2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canm banada durumdan haber edersen sevınırm bnada 3+1 YUMURTA dedı doktorm ama arkadan gelen ufaklarda var dedıler ufaklara umut baglama dıyor dıyen herkes ama bakalım hayırlısı

sağolun kızlar ALLAH razı olsun
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun bu arada bu hafta sonu belkı gelebılırım canım emın olmamakla karasızım cuma cagırdı doktor eger cumadan sonra ıgne olmaz catlatma ıgnesı olursam tarsusa gelmeyı planlıyorm henuz esıme soylemedım ama söylersem inşallah kırmaz benı

canm inşallah hayırlısıyla normal gebelık cıkacaktır buna tum kalbımle ınanıyorm sen burda herkese pozıtıf enerjı veren yuregı cok guzel bır ınsansın allah bunun mukafatını verecek artık ve bızlerede dua edeceksın benmde tedavı bugun 7.gun cuma gunu gıdıcem tekrar ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder allahım hepımıze yardım etsın

ben bu hafta sonu yokum ama

ben bu hafta sonu yokum ama
kısmet ozaaman canm bende eğer allah ızın verırde opu olursam opudan sonra tarsusa dogru gıtmeyı plan ettm aama benm daha opu olup olmayacagı bellı bıle degıl cuma bellı olucak ınsallah bu sefer yarım kalmaz ama cok korkuyorm 14ml ı gectıgını duyana kadarda korkucam canm bugun cetrotıde vurulucam gecen aykı orgalutran gıbı benm orgalutrandan sıonra yerınde saydıgı ıcın bundada korkuyorm hos 4 yumurtayla nasıl sonuc alırım oda tartısılır gecen ay ne gzuel 15 yumurta vardı bırdaha asla 15 yumurtam olmaz anlasılan

canım ALLAH ol derse tek yumurta ve tek sperm yeter

canım ALLAH ol derse tek yumurta ve tek sperm yeter
illaki cnm ama herkesın 10 15 yumurtası döllenıyor ne guzel bu ay olmadı dıer aya umudu oluyor ıste benmde umudum yuksek olsa cok sevınırdm malum pımpırıklının tekıyım cok korkuyorm

merhaba canımm:)) nasılsın..
ben bu kürü iki hafta günde bir defa sabahları yaptım aç karnına o bile kisti gidermişti, sayende canım benim:)
Canım benim, sana gelen kiste ben kafa göz girerim parçalarım onu
Seni çok özlüyoruuum

İnşallah canım sağol güzel dilekleriin için. İnşallah herşey yolundadır. Dualarınızı eksik etmein nolur. inşallah senin de bu tedavin vesile olur da , Allahım bebeğine kavuşturur. Sen stres yapma inşallah yumurtaların da sana sağlıklı evlat olurlar canım.

Bende rahat edemedim sabah doktora gittim canim. Kanaman yok gibi ama yinede keselim biz onu dedi. Duphaston doye bi hap verdi.ona baslayacagim bugun ins.
Bende rahat edemedim sabah doktora gittim canim. Kanaman yok gibi ama yinede keselim biz onu dedi. Duphaston doye bi hap verdi.ona baslayacagim bugun ins.

doktora gittiğimin ertesi günü kesilmişti benim canım hatta boşuna gitmişim doktora falan diye düşündüm inşallh tez zamanda geçer cnm

arkadaşlar bu CETROTİDE sızlerce tedavının kacıncı gunu baslandı gecen ben orgalutran basladım daha yumurtalar 11.12ml de ıken kafam karıstı sımdıde 6.gun daha 11ml 12ml ıken aynı gecen aykı gıbı sımdıde CETROTİDE baslanıyo bu aksam herkesın 17ml de falan baslanıyormus bu cetrotıde korkuyorm bu yuzden yıne aynısı olurda erken dıye bu sefer de dururda dıye korkuyorm sizlerdede hıc erken baslandımı herkesde 17ml de baslanıyro benm 17ml e gelmeden acıl yardım olmzsa bu aksam baslamasam ne olur doktorm bugun baslamamı ıstedı ama ben yarın basamaktan yanayım sankı

SAKIN KAFANA GÖRE BİŞEY YAPMA CANIM doktorun belki çatlama riski görmüş olabilir
yada yumurtalar arasında farklılık olabilir ama doktorun ne dediyse yap canım

SAKIN KAFANA GÖRE BİŞEY YAPMA CANIM doktorun belki çatlama riski görmüş olabilir
yada yumurtalar arasında farklılık olabilir ama doktorun ne dediyse yap canım
ama gecen ay yaptım erken baslattı ama yumurtam gelısmedı orgalutrandan sonra korkuyorm her ay bosu bosuna ılac a para verıyorm ınsan en ıyı kendısını bılırmıs ya bana gore orgalutranan sonra basladı durmaya bu yuzden yıne aynısı olmasındna korkuyorm doktorm bugun baslamamı ıstedı ama daha dun 11ml dı yumurta erken dıye korkuyorm bugun degılde yarın baslasam ne degısır bır gunde catlarmıkı hem hıc erken catlamadı yumurtam tam tersı hıc catlamadıgı olmusturda erken catladıgı olmadı

illaki cnm ama herkesın 10 15 yumurtası döllenıyor ne guzel bu ay olmadı dıer aya umudu oluyor ıste benmde umudum yuksek olsa cok sevınırdm malum pımpırıklının tekıyım cok korkuyorm
cnm benim durumu biliyorsun.ben 4 yumurta geliştiğini duysam havalara uçadım.sıkma canını.benim boş çıktı ama merkezde söylediler 24 yumurtası toplanıp hepsi boş çıkan bile olmuş.az olsun ama öz olsun kaliteli olsun.iyi kalitede olur döllenirse hepsi 2 sini dondurursun bile.2si veya 1i transfer olur inşallah...

6.gun basladim.yumurtalarin en olgunu 12 13du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…