allah bınkere razı olsun duaların ıcın gercekten zor bı hamılelık yasıyorum yanısırada bebegımı kaybetme korkusu yasıyorum dılerım bu sefer kucagıma alırım bebegımı dılerım sende pozıtıf sonuc al ve kucagına saglıkla al zor bı surec ama sonu guzel olcak ınşallah sıtres yapma hıc korkulcak bısey yok ama dk dınle ac gıt cok korkarsan narkozla yaparlar ama ınan hıc korkulcak bısey yok sonucun pozıtıf olsun saglıkla al ınsalllah kucagına amınn inşallahInşallah rahat geçiririm ne olur ne olmaz bana aç gel dedi dr um. Biliyor beni tabi çok zor bi hastayım hiçbir konuda aramadım kendisini. Ama bu konuda zorluyorum kendisini maalesef. Seni uzun zamandır takip ediyorum uzaktan da olsa dua ettim bu sefer sağlıkla hayırla kucağına Almanı diledim . Zor bir hamilelik geçiriyorsun ama sonu güzel olacak inşallah. Dualarım sizlerle arkadaşlar hepimizin yüzü gülsün kucağımız evlatlarımıza kavuşsun inşallah
canım maşallah ıkızmı yavruların saglıkla dogsunlar ınşallah amınn ecmainnCanim biz 21. Gunde tekinin kalp atisini duymustuk digeri daha kucuktu 10 gun sonra tekrar gittigimizde duyduk ikisininkini de
Transferin 24.gunu + 14 gun = 38 gun (6haftalik) duyuluyor yaniMaşallahben pazartesi gidicem tam 6 haftalık oluyoo. O zaman kesin duyulur dmi? Hoş daha keseyi de görmedik ya
Kizzz nbr nasilsin? Insallah saglikla kucagina alirsin canim.. kac aylik oldun? Masallahh,allah korusun sizicanım maşallah ıkızmı yavruların saglıkla dogsunlar ınşallah amınn ecmainn
bıtanem sen nasılsın kuzucukların nasıl ıyıyız allaha sukur ama zor gecıyor hamılelık bıde korkular ınşallah ıyı olur hersey sag salım alırız hepımız kucaklarımıza canım 14+1 gunluguz teyzesıKizzz nbr nasilsin? Insallah saglikla kucagina alirsin canim.. kac aylik oldun? Masallahh,allah korusun sizi
Hadi inşallahTransferin 24.gunu + 14 gun = 38 gun (6haftalik) duyuluyor yani
Ben inanıyorum evladın sağlıkla gelecek kucağına. Senden de Allah razı olsun iyi dileklerin için. Inşallah en kısa zamanda bu riskli dönemi atlatırsın. Âminallah bınkere razı olsun duaların ıcın gercekten zor bı hamılelık yasıyorum yanısırada bebegımı kaybetme korkusu yasıyorum dılerım bu sefer kucagıma alırım bebegımı dılerım sende pozıtıf sonuc al ve kucagına saglıkla al zor bı surec ama sonu guzel olcak ınşallah sıtres yapma hıc korkulcak bısey yok ama dk dınle ac gıt cok korkarsan narkozla yaparlar ama ınan hıc korkulcak bısey yok sonucun pozıtıf olsun saglıkla al ınsalllah kucagına amınn inşallah
Aynı olmuyo canım bazı yumiler diğer yumilerin arkasında kalıyo Dr lar ultrasonla onu göremiyorultrasonda gorulen yumurta ile toplanan yumurta sayisi ayni mi oluyor???
Ayni olmuyo maalesef bende cok bekleniyordu ultrasyon da 10 uzeri gorunuyordu 4 toplanmisti biri fos cikti biri gelismemisti iki tane saglam vardi allahtan a kalite oldular ve hamileyim su andaultrasonda gorulen yumurta ile toplanan yumurta sayisi ayni mi oluyor???
Olmuyor canim, bnm 9 tane goruluyordu, 14 tane toplandi.ultrasonda gorulen yumurta ile toplanan yumurta sayisi ayni mi oluyor???
Kismetinde varsa canim 1 yumurtA ve 1 spermle oluyor. Yoksa da 20-30 yumurta toplansa da olmuyor. Lütfen moralini yüksek tut.opuya kadar icim icimi yiyecek bu konuda.2 yumurtada sansim cok az
Massallahhh canim allah nazarlardan,kem gozden korusun sizi. Kucaginiza saglikla almak da nasip olsun... kendine cok dikkat et canim , yemene icmene dinlenlenmene..bıtanem sen nasılsın kuzucukların nasıl ıyıyız allaha sukur ama zor gecıyor hamılelık bıde korkular ınşallah ıyı olur hersey sag salım alırız hepımız kucaklarımıza canım 14+1 gunluguz teyzesı
hayırlı olsun inşlh 12 gün sonra hamileyim yazarsın buraya...Yarın yumurta transferim olacak çok heyecanlıyım...
günaydınnnherkese günaydınlar......
canım başınız sağolsun...toprağı bol olsun...Allah size geride kalan ailesine sabırlar versinmrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?