2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Siz nerde yaptırdınız canım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım,darısı bizlere inşallah dediğin gibi bir mucize olurda tedavisiz hamile kalırım inşallah hayırlısı olsun

benden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok

Tabiki de canim benim, niye tutunmasinlar, bir tanesi bile yeter. Sakin uzme kendini lutfen, Allaha sukur yumurtan var .
Yaa canım benim rahim duvarım kalınlaşmıyo tutunmuyorlar o Yüzden korkuyorum hep inşallah tutunurlar Dediğin gibi çok şükür yumurta var olduğu sürece vazgeçmem zaten

11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38 Ne olduki şimdi

canim otekiler buyumemis.2 yumurtadan da sadece 1i saglam cikti.yarin verilecek haberi bekliyecegim ama umudum kirildi biraz.doktorum yeni basliyoruz dedi.yasimiz genc her sekilde denemeye devam edicez olumsuz birsey olursa dedi.tetra prednol progestan ve climara bant verdi.bundan sonra hakkimizda hayirlisi ins

11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38 Ne olduki şimdi
kimyasal gebelik sanirim.ilk denemen mi?guclu olmak zorundayiz bu yolda.allah hayirlisini versin

Canim ben Malatya fethiye ersan tup bebek merkezine gidiyorum kist varmis canim ondan e2 yuksek cikmis bu sekilde baslarsak yumurta kalitesiz olur onuda ben yapmam dedi saolsun hocam.orgametril 10 gun kullanip yeniden hasta olacakmisim ozaman yeniden test yapacagim

Transferimin 2. günü bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mı?

Yok canım karışmaz hatta transfer edilecekler zaten işaretlenip yani seçilip donduruluyor. Direkt onlar çözülüyor transferde. Digerleri çözülmüyor bile. Üzülme 1 tanesi yeter seni anne yapmaya. Rabbim ol desin yeter ki. Onun için de dua edeceğiz artık canim. Ayrıca bunların kalitesi kötü demek değil hala gözlemlendiğinde dondurulanlardan daha çok hücreli hale gelip daha kAliteli olabilirler daha. Yani onların şansı az diyemeyiz belki de sadece yarım gün ya da 1 gün geride gelişmeleri. Normale erişip onlarda donfurulabilir belki. Bu süreçler rahimde de olabiliyor ama biz simdi herseyi biliyoruz ya işte endişeleniyoruz. Doktorum demişti ki bana bazen 2. Kalite olanlar sağlikli bebek olabiliyor onu kimse bilemez. Şansımızi denemeden bilemeyiz diye.
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu . 1ay önce acibsdemden ayrilip muayenane açti. Ama transfer, yumurta toplama gibi işlemleri Prof Bülent Tıraş ın merkezi olan Acıbadem Maslak ta yapıyor. Diger tüm kontrolleri muayenanesinde yapiyor. Nen tavsiye ederim seçenekler arasinda olabilir. Araştırıp karar ver merkeze daha vaktin var sanırım mutlaka araştır.
benden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok
Canım benimle aynı gün tek embriyo transfer edilen bir arkafasim vardi. Kizla orada tanıştık şimdi hamile. Yani bir tanesi bile seni anne yapabilir dua edim canım. Stres yapma inşallah o gelişir senin bebegin olur. Rabbim hayırlısını versin.
Canım sanırım kimyasal. Rabbim sabır versin. Bilmiyorum donradan yükselme ihtimali varmi ama duacınım Rabbim yardımcınız olsun.
Transferimin 2. günü bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mı?
Normal canım olur, sen bol bol dinlen ki olmasın. Yoruldukça dadaabilir çünku. O günlerde tuvalete gidip grlmek bile yoruyor insani dinlen güzelce.insallah güzel haberini de verirsin buradan 10güne.

kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????
ZZaten genelde 2 tane koyuyor çoğu tatlim. Tabi devlet hastanelerinde koymuyorlarmiş. Sana 1 tane mi koyacağım dedi doktorun. Tabi 2. Bence şansı artırıyor. Senin kararın canım yaşın kaç kaçıncı denemen.

