2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm lütfen böyle düşünme bu kimsenin günahının cezası falan değil kendine eziyet etme ben kızımı kaybettiğimde önceleri bunun bana bir ceza olduğunu düşündüm ama sonra baktımki bu beni rabbime yaklaştırmak için bir aracı idi kızım sayesinde ahiret yaşantısının daha önemli olduğunu bu dünyada yaptılarımın karşılığı olarak ahirette kızımın bana ödülüm olacağını düşündüm :) sen de biliyorsun ki peygamber efendimiz bir kızı haricinde bütün evlatlarının acısını yaşamıştır o yüzden ceza olarak ve çocuğunun olmamasının senin suçun olduğunu düşünme :) rabbime daha çok yaklaş dua et ediyorsundur eminim ama vazgeçmeden umudunu kaybetmeden et duanı istemeye devam et hayırlısını :) engelli falanda deme bazen dilek kapılarımız açıktır biliyorsun :) allahım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüssünü nasip etsin :) unutma biz cennetteki meleklerin annesiyiz :) su an bebeğim var kucağımda ama kızımın acısı hep içimde hala öteki dünyayı düşünüp kızımı kucağıma almayı diliyorum :) zamanı gelince tabiki :) sen de lütfen umudunu kaybetme kendine eziyet etme hiçbirşey suç değil ve bu da suçlarımızın cezası değil :) bu bir sınav senin sınavın uzun sürüyor diye düşün zamanı gelince o bebek sana gelecek :) şükret canım çok şükür ki gebe kalabiliyorsun :) embriyolarına genetik testi yaptırdın mı :) allahım yardımcın olsun :) öpüyorummmmm :)

Allah hepinizden razı olsun..ben tip fakultesinde dogru durust ilgilenilmeden bir tedavi gördüm..fsh im 2.5 tan 22.5 a çıkmişken tedavi yaptılar bana bilgisizdim tabiki 2 yumurta toplandı 1 tanesi 3.gune gitti o zaman...

Allahim gönlümüzdekini hakkimizda hayirli eyle. Selam kizlar. Bugün transferimin 7. günü günler gecmio. Beklemede olanlar var mi baska? Belirtileriniz neler?

Boyle bi sayfayi actiginiz için teşekkürler ben yeni gordun benim esimde varikosel var ameliyat oldu çarşamba işallh test yaptircaz tabi ameliyat olali 2yil olb
cak ameliyattan sonradeğerleri 0 cikti biz varikosel olduğu bilmiyorduk eurofertil yani simdiki adiyla novafertilde tüp bebek yapildi embriyoları kaliteli dendi amatutmadi tam transfer sirasinda diğer
Yumurtalar dejenere oldu dondurma işlemi yapilamiyo dendi konyada yaptirdik zaten moralin bozuldu tüp bebek tutmadi

Konyada tüp bebek novafertilin dişinda nereye yaptirabilirim
merhaba bende novafertilde tedavi görüyorum.sizin doktorunuz kim acaba.benim 2 kere gelişmedi, 1 kere erken çatladı, bu sefer de boş çıktı.benim dr ali sami gürbüz.son tedavide rahimde perde varmış o alındı.ben merkezden memnunum.benim rezerv çok az.amh 0,14.

Konyada bildiginiz bi uroloji doktoru varmi lütfen yardim edin çarşambaya kadar haber verirseniz cçok mutlu olurum eğer değerler kotu gelirse asilamada olmuyormus tekrar tüpbebek deniycez ama korkuyorum is yerinden nasil izin alcam ne ssoyliycem kimseye anlatamiyorum kalabalık bi sirkette calisiyorum herkes benden konusun istemiyorum bibarkadasim var ayni isyerindeyiz sanirim onunda olmuyor ama ben soramadim sormamda zaten çünkü hep
ayninseyleri soran insanlardan dolayı
Herşeyden kendimi soyutladim

Bende gecen sene alinsami beye gittim aslındaiyi bi insan ama olmadi iste iişlem bitince fazla ilgilenmediler biraz ticari amaçli olduğunu dusunuyorum canim inşallah senin tutar computertchr

