- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.399
- 798
Canım embriyoları genetiğe gönderdim mi sen de? Ben gönderdim haber bekliyorum..ama oluyorum stresten.ya temiz gelmezse diye.sadece 3 tane var çünkü. Perşembe de histereskopi olcam ama en çoktemiz gelmemelerinden korkuyorum..
Aaaa bunları diyen sen miisin.. Bize ne moraller verdin, ne dualar ettin. Çok şükür biz de şimdi sana dua ediyoruz. Burda bu kadar insanız dualarımızla Allahımdan diliyoruz hepimiz birbirimiz için. Sen merak etme inşallah bu son tedavin olur. Sen yeter ki rahat ol. Ayrıca yumurta toplama gibi olacak senin için histeroskopi bence. Korkulacak ne var. Sadecebelki sonrasında biraz daha istirahat. Anne olacaksın sen arkadaşım vız gelir bu acılar sanaKızlarrrr adetim olmaya başladım bi an önce adet olsun diye bekliyordum bi an önce bebişlerimi alırım diye ama şimdi içimi çok korku kapladı yaa hem histereskopiden korkuyorum hemde daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı yaa ben napıcamm daha şimdiden başlarsam
Kuzum tekrar test yaptır bence. Kan testi negatif olursa o zaman doktoruna gidersin bir söktürücü falan verir. Amaböyle düzensizlikler ilaçlardan olabiliyor. Benim de çok geç olmuştu hatta doktorum tekrar test istemisti olmayinca.Kızlar soru sormuştum, hiç cevap yazan olmadı.
Ben 26 martta negatifi görüp, 31 martta regl oldum. Normaldi. Ama şimdi reglim 10 gün gecikti. Sizce neden olabilir? Böyle birşey yaşayanınız oldu mu
Yok canim.biz istedik.Senin neden genetige gonderdiler cnm bir sorunmu vardi ? Benim de biricik embriyomu gonderdiler
Histeroskopiden hic korkma. Yumurta toplama islemi gibi. Ben histeroskopiden sonra hemen tüp bebek yapmistim ve sonuc pozitifti canim. Bol sans sana pozitif düsün lütfenKızlarrrr adetim olmaya başladım bi an önce adet olsun diye bekliyordum bi an önce bebişlerimi alırım diye ama şimdi içimi çok korku kapladı yaa hem histereskopiden korkuyorum hemde daha şimdiden ya tutunamazlarsa stresi başladı yaa ben napıcamm daha şimdiden başlarsam
İnşallahhayırlı olsun inşlh 12 gün sonra hamileyim yazarsın buraya...
canım yaa ben ilk transferde çok umutluyum hep kesin oldu diye baktım düşündüm toparlanmam ve yeni tedaviye başlamam 1 seneyi Aldı yıkıldım resmen çok korkuyorum o YüzdenCanım histeroskopiden hiiiiç korkma. Hiç canın acımıyo. Hem tutunma şansını arttırıyo. Transferden sonra da hiç ümitsizlige kapılma. Ben ilkinde çok ümitsizdim olmadı. Ama bunda olacagına inandım. Elbette kafama gelip gelip gittiler ama hep bi tarafım olumluydu. Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdırtutunacaklar inşallah annelerine
Ayy yesinler seni pozitif anneeee :)) aynen kuzu yaa vız bu Acılar dayanırım yeter ki meleklerim gelsin yaa inşallah kuzum yaaAaaa bunları diyen sen miisin.. Bize ne moraller verdin, ne dualar ettin. Çok şükür biz de şimdi sana dua ediyoruz. Burda bu kadar insanız dualarımızla Allahımdan diliyoruz hepimiz birbirimiz için. Sen merak etme inşallah bu son tedavin olur. Sen yeter ki rahat ol. Ayrıca yumurta toplama gibi olacak senin için histeroskopi bence. Korkulacak ne var. Sadecebelki sonrasında biraz daha istirahat. Anne olacaksın sen arkadaşım vız gelir bu acılar sana. Hadi bakalım başlasın tedavi velsin bebişler.
Canım çok teşekkürler sizleri duyup okumak inan beni yüreklendiriyo hepiniz iyiki varsınız kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim inanın ailemle dahi paylaşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum Akşama kadar burada geziyorum iyiki varsınızHisteroskopiden hic korkma. Yumurta toplama islemi gibi. Ben histeroskopiden sonra hemen tüp bebek yapmistim ve sonuc pozitifti canim. Bol sans sana pozitif düsün lütfen
İnşallahhayırlı olsun inşlh 12 gün sonra hamileyim yazarsın buraya...
