Basin sagolsun canim allah rahmet eylesinmrhb kızlar nasılsınız kızlar amcamı kaybettik cenaze vardı o yüzden gelemedim
Canım yumurta toplama işlemi 20 dk lık bir işlem en fazla 30 dk 1 kez yapılıyor 2 saat falan dinleniyorsun hastanede sonra çıkıyorsun transfer işlemide saniyelik bir olay canım .... günlerce süren işlemler değil cnm ... nerden geleceksiniz ?
canım yumurtaların durumunu kontrol etmek için dr 2 güne bir muayeneye çağırır.eşinin olmasına gerek yok. o sadece opuda olsun yeter.nerede olacak tedavin...hayırlı olsun şimdiden.konyadayız canım o zaman bi gün yumurta toplama için bi kaçgün de transfer ve sonrası için kalırız.peki öncesinde benim kullanacağım ilaçlar için kontrole gidip gelmem gerekiyormu ?
canım yumurtaların durumunu kontrol etmek için dr 2 güne bir muayeneye çağırır.eşinin olmasına gerek yok. o sadece opuda olsun yeter.nerede olacak tedavin...hayırlı olsun şimdiden.
Anladım canım inşallah herşey yolundadır. Doktoruna bi git o zaman istersen artık bekleme. Yani bilmiyorum bu ilaçlar bizim düzenimizi etkiliyor olabilir canım. Çünkü benim de rahim kalınlasması sorunum hic yoktu mesela. Geçen 2 defa bunu yaşadım. Artık bünyemiz de farklı tepki verebiliyor tüm bu hormon ilaçlarına.Canım kandan baktırmadım. Sadece idrar testi yaptım. 10 gün gecikme idrarda çıkardı zaten. Negatiften sonraki ilk adet normal olunca böyle bir şey beklemiyordum hiç. Tedaviden önce benim regllerim çok düzenliydi
inşallah inşallah devam eder, Allah gönlünüze göre versin.aslında şu an hiçbirşey belli değil,bizimkisi sadece düşünce :) eşimde yeni sperm çıkışı oldu dondurduk devamı da gelir inşallah,eşim temmuzda deneriz diyor istanbul medicalparkta dondurduk tedavi de orda olur heralde canım
canım e2 yüksek ise kist olabilir korkma ama bugünkü sonuca göre bir değerlendirme yapar...kist varsa ve e2 80 üzerindeyse pek tedaviye başlamıyorlar...kızlar merhaba sıze bırsey sorabılırmıyımPazartesı adet oldum dun hormon testı verdım fsh:6 Prl , 1,5 e2:100 cıkmıs doktorum e2 degerını yuksek buldugu ıcın bugun yenıden yaptırdım ama henuz sonucu almadım bu durumda tup bebege baslayamazmıyız
Merhaba canım Hayırlı olur tedavin inşallah.ben de ilk defa deniyorum.29 nisanda başladım ve 11 mayıs da yumurtam toplanacak tahminen 16sıda transfer olur.transfere kadar 2,5 - 3 hafta sürüyor.sonrasında da dinlenmek gerekiyor tabi.merhaba kızlar,tüpbebek sürecini bana kısaca anlatabilirmisiniz,biz temmuzda düşünüyoruz ama nekadar süreceği konusunda hiçbir fikrimiz yok eşim ona göre izin alacak,transferden önce yumurta toplama,embriyo oluşumu vs. nekadar zaman sürüyor,rapor işini nasıl halledebiliriz yardımcı olurmusunuz?
canım Allah a emanetsiniz.inşallah herşey yolunda gider....sen elinden geleni yapta gerisi Allah ın takdiri..Kizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam varhemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk Allaha sukur ( 5+6 gunluk), digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.doktorum korkmana gerek yok dedi , her sey iyi ama elimde olmuyor.
