btlsrdr canım Alıntı çıkmamış Cvp sanaydı :)
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
canım eğer rahat etmiyorsan bence bi git. Alttan muayenede kötü. Değil canım ben 12 . Hafta bitimine kadar alttan muayene oldum. Herhangi Bi sıkıntı olmadı çok şukur. Rabbim sağlıkla bebişini görmeyi nasip eder inş.Yok canim belli degil ama icim rahat degil aksam is cikisi gitsem bi ozel hastaneye alttanmi bakar acaba
Canım başınız sağolsun...mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Canımmm Allah sabır versin mekanı cennet olsun başın Sağolsun
Basiniz sagolsun, mekani cennet olsun insallah.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Canım başınız sağolsun...
yeteeeeer canım basınız sagolsun mekanı cennet kabrı nur olsun allah gerıde kalanlarına sabır ıhsan eylesın aminn ecmainn
Canım benim ya sen ne pozitif bi kadınsın ya. Güç veriyorsun insana, hayal kurdurup gülümsetiyorsun beni. Ağzından bal damlıyor. Allah da sana ne istiyorsan en hayırlısını nasip etsin inşallah. Ne muradın varsa versin. İnşallah sen de hamile ol da aynı endişeleri yaşaaaaa emiiiii.Ayy ne güldüm kuzum bende narkozlarda hep eşimle uyanıyorum ama seninki çok daha iyiymiş son narkozda Ağlayarak özür dilemiştim affet beni benim yüzümden baba olamıyorsun özür dilerim diye bu arada transfer haberlerini bekliyorum sen benden önce hamiş haberini al cicim ardındanda ben gelirim
Canımmm hiç korkma bebişin seninle sus bakalım bizim tatlı yeğenimizi üzme nerden çıktı dış gebelik aaaRabbim sağlıkla kucağına Alıp kızlar uyuyamıyorum deliricem Dediğin günleri gösterecek dualarım hep sizinle inanın
Evet canım haklısın. En güzeli cahil olmak bazen, insan daha mutlu oluyor o zaman. Öğrendikçe endişeler ve korkular başlıyor. Napalım, inşallah sağlıklı olsun da endişeler bitmez nasılsa keseyi gorsek kalp atışı olacak mi diye endişeleniriz. Allahım neylerse güzel eyler. Rabbim bize emanetini layık görür de verirse başımız üstüne inşallah. Hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah.Bu stres bizim her detaydan haberli oluşumuzdan kaynaklanıyor. Normal hamile napıyo, günü geçiyo biraz bekliyo gidiyo keseyi görüyo, kalp atışını dinliyo geliyo. Biz herşeyi sırasıyla yaşayıp, her sırada geriliyoruz.
Canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, size de Rabbim sanır versin.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Aslında kendime gelince hep olumsuzumdur kuzum yaa ama çok güzel pozitif enerji veriyorum valla tüm kızlara duyurulur bu vesileyle nolur transferden sonra sizde beni pozitifleştirin ben şimdiden korkuyorum yaaCanım benim ya sen ne pozitif bi kadınsın ya. Güç veriyorsun insana, hayal kurdurup gülümsetiyorsun beni. Ağzından bal damlıyor. Allah da sana ne istiyorsan en hayırlısını nasip etsin inşallah. Ne muradın varsa versin. İnşallah sen de hamile ol da aynı endişeleri yaşaaaaa emiiiii.
Aaaaa sen yeter ki transferi bize duyur. Hatta önceden özelden haber ver mutlaka ki dua da edelim. Bazen topikte gözden kaçabiliyor çünku. Sana moral vermek bizim en ehemmiyetli vazifemiz şekerim. Sen hiteroskopini ol, embriyocuklarını al gel bize moral vermek kalsın inşallah. Bu arada sen Bülent Beye gitmeye başladın yeni değil mi yanlış mı hatırlıyorum.Aslında kendime gelince hep olumsuzumdur kuzum yaa ama çok güzel pozitif enerji veriyorum valla tüm kızlara duyurulur bu vesileyle nolur transferden sonra sizde beni pozitifleştirin ben şimdiden korkuyorum yaaAminnnn canımm
Ayyy canımmm benim çok saol yaaAaaaa sen yeter ki transferi bize duyur. Hatta önceden özelden haber ver mutlaka ki dua da edelim. Bazen topikte gözden kaçabiliyor çünku. Sana moral vermek bizim en ehemmiyetli vazifemiz şekerim. Sen hiteroskopini ol, embriyocuklarını al gel bize moral vermek kalsın inşallah. Bu arada sen Bülent Beye gitmeye başladın yeni değil mi yanlış mı hatırlıyorum.
Canımm Rabbim ona can verdikten olsa tek yumiylede olur can vermedikten sonra 20 tane yumide olsa olmaz tatlım Yaşında genç yumiler neden böyle merak ettimkizlar 2 yumurtam vardi onden giden.digerleri kucuk.carsamba toplama islemim var.toplamada 2den fazla yumos toplanabilir deyince doktorun bende tupe devam edelim dedim.yasin genc bende sansimizi denemekten yanayim dedi.ins 2 yumurta benim mutlulugum olur
Incir ye tatlım prolaktinin yüksek değilsepkodan dolayi dozda biraz korkarak hareket ettik.ondan dolayi boyle oldu.napalim hayirlisi
canım nasılsın benı hatırladınmı hayırlı olsun canım gebelıgınSelam kizlar tedavide olanlara guzel haberler sonuc bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum. Transfer sonrasindaki arkadaşlara bi hatirlatma yapmak istiyorum. Transfer sonrasindaki kullanılan ilaclari igneleri jelleri aile hekiminize yazdirabilirsiniz. Zaten tedavi icin onca para harciyoruz en azindan sonraki ilaclari daha uyguna alabiliyoruz. Ben kan sulandirici kullanicam doguma kadar onu yazdiriyorum.
mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallahmrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?