Canim selam.. opu ya yaklastin sanirim, allah yardimcin olsun.. E2 tahlilleri yapildi mi? Yumurta sayisi hakkinda bilgi verir az cok. Folikul basina 200_300 gibi bi deger cikmali..inşallah anm evet senın hıkayen gercekten cok zor allahım en kısa zamanda ınsalah yuzunu guldurur tum kalbımle dılıyorm bunu canm bende oyle dusunuyom buna sukur 4 yumurta yada sukur ama gecen ay bosa gıden 15 yumurtaya takılıp gıdıyorm ben pco luyum pco olanların cok yumurtası cıkar benm nasıl ckmıyor hayret edıyorm ama arkadan gelenlerde var canm onların akıbetı cumaya bellı olurmus oyle dedıler ama onden gıden 4 tane bırısı bır tarafta 3 u dıer tarafta buna sukur cnm bu 4 yumurtam bıle tedavım ıptal olur gıder dıye uzuluyorm ınsallah bunlar içi dolu olur ınsallah
canım yaa ben ilk transferde çok umutluyum hep kesin oldu diye baktım düşündüm toparlanmam ve yeni tedaviye başlamam 1 seneyi Aldı yıkıldım resmen çok korkuyorum o YüzdenAyy inşallah canım yaa nolur dualarınızda unutmayın :))
Ayy yesinler seni pozitif anneeee :)) aynen kuzu yaa vız bu Acılar dayanırım yeter ki meleklerim gelsin yaa inşallah kuzum yaa
Canım çok teşekkürler sizleri duyup okumak inan beni yüreklendiriyo hepiniz iyiki varsınız kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim inanın ailemle dahi paylaşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum Akşama kadar burada geziyorum iyiki varsınız
Canım keşke öyle bir mucize olsaydı ama yok. İdrar testi yaptım, yine negatif.Benim ilk ay biraz gecikmisti ikinci adetim standart normal gunde olmustu.yoksa hamilemisin kiz. Tedavi sonrasi hamile kalanlar oluyor
Canım kandan baktırmadım. Sadece idrar testi yaptım. 10 gün gecikme idrarda çıkardı zaten. Negatiften sonraki ilk adet normal olunca böyle bir şey beklemiyordum hiç. Tedaviden önce benim regllerim çok düzenliydiKuzum tekrar test yaptır bence. Kan testi negatif olursa o zaman doktoruna gidersin bir söktürücü falan verir. Amaböyle düzensizlikler ilaçlardan olabiliyor. Benim de çok geç olmuştu hatta doktorum tekrar test istemisti olmayinca.
canm ilk kontrol pazartesi günüydü e2 bakıldı ama bana e2 kac oldugu hakkında bılgı veren olmadı sadece arayıp normal devam edın ılaclara denıldı pazartesi 3+1 önden gıden bırkac tanede arkadan glen oldugunu soyledı ve ısın garıbı tekrar benı cumaya cagırdı benım durumum cok hassas sureklı cagırması gerekır dıye dusunuyorm ama sımdıde cumaya kontrol canm cuma gunu bellı olur sanırm az cok opu olup olmayacagı ama sanmıyorm yıne gelısmedı gıbı gelıyor bana cunku doktorum bu hafta kasık agrıların olcak korkma dedı ne agrı var ne bırsey gecen ayda olmadı bu ayda ben bır tek yumurtam gelısırken anlardım ara ara hafıf karıncalanmalar olurdu suan hıc bır sey yok sadece AKINTIM COK SÜMÜK gibi olanından avuc avuc gelıyor her lavaboya cıkısımda bı tek fark bu gecen aydan baska bır degısıklık yok herkesın opu tarıhı az cok bellı oluyor ama benm 8.gunum daha tedavımın akıbetı bıle bellı degıl canm gunler gecmıyo bana dua et olurmu cok korkuyorm aynı seylerı yasamaktan ve ınan tek basına olmak cok zor ne bır anne ne bır bacı ne bır eş kımsem yok bılen sadece esım oda sagolsn maçodur hem hastayım hem calısırm hemde eve geldıgımde cayını demleyıp bırgun gwetırmeyım kuser oylede bır esım var alıstırmısım böyle duana talıbim canım benm dua et bana lutfen cuma gunu en azınan opu olacagım kesınlessınCanim selam.. opu ya yaklastin sanirim, allah yardimcin olsun.. E2 tahlilleri yapildi mi? Yumurta sayisi hakkinda bilgi verir az cok. Folikul basina 200_300 gibi bi deger cikmali..
