2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm sakın öyle bir hata yapma.benim geçen sefer 13,5da çatladı.başlamamıştık cetrotidea.o gün başlayacaktık ama çatladığını öğrendim.iptal oldu.erken çatlarsa daha çok suçluluk duyarsın.doktoruna güven...

saricicek bende de olgun 2 yumurta var.belki opu sonrasi onlarda kalitesiz cikacak allah bilir.ben riski aldim ve tupe devam karari aldim.doktoruma sadece olgun degil tum alinabilen yumurtalaru aldiklarini soyledi.onlar disarda gelisim gosterebiliomus.hersey kismet

Canım bende erken 11.ml gibi başlamıştım. Doktoruna danış derim yanlış bişe olmasın cnm sonra kendini kötü hissetme

Massallahhh canim allah nazarlardan,kem gozden korusun sizi. Kucaginiza saglikla almak da nasip olsun... kendine cok dikkat et canim , yemene icmene dinlenlenmene..
amın canım cumlemızınkını ınşallah saglıcakla kucaklarımıza alalım yavrularımızı darısı butun arkadaslarımıza olsun ınşallah amınn ecmaınn

Canım bende erken 11.ml gibi başlamıştım. Doktoruna danış derim yanlış bişe olmasın cnm sonra kendini kötü hissetme
içim rahatladı canm cok sagol benmm gıbı erken baslayan olmus yanı ne bılım herkes 17ml de baslanır catlamasın dıye dıyınce gecen ayda erken baslanıp gelısım durunca korktum canm cok sapol baslarım bugun inşallah

tamam canm cok haklısın gecen ay erken baslanıp gelısım durdugu ıcın yıne anısı olurdye korktm ama baslayayım sonucta ılerıde sucluluk duygusu duymam cok haklısın cok teşekkür ederm cvp ıcın

6.gun basladim.yumurtalarin en olgunu 12 13du
cok rahatladım canm sımdıı benmde dun 11ml falandı bugun benmde belkı 12 olmustur sımdı cok rahatladım benm gıbı erken baslayan varmıs herkes 17ml de basladık dıyınce acaba ondan mı gelısmıyor benmkıler dıye kafam karısmıstı sımdı kafam rahatladı cok sağolun arkdaslar

inşallah anm evet senın hıkayen gercekten cok zor allahım en kısa zamanda ınsalah yuzunu guldurur tum kalbımle dılıyorm bunu canm bende oyle dusunuyom buna sukur 4 yumurta yada sukur ama gecen ay bosa gıden 15 yumurtaya takılıp gıdıyorm ben pco luyum pco olanların cok yumurtası cıkar benm nasıl ckmıyor hayret edıyorm ama arkadan gelenlerde var canm onların akıbetı cumaya bellı olurmus oyle dedıler ama onden gıden 4 tane bırısı bır tarafta 3 u dıer tarafta buna sukur cnm bu 4 yumurtam bıle tedavım ıptal olur gıder dıye uzuluyorm ınsallah bunlar içi dolu olur ınsallah

cnm ben pco luyum kafamı karıstıran bu bakıyorm tum pcoluların 15 20 50 yumurtası cıkan bıle var ben anlamadım pco lu degılım desem bunca senedr gıttıgım tum doktorlar dırek pco dedıler gecen ayda cok guzel yumurtam vardı gelısım durdu baskılayıcı orgalutrandan sonra ben gecen aya kıyas ederek 4 yumurtaya sasırdım cnm kızkardesım ın rezervı az dı o bıle 5 yumurtayla opuya gırdı 4u dollendı onunda evet hersey kısmet allah ol der olur bunlar sebeb bahane olur ınsallah allahım ol desın olur

tamam canm cok haklısın gecen ay erken baslanıp gelısım durdugu ıcın yıne anısı olurdye korktm ama baslayayım sonucta ılerıde sucluluk duygusu duymam cok haklısın cok teşekkür ederm cvp ıcın
Canım benim bu konuda evham yapmamak elde degil biliyorum ama biraz rahatlamaya çalış doktoruna güven ve o ne diyosa onu yap. Allah ol derse olur.inşallah olacak boyle stres yapmak yumurta gelişimini bile etkiler tatlım. Iyi şeyler düşün kötü şeyleri kov gitsin aklından

benim 22 yumurtamdan 20 tanesi boş çıkmıştı

Canim kim dedi 17 mm diye, her yumurta 17 mm olsa zaten cetritide vermezler . Ovitrella yapip toplarlar zaten, bende de 6. Gunde baslandi . 11-12 mm ydi benimde. Cetrotide buyuyen yumurtalarin gelisimini durdurmaz, sadece arkadan gelen yumurtalar fazla oldugu icin onlari baskilar ve gelisenlerin buyumesini saglar.cetrotide olmazsa isler cigirindan cikar yani

herkesin imtihanı farklı.mesela anneler günü geliyor, bir evladım yok diye üzülüyordum.bugün öğendim bir öğrencimin annesi vefat etmiş. o çocuk ne yapsın diyorum.kendimden zor imtihanlar yaşayanları düşünüyorum.bir gün olur inşallah bizim de çocuklarımız...

sende sağol canım içini rahat tut doktoruna güven iyi olacak inşallh dualarım seninle

amin canm bu arada senın yumurtan erken catlamıstıya y benmkıde erken catlarsa bılemeyızde malum benm kontrolle bırı dun dıerı cuma gunu kontrol araları cok uzun o yuzden o ara catlarmı catlamazmı doktor zaten anlayamaz

aman canm benm keske tek derdm yumurta olsa ugrastıgım okdar cok sorun hastalık aıle sorunları kavgalar tartısmaların içindeyım kı buna uzulmem ınan devede kulak kalır bır kausun ıcındeyım aıle kavgası mal derdı anneye babaya uzul kendıne uzul valla neye uzulucegımı bazen bılmıyorm su tedavı son umudum oldu bırseylerden kacmak ıcın ama buda olmuyo ınan yumurtam gelısmıyorsa bu yumurtayı takmamdan degıl bırgn huzurlu gunum yokkı rahat rahat buyusunler kafanı takma stresten uzak ol dıyor hrkes ama stresn ıcınde yasıyorm oglen tesadf annemlere gıtt erkek akrdesm orda mal derdınde babamın neyı var neyı yok satmaya calısıyo babam sag sukur o kavganın ıcınde buldm kendımı aglamaktan delırdm bende anlamadım neye tutunayım neye teselı olayım neye uzuleyım bu ayda olmaz sanırm bukdar can sıkıntısına zaten nasıl olsn

anladım sımdı canm ve cok rahatladm cok teşekkür ederm ıcım nasıl ettı sayenızde

Allah yardımcın olsun canım kolay şeyler yaşamıyosun. Ama hiç belli olmaz Allah bu kadar sıkıntının arasında mucizesini gösterir inşallah. Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız huzura kavuşursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…