- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Amin canım sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin ve pamuk elli bebeğini kucağına alırsın inşallah. Sen de dua et nolluuuuur hamissin artık senin suan kabul olur . Ben simdi doktordan geldim cuma günü transferi var inşallah yumiler cozunurkrn sıkıntı olmaz da tedavi iptal olmazSagol canim Allah razı olsun. İnşallah darısı tum kızlara olsun. Sen de insallah sağlıkla kucagına aldigın gunlari gor. Bu arada sen keseyi gordun mu canim.
Canım benim. Sagolasın. Allah razı olsun. Darısı sana ve tüm isteyen kızlara olsun inşallah. Rabbim gönlünüze gore versin. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Canım kaç gün sonraya çagrdılar seni? Bi de kaçıncı gün degerin kaçtı?Allah razı olsun canım inşallah darısı sizlere ve tüm isteyen herkese olsun. Rabbim önce karnınızı sonra kucağınızı bebişlerle doldursun. Herseyi gönlünüze göre versin.
Amin insallah canim ama beklemek zor kendi doktorum olsun istedigim icinde baska yere gitmek istemiyorum onlarda illa 11diyolar anlamiyolarki benideBÜYÜK İHTİMALLE KALP ATIŞLARIYLA BERABER GÖRÜNSÜN DİYE ÖYLE ÇAĞIRMIŞLARDIR İNŞALLAH KALP ATIŞLARINIDA DUYARSIN CANIM
RABBİM HERKESE VERSİN
BENİM DR. ANLADI BENİ HER HAFTA ÇAĞIRDI TRANSFERDEN 14 GÜN SONRA 2 KESE GÖRDÜM NOKTA KADAR SONRAKİ HAFTA BİRAZ BÜYÜMÜŞ KORDONLARINI GÖRDÜK SONRAKİ HAFTA KALP ATIŞLARINIAmin insallah canim ama beklemek zor kendi doktorum olsun istedigim icinde baska yere gitmek istemiyorum onlarda illa 11diyolar anlamiyolarki benide
Masallah cannim insallah buyiduklerini saglikla kucagina aldigin gunleride gorceksin darisida bize oldun benim doktor garanticimi yoksa tembel benle ugrasmakmi istemiyo anlamadim bak simdiBENİM DR. ANLADI BENİ HER HAFTA ÇAĞIRDI TRANSFERDEN 14 GÜN SONRA 2 KESE GÖRDÜM NOKTA KADAR SONRAKİ HAFTA BİRAZ BÜYÜMÜŞ KORDONLARINI GÖRDÜK SONRAKİ HAFTA KALP ATIŞLARINIİYİDE OLDU ŞİMDİ 6 MAYISTA GİTCEM 10+0 OLACAK İNŞALLAH BÜYÜDÜKLERİNİ GÖRÜRÜM
AMİN RABBİM ACILARINI GÖSTERMESİN KUCAKLARIMIZA ALALIM SAĞSAĞLİM HAYIRLARLA İNŞALLAHMasallah cannim insallah buyiduklerini saglikla kucagina aldigin gunleride gorceksin darisida bize oldun benim doktor garanticimi yoksa tembel benle ugrasmakmi istemiyo anlamadim bak simdi
Günaydın herkese ar
Günaydın;hayırlı haberler alırsın inşallah.E2 testi ne zamanlarda oluyor acaba?
Ben henüz tedaviye yeni adım attım bir hafta sonra netleşecek tedavi sürecim.
Sen hangi aşamadasın?
Sagolasin canim, sırf ohss yuzunden bir daha kesinlikle tup bebek yaptirmam, cok zor gercekten onca hormon takviyesiyle bunyenin allak bullak olmasi da cabası. Opu bitinceye kadar eve her geldigimde aglardim doktorlarin cok iyisin demesine ragmen.. allah birdaha yasatmasin, ben cok zorlandim, belki de 55yum oldugundandir. Simdi 26 yumurtam daha var, 11 i iyi kalitede. Sanki ne isime yarayacaksa!çok sevindim canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.ohhs nin ne kadar zor olduğunu duydum geçmiş olsun neyseki çektiğine deymiş. Benim altı üstü 5 yumurtam falan oluyo( bunada şükür).bu yaşa kadar hiç etmediğim kadar çok dua ettim annemler 500 yasin okuttu 41 meryem suresi okuduk bunun dışında tabi hep ediyoruz zaten negatif olunca çok kırıldım kime neye olduğunu bilmeden. Allah edilen duaları zayi etmezmiş ne diyelim hayırlısı inşallah
Allah razı olsun arkadaşım..C
Canim benim yaa allah dermansiz dert vermesin üzülme eşini sevmiyor musun o var yanında sukret sağlıklıgin huzurun yerindeyse gece yattiginda çok şükür eşim Yanımda iyiki var diyebiliyosan daha ne olsun bebekde gelir inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde. gel kuzum ben sana omuz da olurum dinleyici de .. beraber dertlesir ağlarım dert ortağı oluruz birbirimizin. bizi bizden başkası anlamaz. Çaresiz değiliz zira "bize Allah yeter "
Kızlaaarr, Hamileyiiiimmm.Allahıma binlerce ŞÜKÜR. Rabbim sesimizi duyuyor,inşallah Allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepinize dualarım. Çok korluyorum inşallah devamlı ve sağlıklı olur. Sizlerin de dualarınızı bekliyorum.
