2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm içinin boş olduğunu toplamada anlıyorlar ancak.ama benimki anormal hızlı büyümüştü zaten.hiç belli olmuyor.benim rahimde perde gördü onu aldı mesela.bunda da varmış bir hayır.herkesin imtihanı farklı işte.kimini vererek imtihan ediyor Rabbim bizlere de vermeyerek.inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla geçebiliriz...

artık sorun kalmadı ortada herşeyde var bır hayır cnm ınsallah bu sefer hıc sorunsuz hamıle haberlerını alırım cok ıstıyorm bunu ınan cunku sen de benm yasadıgımı fazlasıyla yasadın sorunumuz aynı hatta sen dahada fazlasını yasadın ınsallah bu son olur cnm sorunsuz hamılelıgn olur

arkadaşlar P poldi arkadasımızın elinde 1 tane cetrotide var ihtiyac sahıbıne bedava verecek ama son kullanma tarıhıne 1 ay kaldı arkdaslar acıl ıhtıyacı olan lutfen P poldi arkadasımıza yazsın lutfen ben de yarın baslıyorm ama allaha sukur sımdılık ben alabılıyorm benden daha cok ıhtıyacı olan vardır lutfen yazın

Herşey yapıldı. Trombofil paneli genetik hormon rahim filmi eşimin değerleri her şey çok iyi çıktı. hatta muanne etti 38 yaşındayım ben 32 yaşında gibisin dedi. 14 aylık evliyim dedim, 14 yıl sandı
genetik ptg içinde bu fiyatın ama yinede bana çok geldi. Dediğiniz gibi kurumsal bir yere mi gitsem, ama benim sorunum düşük olduğu içinde kafam çok karışık. Maslak acıbadem nasıl acaba ?

Allah razi olsun canım benm

cnm aklına yattıysa içinde kalmaması için seval hanımı deneyebilirsin.. hepimiz iyi kötü belli süreçlerden geçiyoruz.. buda senin sürecin olur.. kimin nerede pozitifi yakalayıp doğuracağı bilinmez..

Canım dün baktıklarında 13müş sonradan baktıklarında 15olmul maşallah çok güEl Canm 15yumurtan 5.güne gider inşallah

İkiz gibi mi yani?? Anne karnında oluyo orda neden olmasın diye bi düşünce geçti aklımdan. Karışıklık olmadıysa neden olmasın
Kızlar çok saolun yaa rahatladım biraz bugün embriyologada sordum 14 ü bizimle dedi embiriyolog yarın aramayız artık diğer gün Çarşamba günü ararız dondurulacaklar zaten dedi bende bu sonradan gelişimlerin tutunmasında falan sorun olur mu dedim sonuçta hangileri sonradan gelişti bilemiyoruz dedim o da stres yapmayın 5 günü beklememizin sebebi en iyi embriyolara ulaşmak için dedi bakalım Çarşamba Gününü bekliyorum heyecanla her anı farklı bi stres farklı bi heyecan acabalar hiç bitmiyo Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun

korkutma kendini canım benimde aynı oldu normal bir durum olduğunu söylediler
Bende rahat edemedim sabah doktora gittim canim. Kanaman yok gibi ama yinede keselim biz onu dedi. Duphaston doye bi hap verdi.ona baslayacagim bugun ins.

hiç korkma canm sana dedıgım gibi senın yerınde olsam hamılelık elbısesı bakarım acıbadem gıbı bır hastane ve 14tane 5.gün emrıyosu ayagını havaya dık sükret canm olacak ınsallah hersey cok guzel gıdıyo cnm darısı bızlere

Ayy canım öyle mi diyosun yaa bi yanım kıpır kıpır içim içime sığmıyor bi Yanımda çok korkuyo çok Üzülüyor Rabbim bu ay inş hepimizi güldürür kuzum yaa

saol cnm inan ben de senin pozitif haberini duymayı çok istiyorum.sen de çok çile çekmişsin, hala da çekiyorsun.Rabbim bizim yüzümüzü güldürsün.yaşadığımız hiçbir zorluk karşılıksız değil.günahlarımıza kefaret olur inşallah...

