- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
rapor geçiyor mu bilmiyorum.bir arayıp sorabilirsin.doktorum her aradığımda müsait olunca mutlaka dönüyor.müsaitse hemen açıyor.muayene ücreti alınmıyor her seferinde.tüp bebek ücretinin içinde.başka merkezlerde ön görüşme 400 olanlar var.memnunum şimdilik.bir de her seferinde beni iyi tanıyor ona göre tedaviyi düzenliyor.mesela son tedavide gonalf kullanmadım.tek merional ve klomen kullandım daha iyi geldi.artık böyle devam eder.test yapılıyor her seferinde.guatr çıktı mesela son sefer.hap yazdı.sen bilirsin yine de.merkezin yakın olması önemli.çok yorucu oluyor çünkü.bir de çalılınca.öğretmenim ben.Ne olur bana ya
Valla canim ne biliyim belkide senin dedigin gibidir kimsenin gunahini almak istemem sadece tup bebek tutmadi ilgilenen olmadi belkide kalabalik oldugundandir rapor geciyor mu novafertilde.rabbim buyuk insallah yumurtalarimiza can versin Allah yardimcin olsun benim bulundugum ortam dedikoduya cok musait kimseye anlatamiyorum derdimi
Canım bu arada bende menogonun icinde eski tedavimden 3 tane kalmıştı. Rica etsem benim için bakar mısın o tozlar kum gibi tüpün içinde sallayınca hareket ediyor mu. Benim toplanmış tüpün içinde sallayınca bütün halinde gelip gidiyor. Kum gibi değil acaba rutubet falan mı oldu. Daha son kullanma tarihine çok var ama o cam tüplerden nem geçer mi bilemedim. İlk aldığımda nasıldı hatirlamiyorum.Kızlar menagon kullanan olmuştur aranızda kafam çok karıştı az önce menagon kutusuna baktığımda içinde tozun 1tane kaldığını gördüm ama sular duruyordu bende hastNede sordum 3gündür kullanıyorm neden sular duruyo dediğimde suyun hepsinin aynı OLDUĞUNU kendilerinden kullandıklarını söyledi öyle Birşey olabilirmi ? Yani menagonda içindeki su heryerde olabilirmi Önemli olan toz dedi bana
benim eşimde sorun yok cnm.benim rezerv çok düşük.tüp bebek şu an 4250 ama transfer olmayınca bin lirasını geri aldık.diğer merkezlere göre gayet uygun
rapor geçiyor mu bilmiyorum.bir arayıp sorabilirsin.doktorum her aradığımda müsait olunca mutlaka dönüyor.müsaitse hemen açıyor.muayene ücreti alınmıyor her seferinde.tüp bebek ücretinin içinde.başka merkezlerde ön görüşme 400 olanlar var.memnunum şimdilik.bir de her seferinde beni iyi tanıyor ona göre tedaviyi düzenliyor.mesela son tedavide gonalf kullanmadım.tek merional ve klomen kullandım daha iyi geldi.artık böyle devam eder.test yapılıyor her seferinde.guatr çıktı mesela son sefer.hap yazdı.sen bilirsin yine de.merkezin yakın olması önemli.çok yorucu oluyor çünkü.bir de çalılınca.öğretmenim ben.
inşallah hepimizin gönlüne göre olsun hakkımızda hayırlısıysa.çok şükür 300 tane öğrencim var onlarla avunuyorum en azından.merkezle ilgili sorunuz olursa burdan ya da özelden yazabilirsiniz.yardımcı olurum bildiğim kadarıyla...A
Anladim
Ayyy oylemi ne kutsal meslek insallah gonlune gore olur canim
Canim benim gercekten coook tesekkur ederim.sağol kafama takilan bisey olursa sorarim sana.ne güzel en azindan öğrencilerine avunuyorsun ben evde eltimin oğlunu sevmeye cekiniyorum elrim bu durumumu bilmiyor kiskandigimi düşünür diye söylemedim bende öyle uzaktan iç geciriyorum Allahim en kisa zamanda hayirlarla bizlerede anne olmayi nasip etsin.kiskanmiyorum tabi ama ne biliyim iste keşke diyorum....anne kelimesini bende duyabilsem tabi hakkimizda hayirlisi olsun vardır bundada bi hayir:)inşallah hepimizin gönlüne göre olsun hakkımızda hayırlısıysa.çok şükür 300 tane öğrencim var onlarla avunuyorum en azından.merkezle ilgili sorunuz a burdan ya da özelden yazabilirsiniz.yardımcı olurum bildiğim kadarıyla...
