2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaydinlar .herkese guzel gunler olsun..hamisler saglikla devam etsin.transferi olanlar hayirli gebelik haberleriniz olsun.tedavi bekleyenler tez zamanda baslamak nasip olsun bizlerede...

dosyayı devlet hastaneleri genelde vermiyor ama içinden istediğin evrağın fotokopisini çektirebiliyorsun.. onadamı izin vermiyolar.. üzme kendini cnm herşey yoluna girer inş. yakında..
Fotokopi evraklarla başka yerden rapor çıkarttırabilirmiyim..

merhaba canım, bende tedavie başlayacağım diye gittiğimde kist ile karşılaştım. Benimkide basit kist, ilaç bile vermeyeceğim dedi. Vücut onu kendi atarmış. Ama ben genede soğan kürü yaptım.
Soğan kürünün hazırlanmasıKürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.
Soğan suyu ile hazırlanmış olan kür, sağlık sorunlarına fayda sağlaması açısından en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir.
Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz.
Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.
Daima içeceğiniz kür taze olarak hazırlanmalıdır.
Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır.
Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.

Ne demek canım, senin derdin bizim derdimiz. Keşke hepimizin her anı çok iyi olsa ama olmuyor, olmadığı zamanlarda da biz hep yanındayız

Bi dr yumurtalar sinire yakın olursa hissedersin demişti bende bazen hissettim bazen hissetmedim

İkiz gibi mi yani?? Anne karnında oluyo orda neden olmasın diye bi düşünce geçti aklımdan. Karışıklık olmadıysa neden olmasın

canım benden 45 tane yumurta toplandı ve hiç bir şekilde kasık ağrısı falan hissetmedim içini ferah tut dua et allahın izniyle bişe olmaz.

Bi dr yumurtalar sinire yakın olursa hissedersin demişti bende bazen hissettim bazen hissetmedim
Şuna klinikteyim Canm Gökhan beyi bekliyorm bu kontrolde henüz Birşey belli olmaz SANIRM 6.günüm bugun gecen ay 14.15ml de kaldığı için en azından yine okadar olup kalır sa diye KORKUYORM. Ama okdar cok akıntım varki bu seferde erken çatladılar gibi geliyor bakalım Hayırlısı eğer hersey düzgün giderse bu hafta sonuna zaten opu olur bende görürmüyğm Açba o günleri Opudan sonra daha büyük heyecan başlayacak daha Endişe olucak illaki buna şükür Rabbim hayırlısıyla verir inşallah

korkutma kendini canım benimde aynı oldu normal bir durum olduğunu söylediler

S
canım benden 45 tane yumurta toplandı ve hiç bir şekilde kasık ağrısı falan hissetmedim içini ferah tut dua et allahın izniyle bişe olmaz.
ağol Canm inşallah gelişir bu ay sağlıklı şekilde gecen ay yıkılmıştım bu ay kendimi okdar hazırlamadım hayal kırıklığına uğramamak için Şuan klinikte ilk kontrol için bekliyorm inşallah ama heyecandan ölecek gibiyim insallah bu sefer sorun olmaz

Her durumda endişemizin yönü değişiyor, inşallah sonucumuz hayırlı bi pozitif olur

Fotokopi evraklarla başka yerden rapor çıkarttırabilirmiyim..

tabiki cnm, zaten gittiğin yer senin bazı testlerini mecburen yeniliyor kendi bünyesinde tekrar kan alarak.. rapor evraklarına konulan önemli bir asıl evrak yokki, bilgi içerikli önceki müdahalelerin fotopokileri olsada olur.. sadece rahim filmi isterlerse onu film olarak koyuyorsun birde asıl olarak nüfus müdürlüğünden nüfus kayıt örneğin ve sgk çalışma dökümü..

günaydın ve iyi haftalar kızlar
bu hafta sonucunu öğrenecekler güzel haberleri buradan paylaşırız inşallah ve hepimize süper bir anneler günü hediyesi olur... Yumurtaları toplanacak, transferi olacak ve tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara da bol şans ve kolaylıklar diliyorum...

merhaba canımm:)) nasılsın..
ben bu kürü iki hafta günde bir defa sabahları yaptım aç karnına o bile kisti gidermişti, sayende canım benim:)

inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.bizi de bilgilendir mutlaka.gönlünü ferah tut.herşey olacağına varıyor.iptal olunca yıkılmayı, toplama olacağını öğrenince heyecanlanmayı iyi bilirim.sonuç inşallah senin güzel olur...

