Merhaba,bahcecinin embryologu lenfosit asisinin tup bebekte hic bir etkisi olmayacagini soyledihiç tavsiye etmem cnm, üç tüp bebek fiyatına bir tane tüp bebek yapıyor, saydıklarının çoğu abartı ve aslında zaten tanınmış iyi merkezlerin 6000 tl ye yaptığı uygulamaları kendisi üç katı fiyata yapıyor.. lenfosit aşısını giden herkeze yapmaya çalışıyor.. çok gereksiz.. bu aşı gereksiz yere yapılınca kan kanserine sebep oluyormuş.. lenfosit aşısını yapmak için önce tüm lenfosit testlerini kapsamlı yaptırman gerekli ona göre karar verebilir... bende geçen yıl kendisine gitmiştim sadece görüşmek için hemen bana ilk görüşte lenfosit aşısı yapacağını söyledi buna neye göre karar verdi hiçbir test yapmadan.. sonrasında memorialda başladığım tedavide memorial benim lenfosit değerlerime baktı hepsi normal referans aralığındaydı.. zaten bu aşının kanıtlanmışlığıda yok.. bu tarzda butik bi merkez yerine, memorial, acıbadem, bahçeci gibi kurumsallaşmış bi yeri tavsiye ederim cnmn..
Canim bende 6. Gunu gittginde 8-9 yumurtan var demisti, opuda 14 yumurta topladilar, ultrasonda arkadaki yumurtalar gotulmuyormus canim, cok cok iyi gidiyor tedavin. Cetrotiden de korkma . 4 yumurta diyirsa o 7-8 yumurta olur.ARKADASLAR BİR TARAFTA 3 TANE DİER TARAFTA 1 TANE toplamda 4 tane yumurta gördü oda 11.ml cıvarı dıye yazdırdı hemsıresıne cuma tekrar cagırdı cetrotide yarın başla dedi daha öncekinde orgalutran kullandım orgalutran kullanınca 14mlde durmustu ınsallah bu ıgneden sonra durmaz cunku buda orgalutran ıle aynı ozelıkte sanırm yumurtanın buyumesını yavaslatıyormus benmde durduruyo ıste ınsallah bu sefer devam eder cetrotide den korkuyorm sadece daha öncekınde orgalutrana kadar hersey normaldı cunku bu arada sayıda cok az kafam karıstı ama gerıden gelenler var dedı 4 tane onden gıden dedı toplam taslakta zaten 7.8 dı ılk adetlı baktıgında hanı polikistik overde cok cıkardı yumurta ben farklı polikistik overım malesef buna sukur olsunda yumurtabuyusunde 4 taneyede razıyım ama cetrotıden sonra nasıl olur bılmıyorm orgalutran ıle aynı ılac ıse eger benm orgalutran ıle gelısım durmustu ogune kdar hersey normaldi
amin inaşşalh canm darısı bıze senın durumundan ınsallah bızlerde hamıleyım dıye yazarız burda cnm benm bu ay sadece 3 +1 yumurtam varmıs dıerlerı ufakmıs cuma tekrar cagırdı hos 4 tanede 11mlde arkadan gelenlerın akıbetı cumaya bellı olurmus ınsallah bu sefer buyumeye devam ederler ınsallahCanim yumurtanin o kadar erken olgunlasip catlamasi cok zor, bende de cok akinti vardi .goreceksin o gunleri tabi:)
aynen canm doktorda oyle dedı sayı artar dedı bu onen gıden dedı canm bende zaten gecen ayda 14ml e kadar sorun cıkmadı normal ılerledı gecen ay orgalutran kullanmıstım orgalutran vurulduktan sonra yerınde saymıstı orgalutran yaramadı bana ınsallah cetrotide yarar sorunsuz cuma gunu opu tarıhım bellı olur ınsallah cumaya az cok bellı olur muş nolursun bana dua et cnm sen hamılesın hamılenın duası kabul olurmus dualarınıza ıhtıyacm varCanim bende 6. Gunu gittginde 8-9 yumurtan var demisti, opuda 14 yumurta topladilar, ultrasonda arkadaki yumurtalar gotulmuyormus canim, cok cok iyi gidiyor tedavin. Cetrotiden de korkma . 4 yumurta diyirsa o 7-8 yumurta olur.