CNm aynı su Değilmi farkedermi ?eczacı kuzenimi Aradım sordum önemli değil su karıştırmak için Hastanedeli sularda aynı Demişti ama çok korktum umarım sorun çıkmazben menagon kullanmadım hiç.merional kullandım.2 toz 2 su demişlerdi.ben her seferinde hatırlatıyordum.sen de dikkat et bundan sonra.kendi suyunu kullansınlar
Canm sonrada çok Arıyor diye şikayet ediyorlar o Yüzden aramıyorum bu tedavide :) eczacı kuzenıme sordum bişi olmaz Butun sular aynı dedi ama ne alaka BİLMİYORM YARIN kendi suyuyla karıştırtırım ama üc gündür olan oldu olduysaCanım bence doktorunu arayıp bir sor. Belki normaldir tabi bilmiyoruz ama ben tedirgin oldum de ara bence bi.
canm Benmkide top halinde toz değil hatta salladım birazı dağıldı Benmkide gecen aydan kalmaydı Canm normali suan seninkiCanım bu arada bende menogonun icinde eski tedavimden 3 tane kalmıştı. Rica etsem benim için bakar mısın o tozlar kum gibi tüpün içinde sallayınca hareket ediyor mu. Benim toplanmış tüpün içinde sallayınca bütün halinde gelip gidiyor. Kum gibi değil acaba rutubet falan mı oldu. Daha son kullanma tarihine çok var ama o cam tüplerden nem geçer mi bilemedim. İlk aldığımda nasıldı hatirlamiyorum.
Eczacıysa kuzenin biliyordur o zaman tabi biz bilmediğimiz için panik oluyoruz da farketmez o zaman. Birsey olmaz sen içine kurt düşürme.Canm sonrada çok Arıyor diye şikayet ediyorlar o Yüzden aramıyorum bu tedavide :) eczacı kuzenıme sordum bişi olmaz Butun sular aynı dedi ama ne alaka BİLMİYORM YARIN kendi suyuyla karıştırtırım ama üc gündür olan oldu olduysa
C
canm Benmkide top halinde toz değil hatta salladım birazı dağıldı Benmkide gecen aydan kalmaydı Canm normali suan seninki
Allah kucağında sevdirsin canım..sende mi acıbademde tedavi oldun..Kızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Canım hayırlı olsun gözün aydınnnn çok sevindimmmKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun inşallah hepimize nasip etsin Allah o günleri sagolasin. Canım ben Bahcelievler acibadem dr ali osman koyucuoğlunda oldum tedavimi ama orada tüp bebek merkezi olmadığı için o işlemlerini maslak acıbademde yapiyor. Yum toplama ve transferi orada yapiyor.Allah kucağında sevdirsin canım..sende mi acıbademde tedavi oldun..
Ayy masallahKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Evet 1 ay benim de kalinlaşmadığı için iptal olmuştu hatta bu ay da baya bekledik uzun sürdü. transfer günü cok ayrıntı vermedi doktorum ama ben gördum. Benim rahmimin üst kısmi ince alt kismi kalin oluyordu. En üst kismi yine transfer günü bile 7_8 civarındaydı. Alt kısmı transferden 3-4gün önce 11 civarındaydı. Yani heryeri farklı farklıydı. İnsallah uygun bir yere tutunmuştur canım korluyorum dış gebelik falan degildir insallah.Canım hayırlı olsun gözün aydınnnn çok sevindimmmsende de rahim Duvarı kalınlaşmıyodu dini ben mi yanlış Hatırlıyorum canım transferin kaç mm yapıldı ne yapıldı bnmde transfer yapılacak bi daha ki ay korkuyorum biraz umut oldun bana
Amin canım Allahım inşallah isteyen herkese sana da nasip etsin. Hep dualarımdasınız. Listem var adını yazanları da oraya ekliyorum . Ben çok dua istemistim bugüne kadar hamilelerden. Hiç siz söylemeden hepinize dua ediyorum zaten canım. Allah razı olsun.Ayy masallahAllah tamamina erdirsin. Yavrunu kucagina almayi nasip etsin canim, bu saatte cok cok sevindirdin
Yok canım yaa içini ferah tut Allah'ın izniyle dış gebelik falan olmaz korkma hiç bebişin seninle annesi sıkıca tutunmuş bırakmaz hiç merak etmeEvet 1 ay benim de kalinlaşmadığı için iptal olmuştu hatta bu ay da baya bekledik uzun sürdü. transfer günü cok ayrıntı vermedi doktorum ama ben gördum. Benim rahmimin üst kısmi ince alt kismi kalin oluyordu. En üst kismi yine transfer günü bile 7_8 civarındaydı. Alt kısmı transferden 3-4gün önce 11 civarındaydı. Yani heryeri farklı farklıydı. İnsallah uygun bir yere tutunmuştur canım korluyorum dış gebelik falan degildir insallah.
Ayy inşallah canım benim ya dile gelmiyor dualarım sizler için de, kendim için dua ederken döktüğüm gözyaşlarım şuan da akıyor gözümden sizler için. Allahım sesimizi duyuyor hepimizin bir sırası varmış işte Rabbim verecek inşallah sizlere de. Allahim size de gönlünüzden ne veciyorsa en hayırlısını versin. Amin.Yok canım yaa içini ferah tut Allah'ın izniyle dış gebelik falan olmaz korkma hiç bebişin seninle annesi sıkıca tutunmuş bırakmaz hiç merak etme
Canımmm çokk mutlu oldum. Güzel huzurlu risksiz bi hamilelik geçirirsin inşallah sağliķla kucagna alırsn. Allahım herkese yaşatsn bu sevinci inşallahKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?