Canım benim de doktorum Dilek hanım. Geçen sene orda 2 . Tedavimi gördüm ve pozitife gördük, fakat Rabbim ona kısa bi Ömür biçmiş, 10 haftalıkken alındı. 6 ay sonra yani yılbaşında 3 . Tedavi için tekrar Dilek hocama gittik, o da adetle başlarız ama önce bi kan alalım ne olur ne olmaz dedi. Ben de gülerek olmaz ya vereyim dedim. Ertesi gün tel çaldı baktım dilek hoca. Buyrun gelin bugün muayene edeyim sizi dedi. Neden ki daha adet olmadım , dedim. E hamilesin dedi. Tabi ben şok şok şokPeki sen ne kadara tup bebek yaptirdin aslında ali Fuat bey ve dilek hanimida çok ovuyorlar ama ali sami beyde çok iyi biri ne biliyim canim Allah hakkimizda hayirlisini versin
Ne demek canım hep dualarımdasınız, ben de hep dua istedim arkadaşlardan böyle. Bugün benden de dua istiyor arkadaşlarım. İnşallah bu tedavin sonunda senden de dua isteyecek herkes. Allahım sana da hepinize de yaşatsın inşallah bu günleri. Sen de duanı eksik etme üzerimizden. Hiçbirşeycik olmaz çözünürlen merak etme canım. Kaç embriyon vardı senin. Allahın izniyle o embriyolar sana evlat olsun inşallah.Amin canım sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin ve pamuk elli bebeğini kucağına alırsın inşallah. Sen de dua et nolluuuuur hamissin artık senin suan kabul olur . Ben simdi doktordan geldim cuma günü transferi var inşallah yumiler cozunurkrn sıkıntı olmaz da tedavi iptal olmaz
Canım benim bağışıklık baskılamak için bir serun alıyorum onun için 7sinde çağırdı doktorum. Ama o gun daha muayene yok sanırım. Sadece serum. O zaman sorarım ne zaman geleyim diye.bilmiyorum yani henüz. Canım ben transferin 5. Ve 6. Günü idrarda silik 2. Çizgi gördüm. Onun için 7.gün kan verdim. Kanda hcg:91 çıkti. Sonra 9.gün yani dün akşam tekrar ettim kan testini hcg: 282 çıktı. Allaha cok şükür. Yarın da yaparım heralde.Canım kaç gün sonraya çagrdılar seni? Bi de kaçıncı gün degerin kaçtı?
Olsun canım artık nasılsa göbişinde bebişin. Acele etme inşallah sağlıkli olsunlar da geç görsek de olur.Amin insallah canim ama beklemek zor kendi doktorum olsun istedigim icinde baska yere gitmek istemiyorum onlarda illa 11diyolar anlamiyolarki benide
Çok iyi canım maşallah benim de 5. Güne 11 tane kalmış ve dondurulmuştu. İnşallah senin de 13ü de gelişmeye devam eder. Allah onları sana evlat etsin insallah.Kızlar benim dün hiç lekelenmelerim yoktu bugün kahverengi lekelerim var korktum biraz olabilir mi bu ??? Bide hastaneden aradılar 21 yumurtanın 14 ünü işleme almışlar 13 ü su an iyi dediler sizce iyimi nasıl
Amin canım inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm.Allah size de nasip etsin iinşallah bu günleri yaşamayı. Dualarım hep sizinle.Çok tebrik ederimmm canımm allah tamamına erdirsin
Saol canım allah razı olsunallah sana guc kuvvet sabır versın sana esıne merhamet versın ıslah etsın allah yardımcın olsun tez zamanda ınsallah
Arkadasim senin yazdiklarini okudukca icimden birsey kopuyor sankiKızlar dün akşam iş çıkışı yol boyunca sessiz yürüdük eve kadar eşimle..evde yok tüp bebek tutmazsa 10 milyar çope mi gidicekmiş falan zirvaladı yattı..bense saat 4 e kadar oturdum...sabah kalktım kahvaltılık birseyler alıp kahvaltı hazirladım hala uyuyodu..uyandirdım güzelce..agzinı bicak acmıyo..saat iki gibi işe gelmek icin evden çıkıyorum dedim önundeyim bana bakmıyo tv ye bakıyo..konuşursada boşluğa bakıyo..işe gelince aradim onu yolda ağlayarak geldim zaten..5 yıldır evliyim ben seninle kavga etsemde sana ne kadar kizgın kirgin olsamda birkez surat yapıp işe yollamadim ne kahvaltinı ne yemegini eksik birakmadim dedim bugün bile hazirlayip ciktim dedim...sen ben yokmusum gibi davranıyosun dedim..ben yüzune bile bakılmayacak kadar pis bişeymiyim dedim..biz seninle neyi paylaşamıyoruz dedim...insanim ben dedim en azindan bunun için yüzume baksaydın pislikmisim pis biseymisim gibi davranmasan dedim..ağliyorum bir yandanda bunları söylerken..bana tamam ağlama işyerinde ne dicekler diyo bide...kapadim teli yüzüne..ne yapıcam bilmiyorum..annesinin ağzina bakan biri birde doldurusa gelen biri..