cnm cetroditeden korkma sakın.3. başladığımda vurulmadım erken çatladı bu sefer.yaptır mutlaka.gelişmesi güzel olur inşallah.korkma.4. tedavimde de çok çabuk büyüdü ama içi boş çıktı.sen gönlünü ferah tut.yavaş büyüsün ama kaliteli olsun.önemli olan o.sağol canm suan için pek net birsey yok bır trafta 3 dıer tarafta 1 tane buyumeye baslayan yumurta varmıs toplamda 4 ama bunlarda 11ml de arkadan gelende var onların durumu cuma gunu bellı olur dedı cumaya kadar ıgnelere devam cetrotide başlayacagm yarın o ıpnedende korkuyorm cunku yavaslatıyor yumurta gelısımını gecen ayda orgalutrandan sonra yavasladı ve durdu ınsallah orgalutran gıbı olmaz bu sefer yanı benm cuma netlesıcek cumaya eger 17.18ml olmussa tedavım devam eder sanırm ama smdlık böyle
fiyat bana aşırı pahalı geldi.ticari amaçlı bir merkez olabilir mi diye düşündüm.sonuçta ekstra gereksiz yapılan ilaçların da zararı oluyor sonra.Günaydın Herkese; 14 aylık evliğim ve kendiliğimden üç düşük yaptım. Artık tüp bebek düşündüğüm için cumartesi günü fertijin kliniği Seval Taşdemir'e gittik.
Tüm testlerim çok iyi oldiğunu eşiminde iyi olduğunu söyledi.
İmmünoloji aşısı önerdi histerokopi ile çizik atacağını ve genetik olarak tüp bebek önerdi. düşük tedavisi uygulayacağını söyledi.
Doktor çok ilgili ve bilgili geldi bana 17 bin ortalama fiyat olarakta bir hayli pahalı tabi. Ama sonuçta insan başarı düşünüyor.
Sizin bilginiz varmı Dr.Seval hanımla ve merkezle ile ilgili bilginiz varmı acaba
Ayy canim benim ya, zaten hep dualrimdasin canim, bu sefer olacak canim, hic moralini bozma , buyuyecek o yumurtalar.aynen canm doktorda oyle dedı sayı artar dedı bu onen gıden dedı canm bende zaten gecen ayda 14ml e kadar sorun cıkmadı normal ılerledı gecen ay orgalutran kullanmıstım orgalutran vurulduktan sonra yerınde saymıstı orgalutran yaramadı bana ınsallah cetrotide yarar sorunsuz cuma gunu opu tarıhım bellı olur ınsallah cumaya az cok bellı olur muş nolursun bana dua et cnm sen hamılesın hamılenın duası kabul olurmus dualarınıza ıhtıyacm var
Ewet fiyat cok fazla geldi ,en iyi merkezler bile bunun ucte biri fiyatina yapiyor.iyi arastirilmasi gerek .fiyat bana aşırı pahalı geldi.ticari amaçlı bir merkez olabilir mi diye düşündüm.sonuçta ekstra gereksiz yapılan ilaçların da zararı oluyor sonra.
Merhaba,bahcecinin embryologu lenfosit asisinin tup bebekte hic bir etkisi olmayacagini soyledi
Ensu cum,test gununu bekliyorum,beraber sevinecegiz insallah guzel haberinleevet cnm memorialdaki doktorumda aynı şeyi dedi.. hiçbiri kanıtlanmış şeyler değilmiş.. lenfosit değerlerimede laparaskopiye gireceğim için bakmışlardı..
inşallah canm inşallah sen yınede benı dualarında bilahire an ismim tuba tum hamıle arkadaslara önemle duyrulur ben zaten dua edıyorm ama hamılelerın duası kabul olurmus derler su tuba kulunun yuzunude guldur allahım dermısınız bılahıreAyy canim benim ya, zaten hep dualrimdasin canim, bu sefer olacak canim, hic moralini bozma , buyuyecek o yumurtalar.
