2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Y
incir yiyorm Canm ama faZla yememeye çalışıyorm günde 3tane yiyorum daha fazla yersem içi boş büyür gibi bir sey kalmış Aklımda incirde yiyorm 3gündür Harnup pekmezide yiyorm bakalım kısmet hiç kasığımda Ağrı yok bu beni Fazlasıyla üzüyor çünkü bir yumurta elde ettiğimiz tedavilerde o 1yumurtayı hıssederdim kasığımda karıncalanma olurdu şimdi hiç yok

Am
Benim 14 yumurtam toplanmisti . İnan bana hic birsey hissetmedim. Korkma , korkular geriletir tedavini, yuregini ferah tut.
ama Canm ben tek yumurtam vRken bile kasığımda karıncalanmalar olmuş hissetmiştim Büyürken ama gecen ayda aynı şikayetten müzdariptim ve Korktuğum oldu şimdi hafifte olsa belirti arıyorm yok

cnm tüp bebek raporu çıkartabilirsin aslında durumun buna müsaittir.. maddi olarak çokda yıpranmamış olursunuz.. o raporlada ist da genetik tanı laboratuvarı iyi olan bi merkezde tedavi olabilirsin..
sağlık için harcanan para neden çöpe gitsin cnm.. çok ağır hastalıklardada insanlar tedavi için milyarlar harcıyorlar varını yoğunu satıyorlar.. ama yaşamayabiliyorlar ozaman ailesi keşke tedavi ettirmeyeseydik zaten ölecektimi demeli..
erkeklere bu konularda çokda yüz vermemek gerekli.. fazla ilgilenirsen tepene çıkar.. çalışıyorsun paranı kazanıyorsun sağlık konularında şu şöyle olmalı de geç cnm.

Kızlar elimde 1 adet cetroitide var, son kullanması haziran 2015 tarihli, tedavide olan birine ücretsiz vereceğim. Bursa da yaşıyorum.
Ben kullanıcam doktor yazdı ama Benm şimdilik alabilme gücüm var durumu benden DHA çok ihtiyacı olan bir arkadaşımız faydalansın isterim ve teşekkürler güzel düşüncen için

Ben kullanıcam doktor yazdı ama Benm şimdilik alabilme gücüm var durumu benden DHA çok ihtiyacı olan bir arkadaşımız faydalansın isterim ve teşekkürler güzel düşüncen için
çok düşüncelisin canım benim, ama istersen sana yollayabilirim, son kullanması yakın acelem biri faydalansın istiyorum.

Daha onceden negatif denemesi olan arkadaslarimin bilgisine ihtiyacim var arkadaslar.
10nisanda negatif sonucumu aldim malesef.
16nisanda kanamam basladi. Bi hafta normal adetlerim gibi kanamam oldu. Sonra bitti diye dusundum temizlendim.o bikac gun icindede iliski oldu. Ama benim farkettigim sanirim iliskiden sonra benim kanamam devam etmeye basladi. Ve bugun dahi hala lekelenme oluyr
Bazen koydugum pecetenin orta kismi tamamen lekeleniyor.
Sizin bu kadar uzun surdumu lekelenmeleriniz????
Sali gunu gitcektim ama icim daralmaya basladi artik. Sanirim yarin gitcem

bence salıyı bekleme canım benim kesildi bende senin gibiydim hatırlarsan negatiften sonra gecikmeli adet oldum sonrada devam etmişti hep ama yok dünden bu yana kanama. Hemen gidersen adetini düzenleyecek bi ilaç verir sonraki tedavinde bi de bununla uğraşmazsın

Canımm o hisler son gün oluyo ancak bence korkma bende hiç bi hissetme yoktu canımm
Kızlarrr embiriyolog aradı birazcık kafam karıştı 15 yumi işleme alındı 13 ü bizimle dediler dün bügünde 15ide bizimle dediler bende nasıl olur dün 13 ü demiştiniz dedim onlarda biz günde bi kere Bakıyoruz baktıktan sonra Bölünme olmuş olabilir su an 15 ide bizimle dediler kafam karıştı var mı böyle bişey yasayan normal mi bu ???

Haklısin ilk işim edirneden dosyami alicam resmen hasta dosyam ellerinde rehin vermiyolar..bakanlığa şikayet etmeyi düşünüyorum..

Haklısin ilk işim edirneden dosyami alicam resmen hasta dosyam ellerinde rehin vermiyolar..bakanlığa şikayet etmeyi düşünüyorum..

dosyayı devlet hastaneleri genelde vermiyor ama içinden istediğin evrağın fotokopisini çektirebiliyorsun.. onadamı izin vermiyolar.. üzme kendini cnm herşey yoluna girer inş. yakında..

tebrikler
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

çok düşüncelisin canım benim, ama istersen sana yollayabilirim, son kullanması yakın acelem biri faydalansın istiyorum.
Canım cok teşekkür EDERŞM yarına kadar yazalım eğer isteyen çıkmazsa YARIN doktor kontrol im var bana yetişirse alırm Canm iki tane var zaten kızkardeşim gönderdi ama dediğim gibi Benm ezanından şimdilik alacak durumum var daha cok ihtiyacı olan çıkar insallah cok teşekkür ederim Canm YARIN yazarım

Canım dün baktıklarında 13müş sonradan baktıklarında 15olmul maşallah çok güEl Canm 15yumurtan 5.güne gider inşallah

Olabilir canım, bana da 3.gün aradıklarında embriyolog "yarın haber vermeyecegiz çünkü embriyolar bazıları gelişmiyor ama sonradan tekrar gelişip en iyi duruma geliyor falan bu süreçte. Dolayısıyla en son kaç tane kalırsa dondurunca bilgi verecegiz. " demişti. Olabiliyor sanırım.ölmüyorlar da gelişimleri bir süre durup sonra devam edebiliyorlar.

Amh düşük ama bundan çok çok düşüklerde hamile kalanlar var ki benimde 0,82
Doz ve iğne değişikliği yapılmalı bir dahakinde daha iyi olacağına eminim kürleri dikkate al
Selam bu ayki kontrolde iki kistim varmış,20 gün sonra gitçem kontrole kist olduğundan başlayamadım tedaviye yine,kist kendi gitmezse aspire etcek ,soğan suyu yapsam fayda edermi basit kist bu.geçen ay büyümeden yumurta kiste dönmüş.soğan kürü nasıl uygulanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…