2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bılmıyorum canım benımde 16:30 da randevum var ozaman bellı olacak

Başınız sağolsun Rabbim diğer bebeğinize ömür versin sağlıkla kucağına alırsın.
Birşey öğrenmek istiyorum ikiz gebelikte bebeklerin bir tanesinde sorun olursa nasıl alınıyor yada başka bir şeymi yapılıyor.

bılmıyorum canım benımde 16:30 da randevum var ozaman bellı olacak
Tedavi gordugunz yer neresi? Ben on gorusme icin memoriala gitmistim ozmn baktilar bisy demediler bu ctesi artik baslayalim demek icingidecem bakalim ozmn bisy dicekler mi senden de haber bekliyorum merak eettim.ne dicekler ama ben ozmn netten arasyirmistim bu deger oyle kolay kolay dusen bi deger degilki..

Canım yaa çok saol çok iyi geldi gercekten söylediklerin hep bunları düşünücem acısına dayanırım ne Acılar yaşadım yeter ki meleklerim gelsin korkum ya tutulamazsa diye

Aman kuzum dikkat et ama çokta üzme kendini bebişin hisseder annesi sağlıklı olsun da tek olsun canım üzülme hiç

AMİN İNŞALLAH

EĞER AYRI KESELERDEYSE SORUN OLMUYOR KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUYORMUŞ

Kizlar az önce aradılar hastaneden.embriyolarin üçü de sağlıklı değilmiş. Tedavi iptal..

Kizlar az önce aradılar hastaneden.embriyolarin üçü de sağlıklı değilmiş. Tedavi iptal..
Kuzumm çok üzüldüm bende haber bekliyorum daha aramadılar ama canım eğer konulsaydı negatif alsaydın çok daha büyük bi yıkım olacaktı bunu düşün tatlım

Canım Allah sabır versin. İnşallah rabbim bu bebeğine sağlık versin. Takdiri ilahi diyip sen üzülmemeye çalış canım. Bu bebeğin için iyi olmalısın. O da hisseder çünkü. Şefaatçi meleğin seni bekleyecek öbür dünyada kavuşacaksınız inşallah. Rabbim kolaylıklar versin, hep dinlen iyi bak bebişe.

SAĞOL CANIM HİÇ ÜZÜLMÜYORUM TAKDİRİ İLAHİ DİĞERİ ÇOK İYİ RABBİM ONU KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

biz konyadayız canım,yazın olacağı için rapora falan gerek kalmaz zaten ben öğretmenim ama eşim çalışıyor onun için izin sıkıntı olabilir diye,zaten her ay test için biokadar izin alıyoruz ondan dedim,hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek süreç bi başlasın bakalım gerisi kendiliğinden gelişir inşallah,çok teşekkür ederim açıklaman için bilmediğimden soruyorum böyle herşeyi Allah sizin de muradınızı versin inşallah yardımcımız olsun..

Ne demek canım biz burda birbirimize yardım destek moral için birlikteyiz. Hiç kimsenin minicik bile çıkarı yok burada. En güzel destek de bu zaten. İnşallah dediğim gibi tedavisiz hamile olursun. Olmazsa da burads beraber tedavi sonunda hamile olduğun haberini kutlarız inşallah
Rabbim bana nasip etti çok şükür sonunda pozitifi gördük geçen hafta. İnşallah sağlıklıdir. Daha görmedik tabi, rica ederim sen de dua et canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

QUOTE="tusemim, post: 40840032, member: 367002"]Kuzumm çok üzüldüm bende haber bekliyorum daha aramadılar ama canım eğer konulsaydı negatif alsaydın çok daha büyük bi yıkım olacaktı bunu düşün tatlım[/QUOTE]
Cok zor..

Kızlar yaaa şimdi aradılar sadece 3 embriyo kalmış doldurmuşlar neden birden bu kadar düştü ki Sayı 14 üde bizimleydi aslında yarın diğerleri için arıyacaklar gözlemdelermiş şimdide korkuyorum dondurulanlarla karıştırmazlar dimi sonuçta bunların şansı daha yüksek kafam karıştı iyice

Cok zor..[/QUOTE]
Canımmm ne desek boş çok acı biliyorummmm

Yok canim kesinlikle karistirmazlar, icini ferah tut sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…