Canim surekli yatiyorum , igne icinde eve gelecekler, elimden geleni yapiorim cnm, Allah hepinizden razi olsun, bebeklerimizi korusun.Cnm dikkat et uzan kalkma gerekirse
bılmıyorum canım benımde 16:30 da randevum var ozaman bellı olacakYa
Arkdaslar.benim adetin 2.gunu e2 hormonum 200lerde bitanesindede 170lerde gordum daha dusugune rastgelmedim yani bende baslamicaklar mi ama.benim normal.duzenimde boyle cikti ben napiyim.
Ctesi gitcz artik kesin baslamak istiyoruz diue bakalim ozmn bisy diceklermi ama onceki gitmemde degerlerime hicbsy dememislerdi ki e2 sonuclarimida gormuslerdi..
CANIM HAYIRLISIYLA BİRİNİN KALBİNİ DUYMUŞSUN İNŞALLAH DİĞERİDE GELİŞİR AMA GELİŞMESEDE ÜZÜLME TEK OLSUN SAĞLIKLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE BUGÜN BİR BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM AMA DİĞERİ MAŞALLAH ÇOK İYİYDİ KIMIL KIMILDI ONUN İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE ŞÜKRETTİM ALLAHA
HERŞEYİN HAYIRLISI
Tedavi gordugunz yer neresi? Ben on gorusme icin memoriala gitmistim ozmn baktilar bisy demediler bu ctesi artik baslayalim demek icingidecem bakalim ozmn bisy dicekler mi senden de haber bekliyorum merak eettim.ne dicekler ama ben ozmn netten arasyirmistim bu deger oyle kolay kolay dusen bi deger degilki..bılmıyorum canım benımde 16:30 da randevum var ozaman bellı olacak
Canım yaa çok saol çok iyi geldi gercekten söylediklerin hep bunları düşünücem acısına dayanırım ne Acılar yaşadım yeter ki meleklerim gelsin korkum ya tutulamazsa diyeTatlimm insallah senin de sonuclarin guzel olur. Ama hersey meleklerimiz icin, baslamadan olmuyor maalesef. Histeroskopi olmadim hic ama, gerekli olsaydi hic dusunmez giderdim..
onlari kucagima almis, hastanede ilk foto cektirirken,evin icinde kosusturduklarini,esimle onlari giydirip arabaya baglayip hepbirlikte tatile ciktigimizi,onlara alisveris yaptigimizi,bebek odasi takimlariyla odalarinin ne kdr da guzel olacagini hayal ediyorum.. ve evet diyorum tum bunlara deger, hemen baslamaliyim ne yapilacaksa.. okdr kisiye yapiyorlar bu filmleri ve acıdan ölen yok henuz
Korkma ,cesaretli ol. Inan o pozitif haberini aldigin an tum acilarini unutacaksin
Aman kuzum dikkat et ama çokta üzme kendini bebişin hisseder annesi sağlıklı olsun da tek olsun canım üzülme hiçKizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam varhemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk Allaha sukur ( 5+6 gunluk), digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.doktorum korkmana gerek yok dedi , her sey iyi ama elimde olmuyor.
AMİN İNŞALLAHBaşınız sağolsun Rabbim diğer bebeğinize ömür versin sağlıkla kucağına alırsın.
Birşey öğrenmek istiyorum ikiz gebelikte bebeklerin bir tanesinde sorun olursa nasıl alınıyor yada başka bir şeymi yapılıyor.
Kuzumm çok üzüldüm bende haber bekliyorum daha aramadılar ama canım eğer konulsaydı negatif alsaydın çok daha büyük bi yıkım olacaktı bunu düşün tatlımKizlar az önce aradılar hastaneden.embriyolarin üçü de sağlıklı değilmiş. Tedavi iptal..
Canım Allah sabır versin. İnşallah rabbim bu bebeğine sağlık versin. Takdiri ilahi diyip sen üzülmemeye çalış canım. Bu bebeğin için iyi olmalısın. O da hisseder çünkü. Şefaatçi meleğin seni bekleyecek öbür dünyada kavuşacaksınız inşallah. Rabbim kolaylıklar versin, hep dinlen iyi bak bebişe.CANIM HAYIRLISIYLA BİRİNİN KALBİNİ DUYMUŞSUN İNŞALLAH DİĞERİDE GELİŞİR AMA GELİŞMESEDE ÜZÜLME TEK OLSUN SAĞLIKLI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE BUGÜN BİR BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM AMA DİĞERİ MAŞALLAH ÇOK İYİYDİ KIMIL KIMILDI ONUN İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜKÇE ŞÜKRETTİM ALLAHA
HERŞEYİN HAYIRLISI
üzüldüm cnm.iptalin zorluğunu ne demek oluğunu iyi bilirim.tam 4 kere yaşadım.üzülme desem de elde olmuyor.inşallah çabuk atlatırsın...Kizlar az önce aradılar hastaneden.embriyolarin üçü de sağlıklı değilmiş. Tedavi iptal..
