f verdler.aslında puregon verecekti aılamada gonal f kullanmıtım o yüzden değtirdi gonal f yazdı.farkeder mi ikisi arasında fark var mı kullananan arkadaşlar?

YAPIYOR CANIM HATTA BEN EN SON KULLANDIĞIMDA 14 GÜN ADET OLAMADIM DR. GİTTİM ADET USG DE ADET OLMUŞ GİBİ GÖSTERDİ YANİ BASKILAMIŞ YUMURTALAR KÜÇÜLMÜŞ VE RAHİM KALINLIĞI AZALMIŞTI SENDE ÇOK BEKLEME DR. İLE İLETİŞİME GEÇ

Canım hastalığın için acil şifalar dilerim inşallah dediğin safhalara hiç gelmez. Bişey sorucam neden koldan yapıyorsun bu sefer

In
İnşallah tatlım

Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
maşalahhhh maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla nasi,p etsin...darısı bizeeeeee dua et kız bizlerede......
,hayırlı olsun sağlıklıa devam etsin sonucu hamişlik olsun i,nşlhh

Bence bişey olmamıştır ama sakin kalmaya çalış, bide uyar etrafındakileri seni kızdırmasınlar :)

maşalahhhh maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla nasi,p etsin...darısı bizeeeeee dua et kız bizlerede......

,hayırlı olsun sağlıklıa devam etsin sonucu hamişlik olsun i,nşlhh
Darısı sizlere inşalllaaahhh. Tabiki duanızı hiç eksik koymam canımm merak etme

Bence bişey olmamıştır ama sakin kalmaya çalış, bide uyar etrafındakileri seni kızdırmasınlar :)
Cok saol:)) aslinda saolsun herkes cok iyi davraniyo bana, sinirlendigim sey ufacik sacma biseydi.. Sanirim hormonlardan:)) rahatim ama simdi, bisey oldu mu olmadiminin stresi daha tehlikeli bence.. Tekrar cok tesekkurler, icim ferahladi bayaa rahatim artik, iyi ki varsiniz

Hayirlisi olsun ben gonal f kullandim, digerini bilmiyorum hic.. İnsallah saglikli bi sekilde kucaginda seversin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…