Günaydın Herkese; 14 aylık evliğim ve kendiliğimden üç düşük yaptım. Artık tüp bebek düşündüğüm için cumartesi günü fertijin kliniği Seval Taşdemir'e gittik.
Tüm testlerim çok iyi oldiğunu eşiminde iyi olduğunu söyledi.
İmmünoloji aşısı önerdi histerokopi ile çizik atacağını ve genetik olarak tüp bebek önerdi. düşük tedavisi uygulayacağını söyledi.
Doktor çok ilgili ve bilgili geldi bana 17 bin ortalama fiyat olarakta bir hayli pahalı tabi. Ama sonuçta insan başarı düşünüyor.
Sizin bilginiz varmı Dr.Seval hanımla ve merkezle ile ilgili bilginiz varmı acaba

ARKADASLAR BİR TARAFTA 3 TANE DİER TARAFTA 1 TANE toplamda 4 tane yumurta gördü oda 11.ml cıvarı dıye yazdırdı hemsıresıne cuma tekrar cagırdı cetrotide yarın başla dedi daha öncekinde orgalutran kullandım orgalutran kullanınca 14mlde durmustu ınsallah bu ıgneden sonra durmaz cunku buda orgalutran ıle aynı ozelıkte sanırm yumurtanın buyumesını yavaslatıyormus benmde durduruyo ıste ınsallah bu sefer devam eder cetrotide den korkuyorm sadece daha öncekınde orgalutrana kadar hersey normaldı cunku bu arada sayıda cok az kafam karıstı ama gerıden gelenler var dedı 4 tane onden gıden dedı toplam taslakta zaten 7.8 dı ılk adetlı baktıgında hanı polikistik overde cok cıkardı yumurta ben farklı polikistik overım malesef buna sukur olsunda yumurtabuyusunde 4 taneyede razıyım ama cetrotıden sonra nasıl olur bılmıyorm orgalutran ıle aynı ılac ıse eger benm orgalutran ıle gelısım durmustu ogune kdar hersey normaldi

sağol canm suan için pek net birsey yok bır trafta 3 dıer tarafta 1 tane buyumeye baslayan yumurta varmıs toplamda 4 ama bunlarda 11ml de arkadan gelende var onların durumu cuma gunu bellı olur dedı cumaya kadar ıgnelere devam cetrotide başlayacagm yarın o ıpnedende korkuyorm cunku yavaslatıyor yumurta gelısımını gecen ayda orgalutrandan sonra yavasladı ve durdu ınsallah orgalutran gıbı olmaz bu sefer yanı benm cuma netlesıcek cumaya eger 17.18ml olmussa tedavım devam eder sanırm ama smdlık böyle

hiç tavsiye etmem cnm, üç tüp bebek fiyatına bir tane tüp bebek yapıyor, saydıklarının çoğu abartı ve aslında zaten tanınmış iyi merkezlerin 6000 tl ye yaptığı uygulamaları kendisi üç katı fiyata yapıyor.. lenfosit aşısını giden herkeze yapmaya çalışıyor.. çok gereksiz.. bu aşı gereksiz yere yapılınca kan kanserine sebep oluyormuş.. lenfosit aşısını yapmak için önce tüm lenfosit testlerini kapsamlı yaptırman gerekli ona göre karar verebilir... bende geçen yıl kendisine gitmiştim sadece görüşmek için hemen bana ilk görüşte lenfosit aşısı yapacağını söyledi buna neye göre karar verdi hiçbir test yapmadan.. sonrasında memorialda başladığım tedavide memorial benim lenfosit değerlerime baktı hepsi normal referans aralığındaydı.. zaten bu aşının kanıtlanmışlığıda yok.. bu tarzda butik bi merkez yerine, memorial, acıbadem, bahçeci gibi kurumsallaşmış bi yeri tavsiye ederim cnmn..

Canim yumurtanin o kadar erken olgunlasip catlamasi cok zor, bende de cok akinti vardi .goreceksin o gunleri tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…