2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

benden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok
canımmm allah ol derse tek yumurta yeterli
11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38 Ne olduki şimdi
canım geçmiş olsun kşmyasala benziyor

Selam cnm benimde 7. Günüm ilk üç gün çok belim ağrıdı şimdi azaldı. Hayırlı haberler duyarız inşallah.
merhaba benim de 2 mayısta transferim yapıldı,kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var oldukça fazla.doktora gittim ve geriden gelen büyüyen yumurtalar olduğunu ve bunların ağrı yapacağını söyledi.gerçekten de muayene etti ve yumurta toplama öncesi kadar neredeyse büyümüş yumurta vardı,beklemeye devam 1 hafta daha.ayrıca çok ağrın olursa,dayanamazsan parol al dedi.ama ılık duşla idare etmeye çalış dedi :)

Canım anladıgım kadarıyla 3. günde 14 tane embriyon vardı. Genelde 5. gün beklenirken 3. gündeki yumurta sayısında %40-50 azalma olacağı söyleniyor. bu yüzden 14 tane yumurtadan 5. güne 6-7 tane gelmesi normal. Eğer içlerinden daha yavaş gelişen varsa yarına da güzel haberler alıcaksın eminim. Dondurulanlarla kesinlikle karıştırmazlar. Genetiğe gidecek mi sonra yoksa doğrudan donduruldular mı?

Ya benim adet dönemlerimde bazen agrılı olur. O yüzden alışkınım. Dayanamayacağım ilaç alacağım bir ağrı değil. Adet olmiim bana yeter tek endişem bunlar erken negatif belirtileri olmasın yeter

İnşallah o bir tane sana evlat olur can olur canım moralini bozma bu aşamaya gelmişsin inşallah beşinci güne kadar gider Allah gönlüne göre versin Canm

Tedavide olan arkadaslar yada tedavisini hatırlayan arkadaslar bugun 8.günüm tedavide bugüne kadar Şeffaf renksiz akıntım vardı avuç avuç bugun akıntının rengi kireç rengine dönüştü acaba çatladımı rengi birden değişti kafam çok karıştı sizlerde de oldumu bugüne kadar Şeffaf renk bugun birden kireç rengine dönermi cuma günü kontrolümde sizlerdede olduysa rahatlamam Lazım aciliyetinden birisi söylesin lütfen eğer çatlama işaretiyse YARIN emrivaki gidim kliniğe

Canım yanlış yönlendirmek istemem benim olmadı sanırım benim o süreç geçeli 4_ 5 ay oldu hayırlayamıyorum pek ama beyaz akıntı manttar olabilir. Yani benim mantar olunca hep öyle olur. Sen bi doktoruna sor istersen ama önce ilaçlarının prospektüsünü bir oku belki ilaçların etkisidir.

Canm mantar gibi olandan değil o kaşındıran akıntıdan değil bu iltihap gibi temiz kokusuz beyaz eskiden yumurta takibi yaptırırken yumurtamın geliştiğini anlardım çatlama zamanı gelirdi doktoruma Whatsaptan yazdım hatta cuma kontrolüm var KORKUYORM dedim normal Yazmış doktorlar uzun uzun yazmıyo malum :) inşallah kırk yılda bir yumurta elde edip onuda erken kaybetmem bu ay :)

Canım benim 7. Günüm progestanı fitil olarak kullanıyorum. Bende de sürekli şeffaf bir akıntı oluyor. Renkte bir değişiklik olmadı henüz. Ama yerleşme kanamalarından behseden arkadaşları okudum. Ama bana transferden sonra hemşire minicik bir kanaman bile olsa beni hemen ara dedi. Yine de hemşire veya drunu ara derim cnm.

İnşallah öyle olmaz ama çatlama için çook erken sanmam yani. Sen içini ferak tut.

Yaa canım benim rahim duvarım kalınlaşmıyo tutunmuyorlar o Yüzden korkuyorum hep inşallah tutunurlar Dediğin gibi çok şükür yumurta var olduğu sürece vazgeçmem zaten
cnm transfere kadar nar suyu içebilirsin her gün 2 bardak.%100 yazmalı.kalınlaşmasına çok faydası oluyor.bizzat yaşadım.ama yumurta olmadığı için işe yaramadı.transferden sonra içme sakın.

cnm endişelenme bence.sen önlemini aldın.cetrotide başladın.bundan sonrasını Allaha bırak.herşey olacağına varıyor.ben de ah bir toplamaya gidebilsem diyordum.gittim sonunda ne oldu boş çıktı.hayırlısını iste, dua edelim bol bol...

[/QUOTE]
Yaaa canımm benim çok saol valla su bakış açını bide ben kazansam yaaa süper anne içim rahatladı saol canım yaa seni üzenlerede kapak olmuş ohhh olsun onlara

Canımm KESKe elimde olsa yaa valla ömrüm gitti çok çabalıyorum düşünmeyim diye ama yok bi bakıyorum yine gelmişim aynı yere umarım transfer yapılınca rahatlarım biraz
Inşallah canımmm inşallah yarında iyi haberler alırım genetiğe gitmeyecek canım doğrudan dolduruldular gitse genetiğe bu gidişle hiç kalmazdı herhalde

cnm transfere kadar nar suyu içebilirsin her gün 2 bardak.%100 yazmalı.kalınlaşmasına çok faydası oluyor.bizzat yaşadım.ama yumurta olmadığı için işe yaramadı.transferden sonra içme sakın.
Canım ben ilk tedavimde inanılmaz içmiştim %100 yazıyodu ama hiç fayda etmedi bana tatlım yaa nar suyu maalesef

Kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim iyiki varsınız içimi rahatlattınız saolunnn

Herkese hayırlı akşamlar. Dün transferim gerçekleşti fakat bugün ped e ara ara kahverengi sonra kırmızıya dönen akıntılar başladı. Ilk günden böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha ilk günden böyle olması bütün poZitifliğimi aldı maalesef

Dr u aradin mi cnm hemen

Protestan iğneye günde iki kez nasıl dayanabiliyorum kuzum bu arada bence korkma canım benim sakin ol rahatla

Protestan iğneye günde iki kez nasıl dayanabiliyorum kuzum bu arada bence korkma canım benim sakin ol rahatla
Kusuruma bakma yanlış ifade etmişim. günde 1 kez 2 ampul yaptırıyorum. Ilk vurulduğu gün inanılmaz acıdı 2 gün nereye dokunsa aman diyordum ama son 4 gündür hiçbir acı hissetmiyorum ben de şaşkınım. İğneden sonra kolonyalı pamuğu 10 Sn kadar bastırıp çekince bişey kalmadı bende

Yaa bende vurunuyodum kuzum iptal olan tedavimde 4 gün vurundum sadece ve günde bi ampul yatamıyodum oturamıyordum yürüyemiyodum çok zorlamıştı o Yüzden şaşırdım demek ki bünye meselesi birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…