- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ohhs nin ne kadar zor olduğunu duydum geçmiş olsun neyseki çektiğine deymiş. Benim altı üstü 5 yumurtam falan oluyo( bunada şükür).bu yaşa kadar hiç etmediğim kadar çok dua ettim annemler 500 yasin okuttu 41 meryem suresi okuduk bunun dışında tabi hep ediyoruz zaten negatif olunca çok kırıldım kime neye olduğunu bilmeden. Allah edilen duaları zayi etmezmiş ne diyelim hayırlısı inşallahCanim ozlemini cektigimiz sey icin tabiki de rahat olamayiz, amaann olmazsa olmuyor napiyim diyemiyorsun tabiki.
3Yillik evliyiz, ilk tup bebek denemesiyle 7 haftalik hamileyim.
Tup bebek denememde ohss oldum. 55Yum toplandi. Nefes alamadim, yemek yiyemedim kalbime agrilar girdi, nerdeyse oturur seklinde uyurdum, 8 kilo aldim opu da. Şistikce şiştim. Ve tum bu derdime ragmen hergun 1.5saat ayakta otobus yolculugu cekerdim onca bel agrima ragmen..
hep şöyle dua ettim aglayarak, allah im sen goruyorsun beni ,sen halime acı, bize merhamet et, biliyorum ki hersey senin "OL" demene bagli. Sen istemedikce ben naparsam yapayim olmayacak. Ben elimden geleni fazlasiyla yapiyorum, nolursun bizleri evlat hasretiyle daha fazla sınama bizi nur.undan üfledigin meleklerimize kavustur diye dua ederdim.. cok sukur dualarimizi geri cevirmedi,sukurler olsun..
Allah istemedikce yaprak bile kımıldamaz. Biz catlasak da patlasak da her is olacagina variyor.
Biz elimizden geleni yapalim, gerisi allah a kalmis. O , kaderimize yazmissa olur. O yuzden stres yapmaya gerek yok, bol bol dua edelim sadece.
Darısı tum bekleyenlerin basina insallah...
@yokhe canım saol bilgi için ama bakmaya hiç fırsatım olmadı netten bakındım ordanda karar veremedim sen kullandın çekim gücü nasıl memnun musun su an için canım
21 baya iyi, çiftlik olmasanda
Kızlarrr opudan geldim dinleniyorum şimdi 21 yumi toplanmış asistana karnım çok Şiş demiştim çiftlik gibisin olur tabi dedi gülüştük bide embiriyologlardan güzel haberi alsam hayırlısıyla yaa çok merak ediyorum)
Çıkmaz merak etme, merkezde aynı ilaçlardan var zaten ki neden farklı solisyon kullansınlarCNm aynı su Değilmi farkedermi ?eczacı kuzenimi Aradım sordum önemli değil su karıştırmak için Hastanedeli sularda aynı Demişti ama çok korktum umarım sorun çıkmaz
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallahhKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Canm tebrik ederim bu nasıl güzel bir haber Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı duan bizlere inşallahKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
ben merkeze vurdrmuyorm iğneleri Ortadoğu kozan da vurduruyorm merkez olsa illaki Şüphe duymam ama baktım ilaçta toz bitmiş sular duruyo ister istemez kafam karıştıÇıkmaz merak etme, merkezde aynı ilaçlardan var zaten ki neden farklı solisyon kullansınlar
En fazla 7 bin filan gidiyo canım daha da aşağı olabiliyor, evet herkesin kolaylıkla veremeyeceği bi ücret ama sonucu paha biçilemezBende eşimle konuştum ağlaya ağlaya beni dinle artık dedim..sanki dert birtek benim gibi rahat durma dedim..haziran ayını atlatalım para birikturivem dedim ya yanimda olur destek olursun ya olmaz köstek olursun dedim..ben 11 yaşında adet oldum 12 den gün alınca 19 senedir adet görüyorum dedim..yaş önemli benim için dedim...bana ne dese o doktor kimden avanta alıyosa ona yönlendircekmişte..10 milyar para gidermişte..ya tutmazsaymış ne olcakmış 10 milyara..adamın aklı fikri parada...deli ediyosun rahatlığınla dedim..her düşükte tonlarca kan kaybettim..son düşüğümden 8 ay oldu geçeli hala kan hapı içiyorum demir depolarım allak bullak..hoşunamı gidiyo dedim başıma gelenler..dış gebelik ameliyatimda iç kanamayla girdim dedim ölebilirdim..1 yıl sonra 2 düşük ardindan histeroskopi ve 3.düşük....sustu uyuyo şimdi...tedavi masraflarınızı nasıl yaptınız kızlar kredi falan mı çektiniz...eşlerinizde parayı sorun etti mi..
Bu kullandığın ilacı hastaneye mi vurdurman gerekiyo yoksa tercihin mi böyle? Aslında en iyisi kendi yapmanBen
ben merkeze vurdrmuyorm iğneleri Ortadoğu kozan da vurduruyorm merkez olsa illaki Şüphe duymam ama baktım ilaçta toz bitmiş sular duruyo ister istemez kafam karıştı
Günaydın;hayırlı haberler alırsın inşallah.E2 testi ne zamanlarda oluyor acaba?gunaydin kizlar
e2 icin tahlil verdim 1 saat sonra ultrason var
Ayy kızlar çok teşekkür ederim. Allahım güzel dileklerin için senden razı olsun canım. İnşallah darısı buradaki tüm kızlara olur. Hep dualarımdasınız.hayırlı olsun cnm sonuna kadar ii gitsin....
