Ne demek canım biz burda birbirimize yardım destek moral için birlikteyiz. Hiç kimsenin minicik bile çıkarı yok burada. En güzel destek de bu zaten. İnşallah dediğim gibi tedavisiz hamile olursun. Olmazsa da burads beraber tedavi sonunda hamile olduğun haberini kutlarız inşallah
Rabbim bana nasip etti çok şükür sonunda pozitifi gördük geçen hafta. İnşallah sağlıklıdir. Daha görmedik tabi, rica ederim sen de dua et canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Yaa canım benim rahim duvarım kalınlaşmıyo tutunmuyorlar o Yüzden korkuyorum hep inşallah tutunurlar Dediğin gibi çok şükür yumurta var olduğu sürece vazgeçmem zatenTabiki de canim benim, niye tutunmasinlar, bir tanesi bile yeter. Sakin uzme kendini lutfen, Allaha sukur yumurtan var .
canm kac yumurtan cıkıcak haber edersın ınsallah gerıden gelenler buyumusmu yetısmısmı bende cok merak edıyorm benmkıde senınkıne yakın malum dualrımız senınle canm ınsallah hayırlısıyla yumurtaların toplanıp hayırlı bır evlat olarak sana gerı gelsn
kimyasal gebelik sanirim.ilk denemen mi?guclu olmak zorundayiz bu yolda.allah hayirlisini versin11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38Ne olduki şimdi
Canim ben Malatya fethiye ersan tup bebek merkezine gidiyorum kist varmis canim ondan e2 yuksek cikmis bu sekilde baslarsak yumurta kalitesiz olur onuda ben yapmam dedi saolsun hocam.orgametril 10 gun kullanip yeniden hasta olacakmisim ozaman yeniden test yapacagimTedavi gordugunz yer neresi? Ben on gorusme icin memoriala gitmistim ozmn baktilar bisy demediler bu ctesi artik baslayalim demek icingidecem bakalim ozmn bisy dicekler mi senden de haber bekliyorum merak eettim.ne dicekler ama ben ozmn netten arasyirmistim bu deger oyle kolay kolay dusen bi deger degilki..
Evet ilk denememiz canm şuan ne dicem ne düşünücem ne tepki vericem bilmiyorum çok karışık duygulardayımkimyasal gebelik sanirim.ilk denemen mi?guclu olmak zorundayiz bu yolda.allah hayirlisini versin
Evet canım normal ben transferden sonra 3gün bel ağrısından uyuyamamıştım bileTransferimin 2. günü bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mı?
kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????Evet canım normal ben transferden sonra 3gün bel ağrısından uyuyamamıştım bile
Çok korkuyorum tutunma konusunda içimi ferah tutmaya çalışıyorum Rabbim inş umutlarımızı boşa çıkarmazEvet canım normal ben transferden sonra 3gün bel ağrısından uyuyamamıştım bile
inşallah canm inşallah bebeklerimiz bizimle olacakkkkkkkkkkkÇok korkuyorum tutunma konusunda içimi ferah tutmaya çalışıyorum Rabbim inş umutlarımızı boşa çıkarmaz
Yok canım karışmaz hatta transfer edilecekler zaten işaretlenip yani seçilip donduruluyor. Direkt onlar çözülüyor transferde. Digerleri çözülmüyor bile. Üzülme 1 tanesi yeter seni anne yapmaya. Rabbim ol desin yeter ki. Onun için de dua edeceğiz artık canim. Ayrıca bunların kalitesi kötü demek değil hala gözlemlendiğinde dondurulanlardan daha çok hücreli hale gelip daha kAliteli olabilirler daha. Yani onların şansı az diyemeyiz belki de sadece yarım gün ya da 1 gün geride gelişmeleri. Normale erişip onlarda donfurulabilir belki. Bu süreçler rahimde de olabiliyor ama biz simdi herseyi biliyoruz ya işte endişeleniyoruz. Doktorum demişti ki bana bazen 2. Kalite olanlar sağlikli bebek olabiliyor onu kimse bilemez. Şansımızi denemeden bilemeyiz diye.Kızlar yaaa şimdi aradılar sadece 3 embriyo kalmış doldurmuşlar neden birden bu kadar düştü ki Sayı 14 üde bizimleydi aslında yarın diğerleri için arıyacaklar gözlemdelermiş şimdide korkuyorum dondurulanlarla karıştırmazlar dimi sonuçta bunların şansı daha yüksek kafam karıştı iyice
