Ne demek canım ne zaman istersen biz burdayız. Birbirimiz için burdayız zaten değil mi. İnşallah o embriyolar senin meleğin olarak kollarına doğar da buna da seviniriz.Kızlar çok saolun yaa rahatladım biraz bugün embriyologada sordum 14 ü bizimle dedi embiriyolog yarın aramayız artık diğer gün Çarşamba günü ararız dondurulacaklar zaten dedi bende bu sonradan gelişimlerin tutunmasında falan sorun olur mu dedim sonuçta hangileri sonradan gelişti bilemiyoruz dedim o da stres yapmayın 5 günü beklememizin sebebi en iyi embriyolara ulaşmak için dedi bakalım Çarşamba Gününü bekliyorum heyecanla her anı farklı bi stres farklı bi heyecan acabalar hiç bitmiyo Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun
Ayy kuzum yaa valla ne güldümBende uyanırken eşime sormuşum kaç yumurta? diyip geri uyumuşum tam 3 kez bu böyle devam etmiş en son sorduğumda kahkaha atıyodu insanlar :)
Çok tşkler bitanem yaa inşallah canım inşallah doğar gelirler annelerineNe demek canım ne zaman istersen biz burdayız. Birnirimiz için burdayız zaten değil mi. İnşallah o embriyolar senin meleğin olarak kollarına doğar da buna da seviniriz.
canımmmm çook çokk sevindim maşşallah Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin size...herşey çok güzel olsun umarım...Ne demek canım ne zaman istersen biz burdayız. Birbirimiz için burdayız zaten değil mi. İnşallah o embriyolar senin meleğin olarak kollarına doğar da buna da seviniriz.
Yok canim belli degil ama icim rahat degil aksam is cikisi gitsem bi ozel hastaneye alttanmi bakar acabadoğuma kadar takibini yapacak dışardaki doktorun belliyse git ona bi baksın cnm..
zamanı gelincede tüp bebek doktoruna gidersin.
Muhtemelen alttan bakarlar canım, karnından bakacak olsalarda yarın Hazırlıklı git benceYok canim belli degil ama icim rahat degil aksam is cikisi gitsem bi ozel hastaneye alttanmi bakar acaba
Bende transfer bekliyorum ayın 8 inde bi aksilik çıkmazsa gün verecekler inşallah.Ayy kuzum yaa valla ne güldümben bi kendimi biliyodum yaa evhamlı demeli tedavi Sürecinde hep aynıyız kuzum inşallah yüzümüz Güler sen ne yapıyosun canım dinlenmede misin şu an
Bu soruya hamile kalınca cvp vereyimhamile kalanlar embriyolarınız kaç günlüktü ve kalitesi neydi acaba?????
5.gun 6aadediler kalitesinede canimhamile kalanlar embriyolarınız kaç günlüktü ve kalitesi neydi acaba?????
Sagol şekercim. Allah razı olsun. İnşallah Allahım en yakın zamanda sana da tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Sagolsun kızlar da herkes güzel güzel dileklerde bulundu ama endişelerimiz bitmedi tabi daha sadece kanda gördük. İnşallah dış gebelik falan değildir de keseyi de görürüz. Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Sizlerin dualarınıza da ihtiyacım var.canımmmm çook çokk sevindim maşşallah Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin size...herşey çok güzel olsun umarım...
darısı başımıza :)
Yok canim belli degil ama icim rahat degil aksam is cikisi gitsem bi ozel hastaneye alttanmi bakar acaba
Bende transfer bekliyorum ayın 8 inde bi aksilik çıkmazsa gün verecekler inşallah.
Rahim filmini de narkozlu çektirmiştim, onda da uyanınca eşime takmışım ben hatırlamıyorum, gel buraya beni öp, niye öpmüyosun, şurda narkoz almışım benle ilgilen diye uyuyup uyanıp aynı şeylerayy çok rezilim
Canımmm hiç korkma bebişin seninle sus bakalım bizim tatlı yeğenimizi üzme nerden çıktı dış gebelik aaaSagol şekercim. Allah razı olsun. İnşallah Allahım en yakın zamanda sana da tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Sagolsun kızlar da herkes güzel güzel dileklerde bulundu ama endişelerimiz bitmedi tabi daha sadece kanda gördük. İnşallah dış gebelik falan değildir de keseyi de görürüz. Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Sizlerin dualarınıza da ihtiyacım var.
Ayy ne güldüm kuzum bende narkozlarda hep eşimle uyanıyorum ama seninki çok daha iyiymiş son narkozda Ağlayarak özür dilemiştim affet beni benim yüzümden baba olamıyorsun özür dilerim diye bu arada transfer haberlerini bekliyorum sen benden önce hamiş haberini al cicim ardındanda ben gelirim
Amin inşallah, belki sen benden önce transfer olursun ama rahmi dinlendirmeyi mi düşünüyosun
Bu stres bizim her detaydan haberli oluşumuzdan kaynaklanıyor. Normal hamile napıyo, günü geçiyo biraz bekliyo gidiyo keseyi görüyo, kalp atışını dinliyo geliyo. Biz herşeyi sırasıyla yaşayıp, her sırada geriliyoruz.Sagol şekercim. Allah razı olsun. İnşallah Allahım en yakın zamanda sana da tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Sagolsun kızlar da herkes güzel güzel dileklerde bulundu ama endişelerimiz bitmedi tabi daha sadece kanda gördük. İnşallah dış gebelik falan değildir de keseyi de görürüz. Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Sizlerin dualarınıza da ihtiyacım var.
Canımmm Allah sabır versin mekanı cennet olsun başın Sağolsunmrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Yokki canımmm nerde ben de öyle sabır dinlendirmeyi düşünmüyorum da histereskopi olucam ondan dolayı sen önce olursun dedim canım
Basiniz sagolsun, mekani cennet olsun insallah.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?