2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlarrrr adetim olmaya başladım bi an önce adet olsun diye bekliyordum bi an önce bebişlerimi alırım diye ama şimdi içimi çok korku kapladı yaa hem histereskopiden korkuyorum hemde daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı yaa ben napıcamm daha şimdiden başlarsam

Canım embriyoları genetiğe gönderdim mi sen de? Ben gönderdim haber bekliyorum..ama oluyorum stresten.ya temiz gelmezse diye.sadece 3 tane var çünkü. Perşembe de histereskopi olcam ama en çoktemiz gelmemelerinden korkuyorum..

Kuzum benden embriyoları genetiğe göndermemi istemediler yaa aslında sizlerden okuyunca çok daha garantili keşke gönderseydim diyorum ama maliyetinde bizi mahvetti açıkçası bi de o ücreti kaldıramadık sanırım o Yüzden yollayacağım Rabb'ime sığındım o konuda artık

Korkma canım narkozu alınca dünya güzel tutunamazlarsa stresi bende de var çareyi gezmekte buldum, Başka çözümün varsa bana da söyle

İnşallah tutunurlar annesi sana.gönderince de temiz gelmezse diye korkuyordu insan iste.iyi yapmissin.kkaç embriyon var?

Korkma canım narkozu alınca dünya güzel tutunamazlarsa stresi bende de var çareyi gezmekte buldum, Başka çözümün varsa bana da söyle
Yaa canımm etrafımdaki herkes çocuklu gitsem bile hep Aklımda bu konu yaa hiç atamıyorum ki zaten beşlide bu kadar stresimden bu olmuşuz sonuçlar ama valla elimde değil yaa ben meraklımıyım sanki kendimi yemeye yani dışarı da çıksam bi çocuklu anneyi görüyorum ya da bi hamiş hemen başlıyorum acaba ben iyice manyaklaştım mı diyorum artık

İnşallah tutunurlar annesi sana.gönderince de temiz gelmezse diye korkuyordu insan iste.iyi yapmissin.kkaç embriyon var?
Inşallah kuzum yaa inşallah senin bebişlerinde tertemiz gelir ve seni anne yaparlar 21 yumi toplandı Düne kadar 15 i bizimleydi dün 14 ü bizimle dediler bugün bilgi vermediler yarın 5 günleri bebişlerimin kesin bilgi yarın yani canım

Canım histeroskopiden hiiiiç korkma. Hiç canın acımıyo. Hem tutunma şansını arttırıyo. Transferden sonra da hiç ümitsizlige kapılma. Ben ilkinde çok ümitsizdim olmadı. Ama bunda olacagına inandım. Elbette kafama gelip gelip gittiler ama hep bi tarafım olumluydu. Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır tutunacaklar inşallah annelerine

Selam benimde iki yumurtam vardı cnm geçen çarşamba transfer yapıldı. 11mayısda test var bakalımbende heyecanlı bir bekleyişteyim

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimizin bu güzel günde dilekleri kabul olur ve hepimiz anne oluruz. Hamile kalan anne adayı arkadaşlara bir sorum var. Benim bugün transferimin 6. Günü. Göğüslerimde büyüme ve aşırı hassasiyet var. Bu durum aldığımız ilaçlardan da olabilir. Çok su içmeye çalışıyorum bu sebepledir sanırım çok sık tuvalete gitme sebebim. Bacaklarımda çok ağrı oluyor ve adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara daha çok ama uzun sürmüyor. Adet mi olacağım acaba diye korkuyorum.

Buna benzer belirtiler yaşadınız mı.

Canım adet sancısı normal bende de ara ara oluyodu. Bacak agrısı degil de kasıklarım uyuşuyo gibi oluyodu. Ilk 5 gün segirmeler oldu. Ama canım belirti arama ben son 3 gün hiç bir belirti yaşamadım.bunlar da genelde herkeste olan şeyler. Inşallah sımsıkı tutunmuştur bebegin sana. Güzel haberlerini bekliyorum canım. Ben de pazartesi keseyi görmeye gidecem. Inşallah bi sorun çıkmaz

Ayyyy cnm inşallah dua ediyorum sana da. Adet zamanı da yaklaşıyo ya stres ve korku oluyor. Ya hastalanırsam diye.

Ayyyy cnm inşallah dua ediyorum sana da. Adet zamanı da yaklaşıyo ya stres ve korku oluyor. Ya hastalanırsam diye.
Canım sakın belirti arama. Ben bütün forumları okudum, her belirtiyi kendime yakıştırdım ve kendimi o kadar inandırdım ki hamile olduğuma, sonuç negatif olunca yaşadığım hayalkırıklığı çok büyük oldu. Bol bol dua et, Allaha sığın. Dualarım seninle

Kızlar soru sormuştum, hiç cevap yazan olmadı.
Ben 26 martta negatifi görüp, 31 martta regl oldum. Normaldi. Ama şimdi reglim 10 gün gecikti. Sizce neden olabilir? Böyle birşey yaşayanınız oldu mu

mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Yetercim basın sagolsun allah rahmet eylesin cnm. Geride kalanlarina sabir versin Rabbim.

Kizlar ne zamandir girmiyorum. Tedavisi baslayanlara hayirlisi olsun pozitif gorenlere rabbim tamamina erdirsin negatif goren arkadaslarimda durmak yok yola devam diyip bu sinavimizi vercez eminim. Kizlar bizde yarn ultrason da kese gormeye gidecez bakalim hayirlisi ikiz mi tek mi var mi yok mu cok heyecanliyim yaaaa of resmen bu gece artik o ruyadan bu kabusa uykusuz bi gece beni beklio bakalm.

Kızlar soru sormuştum, hiç cevap yazan olmadı.
Ben 26 martta negatifi görüp, 31 martta regl oldum. Normaldi. Ama şimdi reglim 10 gün gecikti. Sizce neden olabilir? Böyle birşey yaşayanınız oldu mu

Benim ilk ay biraz gecikmisti ikinci adetim standart normal gunde olmustu.yoksa hamilemisin kiz. Tedavi sonrasi hamile kalanlar oluyor

Ben de bayagidir bisey yazamadim. Ikinci tüp bebek tedavimde bitti. Yine 4 yumurta goruldu iki tane toplandi biri gelisti 5.gune gitti.fakat ilk dollenme aninda 2cekirdek yerine 3 cekirdek goruldugu icin genetik teste gonderdiler. Ve embriyom ikinci kaliteydi. Genetik teste gidecek diye dondurdular. % 1-2 temiz cikma ihtimali varmis. Temiz cikarsa ikinci adetimde transfer yapilacak. Böyle durumla karsi karsiya kalan varmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…