Evet canım yapar. Benim 1hafta falan gecikmisti. Olunca da leke leke olup bitmisti hemen. Doktorum adet olmayınca gebelik testi istemişti bu arada. Bu aırada hamile de oolabiliyormuş insan. Böyle olanlar var demişti doktor. Bence sende bir dene, hadi insallah. Yoksa gebelik zaten birkaç güne adet olursun canım. Hadi hayırlısıKızlaaaar birşey soracağım donmuş tedavisi için 22 nisanda lucrin ignesi vuruldum. Normalde adet olmam gerekiyordu ama 2 gün geciktim. Normalde günü gününe olurdum. Bu lucrin iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu?yaşayanınız var mı böyle birşey?
cnm çok sevindim .Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin...Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
Lucrinle gebe kalan bile var..test yaptir bence..Kızlaaaar birşey soracağım donmuş tedavisi için 22 nisanda lucrin ignesi vuruldum. Normalde adet olmam gerekiyordu ama 2 gün geciktim. Normalde günü gününe olurdum. Bu lucrin iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu?yaşayanınız var mı böyle birşey?
Anneler günü yaklaştı ya ondandır bendede oluyo bu dönemler her sene..içimde bir hüzün var.akşam olunca daha da artıyor.karamsarlaştım yine...
Canımm hayırlı olsun tedavin ben ilk tedavimde puregon kullandım bu tedavimdede gonal f kullandım içerikleri aynı aslında ama bence gonal f daha iyi hiç merak etme bu arada günde 2 yasa 3 tane kuru incir ye canım yumiler için çok iyi oluyoMerhaba kızlar.ben de bugün ilk iğnemi vuracağım başlıyorum tedaviye hayırlısı olsun.gonal f verdler.aslında puregon verecekti aılamada gonal f kullanmıtım o yüzden değtirdi gonal f yazdı.farkeder mi ikisi arasında fark var mı kullananan arkadaşlar?
Hemen hemen ayni şeyleri yasamisiz canım, bende tum hamileligim boyunca ilac kullandım, sık sıkta tahlil yaptırıp baktirdim tsh degerime. Sende ihmal etme canım, Allah kolay bir gebelik nasip etsin. Evladını sağlıkla kucağına al inşallahArkadaslar merhaba, TSH diyince bende konuya gireyim dedim 27 martta tedaviye baslarken TSH im 1.1 di,ilacla bu degere dusurduk tabi. 21 nisanda gebeligin pozitif oldugunu kan testi ile ogrendim, ayin 25 onde katlanmaya bakmak icin birdaha kan testi yaptirdim, ama TSH degerinin de yukselecegin tahmin ettim , ona da baktirayim dedim, sonuc cikti, tsh:5,51 . Sok oldum. Bu kadar kisa surede TSH IM cok yukselmis, acil doktorumu aradim, gebelikten dolayi artacagini soyledi ve ilac dozunu iki katina cikardi. 15 gun sonra kontrole gidecegim, yani TSH ihtiyaci gebelikte cok artiyor, cok iyi takip lazim.
YAPIYOR CANIM HATTA BEN EN SON KULLANDIĞIMDA 14 GÜN ADET OLAMADIM DR. GİTTİM ADET USG DE ADET OLMUŞ GİBİ GÖSTERDİ YANİ BASKILAMIŞ YUMURTALAR KÜÇÜLMÜŞ VE RAHİM KALINLIĞI AZALMIŞTI SENDE ÇOK BEKLEME DR. İLE İLETİŞİME GEÇ
Evet canım yapar. Benim 1hafta falan gecikmisti. Olunca da leke leke olup bitmisti hemen. Doktorum adet olmayınca gebelik testi istemişti bu arada. Bu aırada hamile de oolabiliyormuş insan. Böyle olanlar var demişti doktor. Bence sende bir dene, hadi insallah. Yoksa gebelik zaten birkaç güne adet olursun canım. Hadi hayırlısı
Canım benim inşallah hamilesindir de hiç ilaca falan başlamana gerek kalmaz. Tabi çok da umutlandırmak istemem bizin için fazlası zarar oluyor umudun bazen biliyorum. Ama dualarımdasın Allah gönlüne göre versin inşallah.Pazartesiye kadar bekliyim bari. İnşallah olurum en kısa sürede de hayırlısıyla donmuş bebişlerime kavuşurum kaç aydır bunu bekliyorum
Canım benim inşallah hamilesindir de hiç ilaca falan başlamana gerek kalmaz. Tabi çok da umutlandırmak istemem bizin için fazlası zarar oluyor umudun bazen biliyorum. Ama dualarımdasın Allah gönlüne göre versin inşallah.
Allah ne muradımız varsa hepsini versin canım inşallah hepimizin. İnşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz.Evet umut ve beklentileri en aza indirdim ben ilk negatiften sonra. Olmıcakmış gibi davranmak düşünmemek lazım çok zor ama denemek lazımBen takibi test yaparım bir iki gün sonra hamilemiyim diye bakarım ama 1 senedir olduğu gibi tam test günü kanamam başlar
Allah ne muradımız varsa hepsini versin canım inşallah hepimizin. İnşallah hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz.
canım doktorum öyle dedı koldan daha ıyı olabılır dedı bende ılk defa koldan yaptırıyorm ama benm ordan hamıle kalan bırkac arkdasım var hepsı koldan yaptırmıs karında yag oldugundan gec etkı edermıs kol daha ıyı dedıler bılmıyorm cnm her dedıklerını yapıcam daha oncede yaptım ama sonum hayırlı olur ınsallah daha oncekı tedavım11.gun yarım kaldı tedavı ıptal olmustu 10.gune kdar herseym normaldı hatta ıptal olmasa 3 gun sonra opum vardı yanı cok tedırgınım aynı seylerı yasamaktan ben pazartesı kontrole gıdıcem sen ne zamanlar orda olucaksın sanırm merkezımız aynıydı dımıCanım hastalığın için acil şifalar dilerim inşallah dediğin safhalara hiç gelmez. Bişey sorucam neden koldan yapıyorsun bu sefer
Ayın 8 inde kontrolüm var canım. Tabiki ne derlerse yap, aslında kol göbekten daha iyi düşününce psikolojik olarak sanki daha az acıyacakmış gibi geliyo. Korkma herşey yolunda gidecek inşallah, gidince durumunu yine hatırlat doktoracanım doktorum öyle dedı koldan daha ıyı olabılır dedı bende ılk defa koldan yaptırıyorm ama benm ordan hamıle kalan bırkac arkdasım var hepsı koldan yaptırmıs karında yag oldugundan gec etkı edermıs kol daha ıyı dedıler bılmıyorm cnm her dedıklerını yapıcam daha oncede yaptım ama sonum hayırlı olur ınsallah daha oncekı tedavım11.gun yarım kaldı tedavı ıptal olmustu 10.gune kdar herseym normaldı hatta ıptal olmasa 3 gun sonra opum vardı yanı cok tedırgınım aynı seylerı yasamaktan ben pazartesı kontrole gıdıcem sen ne zamanlar orda olucaksın sanırm merkezımız aynıydı dımı
Kızlaaaarrr sonuç POZITIF.. beta hgc 1066. Allahım Rabbim sizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?