Canim ben tüp bebek yaptirdim tutmadi daha sonra biz esimide doktora gösterelim diye gittik akademide bin doktor vardi simdi antalyaya gitmiş ahmetnyoldan kadim doğumcu o eşimin sperm testlerinde değerlerin hizla düştüğünü farketti rahmetli özgür oruç vardi urolag o bildi varikosel olduğunu ameliyat olduk değerler sifir cikti en son değerler hareketli 0 yerinde hareketli 5 cikti ne yapcam bilmiyorum

Peki sen ne kadara tup bebek yaptirdin aslında ali Fuat bey ve dilek hanimida çok ovuyorlar ama ali sami beyde çok iyi biri ne biliyim canim Allah hakkimizda hayirlisini versin

Peki
Senin esinde sorunn varmiydi canim

cnm benim boş çıktı yumurta bu sefer.seni çok iyi anlıyorum.çok zor yaşadığımız şeyler.ama ben durumumla ilgilenen, soran arkadaşlarımdan daha çok memnunum.tabi herkese de söylemiyorum.merkeze gitmeyebilirsin ama ben psikolojik destek alıyorum.merkezin psikologu çok iyi.çok faydası oluyor.tavsiye ederim.çünkü bu dönemi atlatması güç oluyor.ben çok faydasını gördüm.doktorum elinden geleni yapıyor.ihmal var mı diye ben de düşündüm ama benim durumumda olup istanbulda, izmirde aynı sonucu alan arkadaşlarım var.en azından Allah korkusu olan insanlar.ticaret amaçlı düşündüklerini sanmıyorum.sami bey sürekli paramızı düşünür.şu eczane artan ilaçları alıyor,burdan alın ilaçlar daha uygun diyor mesela.çünkü ben niğdede oturuyorum.konya ve niğde arasında bir iğnede 50-100 milyon fark oluyor.nasip değilmiş diyorum.kalabalık olduğundan ilgilenmiyor olabilirler ama her aradığımda cevap veriyorlar.

novafertilde çip yöntemi falan var.tese yapıyorlar.ama biz hiç gitmedik.ürolog hakkında bilgim yok.benim yumurta oluşmuyor.

cnm bak o kadar sıkıntı çekiyorsun.dayan bebeğin için.içme bence.insan darlanınca canı istiyor olabilir.ama en kahve bile içmiyordum tedavideyken
Aynen Canm bende kahve içmiyorum öylesine bir sigara krizi geldi geçti :) Canm sen menagon kullandın mı hiç kafam karıştı şimdi menagon kutusuna baktım 3gündür kullanıyorm ama içinde tüm sular duruyo hastane bana yaparken tozu almış suyu kullanmamış bıgun sordugumdada kendlerinden kullandıklarını suyun aynı OLDUĞUNU söylediler olurmu öyle Birşey

ben menagon kullanmadım hiç.merional kullandım.2 toz 2 su demişlerdi.ben her seferinde hatırlatıyordum.sen de dikkat et bundan sonra.kendi suyunu kullansınlar

Kızlar menagon kullanan olmuştur aranızda kafam çok karıştı az önce menagon kutusuna baktığımda içinde tozun 1tane kaldığını gördüm ama sular duruyordu bende hastNede sordum 3gündür kullanıyorm neden sular duruyo dediğimde suyun hepsinin aynı OLDUĞUNU kendilerinden kullandıklarını söyledi öyle Birşey olabilirmi ? Yani menagonda içindeki su heryerde olabilirmi Önemli olan toz dedi bana

Canım bence doktorunu arayıp bir sor. Belki normaldir tabi bilmiyoruz ama ben tedirgin oldum de ara bence bi.

Ne olur bana ya

Valla canim ne biliyim belkide senin dedigin gibidir kimsenin gunahini almak istemem sadece tup bebek tutmadi ilgilenen olmadi belkide kalabalik oldugundandir rapor geciyor mu novafertilde.rabbim buyuk insallah yumurtalarimiza can versin Allah yardimcin olsun benim bulundugum ortam dedikoduya cok musait kimseye anlatamiyorum derdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…