2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

allah bınkere razı olsun duaların ıcın gercekten zor bı hamılelık yasıyorum yanısırada bebegımı kaybetme korkusu yasıyorum dılerım bu sefer kucagıma alırım bebegımı dılerım sende pozıtıf sonuc al ve kucagına saglıkla al zor bı surec ama sonu guzel olcak ınşallah sıtres yapma hıc korkulcak bısey yok ama dk dınle ac gıt cok korkarsan narkozla yaparlar ama ınan hıc korkulcak bısey yok sonucun pozıtıf olsun saglıkla al ınsalllah kucagına amınn inşallah

Kizzz nbr nasilsin? Insallah saglikla kucagina alirsin canim.. kac aylik oldun? Masallahh,allah korusun sizi
bıtanem sen nasılsın kuzucukların nasıl ıyıyız allaha sukur ama zor gecıyor hamılelık bıde korkular ınşallah ıyı olur hersey sag salım alırız hepımız kucaklarımıza canım 14+1 gunluguz teyzesı

Ben inanıyorum evladın sağlıkla gelecek kucağına. Senden de Allah razı olsun iyi dileklerin için. Inşallah en kısa zamanda bu riskli dönemi atlatırsın. Âmin

ultrasonda gorulen yumurta ile toplanan yumurta sayisi ayni mi oluyor???

Massallahhh canim allah nazarlardan,kem gozden korusun sizi. Kucaginiza saglikla almak da nasip olsun... kendine cok dikkat et canim , yemene icmene dinlenlenmene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…