Aminn canım inşallah amin tüm dileklerin için. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun. Sen de inşallah bebeğini. Sağlıkla kucagina aldıgın günleri gör.Canımmm çokk mutlu oldum. Güzel huzurlu risksiz bi hamilelik geçirirsin inşallah sağliķla kucagna alırsn. Allahım herkese yaşatsn bu sevinci inşallah
Allah yardımcın olsun bende şu an tedavi olmuyorum ilk negatif yıktı beni maddi manevi. Çok ağladım üzüldüm ama geçti bi şekilde şimdi ot çöp bişeyler kürler falan deniyorum kendimce olsun yada olmasın oyalıyo beni.benimle tüp bebek deneyenlere bakıyorumda negatif olanların hepsi bizim gibi kaygılı kişilerdi nasıl rahat olunabiliyo bilemedim.
Canım Allah yardımcın olsun inşallahBende eşimle konuştum ağlaya ağlaya beni dinle artık dedim..sanki dert birtek benim gibi rahat durma dedim..haziran ayını atlatalım para birikturivem dedim ya yanimda olur destek olursun ya olmaz köstek olursun dedim..ben 11 yaşında adet oldum 12 den gün alınca 19 senedir adet görüyorum dedim..yaş önemli benim için dedim...bana ne dese o doktor kimden avanta alıyosa ona yönlendircekmişte..10 milyar para gidermişte..ya tutmazsaymış ne olcakmış 10 milyara..adamın aklı fikri parada...deli ediyosun rahatlığınla dedim..her düşükte tonlarca kan kaybettim..son düşüğümden 8 ay oldu geçeli hala kan hapı içiyorum demir depolarım allak bullak..hoşunamı gidiyo dedim başıma gelenler..dış gebelik ameliyatimda iç kanamayla girdim dedim ölebilirdim..1 yıl sonra 2 düşük ardindan histeroskopi ve 3.düşük....sustu uyuyo şimdi...tedavi masraflarınızı nasıl yaptınız kızlar kredi falan mı çektiniz...eşlerinizde parayı sorun etti mi..
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dualarında beni de unutmaAminn canım inşallah amin tüm dileklerin için. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun. Sen de inşallah bebeğini. Sağlıkla kucagina aldıgın günleri gör.
slmmmm bişe dicemmmm...ibrahım saraçoğlunun kürlerine inanıormusunuzzzzzzzzzzzCanım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dualarında beni de unutma
Unutur muyum canım hiç. Allah razi olsun sizin de dualarınızda yer almak dileğim. Allah gönlünüze göre versin. Inşallah sen de en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dualarında beni de unutma
İnşallah canım. Allah hepimizin kucağını doldursun. Bu topik, sizler bana moral güç veriyorsunuz. Allah razı olsun hepinizdenUnutur muyum canım hiç. Allah razi olsun sizin de dualarınızda yer almak dileğim. Allah gönlünüze göre versin. Inşallah sen de en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.
sllllmmm ibrahım saraçoğlu dıokı...testeredişli aslan pencesi ve civan perçemi içersenz tutunmayı kolaylaştrr dıe fıkrı oln yazssn ltfeeeeenİnşallah canım. Allah hepimizin kucağını doldursun. Bu topik, sizler bana moral güç veriyorsunuz. Allah razı olsun hepinizden
Tahminen 3 tedavi için ne kadar yeterli oluyo arkadaşım...Canım Allah yardımcın olsun inşallah
Biz kredi çektik canım çok şükür paramız bitmek üzereyken pozitifi gördük. Bu durumda birde parayi dusunmeyelim dedik, yavas yavas oderiz krediui dedik.
Eğer olmasaydı 1 şansımız daha vardı. Bu 2. Tup bebek denememiz. Bir de asilama olmustu ilk once. Eger bu defa da olmasaydi bizim de 1hakkimiz kalmisti tabi insan her defasında daha da stres oluyor. Yine olmazsa tekrar deneyecek paramız varmi diye düşünmeden olmuyor. Allahım hem maddi hem manevi güç versin inşallah.
Yani degisir canım benim 1.si normal tup bebek ilaclarla falan 7.800 civarinda maloldu. 2.si dondurulmus transferi old için sadece 3000 civarinda yeter. Ama benim bir de bağışıklık baskılandı bu ay. Başka bir tedavi daha oldu yani 4200 falan maloldu.bu defa olmasaydı eğer en baştan tup yapıp embriyoları genetik tanıya gönderecektik. İşte toplam 20.000 çekmiştik. Elimizde kalam 1 tane daha tup tedavisine yeterdi ama embriyo genetik tanısı için 5000civarında daha lazım olurdu bize. Ama senin embriyon cok olurda dondurursiunuz 3_4 bin ile 4-5 defa deneyebiklirsiniz donmuşlardan. Yani tedaviyee göre cok degisir fiyat onu da ancak zaman belirliyor.Tahminen 3 tedavi için ne kadar yeterli oluyo arkadaşım...
Canim medicana necati ozcimen cok sevecen iyi ve gercekten ayrintici bir doktor,ben kismetse mayista gidicemBende gecen sene alinsami beye gittim aslındaiyi bi insan ama olmadi iste iişlem bitince fazla ilgilenmediler biraz ticari amaçli olduğunu dusunuyorum canim inşallah senin tutar computertchr
Cooook sevindim, hayirli ugurlu olsun canimmKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Amin inş canım rabbim gönüle göre hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşInş canım yaa karnım Şiş hala çok ağrım yok dayanılmayacak kadar ama ağrım var haliyle ama hersey bebişler için dayanırım inş iyi haberlerinide alsam hayırlısıyla yaa
hayırlı olsun cnm sonuna kadar ii gitsin....Kızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
zümrem çok sevindim bu habere.gözün aydın diyeyim bir kere daha.ben sana demiştim önce senin hamile haberini duyacağız diye.Rabbim bizlere de nasip eder inşallah...Yani degisir canım benim 1.si normal tup bebek ilaclarla falan 7.800 civarinda maloldu. 2.si dondurulmus transferi old için sadece 3000 civarinda yeter. Ama benim bir de bağışıklık baskılandı bu ay. Başka bir tedavi daha oldu yani 4200 falan maloldu.bu defa olmasaydı eğer en baştan tup yapıp embriyoları genetik tanıya gönderecektik. İşte toplam 20.000 çekmiştik. Elimizde kalam 1 tane daha tup tedavisine yeterdi ama embriyo genetik tanısı için 5000civarında daha lazım olurdu bize. Ama senin embriyon cok olurda dondurursiunuz 3_4 bin ile 4-5 defa deneyebiklirsiniz donmuşlardan. Yani tedaviyee göre cok degisir fiyat onu da ancak zaman belirliyor.
hayırlı olsun cnm sonuna kadar ii gitsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?