Allahın sopası yok bigün çok pişman olur seni böyle ağlattığına. Canım benim bak bizim 9 bin gitti çöpe hiçbir yerimiz eksilmedi. Hala nefes alıyoruz yiyoruz içiyoruz gülüyoruz yolda gördüğümüz çocukları seviyoruz biraz buruk. Canım arkadaşım bu tedavide %100 suçlu yok bizde yumurta az yada kalitesiz olmadı çok ve kalitesiz bunlar sorunsa onlardada morfolıji sayı hareket problem. Benim eşimede tedaviye yeni başkadığımızda ilk 3 yıl hiç yorum yapmadılar benimde geçirmediğim operasyon kalmadı. Tam böyle oflayacak oldu son gittiğimiz doktor bu ileri hareket hızı normalin altında ha normalin %4 altında ama bu bence bir sebep dedi kalakaldı.seninkide kaşınmasın hiçte güvenmesin. Nolur sen böyle üzülme olacağı varsada olmaz. Allahtan büyük güç mü var verecek mutlaka.Kızlar dün akşam iş çıkışı yol boyunca sessiz yürüdük eve kadar eşimle..evde yok tüp bebek tutmazsa 10 milyar çope mi gidicekmiş falan zirvaladı yattı..bense saat 4 e kadar oturdum...sabah kalktım kahvaltılık birseyler alıp kahvaltı hazirladım hala uyuyodu..uyandirdım güzelce..agzinı bicak acmıyo..saat iki gibi işe gelmek icin evden çıkıyorum dedim önundeyim bana bakmıyo tv ye bakıyo..konuşursada boşluğa bakıyo..işe gelince aradim onu yolda ağlayarak geldim zaten..5 yıldır evliyim ben seninle kavga etsemde sana ne kadar kizgın kirgin olsamda birkez surat yapıp işe yollamadim ne kahvaltinı ne yemegini eksik birakmadim dedim bugün bile hazirlayip ciktim dedim...sen ben yokmusum gibi davranıyosun dedim..ben yüzune bile bakılmayacak kadar pis bişeymiyim dedim..biz seninle neyi paylaşamıyoruz dedim...insanim ben dedim en azindan bunun için yüzume baksaydın pislikmisim pis biseymisim gibi davranmasan dedim..ağliyorum bir yandanda bunları söylerken..bana tamam ağlama işyerinde ne dicekler diyo bide...kapadim teli yüzüne..ne yapıcam bilmiyorum..annesinin ağzina bakan biri birde doldurusa gelen biri..
Saol canım allah razı olsun
3 tane embriyo kaldı tatlım amiiiiinnn inşallahNe demek canım hep dualarımdasınız, ben de hep dua istedim arkadaşlardan böyle. Bugün benden de dua istiyor arkadaşlarım. İnşallah bu tedavin sonunda senden de dua isteyecek herkes. Allahım sana da hepinize de yaşatsın inşallah bu günleri. Sen de duanı eksik etme üzerimizden. Hiçbirşeycik olmaz çözünürlen merak etme canım. Kaç embriyon vardı senin. Allahın izniyle o embriyolar sana evlat olsun inşallah.
