2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim hayirlisi olsun, transferin 2. Gunu oldugu icin , bu degerin cikmasi cok normal, bence hamilesin . Ama 14. Gun yeniden baktir , degerin iki kat artmis olur insallah.

Canim hayirlisi olsun, transferin 2. Gunu oldugu icin , bu degerin cikmasi cok normal, bence hamilesin . Ama 14. Gun yeniden baktir , degerin iki kat artmis olur insallah.
İnşallah canın inşallah hamileyimdir değer düşük gelince dr. Kesin bişey söylemedi kimyasaldan şüphelendi inşallah öyle birşey yoktur hepimizin Allah yardımcısı olsun

SAğol canım cok haklısın senın yasadıklarının yanında benm yasadklarım devede kulak tabiki senin ve senın gıbı arkdaslarımın durumu daha zor bılıyorm ve Alahıma sukredıyorm hayırlısı olsn canm ama tabı bende ısterm umutlanmak ama olumsuzluklar hep aklımda işte dualarınıza talıbım canm bana dua et lütfen en azından su stresı pimpiriği üstümden atayım

merhaba kızlar,tüpbebek sürecini bana kısaca anlatabilirmisiniz,biz temmuzda düşünüyoruz ama nekadar süreceği konusunda hiçbir fikrimiz yok eşim ona göre izin alacak,transferden önce yumurta toplama,embriyo oluşumu vs. nekadar zaman sürüyor,rapor işini nasıl halledebiliriz yardımcı olurmusunuz?

gunaydin

bugun opu gunu.cok heyecanliyim.sonrasi icin endiseliyim.2 olgun yumurtam vardi.gerisi kucuktu hep.son ultrason ptesi yapildi.o gun 225 doz daha vuruldum.gece catlatma ignem oldu
canm kac yumurtan cıkıcak haber edersın ınsallah gerıden gelenler buyumusmu yetısmısmı bende cok merak edıyorm benmkıde senınkıne yakın malum dualrımız senınle canm ınsallah hayırlısıyla yumurtaların toplanıp hayırlı bır evlat olarak sana gerı gelsn

cnm zor şeyler yaşadıklarımız.kendinde belirti arama.ben de öyleydim.hissediyordum ama senin akıntı çokmuş bu çok iyi.diğerleri de gelişiyordur inşallah.kasık ağrı her zaman olmazmış.dua edelim bol bol.inşallah güzel sonuçlar alırsın...

canım üzülme benim de birinci tedavim 14 gün sürdü. inşşallah cuma günü netleşir. zaten 15 günde gelişen bile var. stres yapma rahat ol. sen stres yaptıkca yumişler büyümez

sana 2 günlük embriyo transfer yapmışlar ve 2 hücreden bahsediyorsun. tutunması bile mucize bence. nice 5.gün ve birinci kalite embriyolar tutunmuyor. bence kan değerinin düşük olması erken transfer yapıldığından dolayı olsa gerek diye düşünüyorum bekle bakalım ne olacak.

canım üzülme benim de birinci tedavim 14 gün sürdü. inşşallah cuma günü netleşir. zaten 15 günde gelişen bile var. stres yapma rahat ol. sen stres yaptıkca yumişler büyümez
ah canm ah isterse 20gün sürsünbenm acelem yok sadece gecen ay 11.gunde ıptal oldu bana doktor 16 17ml olmus desın rahatlarm zaten sonra ısterse 20gun surmus olsn 17mlden sonra zate gelısmesede sıkıntı olmz toplanırmıs ama benm 14ml en fazla 15mlde kalıyo gecen senede asılama tedavısınde 15mlde kalmıstı malesef boyle bı ıkını var bu arada benm e2 kac cıktı soylmedıler merak dyorm sadece normal dedıler ama oncekındede normal dıyorlardı bu yuzden tedbir bizden tevekkül alahtan dıyorm ama yapacak bısı yok kurbanluk koyun gıbı cma gıdıp ıkı dudagının arasından cıkıcak sözlere razı olucam

evet cnm sukur en azından akıntım var gcen ay olmayan tek fark bu umarım buda hayra cıkar seviniyorm akıntı olmasına bu gelıstıgıne ısaret gıbı gelıyor daha öncede catlamadan once olurdu yumurtladıgımı boyle hıssededım hakkımızda hayırlısı canm hazıran ayına tedavıye kalmak ıstemıyorm hem secım var secımde gorevlıyım haftasınada ramazan ınsalah bu ay herseyım duzenlı olur ve tedavım sonuclanır hayırlı bır sekılde tabı bebıslı olsn

Evet bende diyorum tutunursa bebeğim mucize ve inatçı olacak diye :) tşkr ederim canım moral verdiğin için

merhaba tahlillerin yapılması ilaçların kullanılması kontroller falan derken 1 ayı buluyor cnm sonra yumurta toplama işlemi sonrasında yumurta dölleme işlemi ve sonrasında transfer canm ve ve 12 gün sonra mutlu son :) rabbim gönlüne göre versin inşallh

yumurta toplama ara ara mı oluyor bi günde iş bitiyormu canım ? olumsuz düşünmek istemiyorum ama eşim yıllık iznini kullanacağı için,olumsuz olması durumunda tekrar yeni bir tedavi olacktır yine izin lazım o yüzden izni mantıklı kullanmak istiyoruz.istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz nasıl olacak hiç bilmiyorum kalacak yer falan..

e2 ilk birkaç günde iki yumurta için 200 çıkmıştı benim. sonra ikiye katlandı iki yumurta için 400 oldu.son 800 olunca toplamaya aldılar.Yumurta büyüklüğü 16-20 arası olmalı. e2 500 ü geçmeliymiş.yoksa tedavi iptal oluyormuş

Canım yumurta toplama işlemi 20 dk lık bir işlem en fazla 30 dk 1 kez yapılıyor 2 saat falan dinleniyorsun hastanede sonra çıkıyorsun transfer işlemide saniyelik bir olay canım .... günlerce süren işlemler değil cnm ... nerden geleceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…