cnm içinin boş cıktıgını ne zaman anlıyorlar topladıktan sonramı ay odahada zor ben azndan opu olamadım bırde toplanıp ıcı bos cıkması daha zor gercı sen benden daha cok cektın cnm allahım sanada banada herkese yardım etsın dün haberlerde sızde ızlemıssınızdır BBEGI ÇÖP POŞETİNE koyup atmıslar nasıl agladım allahım cocuk dıye yanan okdar ınsan varken boylesıne verıp attırma yarabbım dıye agladm cok etkılendım ınsanlar neler yapıyor evlat sahıbı olmak ıcın oyle annelerı gorunce cıldırmamak elde degılcnm cetroditeden korkma sakın.3. başladığımda vurulmadım erken çatladı bu sefer.yaptır mutlaka.gelişmesi güzel olur inşallah.korkma.4. tedavimde de çok çabuk büyüdü ama içi boş çıktı.sen gönlünü ferah tut.yavaş büyüsün ama kaliteli olsun.önemli olan o.
hiç tavsiye etmem cnm, üç tüp bebek fiyatına bir tane tüp bebek yapıyor, saydıklarının çoğu abartı ve aslında zaten tanınmış iyi merkezlerin 6000 tl ye yaptığı uygulamaları kendisi üç katı fiyata yapıyor.. lenfosit aşısını giden herkeze yapmaya çalışıyor.. çok gereksiz.. bu aşı gereksiz yere yapılınca kan kanserine sebep oluyormuş.. lenfosit aşısını yapmak için önce tüm lenfosit testlerini kapsamlı yaptırman gerekli ona göre karar verebilir... bende geçen yıl kendisine gitmiştim sadece görüşmek için hemen bana ilk görüşte lenfosit aşısı yapacağını söyledi buna neye göre karar verdi hiçbir test yapmadan.. sonrasında memorialda başladığım tedavide memorial benim lenfosit değerlerime baktı hepsi normal referans aralığındaydı.. zaten bu aşının kanıtlanmışlığıda yok.. bu tarzda butik bi merkez yerine, memorial, acıbadem, bahçeci gibi kurumsallaşmış bi yeri tavsiye ederim cnmn..
Ensu cum,test gununu bekliyorum,beraber sevinecegiz insallah guzel haberinle
Evet haklısınız ben tüp bebek yada tedaviler hakkında hiç bir fikrim yok, yani üç kere doğal yolla düşük yaşadım. Tecrübesizim ve panikteyim önericeğiniz yerler varmı ?
tamam canım senden haber bekliyorum o zaman...inşallah herşey yolundadır..Canım cok teşekkür EDERŞM yarına kadar yazalım eğer isteyen çıkmazsa YARIN doktor kontrol im var bana yetişirse alırm Canm iki tane var zaten kızkardeşim gönderdi ama dediğim gibi Benm ezanından şimdilik alacak durumum var daha cok ihtiyacı olan çıkar insallah cok teşekkür ederim Canm YARIN yazarım
Anladım canım birsey olmaz inşallah hadi bakalım hayırlısı. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, bebeklerin sana tutunsun da sonucunu burada kutlayalım inşallah. Sonra da sağlıkla doğumunu kutlarız . transfer için duamdasın inşallah.Ilkinde 2 transfer edildi bunda bilmiyorum eğer sağlıklı ise 3 unu de koydurmak istiyorum cuma günü embiryolara bişey olmazsa transferim var inşallah canm
Rahim filmimin aslida orda dosyamda..tabiki cnm, zaten gittiğin yer senin bazı testlerini mecburen yeniliyor kendi bünyesinde tekrar kan alarak.. rapor evraklarına konulan önemli bir asıl evrak yokki, bilgi içerikli önceki müdahalelerin fotopokileri olsada olur.. sadece rahim filmi isterlerse onu film olarak koyuyorsun birde asıl olarak nüfus müdürlüğünden nüfus kayıt örneğin ve sgk çalışma dökümü..
selam cnm evet cetrotide başlanıcak yarım canm sımdı eczaneyı arayıp sıparıs verıcem ıcınde kac tane var bılmıyorm cnmtamam canım senden haber bekliyorum o zaman...inşallah herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?