Ayy canım öyle mi diyosun yaa bi yanım kıpır kıpır içim içime sığmıyor bi Yanımda çok korkuyo çok Üzülüyor Rabbim bu ay inş hepimizi güldürür kuzum yaa
cnm kaygıların var elbette.ama ben 4 kere tedaviye başladım.1 yumurta bile elde edemedik.şükret sayısı iyi en azından.sonuna kadar gider inşallah...

amin canm hiç birimiz kolay seyler yasamıyoruz maddi manevı yıpranıyoruz benm kayınvalıdem agzı dualı cok temız bırısıdır ve cok ıster oğlunun evladını görmeyı dun yıne konustuk tabı bılmıyorlar surecımızı dun bana nasıl dualar edıyor gözüm acıkken görsem evladımın evladını dıye onlar tabı boyle ugrastıgımızı bılmıyor kayınvalıdemın duası cok olur Allahım onlarında yuzunu guldursun ınsallah

canm sen neyden korkuyorsn bakalım de bana ben sana dıyormkı keyfını cıkar acıbadem gıbı bır hastane basarsı kanıtlanmıs bır hastane kızkardesım 4 yumurta ıle gıttı suan hamıle dusun tooplam 4 yumurtaydı hem acıbadem gbı bır hastane hemde 5.gne gelmiş emriyo canm tadını cıkar bence olacak allah ızın verırse tabı hem allah etmesın olmadı dıyelım allah etmesın sonucta elınde 13 tane yumurta daha olucak dusunsene bence canm ıkıncıye gerek kalmadan bu ılk transerde haıl haberını alıcaz

cnm kaygıların var elbette.ama ben 4 kere tedaviye başladım.1 yumurta bile elde edemedik.şükret sayısı iyi en azından.sonuna kadar gider inşallah...
Kuzum tedavinin biri iptal olduğunda bende tedavimdeyim dondurulmuşlarla ve dedim ki negatifi almaktansa bu daha iyi üzülmem diyodum tedavim iptal oldu embriyolarda Hücre kaybı oldu Dr transferi yapmak istemedi o kadar yıkıldım ki transfer günü o heyecanla çıktım yarı yoldan geri döndüm tarifi imkansız bi acı ama inan bana negatifide aldım negatifi almak çok daha Yıkıcı ben her tedavimde olmazsa tüp bebek yaptırırız tutunacak dalım var diyodum o da olmayınca mahvoldum demem o ki şimdi yumurta oluşmadı ondan diyosun ama bi umudun var yapılsa tüp bebiş tutacak diyosun ya yine tutmazsa fikri inan çok daha acı tabi ki bu da acı yaşadım bunu da Anlıyorum

Yaa kuzum rahim Duvarı kalınlaşmıyo ya ya yine kalınlaşması yine tutulamazlarsa diye çok korkuyorum

Kizlar ayin 19pozitif aldim fakat daha doktorum hic gormedi ayin 11randevu verdi baska doktora gitsemmi artik sabredemiyorum ya kese varmi kese dolumu bilmiyorum bana akil verin

Amin Canım. bak şimdi o günleri hatırladım ne heyecanlıydık ya kalmazsa 5. Güne diye tırnaklarımızı yiyoduk resmen )

Amin Canım. bak şimdi o günleri hatırladım ne heyecanlıydık ya kalmazsa 5. Güne diye tırnaklarımızı yiyoduk resmen )
Ayy kuzum Sorma yaa narkozu atarken her gelen hemşireye kaç yumi toplandı diye soruyodum şimdide nolucak acaba valla hiç bitmiyo

Kizlar ayin 19pozitif aldim fakat daha doktorum hic gormedi ayin 11randevu verdi baska doktora gitsemmi artik sabredemiyorum ya kese varmi kese dolumu bilmiyorum bana akil verin

doğuma kadar takibini yapacak dışardaki doktorun belliyse git ona bi baksın cnm..
zamanı gelincede tüp bebek doktoruna gidersin.

Ayy kuzum Sorma yaa narkozu atarken her gelen hemşireye kaç yumi toplandı diye soruyodum şimdide nolucak acaba valla hiç bitmiyo
Bende uyanırken eşime sormuşum kaç yumurta? diyip geri uyumuşum tam 3 kez bu böyle devam etmiş en son sorduğumda kahkaha atıyodu insanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…