Buarada yazismalardan gordum, benim dondurulmus tedaviydi. Opudan sonraki 1.adetle 1 ay boyunca estrofem kullandim. 2.Adetimin tam 14.gunu (ultrasona bile bakilmadan, yumurta buyuklugu kac milimetre olmus bilinmeden) direkt CETRODIDE ignesi vurunmami soylediler(tek seferlik).
3.Adetime yakinken de transferim oldu zaten.
Bence doktorunun dediklerini aynen,gununde ve saatinde uygula canim. Herkesin durumu farkli sonucta, kimi 17 mm de catlar, kimi 20 olunca, kimi 24 olur yine catlamaz..
Bence kafani karistirma, kendi inisiyatifine gore erken/gec baslama canim. Bizler maalesef doktorun dedigine uymak zorundayiz.
Bu arada opu tarihin ne zmn canim? Insallah herseyin normaldir, kaliteli bol yumurtalarin olsun insallahh
Insallah basaracaksin sen de, senin de sesini duyacagiz buradan.. icini ferah tut, inan senin de guzel haberini almayi cok istiyorum..
sağol canımYetercim basın sagolsun allah rahmet eylesin cnm. Geride kalanlarina sabir versin Rabbim.
Kizlar ne zamandir girmiyorum. Tedavisi baslayanlara hayirlisi olsun pozitif gorenlere rabbim tamamina erdirsin negatif goren arkadaslarimda durmak yok yola devam diyip bu sinavimizi vercez eminim. Kizlar bizde yarn ultrason da kese gormeye gidecez bakalim hayirlisi ikiz mi tek mi var mi yok mu cok heyecanliyim yaaaa of resmen bu gece artik o ruyadan bu kabusa uykusuz bi gece beni beklio bakalm.
@sarıçiçek canım olumsuzluk yaşayan herkes senin gibi hisedebilir düşünürama bu kişiyiyorar daha önce defalarca yazdım ben 7 tüp bebek denemesi yaşadım 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa tranfer oldu yaşadıkların zor aklın karışık ama bu yolda yürürken tek yapman şey dr güvenipolumlu düşünmek başka çaren yok herkes aynı olmaz ben 18 . gün çatlatma iğneside oldum 9. günde oldum her ay aynı tepkiyi vermeye bilirisin sakin ol ve süreci yaşa ALLAH yardımcın olsuncanm ilk kontrol pazartesi günüydü e2 bakıldı ama bana e2 kac oldugu hakkında bılgı veren olmadı sadece arayıp normal devam edın ılaclara denıldı pazartesi 3+1 önden gıden bırkac tanede arkadan glen oldugunu soyledı ve ısın garıbı tekrar benı cumaya cagırdı benım durumum cok hassas sureklı cagırması gerekır dıye dusunuyorm ama sımdıde cumaya kontrol canm cuma gunu bellı olur sanırm az cok opu olup olmayacagı ama sanmıyorm yıne gelısmedı gıbı gelıyor bana cunku doktorum bu hafta kasık agrıların olcak korkma dedı ne agrı var ne bırsey gecen ayda olmadı bu ayda ben bır tek yumurtam gelısırken anlardım ara ara hafıf karıncalanmalar olurdu suan hıc bır sey yok sadece AKINTIM COK SÜMÜK gibi olanından avuc avuc gelıyor her lavaboya cıkısımda bı tek fark bu gecen aydan baska bır degısıklık yok herkesın opu tarıhı az cok bellı oluyor ama benm 8.gunum daha tedavımın akıbetı bıle bellı degıl canm gunler gecmıyo bana dua et olurmu cok korkuyorm aynı seylerı yasamaktan ve ınan tek basına olmak cok zor ne bır anne ne bır bacı ne bır eş kımsem yok bılen sadece esım oda sagolsn maçodur hem hastayım hem calısırm hemde eve geldıgımde cayını demleyıp bırgun gwetırmeyım kuser oylede bır esım var alıstırmısım böyle duana talıbim canım benm dua et bana lutfen cuma gunu en azınan opu olacagım kesınlessın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?