Canım benim bağışıklık baskılamak için bir serun alıyorum onun için 7sinde çağırdı doktorum. Ama o gun daha muayene yok sanırım. Sadece serum. O zaman sorarım ne zaman geleyim diye.bilmiyorum yani henüz. Canım ben transferin 5. Ve 6. Günü idrarda silik 2. Çizgi gördüm. Onun için 7.gün kan verdim. Kanda hcg:91 çıkti. Sonra 9.gün yani dün akşam tekrar ettim kan testini hcg: 282 çıktı. Allaha cok şükür. Yarın da yaparım heralde.
Olsun canım artık nasılsa göbişinde bebişin. Acele etme inşallah sağlıkli olsunlar da geç görsek de olur.
Çok iyi canım maşallah benim de 5. Güne 11 tane kalmış ve dondurulmuştu. İnşallah senin de 13ü de gelişmeye devam eder. Allah onları sana evlat etsin insallah.
Amin canım inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm.Allah size de nasip etsin iinşallah bu günleri yaşamayı. Dualarım hep sizinle.
Canım benim de doktorum Dilek hanım. Geçen sene orda 2 . Tedavimi gördüm ve pozitife gördük, fakat Rabbim ona kısa bi Ömür biçmiş, 10 haftalıkken alındı. 6 ay sonra yani yılbaşında 3 . Tedavi için tekrar Dilek hocama gittik, o da adetle başlarız ama önce bi kan alalım ne olur ne olmaz dedi. Ben de gülerek olmaz ya vereyim dedim. Ertesi gün tel çaldı baktım dilek hoca. Buyrun gelin bugün muayene edeyim sizi dedi. Neden ki daha adet olmadım , dedim. E hamilesin dedi. Tabi ben şok şok şokkadına diyorum ki, şaka yapmayın, o da siz evli değil misiniz neden Olmasın dedi. Rabbim bize bu sefer tedavisiz verdi Şükürler olsun. Şimdi hamileliğin yarısını bitirdik ve biz hala Dilek hocaya gidiyoruz muayeneye. Yani ben memnun kaldım, inş sizlerde novafertilden şifa bulursunuz.
Sagolasin canim bakalim simdilik kararsiz kaldimCanim medicana necati ozcimen cok sevecen iyi ve gercekten ayrintici bir doktor,ben kismetse mayista gidicem
Ooo ne güzel canım 2 tane embriyo mu transfer edilecek.3 tane embriyo kaldı tatlım amiiiiinnn inşallah
1500 olunca keseyi görebiliyorsun da ondan 1500 de gel demiş..
progesteron olarak ne kullanıyordun?
jel fitil iğne vs...
ben hem jel kullanıyorum hem de 3 günde bir proluton depot iğnesi bu iğne düşük riski için veriliyor normalde yüksek progesteron içeriyor riskim olmasa da 10.haftaya kadar kullanıcam..
