2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Tüp bebekte ilk denemem ve yarın transferim olacak inşallah. 9 embriyom var fakat 5. Güne gidilmedi. Embriyolog la görüştüm gebe kalma oranları aynı 3. Gün sizinle gelişsinler kaliteleri iyi dedi. Biraz üzüldüm ama yapacak bişey yok. Sizlere sormak istediğim ben normal kontrollerde bile çok zorlanıyorum geriliyorum titriyorum.transfer zor değil diyor dr um. Sizler transferi nasıl geçirdiniz ?

Kızlar tedavisi negatif bitip, regl düzensizliği yaşayan var mı?
26 martta negatifi gördüm. 31'inde hastalandım. Bu ay henüz kırmızılar yok, endişeliyim

Allah sevindirecek inşallah. Önce göbişin, sonra kucağın dolsun

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Miniklerini sağlıkla al, inşallah seni hiç bırakmazlar. Transfer muayene gibi, orada nasıl ultrason girerken hafif bir acı hissediyorsan aynısı. Ekranda bebişleri ışık gibi görüyorsun, heyecan dorukta oluyor, ne olduğunu anlamadan bitiveriyor. En zor kısmı sonuç beklemek

Canim merhaba hatirlamaz olur muyum ayni merkezin gebesiyiz. Cok sagol canim benimki de tuttu cok şükür. Sen nasilsin nasil gidiyor gecti mi riskli dönem
yok canım gecmedı gecen hafta annemlere geldım ıste persembe gunu bı agrı gırdı belıme kasıgıma dk gıttım hemen dusuk rıskın var yatıcaksın sureklı dedı rıransverden buyana yatıyorum canım sen nasılsın cok sukur allah sag salım kucaklarımıza almayı nasıp etsın gerısı arkadaslarımızın basına merkezdenmı devam edıyosun kontrollere

canım ınsallah pozıtıf olsun sonucun korkma ınan 10 dakka surmedı tırasnverım cok rahat normal muyaneden bıle rahat sakın ol rahat ol sıtres yapma hıc ınan cok rahat oluyo

Çok teşekkür ederim cevabın için. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklerken , aylardır burada sizleri uzaktan izlediğim gibi bu defa sizlerle olucam inşallah.

opuda kucuk yumurtalar da aliniyor degilmi.sadece olgunlari alip birakmiyorlar

canım ınsallah pozıtıf olsun sonucun korkma ınan 10 dakka surmedı tırasnverım cok rahat normal muyaneden bıle rahat sakın ol rahat ol sıtres yapma hıc ınan cok rahat oluyo
Inşallah rahat geçiririm ne olur ne olmaz bana aç gel dedi dr um. Biliyor beni tabi çok zor bi hastayım hiçbir konuda aramadım kendisini. Ama bu konuda zorluyorum kendisini maalesef. Seni uzun zamandır takip ediyorum uzaktan da olsa dua ettim bu sefer sağlıkla hayırla kucağına Almanı diledim . Zor bir hamilelik geçiriyorsun ama sonu güzel olacak inşallah. Dualarım sizlerle arkadaşlar hepimizin yüzü gülsün kucağımız evlatlarımıza kavuşsun inşallah

Ayyy canımmm benim çok saol yaa inşallah canım inşallah hayırlısıyla evet canımyeni başladım Bülent beye doğru hatırlıyorsun
Hadi bakalım egunal dan sonra sıra sende o zaman. inşallah
İnşallah canım zaten kaç tane olduğu değil, sağlıklı bebek olması önemli. İnşallah onlar sana bebiş olsun. Hayırlısi insallah

Gecmis olsun canim yaa daha da cok dikkat et artik kendine. Kalkma sakin yat Allahim yardimcin olsun bu süreçte. Gecen hafta gittik kalp atislarini duyduk ama bundan sonra oraya gitmiycem canim kendime hastane araştırıyorum

Gecmis olsun canim yaa daha da cok dikkat et artik kendine. Kalkma sakin yat Allahim yardimcin olsun bu süreçte. Gecen hafta gittik kalp atislarini duyduk ama bundan sonra oraya gitmiycem canim kendime hastane araştırıyorum
Canım kaçınci haftada duydunuz kalp atışını?

opuda kucuk yumurtalar da aliniyor degilmi.sadece olgunlari alip birakmiyorlar
Yok canımmm küçük yumurtalarda alınıyor

Hadi bakalım egunal dan sonra sıra sende o zaman. inşallah

İnşallah canım zaten kaç tane olduğu değil, sağlıklı bebek olması önemli. İnşallah onlar sana bebiş olsun. Hayırlısi insallah
Ayy canım yaa ne de güzel konuşuyo yaa Allah Razı olsun inşallah kuzummm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…