Canım başın saolsun. Allah mekanını cennet etsin
basınız sagolsun mekanı cennet olsun
sağolun kızlar ALLAH razı olsuncanım başınız sağolsun...toprağı bol olsun...Allah size geride kalan ailesine sabırlar versin
cnm ya başınız sağolsun şimdi gördümsağolun kızlar ALLAH razı olsun
canm banada durumdan haber edersen sevınırm bnada 3+1 YUMURTA dedı doktorm ama arkadan gelen ufaklarda var dedıler ufaklara umut baglama dıyor dıyen herkes ama bakalım hayırlısıkizlar 2 yumurtam vardi onden giden.digerleri kucuk.carsamba toplama islemim var.toplamada 2den fazla yumos toplanabilir deyince doktorun bende tupe devam edelim dedim.yasin genc bende sansimizi denemekten yanayim dedi.ins 2 yumurta benim mutlulugum olur
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun bu arada bu hafta sonu belkı gelebılırım canım emın olmamakla karasızım cuma cagırdı doktor eger cumadan sonra ıgne olmaz catlatma ıgnesı olursam tarsusa gelmeyı planlıyorm henuz esıme soylemedım ama söylersem inşallah kırmaz benısağolun kızlar ALLAH razı olsun
canm inşallah hayırlısıyla normal gebelık cıkacaktır buna tum kalbımle ınanıyorm sen burda herkese pozıtıf enerjı veren yuregı cok guzel bır ınsansın allah bunun mukafatını verecek artık ve bızlerede dua edeceksın benmde tedavı bugun 7.gun cuma gunu gıdıcem tekrar ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder allahım hepımıze yardım etsınSagol şekercim. Allah razı olsun. İnşallah Allahım en yakın zamanda sana da tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Sagolsun kızlar da herkes güzel güzel dileklerde bulundu ama endişelerimiz bitmedi tabi daha sadece kanda gördük. İnşallah dış gebelik falan değildir de keseyi de görürüz. Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Sizlerin dualarınıza da ihtiyacım var.
sağol canımmmcnm ya başınız sağolsun şimdi gördüm
kayınvaldemdeydim iki gündür nete giremedim geride kalanlara sabır ve metanet versin mevlam ......
ben bu hafta sonu yokum amacanım başınız sağolsun mekanı cennet olsun bu arada bu hafta sonu belkı gelebılırım canım emın olmamakla karasızım cuma cagırdı doktor eger cumadan sonra ıgne olmaz catlatma ıgnesı olursam tarsusa gelmeyı planlıyorm henuz esıme soylemedım ama söylersem inşallah kırmaz benı
kısmet ozaaman canm bende eğer allah ızın verırde opu olursam opudan sonra tarsusa dogru gıtmeyı plan ettm aama benm daha opu olup olmayacagı bellı bıle degıl cuma bellı olucak ınsallah bu sefer yarım kalmaz ama cok korkuyorm 14ml ı gectıgını duyana kadarda korkucam canm bugun cetrotıde vurulucam gecen aykı orgalutran gıbı benm orgalutrandan sıonra yerınde saydıgı ıcın bundada korkuyorm hos 4 yumurtayla nasıl sonuc alırım oda tartısılır gecen ay ne gzuel 15 yumurta vardı bırdaha asla 15 yumurtam olmaz anlasılanben bu hafta sonu yokum ama
canım ALLAH ol derse tek yumurta ve tek sperm yeterkısmet ozaaman canm bende eğer allah ızın verırde opu olursam opudan sonra tarsusa dogru gıtmeyı plan ettm aama benm daha opu olup olmayacagı bellı bıle degıl cuma bellı olucak ınsallah bu sefer yarım kalmaz ama cok korkuyorm 14ml ı gectıgını duyana kadarda korkucam canm bugun cetrotıde vurulucam gecen aykı orgalutran gıbı benm orgalutrandan sıonra yerınde saydıgı ıcın bundada korkuyorm hos 4 yumurtayla nasıl sonuc alırım oda tartısılır gecen ay ne gzuel 15 yumurta vardı bırdaha asla 15 yumurtam olmaz anlasılan
illaki cnm ama herkesın 10 15 yumurtası döllenıyor ne guzel bu ay olmadı dıer aya umudu oluyor ıste benmde umudum yuksek olsa cok sevınırdm malum pımpırıklının tekıyım cok korkuyormcanım ALLAH ol derse tek yumurta ve tek sperm yeter
Canım benim, sana gelen kiste ben kafa göz girerim parçalarım onumerhaba canımm:)) nasılsın..
