canım yazdıklarını okuyunca üzüldümSanki canım kuş misali bogazimda düğüm düğüm...bugün adette oldum o yüzden sanırım...bilmiyorum belkide benim günahım çok cezamı böyle çekiyorum ama beni üzen benimle birlikte eşimide yakıyorum...bir mucize diliyorum allahtan..bugün esimede dedim eğer gebe kalırsam özürlü aldir deseler bile aldırmıcam bebeğimi dedim..çünkü hep doktorlar diyo sağlıksızmış ondan düştü diye ya..olaki böyle birşey bile olsa ben onu yıllarca beklemişim allahın takdiri o yönde bile olsa bakarım..
evet canım yapar bende de yaptı..
merhaba bende novafertilde tedavi görüyorum.sizin doktorunuz kim acaba.benim 2 kere gelişmedi, 1 kere erken çatladı, bu sefer de boş çıktı.benim dr ali sami gürbüz.son tedavide rahimde perde varmış o alındı.ben merkezden memnunum.benim rezerv çok az.amh 0,14.Konyada tüp bebek novafertilin dişinda nereye yaptirabilirim
Peki sen ne kadara tup bebek yaptirdin aslında ali Fuat bey ve dilek hanimida çok ovuyorlar ama ali sami beyde çok iyi biri ne biliyim canim Allah hakkimizda hayirlisini versincomputertchtüp post: 40769471 .!.:merhaba bende novafertilde tedavi görüyorum.sizin doktorunuz kim acaba.benim 2 kere gelişmedi, 1 kere erken çatladı, bu sefer de boş çıktı.benim dr ali sami gürbüz.son tedavide rahimde perde varmış o alındı.ben merkezden memnunum.benim rezerv çok az.amh 0,14.
Pekimerhaba bende novafertilde tedavi görüyorum.sizin doktorunuz kim acaba.benim 2 kere gelişmedi, 1 kere erken çatladı, bu sefer de boş çıktı.benim dr ali sami gürbüz.son tedavide rahimde perde varmış o alındı.ben merkezden memnunum.benim rezerv az.amh 0,14.
benim eşimde sorun yok cnm.benim rezerv çok düşük.tüp bebek şu an 4250 ama transfer olmayınca bin lirasını geri aldık.diğer merkezlere göre gayet uygunPeki
Senin esinde sorunn varmiydi canim
Aynen Canm bende kahve içmiyorum öylesine bir sigara krizi geldi geçti :) Canm sen menagon kullandın mı hiç kafam karıştı şimdi menagon kutusuna baktım 3gündür kullanıyorm ama içinde tüm sular duruyo hastane bana yaparken tozu almış suyu kullanmamış bıgun sordugumdada kendlerinden kullandıklarını suyun aynı OLDUĞUNU söylediler olurmu öyle Birşeycnm bak o kadar sıkıntı çekiyorsun.dayan bebeğin için.içme bence.insan darlanınca canı istiyor olabilir.ama en kahve bile içmiyordum tedavideyken
ben menagon kullanmadım hiç.merional kullandım.2 toz 2 su demişlerdi.ben her seferinde hatırlatıyordum.sen de dikkat et bundan sonra.kendi suyunu kullansınlarAynen Canm bende kahve içmiyorum öylesine bir sigara krizi geldi geçti :) Canm sen menagon kullandın mı hiç kafam karıştı şimdi menagon kutusuna baktım 3gündür kullanıyorm ama içinde tüm sular duruyo hastane bana yaparken tozu almış suyu kullanmamış bıgun sordugumdada kendlerinden kullandıklarını suyun aynı OLDUĞUNU söylediler olurmu öyle Birşey
Canım bence doktorunu arayıp bir sor. Belki normaldir tabi bilmiyoruz ama ben tedirgin oldum de ara bence bi.Kızlar menagon kullanan olmuştur aranızda kafam çok karıştı az önce menagon kutusuna baktığımda içinde tozun 1tane kaldığını gördüm ama sular duruyordu bende hastNede sordum 3gündür kullanıyorm neden sular duruyo dediğimde suyun hepsinin aynı OLDUĞUNU kendilerinden kullandıklarını söyledi öyle Birşey olabilirmi ? Yani menagonda içindeki su heryerde olabilirmi Önemli olan toz dedi bana
cnm benim boş çıktı yumurta bu sefer.seni çok iyi anlıyorum.çok zor yaşadığımız şeyler.ama ben durumumla ilgilenen, soran arkadaşlarımdan daha çok memnunum.tabi herkese de söylemiyorum.merkeze gitmeyebilirsin ama ben psikolojik destek alıyorum.merkezin psikologu çok iyi.çok faydası oluyor.tavsiye ederim.çünkü bu dönemi atlatması güç oluyor.ben çok faydasını gördüm.doktorum elinden geleni yapıyor.ihmal var mı diye ben de düşündüm ama benim durumumda olup istanbulda, izmirde aynı sonucu alan arkadaşlarım var.en azından Allah korkusu olan insanlar.ticaret amaçlı düşündüklerini sanmıyorum.sami bey sürekli paramızı düşünür.şu eczane artan ilaçları alıyor,burdan alın ilaçlar daha uygun diyor mesela.çünkü ben niğdede oturuyorum.konya ve niğde arasında bir iğnede 50-100 milyon fark oluyor.nasip değilmiş diyorum.kalabalık olduğundan ilgilenmiyor olabilirler ama her aradığımda cevap veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?