2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ohhs nin ne kadar zor olduğunu duydum geçmiş olsun neyseki çektiğine deymiş. Benim altı üstü 5 yumurtam falan oluyo( bunada şükür).bu yaşa kadar hiç etmediğim kadar çok dua ettim annemler 500 yasin okuttu 41 meryem suresi okuduk bunun dışında tabi hep ediyoruz zaten negatif olunca çok kırıldım kime neye olduğunu bilmeden. Allah edilen duaları zayi etmezmiş ne diyelim hayırlısı inşallah

CNm aynı su Değilmi farkedermi ?eczacı kuzenimi Aradım sordum önemli değil su karıştırmak için Hastanedeli sularda aynı Demişti ama çok korktum umarım sorun çıkmaz
Çıkmaz merak etme, merkezde aynı ilaçlardan var zaten ki neden farklı solisyon kullansınlar

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallahh

Canm tebrik ederim bu nasıl güzel bir haber Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı duan bizlere inşallah

Ben
Çıkmaz merak etme, merkezde aynı ilaçlardan var zaten ki neden farklı solisyon kullansınlar
ben merkeze vurdrmuyorm iğneleri Ortadoğu kozan da vurduruyorm merkez olsa illaki Şüphe duymam ama baktım ilaçta toz bitmiş sular duruyo ister istemez kafam karıştı

En fazla 7 bin filan gidiyo canım daha da aşağı olabiliyor, evet herkesin kolaylıkla veremeyeceği bi ücret ama sonucu paha biçilemez bu parayı gözden çıkarmak gerekir ki negatif sonucunu alırsak ; paraya değil duruma üzülebilelim bide parayı düşünürsek vay halimize. Eşin olmama ihtimaline karşı savunma mekanizması geliştirmiş gibi. Bizim tüp bebek olayı ankarada ortaya çıktı, eşimin ailesinin yanındayken kayınvalidemde allah razı olsun bi bileziği varmış zaten hemen onu getirdi,tedavinin yarısı öyle karşılandı canım

Ben

ben merkeze vurdrmuyorm iğneleri Ortadoğu kozan da vurduruyorm merkez olsa illaki Şüphe duymam ama baktım ilaçta toz bitmiş sular duruyo ister istemez kafam karıştı
Bu kullandığın ilacı hastaneye mi vurdurman gerekiyo yoksa tercihin mi böyle? Aslında en iyisi kendi yapman

Günaydın herkese ar
gunaydin kizlar

e2 icin tahlil verdim 1 saat sonra ultrason var
Günaydın;hayırlı haberler alırsın inşallah.E2 testi ne zamanlarda oluyor acaba?
Ben henüz tedaviye yeni adım attım bir hafta sonra netleşecek tedavi sürecim.
Sen hangi aşamadasın?

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm sonuna kadar ii gitsin....
Ayy kızlar çok teşekkür ederim. Allahım güzel dileklerin için senden razı olsun canım. İnşallah darısı buradaki tüm kızlara olur. Hep dualarımdasınız.
zümrem çok sevindim bu habere.gözün aydın diyeyim bir kere daha.ben sana demiştim önce senin hamile haberini duyacağız diye.Rabbim bizlere de nasip eder inşallah...
Bu defa sen haklı çıktın.Allah razı olsun canım. Ama ben inanıyorum bu yaz tatilinden döndüğümüz aylarda seninde inşallah güzel haberini alacağız. Dualarım hep sizin için. Rabbim sesimizi duyuyor. Sizlerden hep dua istedim hala istiyorum hepinizden. İnsanı çok yakından tanımayanların duaları kabul olurmuş. İnşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz en yakın zamanda.
Canım yaa Allah razı olsun, inşallah kendime dilediğim kadar içten ve samimiyim sizin için de dualarımda. İnşallah Allahım geri çevirmez sadece zamanı vardır. İnşallah sizlerin de haberini buradan duyarız inşallah.

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallahh
Sağol arkadaşım. İnşallah darısı hepinize inşallah. Allah razı olsun bu güzel dileklerin için.

Canm tebrik ederim bu nasıl güzel bir haber Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı duan bizlere inşallah
Amin canım inşallah.Allah razı olsun. Dualarım sizinle her zaman. Bu defa inşallah senin de olacak bak hersey yolunda gidiyor ben bu tedavide öncekilere göre çok umursamazdım hele ki en başlarda. İlaçlarımı unuttum, yanlış aldım kaç defa. Sen de rahat ol ki stres bebeginin tutunmasına mani olmasın. Rabbim ol dedikten sonra oluyor. O na bin kere şükür. Size de sevindiğimiz günleri göstersin inşallah.

Cooook sevindim, hayirli ugurlu olsun canimm

Allah razı olsun canım inşallah darısı sizlere ve tüm isteyen herkese olsun. Rabbim önce karnınızı sonra kucağınızı bebişlerle doldursun. Herseyi gönlünüze göre versin.

SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN

C
Hemde nasıl daraldım bir bilsen..şöyle yaslanıp bir omuza saatlerce ağlasam aglasam kendime anca gelirim..çaresizlik çok kötü birşey gerçekten...işteyim şimdi...
Canim benim yaa allah dermansiz dert vermesin üzülme eşini sevmiyor musun o var yanında sukret sağlıklıgin huzurun yerindeyse gece yattiginda çok şükür eşim Yanımda iyiki var diyebiliyosan daha ne olsun bebekde gelir inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde. gel kuzum ben sana omuz da olurum dinleyici de .. beraber dertlesir ağlarım dert ortağı oluruz birbirimizin. bizi bizden başkası anlamaz. Çaresiz değiliz zira "bize Allah yeter "

SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN
Insallah canım amin. Darısı sizlere olsun insallah arkadaşim. Allah razi olsun sizlerden hakkiniz odenmez. Allahim en yakin zamanda size de nasip etsin hayirlisiyla insallah :)

Niye öyle bişey yapmislarki nerde yapılıyordu igneni. Ben aşkın Tüfekçi nin karşısındaki hastanenin açılınca yaptırdım bir doz bi şu kullanıp yapıyorlar

Insallah canım amin. Darısı sizlere olsun insallah arkadaşim. Allah razi olsun sizlerden hakkiniz odenmez. Allahim en yakin zamanda size de nasip etsin hayirlisiyla insallah :)
Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin saglikla

Kızlaaarr, Hamileyiiiimmm. Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
Ayyyy ne güzel yaa maşallah tatlım Allah tamamına erdirsin sağlıklıgin hayırlı olsun insall

SENDEN BU HABERİ BEKLİYORDUM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN[/QUOT canim ayin 19pozitif aldim beni ta 11cagirdilar cok gec degilmi ya

Sagol canim Allah razı olsun. İnşallah darısı tum kızlara olsun. Sen de insallah sağlıkla kucagına aldigın gunlari gor. Bu arada sen keseyi gordun mu canim.
Ayyyy ne güzel yaa maşallah tatlım Allah tamamına erdirsin sağlıklıgin hayırlı olsun insall

Canım benim. Sagolasın. Allah razı olsun. Darısı sana ve tüm isteyen kızlara olsun inşallah. Rabbim gönlünüze gore versin. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…