Canım öyle yıllık izin falan almanıza gerek yok yani nereden istanbula gidip geleceksiniz uzak mı? Biz hepimiz çalışırken neredeyse hiç izin almadan hallediyoruz bu işlemleri. Yani izin almadan derken günlük işler. Tahlilleri falan size yazarlarsa bulunduğunuz ilde de yaptırırsınız. Sonuçları alıp gitmeniz yeterli. Sonra senin yumurta takibinde 3-4 günde bir doktorun görmesi gerekir bu süreç 15 gün falan sürer. Sonra yumurta toplamayla aynı gün eşinden sperm alırlar. O gün onun işi biter. Sana da dinlenmen için 2 gün rapor verebilir zaten tüp bebek merkezi. Rapor problem olmaz. Hatta cumaya denk gelirse yumurta toplama falan pazartesi işine gidebilirsin. Sonra eğer taze transfer olursa embriyoları yumurta toplamadan 3-5gün içinde yaparlar. Bazı yerlerde o embriyoları donduruyorlar. 1Ay sonraki adetinle birlikte ilaçlar verir doktor ve rahminin kalınlaşıp kalınlaşmadığına bakmak için. haftada 1 falan çağırir. Hersey yolunda giderse 3 hafta içinde rahim kalınlaşir ve transfer yapilir. Bu zamanlarda eşinin hiçbir işi yok aslında sadece yanında olabilir tabi izni varsa. Sadece transfer günü yanında olsa yeter bence. O gün doktor sana 1 hafta kadar rapor yazar zaten yine. Dinlenmen iiçin. Süreç bu yani. Allah yardımcınız olsun inşallah o zamana kadar kendiliğinden gebelik olur da hiç gerek kalmax tedaviye.yumurta toplama ara ara mı oluyor bi günde iş bitiyormu canım ? olumsuz düşünmek istemiyorum ama eşim yıllık iznini kullanacağı için,olumsuz olması durumunda tekrar yeni bir tedavi olacktır yine izin lazım o yüzden izni mantıklı kullanmak istiyoruz.istanbulda yaptırmayı düşünüyoruz nasıl olacak hiç bilmiyorum kalacak yer falan..
Allah yardımcınız olsun. İnşallah küçük minnağın da sana tutunur. Sen üzülme yoksa o da seni hisseder, rahat ol inşallah.Kizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam varhemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk Allaha sukur ( 5+6 gunluk), digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.doktorum korkmana gerek yok dedi , her sey iyi ama elimde olmuyor.
Cnim kist yok cunku oitver diye bir ilac kullandim dun 100 bugunde 140 vcikmis nasil duserki e2canım e2 yüksek ise kist olabilir korkma ama bugünkü sonuca göre bir değerlendirme yapar...kist varsa ve e2 80 üzerindeyse pek tedaviye başlamıyorlar...
CANIM HAYIRLISIYLA BİRİNİN KALBİNİ DUYMUŞSUN İNŞALLAH DİĞERİDE GELİŞİR AMA GELİŞMESEDE ÜZÜLME TEK OLSUN SAĞLIKLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHKizlar nasilsini? Sabah 10:00
Canim benim basin sagolsun, Allah hayirlisini versin hepimiz icin, Dedigin gibi Allaha sukurler olsun biz verdiklerine .allah diger bebisini sagliklica eline almayi nasip etsinCANIM HAYIRLISIYLA BİRİNİN KALBİNİ DUYMUŞSUN İNŞALLAH DİĞERİDE GELİŞİR AMA GELİŞMESEDE ÜZÜLME TEK OLSUN SAĞLIKLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE BUGÜN BİR BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM AMA DİĞERİ MAŞALLAH ÇOK İYİYDİ KIMIL KIMILDI ONUN İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE ŞÜKRETTİM ALLAHA
HERŞEYİN HAYIRLISI
amin inşallah hiç üzmeden kendimizi sabırla bekleyelim rabbimin imtihanı hiç bitmez yaşamımız imtihanCanim benim basin sagolsun, Allah hayirlisini versin hepimiz icin, Dedigin gibi Allaha sukurler olsun biz verdiklerine .allah diger bebisini sagliklica eline almayi nasip etsin
Allah yardımcınız olsun. İnşallah küçük minnağın da sana tutunur. Sen üzülme yoksa o da seni hisseder, rahat ol inşallah.
Kizlar Allah razi olsun , hakkimizda hayirli yazilar yazsin rabbim.canım Allah a emanetsiniz.inşallah herşey yolunda gider....sen elinden geleni yapta gerisi Allah ın takdiri..
Arkdaslar.benim adetin 2.gunu e2 hormonum 200lerde bitanesindede 170lerde gordum daha dusugune rastgelmedim yani bende baslamicaklar mi ama.benim normal.duzenimde boyle cikti ben napiyim.Cnim kist yok cunku oitver diye bir ilac kullandim dun 100 bugunde 140 vcikmis nasil duserki e2
Cnm dikkat et uzan kalkma gerekirseCanim benim basin sagolsun, Allah hayirlisini versin hepimiz icin, Dedigin gibi Allaha sukurler olsun biz verdiklerine .allah diger bebisini sagliklica eline almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?