2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet canım yapar bende de yaptı..

aynen eşim başta olmak üzere her şey kokuyor gibi geliyor deli oluyorum
bana verilen ilaç başkaymış adını unuttum şimdi..
önce zofran verelim dendiği için o kalmış aklımda
53 kilo ile başladım kaç kiloyum şimdi bilemiyorum merak ettim bak şimdi..
sonunda sağlıkla kucağımıza alalım önceliğimiz bu tabii ama hamileliğinde tadına varmak istiyorum ben yaaa

Canımm bende alıcam kararını bana da bildirirmisin bende bakıyımm
Canım iki gündür bakıyoruz elektirikli süpürgelere fakir mi ? Pilpismi? Fantommu? Derken plips aldık küçük ama kullanışlı fiyatıda 249 tl dün denedim içime sindi emiş gücüde iyi toz hazeneli kozu dök yıka kurt tak tabi ürün içindeki başlık üç adet ek alman gerek zira ben bi tek fırçalı başlığını al dedim eşime halı için kıl ip vs çekmesi koly oluyor şimdilik güzel tabi seçim senin diğerleri hep max mini ayarı var bir iki marka belirleyip gidip bakmak lazım istersen dene böyle işte canım bu arada içindeki başlık ilk resimde olanlar eşime dedim neden üç başlığı var fiyatı uygun ondan dedi bide diğer başlıklar için 35 yada 40 tl ödeniyormuş tahminen

s günaydınlarrr Ey Rahmân ve Rahîm olan ALLAH'ım!!! Bu mübarek Günü hürmetine kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emânetini kabzetmek zamanına kadar bizi emânette emîn kıl... Allah'ım, kalplerimizi imân ve Kur'ân nuruyla nurlandır... Efendimiz Muhammed'e (sallallahu aleyhi vesellem), onun âl ve ashâbına, indiği günden itibâren tâ kıyâmete kadar, onu okuyan her okuyucunun her kelimesini okuması esnâsında Allah'ın izniyle hava dalgalarının aynasına yansıyan bütün Kur'ân kelimelerinin bütün harfleri adedince salât ve selâm eyle... Bize, anne ve babamıza, erkek ve kadın bütün müminlere bu salavâtlar adedince merhamet et. Bunu rahmetinle yap, ey merhametlilerin en merhametlisi! Duâmızı kabul buyur Allahım, bizi saadet, selâmet, Kur'ân ve imân ehlinden eyle.... Amin,Amin,Amin... ALLAH'ın rahmeti, bereketi, mağfireti, merhameti, hidayeti, cenneti sizin ve sevdiklerinizin üzerine olsun... CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne). ENBİYÂ/89
Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma (çocuksuz) bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”
Hz zekeriya çoçuk isterken bu duayı etmiş kızlar.bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah. Hayırlı cumalar

[/QUOTE]

benim 2 ay solda olustu cnm ameliyattan sonra.ilk kez sagdan yumurtladim

benimde belim transferin ilk gününden itibaren ağrıdı 7. gün ağrılar azaldı.benim sonucum negatif ama tabi herkesin aynı olmuyor.Allah gönlüne göre versin inşallah

benim 2 ay solda olustu cnm ameliyattan sonra.ilk kez sagdan yumurtladim[/QUOTE]

Ben de ameliyat sonrası 6 ay takip yaptırdım bir ay Sağdan bir ay soldan yumurtam oluştu ve Çatladı. Ama tüp bebek tedavisinde alınan tarafta alınmayana göre daha az yumurta oluştu. Yine de Şükürler olsun yumurtamız var umudumuz çok...

Günaydın kizlar..bir sabah bende gozlerimi acsam ve güne anne olarak uyansam ömrümun sonuna kadar o gunler bitmese...bazen diyorum benim hiç cocuģum olmuyacaksa eşimin sucu neydi ki benim kaderimle onu da yakmaktayım...yarabbi sen büyüksün..

yokhe canım saol bilgi için ama bakmaya hiç fırsatım olmadı netten bakındım ordanda karar veremedim sen kullandın çekim gücü nasıl memnun musun su an için canım

Kızlarrr opudan geldim dinleniyorum şimdi 21 yumi toplanmış asistana karnım çok Şiş demiştim çiftlik gibisin olur tabi dedi gülüştük bide embiriyologlardan güzel haberi alsam hayırlısıyla yaa çok merak ediyorum )

Canımm bnde senin gibiyim bugün opudan eşimden özür dileyerek Ağlayarak uyanmışım videoya çekmişler hep üzgünüm beni affet benim yüzümden baba olamıyorsun senin hiç bişeyin yok seni bu kadar uğrastırdığım için çok üzgünüm diye ağlamışım hep ama bizim elimizde değil ki kuzum imtihan inanıyorum ben hepimiz anne olucaz bi gün bak görürsün