SAĞOL CANIM HİÇ ÜZÜLMÜYORUM TAKDİRİ İLAHİ DİĞERİ ÇOK İYİ RABBİM ONU KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHCanım Allah sabır versin. İnşallah rabbim bu bebeğine sağlık versin. Takdiri ilahi diyip sen üzülmemeye çalış canım. Bu bebeğin için iyi olmalısın. O da hisseder çünkü. Şefaatçi meleğin seni bekleyecek öbür dünyada kavuşacaksınız inşallah. Rabbim kolaylıklar versin, hep dinlen iyi bak bebişe.
Canım öyle yıllık izin falan almanıza gerek yok yani nereden istanbula gidip geleceksiniz uzak mı? Biz hepimiz çalışırken neredeyse hiç izin almadan hallediyoruz bu işlemleri. Yani izin almadan derken günlük işler. Tahlilleri falan size yazarlarsa bulunduğunuz ilde de yaptırırsınız. Sonuçları alıp gitmeniz yeterli. Sonra senin yumurta takibinde 3-4 günde bir doktorun görmesi gerekir bu süreç 15 gün falan sürer. Sonra yumurta toplamayla aynı gün eşinden sperm alırlar. O gün onun işi biter. Sana da dinlenmen için 2 gün rapor verebilir zaten tüp bebek merkezi. Rapor problem olmaz. Hatta cumaya denk gelirse yumurta toplama falan pazartesi işine gidebilirsin. Sonra eğer taze transfer olursa embriyoları yumurta toplamadan 3-5gün içinde yaparlar. Bazı yerlerde o embriyoları donduruyorlar. 1Ay sonraki adetinle birlikte ilaçlar verir doktor ve rahminin kalınlaşıp kalınlaşmadığına bakmak için. haftada 1 falan çağırir. Hersey yolunda giderse 3 hafta içinde rahim kalınlaşir ve transfer yapilir. Bu zamanlarda eşinin hiçbir işi yok aslında sadece yanında olabilir tabi izni varsa. Sadece transfer günü yanında olsa yeter bence. O gün doktor sana 1 hafta kadar rapor yazar zaten yine. Dinlenmen iiçin. Süreç bu yani. Allah yardımcınız olsun inşallah o zamana kadar kendiliğinden gebelik olur da hiç gerek kalmax tedaviye.
Amin canım amin inşallah dua et bol bol.SAĞOL CANIM HİÇ ÜZÜLMÜYORUM TAKDİRİ İLAHİ DİĞERİ ÇOK İYİ RABBİM ONU KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Ne demek canım biz burda birbirimize yardım destek moral için birlikteyiz. Hiç kimsenin minicik bile çıkarı yok burada. En güzel destek de bu zaten. İnşallah dediğim gibi tedavisiz hamile olursun. Olmazsa da burads beraber tedavi sonunda hamile olduğun haberini kutlarız inşallahbiz konyadayız canım,yazın olacağı için rapora falan gerek kalmaz zaten ben öğretmenim ama eşim çalışıyor onun için izin sıkıntı olabilir diye,zaten her ay test için biokadar izin alıyoruz ondan dedim,hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek süreç bi başlasın bakalım gerisi kendiliğinden gelişir inşallah,çok teşekkür ederim açıklaman için bilmediğimden soruyorum böyle herşeyi Allah sizin de muradınızı versin inşallah yardımcımız olsun..
Cok zor..[/QUOTE]QUOTE="tusemim, post: 40840032, member: 367002"]Kuzumm çok üzüldüm bende haber bekliyorum daha aramadılar ama canım eğer konulsaydı negatif alsaydın çok daha büyük bi yıkım olacaktı bunu düşün tatlım
Yok canim kesinlikle karistirmazlar, icini ferah tut sen.Kızlar yaaa şimdi aradılar sadece 3 embriyo kalmış doldurmuşlar neden birden bu kadar düştü ki Sayı 14 üde bizimleydi aslında yarın diğerleri için arıyacaklar gözlemdelermiş şimdide korkuyorum dondurulanlarla karıştırmazlar dimi sonuçta bunların şansı daha yüksek kafam karıştı iyice
Saol canım yaa inşallah 3 tanede olsa yeter inşallah tutunurlarYok canim kesinlikle karistirmazlar, icini ferah tut sen.
Tabiki de canim benim, niye tutunmasinlar, bir tanesi bile yeter. Sakin uzme kendini lutfen, Allaha sukur yumurtan var .Saol canım yaa inşallah 3 tanede olsa yeter inşallah tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?