Benim de canım inanılmaz tatlıdır ama dediğimi, iğne yaptırdığında bi uygula istersen. Gerçekten işe yarıyorYaa bende vurunuyodum kuzum iptal olan tedavimde 4 gün vurundum sadece ve günde bi ampul yatamıyodum oturamıyordum yürüyemiyodum çok zorlamıştı o Yüzden şaşırdım demek ki bünye meselesi birazda
Canım 15 dk yapıyodum eve gelince ama yinede bana mısın demiyordu kiBenim de canım inanılmaz tatlıdır ama dediğimi, iğne yaptırdığında bi uygula istersen. Gerçekten işe yarıyor
Kizlarrrr o igneden aksam ustu oldum, şu an berbat kalcam agriyor ve daha vurulacagimProtestan iğneye günde iki kez nasıl dayanabiliyorum kuzumbu arada bence korkma canım benim sakin ol rahatla
Bugün idrar testi pozitif cikti cok net. Yarin test günüm hayirlisi olur insallah.
Kötü olmuş, çok üzüldüm. ama iyi tarafından bakalım beklenti içine girmeden bir kere üzüldün. Negatif daha büyük bir yıkım olsa gerek, inşallah yaşamazsın.Kizlar az önce aradılar hastaneden.embriyolarin üçü de sağlıklı değilmiş. Tedavi iptal..
Bir tane olsun senin olsun arkadaşım, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınSAĞOL CANIM HİÇ ÜZÜLMÜYORUM TAKDİRİ İLAHİ DİĞERİ ÇOK İYİ RABBİM ONU KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Olumsuz düşünme, bol bol dua etbenden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok
Bize dr 2 tane koyabilirim dediğinde korktuk önce eşimle ama şimdi düşününce olasılığı artırmış oluyoruz. Hem hiç olmayacağına, 2 tane olması daha iyi düşündük. Şimdi hayallerim hep ikiz üzerinekızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????
Üzerinden 2 ay geçti bende hala takılıyorum 3. Gün 11 taneydi, 5. Gün 6 tane kalmış. İyi kalite ilerliyordu bide, bende anlamıyorum.Kızlar yaaa şimdi aradılar sadece 3 embriyo kalmış doldurmuşlar neden birden bu kadar düştü ki Sayı 14 üde bizimleydi aslında yarın diğerleri için arıyacaklar gözlemdelermiş şimdide korkuyorum dondurulanlarla karıştırmazlar dimi sonuçta bunların şansı daha yüksek kafam karıştı iyice
Donmuş embriyoların var mı canım.takdir böyleymiş bi dahakine inşallah sağlıkla kavuşursun.Evet ilk denememiz canm şuan ne dicem ne düşünücem ne tepki vericem bilmiyorum çok karışık duygulardayım
İşte o Yüzden hep bana yat diyenlere yok ben almayım işe gideyim kafam dağılır diyorum, daha relax olmak gerekiyo galiba. Rapor alsam bile kendimi yormadan yürüyüşe filan çıkıcamSana katılıyorum canım. Benim çevremde de transfer sonrası hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam edenlerin hepsi hamile. Benim gibi aman yatayım, öksürmeyeyim, hapşırmayayım diyenlerde de sonuç ortada
canm bı tane kalmıstı yoka odamı boş cıktı deme lutfen ! cok uzulurum benım senle kaderm aynı gıdıyor ya deme sakın barı o 5.gune gıtsın lutfen haberdar etcnm endişelenme bence.sen önlemini aldın.cetrotide başladın.bundan sonrasını Allaha bırak.herşey olacağına varıyor.ben de ah bir toplamaya gidebilsem diyordum.gittim sonunda ne oldu boş çıktı.hayırlısını iste, dua edelim bol bol...
inşallah canm kontrolm yarın bı olsada opu olucakmı bellı olsaydı bırde esımıde kac gundur boşalttırmıyorm opu tarıhı belı degıl dıye sımdı cuma olsa bu seferde pazartesı opu derlerse sperm dıyetı ıcın erken olucak en az 3 gun hatta 4.gun spermı olucak o bıle ne olacagı bellı degıl opu gunum herkes gıbı onceden bellı olsaydı bızde tedbırı alırdık malesef oda muallakta ben esım bu aksam sey yapsın dıyorm yanılıyomuyum bılmem yanı ya pazartesı opu derlerse en azından pazartesıye 3tam gunluk sperm olur haksımıyım sızlerın basından gectı daha ıyı bılırsınızİnşallah öyle olmaz ama çatlama için çook erken sanmam yani. Sen içini ferak tut.
cnm benimde akıntım oluyordu ama çatlamama iğnesinden sonra oldu bi kaç kere sonra kesildi...bence normal gibikızlar su bendekı akıntıdan olan olmadımı kımsede ıgne tedavısı esnasında ya bır kısıde bendede oldu demıyo yıne kımsede olmayan bınde bırlık bır sanssızlıkmı benı buldu düne kadar hergun şeffaf akıntıydı dun bayagı yapış yapış bembeyaz yumurta akına döndü bu normalmı kızlar kontroluım yarın
aynen benmde canm cetrodideden sonra basladı oh rahatladm en azından bır kısı bendede oldu demıs :)cnm benimde akıntım oluyordu ama çatlamama iğnesinden sonra oldu bi kaç kere sonra kesildi...bence normal gibi
konyadayız canım o zaman bi gün yumurta toplama için bi kaçgün de transfer ve sonrası için kalırız.peki öncesinde benim kullanacağım ilaçlar için kontrole gidip gelmem gerekiyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?