Bu defa sen haklı çıktın.Allah razı olsun canım. Ama ben inanıyorum bu yaz tatilinden döndüğümüz aylarda seninde inşallah güzel haberini alacağız. Dualarım hep sizin için. Rabbim sesimizi duyuyor. Sizlerden hep dua istedim hala istiyorum hepinizden. İnsanı çok yakından tanımayanların duaları kabul olurmuş. İnşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz en yakın zamanda.zümrem çok sevindim bu habere.gözün aydın diyeyim bir kere daha.ben sana demiştim önce senin hamile haberini duyacağız diye.Rabbim bizlere de nasip eder inşallah...
Canım yaa Allah razı olsun, inşallah kendime dilediğim kadar içten ve samimiyim sizin için de dualarımda. İnşallah Allahım geri çevirmez sadece zamanı vardır. İnşallah sizlerin de haberini buradan duyarız inşallah.Hkom tebriklerrrr...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin.
Ben de yeni üyeyim bir haftadır falan takipteyim.Tedaviye yeni başladım.Bu gün yazayım topiğe herkese bir selam vereyim dedim.Açar açmaz mutlu haberi okudum.
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun arkadaşlar.Bu topik bir harika hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz anne adayları.
Sağol arkadaşım. İnşallah darısı hepinize inşallah. Allah razı olsun bu güzel dileklerin için.Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallahh
Amin canım inşallah.Allah razı olsun. Dualarım sizinle her zaman. Bu defa inşallah senin de olacak bak hersey yolunda gidiyor ben bu tedavide öncekilere göre çok umursamazdım hele ki en başlarda. İlaçlarımı unuttum, yanlış aldım kaç defa. Sen de rahat ol ki stres bebeginin tutunmasına mani olmasın. Rabbim ol dedikten sonra oluyor. O na bin kere şükür. Size de sevindiğimiz günleri göstersin inşallah.Canm tebrik ederim bu nasıl güzel bir haber Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı duan bizlere inşallah
Cooook sevindim, hayirli ugurlu olsun canimm
SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİNKızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Canim benim yaa allah dermansiz dert vermesin üzülme eşini sevmiyor musun o var yanında sukret sağlıklıgin huzurun yerindeyse gece yattiginda çok şükür eşim Yanımda iyiki var diyebiliyosan daha ne olsun bebekde gelir inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde. gel kuzum ben sana omuz da olurum dinleyici de .. beraber dertlesir ağlarım dert ortağı oluruz birbirimizin. bizi bizden başkası anlamaz. Çaresiz değiliz zira "bize Allah yeter "Hemde nasıl daraldım bir bilsen..şöyle yaslanıp bir omuza saatlerce ağlasam aglasam kendime anca gelirim..çaresizlik çok kötü birşey gerçekten...işteyim şimdi...
Insallah canım amin. Darısı sizlere olsun insallah arkadaşim. Allah razi olsun sizlerden hakkiniz odenmez. Allahim en yakin zamanda size de nasip etsin hayirlisiyla insallah :)SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Niye öyle bişey yapmislarki nerde yapılıyordu igneni. Ben aşkın Tüfekçi nin karşısındaki hastanenin açılınca yaptırdım bir doz bi şu kullanıp yapıyorlarAynen Canm bende kahve içmiyorum öylesine bir sigara krizi geldi geçti :) Canm sen menagon kullandın mı hiç kafam karıştı şimdi menagon kutusuna baktım 3gündür kullanıyorm ama içinde tüm sular duruyo hastane bana yaparken tozu almış suyu kullanmamış bıgun sordugumdada kendlerinden kullandıklarını suyun aynı OLDUĞUNU söylediler olurmu öyle Birşey
Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin sagliklaInsallah canım amin. Darısı sizlere olsun insallah arkadaşim. Allah razi olsun sizlerden hakkiniz odenmez. Allahim en yakin zamanda size de nasip etsin hayirlisiyla insallah :)
Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin sagliklaInsallah canım amin. Darısı sizlere olsun insallah arkadaşim. Allah razi olsun sizlerden hakkiniz odenmez. Allahim en yakin zamanda size de nasip etsin hayirlisiyla insallah :)
SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN[/QUOT canim ayin 19pozitif aldim beni ta 11cagirdilar cok gec degilmi ya
Sagol canim Allah razı olsun. İnşallah darısı tum kızlara olsun. Sen de insallah sağlıkla kucagına aldigın gunlari gor. Bu arada sen keseyi gordun mu canim.Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin saglikla
Ayyyy ne güzel yaa maşallah tatlım Allah tamamına erdirsin sağlıklıgin hayırlı olsun insall
BÜYÜK İHTİMALLE KALP ATIŞLARIYLA BERABER GÖRÜNSÜN DİYE ÖYLE ÇAĞIRMIŞLARDIR İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN CANIMHayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?