2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım yapar. Benim 1hafta falan gecikmisti. Olunca da leke leke olup bitmisti hemen. Doktorum adet olmayınca gebelik testi istemişti bu arada. Bu aırada hamile de oolabiliyormuş insan. Böyle olanlar var demişti doktor. Bence sende bir dene, hadi insallah. Yoksa gebelik zaten birkaç güne adet olursun canım. Hadi hayırlısı

Lucrinle gebe kalan bile var..test yaptir bence..

Canımm hayırlı olsun tedavin ben ilk tedavimde puregon kullandım bu tedavimdede gonal f kullandım içerikleri aynı aslında ama bence gonal f daha iyi hiç merak etme bu arada günde 2 yasa 3 tane kuru incir ye canım yumiler için çok iyi oluyo

Hemen hemen ayni şeyleri yasamisiz canım, bende tum hamileligim boyunca ilac kullandım, sık sıkta tahlil yaptırıp baktirdim tsh degerime. Sende ihmal etme canım, Allah kolay bir gebelik nasip etsin. Evladını sağlıkla kucağına al inşallah

iyi aksamlar arkadaslar

pozitif sonuc alan arkadaslar rabbim tamamina erdirsin saglikla ins.

tedaviye baslayan arkadaslarima da insallah yolunda giden ve sonucu muhtesem olan bir surec dilerim.

benim tedavim ptesi baslamisti.112.5 3 gun kullandim bugun kontrolum vardi.e2 47 cikti.ozellikle sag yumurtalar cok iyi gidiyor dedi doktor.sol tarafim biraz geriye yapisikmis ultrasonda baya zorluyor beni.dis gebelik ameliyatinda oldu demekki sol tupumde alinmisti.2 gun 150 doz kullanicam.ctesi yine tahlil ve ultrason var.hayirlisi insallahhh

Çok saol canım birkaç gün daha bekleyip doktorla iletişime geçeyim ozaman

Pazartesiye kadar bekliyim bari. İnşallah olurum en kısa sürede de hayırlısıyla donmuş bebişlerime kavuşurum kaç aydır bunu bekliyorum

Pazartesiye kadar bekliyim bari. İnşallah olurum en kısa sürede de hayırlısıyla donmuş bebişlerime kavuşurum kaç aydır bunu bekliyorum
Canım benim inşallah hamilesindir de hiç ilaca falan başlamana gerek kalmaz. Tabi çok da umutlandırmak istemem bizin için fazlası zarar oluyor umudun bazen biliyorum. Ama dualarımdasın Allah gönlüne göre versin inşallah.

Evet umut ve beklentileri en aza indirdim ben ilk negatiften sonra. Olmıcakmış gibi davranmak düşünmemek lazım çok zor ama denemek lazım Ben takibi test yaparım bir iki gün sonra hamilemiyim diye bakarım ama 1 senedir olduğu gibi tam test günü kanamam başlar

Allah ne muradımız varsa hepsini versin canım inşallah hepimizin. İnşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz.

Selam arkadaşlar herkese iyi aksamlar diliyorum. Pozitif alan arkadaslari tebrik ediyorum tedavisi devam edenlere de guzel gelismeler diliyorum. Bekleme surecinde olanlara negatif alanlara da Allahtan yeniden deneme gücü diliyorum. Hep dualarimdasiniz. Bu aralar yogunum okuyup cikiyorum pek yazamiyorum ama sizleri takip ediyorum ve gönlüm sizlerle.

Canım hastalığın için acil şifalar dilerim inşallah dediğin safhalara hiç gelmez. Bişey sorucam neden koldan yapıyorsun bu sefer
canım doktorum öyle dedı koldan daha ıyı olabılır dedı bende ılk defa koldan yaptırıyorm ama benm ordan hamıle kalan bırkac arkdasım var hepsı koldan yaptırmıs karında yag oldugundan gec etkı edermıs kol daha ıyı dedıler bılmıyorm cnm her dedıklerını yapıcam daha oncede yaptım ama sonum hayırlı olur ınsallah daha oncekı tedavım11.gun yarım kaldı tedavı ıptal olmustu 10.gune kdar herseym normaldı hatta ıptal olmasa 3 gun sonra opum vardı yanı cok tedırgınım aynı seylerı yasamaktan ben pazartesı kontrole gıdıcem sen ne zamanlar orda olucaksın sanırm merkezımız aynıydı dımı

Ayın 8 inde kontrolüm var canım. Tabiki ne derlerse yap, aslında kol göbekten daha iyi düşününce psikolojik olarak sanki daha az acıyacakmış gibi geliyo. Korkma herşey yolunda gidecek inşallah, gidince durumunu yine hatırlat doktora

Merhaba tedavin hayırlı olsun.inşallah pozitif haberini alırız. benzer şeyler yaşamışız. Ben de dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim Ameliyattan sonra sol da kapanınca tüp bebeğe başladık. Cmt opu var. Dediğin gibi benim de ALINAN tüp tarafında yumurta daha az gelişti sola göre. Demekki tüpün alınması etkiliyormuş. Yine de Şükürler olsun. En kısa zamanda Mutlu haberlerimizi paylaşmak dileğiyle
QUOTE="_oceanshine_, post: 40759100, member: 327385"]iyi aksamlar arkadaslar

pozitif sonuc alan arkadaslar rabbim tamamina erdirsin saglikla ins.

tedaviye baslayan arkadaslarima da insallah yolunda giden ve sonucu muhtesem olan bir surec dilerim.

benim tedavim ptesi baslamisti.112.5 3 gun kullandim bugun kontrolum vardi.e2 47 cikti.ozellikle sag yumurtalar cok iyi gidiyor dedi doktor.sol tarafim biraz geriye yapisikmis ultrasonda baya zorluyor beni.dis gebelik ameliyatinda oldu demekki sol tupumde alinmisti.2 gun 150 doz kullanicam.ctesi yine tahlil ve ultrason var.hayirlisi insallahhh[/QUOTE]

Gunaydin kizlar, bugun transferin 4.gunu ve ben sabah inanilmaz bir bel agrisi ile uyandim.. Yatakta yatamadim, salondaki koltuga gectim daha sert diye.. Ben de bel fitigi var, acaba ondan mi yoksa transfer ile ilgili olabilir mi acaba.. Bu donemlerde buna benzer bel agrisi yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…