2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Peki sen ne kadara tup bebek yaptirdin aslında ali Fuat bey ve dilek hanimida çok ovuyorlar ama ali sami beyde çok iyi biri ne biliyim canim Allah hakkimizda hayirlisini versin
Canım benim de doktorum Dilek hanım. Geçen sene orda 2 . Tedavimi gördüm ve pozitife gördük, fakat Rabbim ona kısa bi Ömür biçmiş, 10 haftalıkken alındı. 6 ay sonra yani yılbaşında 3 . Tedavi için tekrar Dilek hocama gittik, o da adetle başlarız ama önce bi kan alalım ne olur ne olmaz dedi. Ben de gülerek olmaz ya vereyim dedim. Ertesi gün tel çaldı baktım dilek hoca. Buyrun gelin bugün muayene edeyim sizi dedi. Neden ki daha adet olmadım , dedim. E hamilesin dedi. Tabi ben şok şok şok kadına diyorum ki, şaka yapmayın, o da siz evli değil misiniz neden Olmasın dedi. Rabbim bize bu sefer tedavisiz verdi Şükürler olsun. Şimdi hamileliğin yarısını bitirdik ve biz hala Dilek hocaya gidiyoruz muayeneye. Yani ben memnun kaldım, inş sizlerde novafertilden şifa bulursunuz.

Ne demek canım hep dualarımdasınız, ben de hep dua istedim arkadaşlardan böyle. Bugün benden de dua istiyor arkadaşlarım. İnşallah bu tedavin sonunda senden de dua isteyecek herkes. Allahım sana da hepinize de yaşatsın inşallah bu günleri. Sen de duanı eksik etme üzerimizden. Hiçbirşeycik olmaz çözünürlen merak etme canım. Kaç embriyon vardı senin. Allahın izniyle o embriyolar sana evlat olsun inşallah.
Canım kaç gün sonraya çagrdılar seni? Bi de kaçıncı gün degerin kaçtı?
Canım benim bağışıklık baskılamak için bir serun alıyorum onun için 7sinde çağırdı doktorum. Ama o gun daha muayene yok sanırım. Sadece serum. O zaman sorarım ne zaman geleyim diye.bilmiyorum yani henüz. Canım ben transferin 5. Ve 6. Günü idrarda silik 2. Çizgi gördüm. Onun için 7.gün kan verdim. Kanda hcg:91 çıkti. Sonra 9.gün yani dün akşam tekrar ettim kan testini hcg: 282 çıktı. Allaha cok şükür. Yarın da yaparım heralde.
Amin insallah canim ama beklemek zor kendi doktorum olsun istedigim icinde baska yere gitmek istemiyorum onlarda illa 11diyolar anlamiyolarki benide
Olsun canım artık nasılsa göbişinde bebişin. Acele etme inşallah sağlıkli olsunlar da geç görsek de olur.
Kızlar benim dün hiç lekelenmelerim yoktu bugün kahverengi lekelerim var korktum biraz olabilir mi bu ??? Bide hastaneden aradılar 21 yumurtanın 14 ünü işleme almışlar 13 ü su an iyi dediler sizce iyimi nasıl
Çok iyi canım maşallah benim de 5. Güne 11 tane kalmış ve dondurulmuştu. İnşallah senin de 13ü de gelişmeye devam eder. Allah onları sana evlat etsin insallah.
Çok tebrik ederimmm canımm allah tamamına erdirsin
Amin canım inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm.Allah size de nasip etsin iinşallah bu günleri yaşamayı. Dualarım hep sizinle.

Arkadasim senin yazdiklarini okudukca icimden birsey kopuyor sanki Allah sana sabir, guc ve kuvvet versin. Esinde insallah bi yanlis hareketlerinden pisman olur insallah, malesef bir gercek var ki erkekler bizim gibi dusunemiyor.ama biraz daha vicdan ya ne diyeyim artik, dualarim seninle. Allah en kisa zamanda cocugunla doldursun kucagini.

iyi akşamlar kızlar. Bugün 4+5 olduk. Banyo konusunda hala dikkat etmelimiyim. Transfer sonrası bi 6. Gün yıkandım bi de 12. Gün. Artık 2 günde bir yıkansam bişey olur mu acaba ya da en azından haftada 2 defa??