Kendim yapamam CNm kalçadan vuruluyor bu arada bugunBu kullandığın ilacı hastaneye mi vurdurman gerekiyo yoksa tercihin mi böyle? Aslında en iyisi kendi yapman
cnm benm e2 testımı adetın 1.gunu yaptılar normalde 2.gunde 3.gunde oluyor ama benım 2.gun gıtme sansım yoktu aynı gun cıkar cnm test sonucuGünaydın herkese ar
Günaydın;hayırlı haberler alırsın inşallah.E2 testi ne zamanlarda oluyor acaba?
Ben henüz tedaviye yeni adım attım bir hafta sonra netleşecek tedavi süreci
Sen hangi aşamadasın?
canm ben kozandayım kozanda ortadoğuda yaptrıyorm bende anlamadım suları duruyor tozu bıtmıs kendılerınden kullanmıslar cok garıp geldı banada eczacı kuzenım bişi olmaz dıyene kadar cok karamsardım cok korkuyorm kontrol pazartesı ınsallahNiye öyle bişey yapmislarki nerde yapılıyordu igneni. Ben aşkın Tüfekçi nin karşısındaki hastanenin açılınca yaptırdım bir doz bi şu kullanıp yapıyorlar
İyi bi ortalama bence. 10 -11 taneyle 3. Güne, 7-8 taneyle de blasta ulaşırsan tadından yenmezKızlar benim dün hiç lekelenmelerim yoktu bugün kahverengi lekelerim var korktum biraz olabilir mi bu ??? Bide hastaneden aradılar 21 yumurtanın 14 ünü işleme almışlar 13 ü su an iyi dediler sizce iyimi nasıl
Sağol canımm Kızlardan Cvp var mı diye bakıp duruyordum bnde çok tşkler içim rahatladıİyi bi ortalama bence. 10 -11 taneyle 3. Güne, 7-8 taneyle de blasta ulaşırsan tadından yenmeztabi insan istiyo ki hepsi Blast olsun....
allah sana guc kuvvet sabır versın sana esıne merhamet versın ıslah etsın allah yardımcın olsun tez zamanda ınsallahKızlar dün akşam iş çıkışı yol boyunca sessiz yürüdük eve kadar eşimle..evde yok tüp bebek tutmazsa 10 milyar çope mi gidicekmiş falan zirvaladı yattı..bense saat 4 e kadar oturdum...sabah kalktım kahvaltılık birseyler alıp kahvaltı hazirladım hala uyuyodu..uyandirdım güzelce..agzinı bicak acmıyo..saat iki gibi işe gelmek icin evden çıkıyorum dedim önundeyim bana bakmıyo tv ye bakıyo..konuşursada boşluğa bakıyo..işe gelince aradim onu yolda ağlayarak geldim zaten..5 yıldır evliyim ben seninle kavga etsemde sana ne kadar kizgın kirgin olsamda birkez surat yapıp işe yollamadim ne kahvaltinı ne yemegini eksik birakmadim dedim bugün bile hazirlayip ciktim dedim...sen ben yokmusum gibi davranıyosun dedim..ben yüzune bile bakılmayacak kadar pis bişeymiyim dedim..biz seninle neyi paylaşamıyoruz dedim...insanim ben dedim en azindan bunun için yüzume baksaydın pislikmisim pis biseymisim gibi davranmasan dedim..ağliyorum bir yandanda bunları söylerken..bana tamam ağlama işyerinde ne dicekler diyo bide...kapadim teli yüzüne..ne yapıcam bilmiyorum..annesinin ağzina bakan biri birde doldurusa gelen biri..
Hmm korkma tatlım bişey olmaz dedilerse bişey olmazcanm ben kozandayım kozanda ortadoğuda yaptrıyorm bende anlamadım suları duruyor tozu bıtmıs kendılerınden kullanmıslar cok garıp geldı banada eczacı kuzenım bişi olmaz dıyene kadar cok karamsardım cok korkuyorm kontrol pazartesı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?