Ah Canım ah inan hemen hemen aynı seyleri yasıyoruz tüp bebek olmazsa para çöpe gidicekmi diye eşim demiyo ama ben düşünüyorm devamlı çünkü Ödeyecek olan Benm işte buy yüzdende tutmuyor olumsuzlar oluyo çünkü hep son şansımı ya olmazsa ya param Boşa giderse birdaha kaç ayda tekrar yaptırabılırm BELKİDE kaç yılda hep bunları düşünce düşünce olmuyo Benm herkes rahat ol Düşünme diyor ama elimde değil herkes 5.6.deniyor mesela Benm öyle bi şansım yok ben bir Taneye eşimi zor ikna ettim oda olmayınca olmuyo acaba Allah'ım olmayacak paramız yanmasın diye mı Yarıda bırakıyor kafam okdar karışkkş ben tedâvimin 6.günğndeyım yone hıc BI hareket hıssetmıyorm yumurtalarda eskiden TK yumurtanı daha hıssederdim ben suan hıc BI sızı yok malesef Buda iptal gibi geliyor Allah etmesinKızlar dün akşam iş çıkışı yol boyunca sessiz yürüdük eve kadar eşimle..evde yok tüp bebek tutmazsa 10 milyar çope mi gidicekmiş falan zirvaladı yattı..bense saat 4 e kadar oturdum...sabah kalktım kahvaltılık birseyler alıp kahvaltı hazirladım hala uyuyodu..uyandirdım güzelce..agzinı bicak acmıyo..saat iki gibi işe gelmek icin evden çıkıyorum dedim önundeyim bana bakmıyo tv ye bakıyo..konuşursada boşluğa bakıyo..işe gelince aradim onu yolda ağlayarak geldim zaten..5 yıldır evliyim ben seninle kavga etsemde sana ne kadar kizgın kirgin olsamda birkez surat yapıp işe yollamadim ne kahvaltinı ne yemegini eksik birakmadim dedim bugün bile hazirlayip ciktim dedim...sen ben yokmusum gibi davranıyosun dedim..ben yüzune bile bakılmayacak kadar pis bişeymiyim dedim..biz seninle neyi paylaşamıyoruz dedim...insanim ben dedim en azindan bunun için yüzume baksaydın pislikmisim pis biseymisim gibi davranmasan dedim..ağliyorum bir yandanda bunları söylerken..bana tamam ağlama işyerinde ne dicekler diyo bide...kapadim teli yüzüne..ne yapıcam bilmiyorum..annesinin ağzina bakan biri birde doldurusa gelen biri..
Benim 14 yumurtam toplanmisti . İnan bana hic birsey hissetmedim. Korkma , korkular geriletir tedavini, yuregini ferah tut.Arkadaslar yumurtanız gelişirken kasıklarınızda azda olsa hareket hissetmişsiniz dir ben bunu hiç hissetmedim iptal olan tedavimdede hep bunu yazdım burda ama normal Demişti herkes YANi kasıklarında hareket olacak diye Birşey yok diyen Arkadaşlarım olmuştu ama o ay yumurtalar gelişmemişti Şimdide kendimi dinliyorum hiç bi kasığımda Ağrı yok aşılamada tek yumurtam daha gelısırken hissediyordum suan hiç Birşey hissetmiyorum bu hafta yine tedavim iptal olursa cok KORKUYORM YARIN kontrol var büyük ıhtımal yarn görürler sonra Çarşamba terar çağırırlar Allah etmesin iptal olursada 2.kotrolde olur gecen ay yaşadıklarımı yasamak ISTEMIYORM
Cnm ya transfer olmus beklemedeymis bide hadi inslh bu sefer hayirli sonuna kadar giden gebeligin olsun .dualarimdasin arkadasim hepp.burdaki herkesler gibi..cnm transferden hemen sonramı 3 günde bir proluton depot vurulmaya başlamıştın..
bende vuruluyorumda inşallah faydasını görürüm.. bu arada geçen hafta içi transferim oldu bekliyorum..
cnm incir çok fayda ediyor.kürünü yapabilirsin hemen veya incir yiyebilirsin.benim ilk 2 tedavim gelişmediği için iptal oldu.sonrakinde incir kürüne başladım.faydası oldu.en azından yumurta görülmeye başlandı.ceviz de fayda ediyor...Arkadaslar yumurtanız gelişirken kasıklarınızda azda olsa hareket hissetmişsiniz dir ben bunu hiç hissetmedim iptal olan tedavimdede hep bunu yazdım burda ama normal Demişti herkes YANi kasıklarında hareket olacak diye Birşey yok diyen Arkadaşlarım olmuştu ama o ay yumurtalar gelişmemişti Şimdide kendimi dinliyorum hiç bi kasığımda Ağrı yok aşılamada tek yumurtam daha gelısırken hissediyordum suan hiç Birşey hissetmiyorum bu hafta yine tedavim iptal olursa cok KORKUYORM YARIN kontrol var büyük ıhtımal yarn görürler sonra Çarşamba terar çağırırlar Allah etmesin iptal olursada 2.kotrolde olur gecen ay yaşadıklarımı yasamak ISTEMIYORM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?