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu . 1ay önce acibsdemden ayrilip muayenane açti. Ama transfer, yumurta toplama gibi işlemleri Prof Bülent Tıraş ın merkezi olan Acıbadem Maslak ta yapıyor. Diger tüm kontrolleri muayenanesinde yapiyor. Nen tavsiye ederim seçenekler arasinda olabilir. Araştırıp karar ver merkeze daha vaktin var sanırım mutlaka araştır.Siz nerde yaptırdınız canım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım,darısı bizlere inşallah dediğin gibi bir mucize olurda tedavisiz hamile kalırım inşallah hayırlısı olsun
Canım benimle aynı gün tek embriyo transfer edilen bir arkafasim vardi. Kizla orada tanıştık şimdi hamile. Yani bir tanesi bile seni anne yapabilir dua edim canım. Stres yapma inşallah o gelişir senin bebegin olur. Rabbim hayırlısını versin.benden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok
Canım sanırım kimyasal. Rabbim sabır versin. Bilmiyorum donradan yükselme ihtimali varmi ama duacınım Rabbim yardımcınız olsun.11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38Ne olduki şimdi
Normal canım olur, sen bol bol dinlen ki olmasın. Yoruldukça dadaabilir çünku. O günlerde tuvalete gidip grlmek bile yoruyor insani dinlen güzelce.insallah güzel haberini de verirsin buradan 10güne.Transferimin 2. günü bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mı?
ZZaten genelde 2 tane koyuyor çoğu tatlim. Tabi devlet hastanelerinde koymuyorlarmiş. Sana 1 tane mi koyacağım dedi doktorun. Tabi 2. Bence şansı artırıyor. Senin kararın canım yaşın kaç kaçıncı denemen.kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????
Canım yaa çok saol çok iyi geldi gercekten söylediklerin hep bunları düşünücem acısına dayanırım ne Acılar yaşadım yeter ki meleklerim gelsin korkum ya tutulamazsa diye
Transferimin 2. günü bel ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal mı?
Aslında kendime gelince hep olumsuzumdur kuzum yaa ama çok güzel pozitif enerji veriyorum valla tüm kızlara duyurulur bu vesileyle nolur transferden sonra sizde beni pozitifleştirin ben şimdiden korkuyorum yaaAminnnn canımm
kızkar ben tüp bebek tedavisi görürken nerde gamsız nerde aaaa ben yatamam o kadar işe gitmeliyim diyen tip varsa hepsi hamile kaldı ben ve benim gibi ömrü vesvese endişe korkuyla geçenlerde negatif aldı biliyorum çok zor ama lütfen sakin olun düşünmemeye çalışıninşallah canm inşallah bebeklerimiz bizimle olacakkkkkkkkkkk
İnşallahSelam cnm benimde 7. Günüm ilk üç gün çok belim ağrıdı şimdi azaldı. Hayırlı haberler duyarız inşallah.
Sana katılıyorum canım. Benim çevremde de transfer sonrası hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam edenlerin hepsi hamile. Benim gibi aman yatayım, öksürmeyeyim, hapşırmayayım diyenlerde de sonuç ortadakızkar ben tüp bebek tedavisi görürken nerde gamsız nerde aaaa ben yatamam o kadar işe gitmeliyim diyen tip varsa hepsi hamile kaldı ben ve benim gibi ömrü vesvese endişe korkuyla geçenlerde negatif aldı biliyorum çok zor ama lütfen sakin olun düşünmemeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?