Kuzum benden embriyoları genetiğe göndermemi istemediler yaa aslında sizlerden okuyunca çok daha garantili keşke gönderseydim diyorum ama maliyetinde bizi mahvetti açıkçası bi de o ücreti kaldıramadık sanırım o Yüzden yollayacağım Rabb'ime sığındım o konuda artıkCanım embriyoları genetiğe gönderdim mi sen de? Ben gönderdim haber bekliyorum..ama oluyorum stresten.ya temiz gelmezse diye.sadece 3 tane var çünkü. Perşembe de histereskopi olcam ama en çoktemiz gelmemelerinden korkuyorum..
Korkma canım narkozu alınca dünya güzelKızlarrrr adetim olmaya başladım bi an önce adet olsun diye bekliyordum bi an önce bebişlerimi alırım diye ama şimdi içimi çok korku kapladı yaa hem histereskopiden korkuyorum hemde daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı yaa ben napıcamm daha şimdiden başlarsam
Yaa canımm etrafımdaki herkes çocuklu gitsem bile hep Aklımda bu konu yaa hiç atamıyorum ki zaten beşlide bu kadar stresimden bu olmuşuz sonuçlar ama valla elimde değil yaa ben meraklımıyım sanki kendimi yemeye yani dışarı da çıksam bi çocuklu anneyi görüyorum ya da bi hamiş hemen başlıyorum acaba ben iyice manyaklaştım mı diyorum artıkKorkma canım narkozu alınca dünya güzeltutunamazlarsa stresi bende de var çareyi gezmekte buldum, Başka çözümün varsa bana da söyle
Inşallah kuzum yaa inşallah senin bebişlerinde tertemiz gelir ve seni anne yaparlarİnşallah tutunurlar annesi sana.gönderince de temiz gelmezse diye korkuyordu insan iste.iyi yapmissin.kkaç embriyon var?
Ayy kuzum inşallah yaa Rabbim nolur bu kez olsun çok yıprandım yaa bi tanesi bile yeter yeter ki bu sefer beni anne yapsın meleğim gelsin sıkıca tutunsun inşallahMaşallah..inşallah 14 de gelişmiştir ve seni anne yaparlar..
Canım histeroskopiden hiiiiç korkma. Hiç canın acımıyo. Hem tutunma şansını arttırıyo. Transferden sonra da hiç ümitsizlige kapılma. Ben ilkinde çok ümitsizdim olmadı. Ama bunda olacagına inandım. Elbette kafama gelip gelip gittiler ama hep bi tarafım olumluydu. Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdırKızlarrrr adetim olmaya başladım bi an önce adet olsun diye bekliyordum bi an önce bebişlerimi alırım diye ama şimdi içimi çok korku kapladı yaa hem histereskopiden korkuyorum hemde daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı yaa ben napıcamm daha şimdiden başlarsam
canım maşallah ıkızmı yavruların saglıkla dogsunlar ınşallah amınn ecmainn
kizlar 2 yumurtam vardi onden giden.digerleri kucuk.carsamba toplama islemim var.toplamada 2den fazla yumos toplanabilir deyince doktorun bende tupe devam edelim dedim.yasin genc bende sansimizi denemekten yanayim dedi.ins 2 yumurta benim mutlulugum olur
opudan once 2 yumurtami gorunuyordu peki?yoksa daha fazla mi toplandiSelam benimde iki yumurtam vardı cnm geçen çarşamba transfer yapıldı. 11mayısda test var bakalımbende heyecanlı bir bekleyişteyim
Canım adet sancısı normal bende de ara ara oluyodu. Bacak agrısı degil de kasıklarım uyuşuyo gibi oluyodu. Ilk 5 gün segirmeler oldu. Ama canım belirti arama ben son 3 gün hiç bir belirti yaşamadım.bunlar da genelde herkeste olan şeyler. Inşallah sımsıkı tutunmuştur bebegin sana. Güzel haberlerini bekliyorum canım. Ben de pazartesi keseyi görmeye gidecem. Inşallah bi sorun çıkmazMerhaba arkadaşlar inşallah hepimizin bu güzel günde dilekleri kabul olur ve hepimiz anne oluruz. Hamile kalan anne adayı arkadaşlara bir sorum var. Benim bugün transferimin 6. Günü. Göğüslerimde büyüme ve aşırı hassasiyet var. Bu durum aldığımız ilaçlardan da olabilir. Çok su içmeye çalışıyorum bu sebepledir sanırım çok sık tuvalete gitme sebebim. Bacaklarımda çok ağrı oluyor ve adet sancısı gibi sancım oluyor ara ara daha çok ama uzun sürmüyor. Adet mi olacağım acaba diye korkuyorum.
Buna benzer belirtiler yaşadınız mı.
Canım adet sancısı normal bende de ara ara oluyodu. Bacak agrısı degil de kasıklarım uyuşuyo gibi oluyodu. Ilk 5 gün segirmeler oldu. Ama canım belirti arama ben son 3 gün hiç bir belirti yaşamadım.bunlar da genelde herkeste olan şeyler. Inşallah sımsıkı tutunmuştur bebegin sana. Güzel haberlerini bekliyorum canım. Ben de pazartesi keseyi görmeye gidecem. Inşallah bi sorun çıkmaz
Canım sakın belirti arama. Ben bütün forumları okudum, her belirtiyi kendime yakıştırdım ve kendimi o kadar inandırdım ki hamile olduğuma, sonuç negatif olunca yaşadığım hayalkırıklığı çok büyük oldu. Bol bol dua et, Allaha sığın. Dualarım seninleAyyyy cnm inşallah dua ediyorum sana da. Adet zamanı da yaklaşıyo ya stres ve korku oluyor. Ya hastalanırsam diye.
Yetercim basın sagolsun allah rahmet eylesin cnm. Geride kalanlarina sabir versin Rabbim.mrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Kızlar soru sormuştum, hiç cevap yazan olmadı.
Ben 26 martta negatifi görüp, 31 martta regl oldum. Normaldi. Ama şimdi reglim 10 gün gecikti. Sizce neden olabilir? Böyle birşey yaşayanınız oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?