Canım yaa çok saol çok iyi geldi gercekten söylediklerin hep bunları düşünücem acısına dayanırım ne Acılar yaşadım yeter ki meleklerim gelsin korkum ya tutulamazsa diye

Tabiki de olumlu dusun ki olumlu olsun canim. Ben olacagina hep inandim, olmazsa da gerisi allah dan boynum kıldan ince diyordum..
Hergun igne vuruluyorum, canimin acisini bi kenara biraktim. gobegim, kollarim morardi. Gomlek bile giyemiyorum. Olsun diyorum minikler gelecek onlara deger.. bazen diyorum veletler ne cektim sizden be, bi dogun tek tek sorcam size diyorum esimi bi gorsen pesimde pır donuyor sen cocuklarimizi tasiyorsun, dile benden ne dilersen,senin icin napabilirim diyor,pesimde meyve tabagiyla donuyor,herseyi arastiriyor sanki hamile olan o inan tum bunlara degiyor. Allah yoklugunu gostermesin, ama alan da veren de Allah. Korkular gereksiz. Bizler kaderimizi yasiyoruz. Dogdugumuz gun belliydi hersey kimle evlenecegimiz, kac cocugumuz olacak,yasantimiz nasil olacak.. biz sevinsek de uzulsek de basimiza gelecek olan belli aslinda. O yuzden korkma. Ben de gecen ruya gordum ,kanamam oluyormus, eywah dedim dustuler.. dua etmekten baska caremiz yok tatlim, allah tum hepimizin cektigini goruyor. Herseyin vakti,saati var.. o yuzden canini bosyere uzme, guzel seyler dusun..

Beni rapor aldim diye transferin ertesi gununde.. dogduguma, bu ise basladigima, onlari tanidigima, tup bebek isine girdigime.. herseye pisman ettiler. Aglamaktan icim dışıma cikti. Kac saat boyunca agladim bilmiyorum.. esim bile ilk defa gordu beni boyle. Dedim biktim,olmazsa olmasin benim harcim degil bu is, tutacagi varsa da bu uzuntuyle olmaz zaten demistim.. 7 gun sonra sonuc pozitifti.. durun hemen sevinmeyin, daha bi ayını doldursun diye arkamdan konusanlara , hemen tutmus mu yaa iyi de nasil olur diyenlere inat minnoşlarim hala benimleler simdi sen dogum iznine gideceksin diye planlar yapiyorlar, artik kabullenmisler belli ki.. gercekten bi opu da, bir de transferime pisman ettirdiler.. ama allah buyuk cok sukur,hepsine saygi ve sevgilerimle kapak oldu.

Canini sıkma, is olacagina variyor. Sen sadece dua et. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Tanri nin OL demesine bagli.. [/quote]

Aslında kendime gelince hep olumsuzumdur kuzum yaa ama çok güzel pozitif enerji veriyorum valla tüm kızlara duyurulur bu vesileyle nolur transferden sonra sizde beni pozitifleştirin ben şimdiden korkuyorum yaa Aminnnn canımm

inşallah canm inşallah bebeklerimiz bizimle olacakkkkkkkkkkk
kızkar ben tüp bebek tedavisi görürken nerde gamsız nerde aaaa ben yatamam o kadar işe gitmeliyim diyen tip varsa hepsi hamile kaldı ben ve benim gibi ömrü vesvese endişe korkuyla geçenlerde negatif aldı biliyorum çok zor ama lütfen sakin olun düşünmemeye çalışın

arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da kararsızım hangi merkeze gitsem AMH değeri düşük başkentte göğşen beye mi yoksa bülent tıraş a gideyim bilemedim bir fikir verin

Sana katılıyorum canım. Benim çevremde de transfer sonrası hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam edenlerin hepsi hamile. Benim gibi aman yatayım, öksürmeyeyim, hapşırmayayım diyenlerde de sonuç ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…