ben bu kürü iki hafta günde bir defa sabahları yaptım aç karnına o bile kisti gidermişti, sayende canım benim:)
Canım benim, sana gelen kiste ben kafa göz girerim parçalarım onu
Seni çok özlüyoruuum
İnşallah canım sağol güzel dilekleriin için. İnşallah herşey yolundadır. Dualarınızı eksik etmein nolur. inşallah senin de bu tedavin vesile olur da , Allahım bebeğine kavuşturur. Sen stres yapma inşallah yumurtaların da sana sağlıklı evlat olurlar canım.canm inşallah hayırlısıyla normal gebelık cıkacaktır buna tum kalbımle ınanıyorm sen burda herkese pozıtıf enerjı veren yuregı cok guzel bır ınsansın allah bunun mukafatını verecek artık ve bızlerede dua edeceksın benmde tedavı bugun 7.gun cuma gunu gıdıcem tekrar ınsallah bu sefer hersey yolunda gıder allahım hepımıze yardım etsın
Bende rahat edemedim sabah doktora gittim canim. Kanaman yok gibi ama yinede keselim biz onu dedi. Duphaston doye bi hap verdi.ona baslayacagim bugun ins.
Bende rahat edemedim sabah doktora gittim canim. Kanaman yok gibi ama yinede keselim biz onu dedi. Duphaston doye bi hap verdi.ona baslayacagim bugun ins.
SAKIN KAFANA GÖRE BİŞEY YAPMA CANIM doktorun belki çatlama riski görmüş olabilirarkadaşlar bu CETROTİDE sızlerce tedavının kacıncı gunu baslandı gecen ben orgalutran basladım daha yumurtalar 11.12ml de ıken kafam karıstı sımdıde 6.gun daha 11ml 12ml ıken aynı gecen aykı gıbı sımdıde CETROTİDE baslanıyo bu aksam herkesın 17ml de falan baslanıyormus bu cetrotıde korkuyorm bu yuzden yıne aynısı olurda erken dıye bu sefer de dururda dıye korkuyorm sizlerdede hıc erken baslandımı herkesde 17ml de baslanıyro benm 17ml e gelmeden acıl yardım olmzsa bu aksam baslamasam ne olur doktorm bugun baslamamı ıstedı ama ben yarın basamaktan yanayım sankı
ama gecen ay yaptım erken baslattı ama yumurtam gelısmedı orgalutrandan sonra korkuyorm her ay bosu bosuna ılac a para verıyorm ınsan en ıyı kendısını bılırmıs ya bana gore orgalutranan sonra basladı durmaya bu yuzden yıne aynısı olmasındna korkuyorm doktorm bugun baslamamı ıstedı ama daha dun 11ml dı yumurta erken dıye korkuyorm bugun degılde yarın baslasam ne degısır bır gunde catlarmıkı hem hıc erken catlamadı yumurtam tam tersı hıc catlamadıgı olmusturda erken catladıgı olmadıSAKIN KAFANA GÖRE BİŞEY YAPMA CANIM doktorun belki çatlama riski görmüş olabilir
yada yumurtalar arasında farklılık olabilir ama doktorun ne dediyse yap canım
cnm benim durumu biliyorsun.ben 4 yumurta geliştiğini duysam havalara uçadım.sıkma canını.benim boş çıktı ama merkezde söylediler 24 yumurtası toplanıp hepsi boş çıkan bile olmuş.az olsun ama öz olsun kaliteli olsun.iyi kalitede olur döllenirse hepsi 2 sini dondurursun bile.2si veya 1i transfer olur inşallah...illaki cnm ama herkesın 10 15 yumurtası döllenıyor ne guzel bu ay olmadı dıer aya umudu oluyor ıste benmde umudum yuksek olsa cok sevınırdm malum pımpırıklının tekıyım cok korkuyorm
arkadaşlar bu CETROTİDE sızlerce tedavının kacıncı gunu baslandı gecen ben orgalutran basladım daha yumurtalar 11.12ml de ıken kafam karıstı sımdıde 6.gun daha 11ml 12ml ıken aynı gecen aykı gıbı sımdıde CETROTİDE baslanıyo bu aksam herkesın 17ml de falan baslanıyormus bu cetrotıde korkuyorm bu yuzden yıne aynısı olurda erken dıye bu sefer de dururda dıye korkuyorm sizlerdede hıc erken baslandımı herkesde 17ml de baslanıyro benm 17ml e gelmeden acıl yardım olmzsa bu aksam baslamasam ne olur doktorm bugun baslamamı ıstedı ama ben yarın basamaktan yanayım sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?