O da olacak canım inşallah. Hamile olacaksın bebegini kucagına alacaksın büyüteceksin hatta şikayet bile edeceksin durmuyo diye umudunu yitirme hiçbi zaman. Hem eşim de benim yüzümden baba olamıyo diye suçluluk duygusu duyma. Benim hiç bi sorunum yoktu. Ama ben hiç bi zaman eşim yüzünden çocuğum olmuyo diye üzülmedim çünkü biz bi aileyiz sonuçta. Eminim senin eşin de hiç böyle düsünmüyodur.

Aaa canım sakın öyle düşünme. Seni çok iyi anlıyorum ben de öyle demiştim eşime bir defa. Hatta düğünümüzden 3_4 ay önce ögrenmiştim endometriozisim old ve bunun bebege engel olduğunu ona ayrılabiliriz demiştim. Öyle kızdı ki bana. "Sen aynı durumda olsam beni bırakır mıydın, hem nerden biliyoruz ben de de bir sorun var belki de, ne biçim konuşuyorsun" demişti. Düşününce ben onu bırakmazdım. Ama işte insanın içine oturuyor ve hep kendini eşine karşı mahcup hissediyor. Ama öyle hissetmemek ve düşunmemek lazım. Rabbimin verdiğinden sual olunmaz. Eşlerimizin sevabının mükafatı olacak bebeklerimiz inşallah. Bu cuma saatinde Allahım sesimizi duysun. Bize sağlıkla ve mutlulukla bebeklerimize kavuşacağımız günleri de görmeyi nasip etsin. Sen de öyle düşünme sakın. Dualarını Allahım kabul etsin inşallah.

Benim bütün testlerim temiz cıktı bir spermiyogram kaldı esimin yaptıracağı..5 yıl önce baktırdık normaldi hepsi ama doktor yine istedi...ben hemen gebe kalamıyorum kalıncada iste 3 düşük bir dış gebeliğim oldu 4 yıl içinde...gerçekten çok doluyum bugün kavga ettim yüzüme bak ve söyle dedim benden çocuğun olsun istiyomusun istiyorum dedi..destek ver o zaman bana dedim doktora hep tek gittim kürtajımı yapan jinekolog eşinde spermiyogram versin eğer herşey normalse deneyin birkac ay gebelik olmuyosa tedaviye yönlerndirebilirim dedi diye söyledim eşime aglıyorum bir yandan..kardeşin askerden dönecek o da cocuk yapar kız kardeşin ikinciyi yapar hepsinin çocukları boy boy büyür okula gider evlenir bizde hep eve boş boş döneriz dedim hosuna mı gidiyo bu durum dedim..ben hergün dünyada cehennemi yasarım ölmeme gerek kalmadan dedim..ben hiç anne sesi duymucam mi dedim..ben evladıma kahvaltı tabağı hazırlamıyacam mi dedim...ağladım ağladım..spermlerde sorun bile çıksa sanki benim derdim bana seninki sana mi dicem dedim..biz aynı çatı altındayız varsa bişey dert ikimizin dedim benimki de seninkide dedim..dua et ki ben bir an önce öleyim dedim burda olmasada orda evlatlarım beni bekliyo dedim..

Endometriosiz nasıl anlasıliyo canım..benim bazen iliski sirasında canım acıyo gerilme gibi..ameliyatli tüpümün oralarda oluyo bilhassa..canım çok yanıyo..ama 2012 den beri histeroskopide oldum yapısıklik vardı actık dediler olsa derdi demi doktor...

bu mesajınıda diğer mesajlarınıda okurken inan bana çok üzüldüm içim çok yandı. İki düşükten sonra 9 ay yatarak bir kız annesi oldum darısı senin ve burdaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Ben yürekten inanıyorum hepiniz anne olucaksınız. Güne anne olarak uyanayım demişsin ama o seni zaten uyutmayacak.saçını bile taramadan günler geçiriceksin. Kızımdan sonra hiç çocuğum olmadı 11 yıldır kardeş diye tırmalandık en son tüpte de negatifi gördük şimdi akışına bıraktık. Sorun yokmuş sendede eşindede tedavi sürecinde biraz daha rahat ol lütfen. Ben tüpe başladığımda kadının 1 yumurtası erkeğinde ameliyatla bulunmuş 1 spermi vardı ve çok yaşlılardı sonuç pozitif 18 yıl sonra ama benim negatif oldu Rabbim büyük onları sevinci hiç gitmez gözümden inşallah şimdi sıra bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…