Allahın sopası yok bigün çok pişman olur seni böyle ağlattığına. Canım benim bak bizim 9 bin gitti çöpe hiçbir yerimiz eksilmedi. Hala nefes alıyoruz yiyoruz içiyoruz gülüyoruz yolda gördüğümüz çocukları seviyoruz biraz buruk. Canım arkadaşım bu tedavide %100 suçlu yok bizde yumurta az yada kalitesiz olmadı çok ve kalitesiz bunlar sorunsa onlardada morfolıji sayı hareket problem. Benim eşimede tedaviye yeni başkadığımızda ilk 3 yıl hiç yorum yapmadılar benimde geçirmediğim operasyon kalmadı. Tam böyle oflayacak oldu son gittiğimiz doktor bu ileri hareket hızı normalin altında ha normalin %4 altında ama bu bence bir sebep dedi kalakaldı.seninkide kaşınmasın hiçte güvenmesin. Nolur sen böyle üzülme olacağı varsada olmaz. Allahtan büyük güç mü var verecek mutlaka.

Saol canım allah razı olsun

Canim senin yazdıklarını okudukca icimde bi yerler sızlıyor. Senin yanlış yaptığın bişey yok ama malesef erkekler bizden cok farklı. Hele o kusmeleri afra ve tafralari yok mu deli ediyor insanı. Ama bu konuda sana destek olmalı sonucta sadece seninle olacak bisey degil bu bebek işleri. Bizde borc harc yaptik ilk deneme negatifti. Cok şükür ikincide tuttu biz hala borcunu ödüyoruz. Keske kesin bi sonuc soyleseler bize tedaviye baslarken ama öyle olmuyor malesef. Sana Allahtan güç esine de vicdan diliyorum. Hersey bundan sonra gönlünce olsun canim inşallah

3 tane embriyo kaldı tatlım amiiiiinnn inşallah

Ayy canim hayirli olsun rabbim gonlune gore versin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Arkadaslar yumurtanız gelişirken kasıklarınızda azda olsa hareket hissetmişsiniz dir ben bunu hiç hissetmedim iptal olan tedavimdede hep bunu yazdım burda ama normal Demişti herkes YANi kasıklarında hareket olacak diye Birşey yok diyen Arkadaşlarım olmuştu ama o ay yumurtalar gelişmemişti Şimdide kendimi dinliyorum hiç bi kasığımda Ağrı yok aşılamada tek yumurtam daha gelısırken hissediyordum suan hiç Birşey hissetmiyorum bu hafta yine tedavim iptal olursa cok KORKUYORM YARIN kontrol var büyük ıhtımal yarn görürler sonra Çarşamba terar çağırırlar Allah etmesin iptal olursada 2.kotrolde olur gecen ay yaşadıklarımı yasamak ISTEMIYORM

cnm transferden hemen sonramı 3 günde bir proluton depot vurulmaya başlamıştın..
bende vuruluyorumda inşallah faydasını görürüm.. bu arada geçen hafta içi transferim oldu bekliyorum..

Ah Canım ah inan hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz tüp bebek olmazsa para çöpe gidicekmi diye eşim demiyo ama ben düşünüyorm devamlı çünkü Ödeyecek olan Benm işte buy yüzdende tutmuyor olumsuzlar oluyo çünkü hep son şansımı ya olmazsa ya param Boşa giderse birdaha kaç ayda tekrar yaptırabılırm BELKİDE kaç yılda hep bunları düşünce düşünce olmuyo Benm herkes rahat ol Düşünme diyor ama elimde değil herkes 5.6.deniyor mesela Benm öyle bi şansım yok ben bir Taneye eşimi zor ikna ettim oda olmayınca olmuyo acaba Allah'ım olmayacak paramız yanmasın diye mı Yarıda bırakıyor kafam okdar karışkkş ben tedâvimin 6.günğndeyım yone hıc BI hareket hıssetmıyorm yumurtalarda eskiden TK yumurtanı daha hıssederdim ben suan hıc BI sızı yok malesef Buda iptal gibi geliyor Allah etmesin

Benim 14 yumurtam toplanmisti . İnan bana hic birsey hissetmedim. Korkma , korkular geriletir tedavini, yuregini ferah tut.

Kızlar elimde 1 adet cetroitide var, son kullanması haziran 2015 tarihli, tedavide olan birine ücretsiz vereceğim. Bursa da yaşıyorum.

cnm transferden hemen sonramı 3 günde bir proluton depot vurulmaya başlamıştın..
bende vuruluyorumda inşallah faydasını görürüm.. bu arada geçen hafta içi transferim oldu bekliyorum..
Cnm ya transfer olmus beklemedeymis bide hadi inslh bu sefer hayirli sonuna kadar giden gebeligin olsun .dualarimdasin arkadasim hepp.burdaki herkesler gibi..

cnm incir çok fayda ediyor.kürünü yapabilirsin hemen veya incir yiyebilirsin.benim ilk 2 tedavim gelişmediği için iptal oldu.sonrakinde incir kürüne başladım.faydası oldu.en azından yumurta görülmeye başlandı.ceviz de fayda ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…