canımmm allah ol derse tek yumurta yeterlibenden opudan ciktim.sadece tek yumurta almislar.digeri bosmus.kucuklerden de bisi cikmadi.hayirlisi artik.yarinki haberi beklicez ama cok umudum yok
canım geçmiş olsun kşmyasala benziyor11.gün idrar testim çift çizgi, 12.gün kan testim 20.7 , 12.gün idrar testi yine çift çizgi, 13.gün kan tahlilim 7.38Ne olduki şimdi
merhaba benim de 2 mayısta transferim yapıldı,kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var oldukça fazla.doktora gittim ve geriden gelen büyüyen yumurtalar olduğunu ve bunların ağrı yapacağını söyledi.gerçekten de muayene etti ve yumurta toplama öncesi kadar neredeyse büyümüş yumurta vardı,beklemeye devam 1 hafta daha.ayrıca çok ağrın olursa,dayanamazsan parol al dedi.ama ılık duşla idare etmeye çalış dedi :)Selam cnm benimde 7. Günüm ilk üç gün çok belim ağrıdı şimdi azaldı. Hayırlı haberler duyarız inşallah.
Kızlar yaaa şimdi aradılar sadece 3 embriyo kalmış doldurmuşlar neden birden bu kadar düştü ki Sayı 14 üde bizimleydi aslında yarın diğerleri için arıyacaklar gözlemdelermiş şimdide korkuyorum dondurulanlarla karıştırmazlar dimi sonuçta bunların şansı daha yüksek kafam karıştı iyice
merhaba benim de 2 mayısta transferim yapıldı,kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var oldukça fazla.doktora gittim ve geriden gelen büyüyen yumurtalar olduğunu ve bunların ağrı yapacağını söyledi.gerçekten de muayene etti ve yumurta toplama öncesi kadar neredeyse büyümüş yumurta vardı,beklemeye devam 1 hafta daha.ayrıca çok ağrın olursa,dayanamazsan parol al dedi.ama ılık duşla idare etmeye çalış dedi :)
İnşallah o bir tane sana evlat olur can olur canım moralini bozma bu aşamaya gelmişsin inşallah beşinci güne kadar gider Allah gönlüne göre versin Canmcanim otekiler buyumemis.2 yumurtadan da sadece 1i saglam cikti.yarin verilecek haberi bekliyecegim ama umudum kirildi biraz.doktorum yeni basliyoruz dedi.yasimiz genc her sekilde denemeye devam edicez olumsuz birsey olursa dedi.tetra prednol progestan ve climara bant verdi.bundan sonra hakkimizda hayirlisi ins
Canım yanlış yönlendirmek istemem benim olmadı sanırım benim o süreç geçeli 4_ 5 ay oldu hayırlayamıyorum pek ama beyaz akıntı manttar olabilir. Yani benim mantar olunca hep öyle olur. Sen bi doktoruna sor istersen ama önce ilaçlarının prospektüsünü bir oku belki ilaçların etkisidir.Tedavide olan arkadaslar yada tedavisini hatırlayan arkadaslar bugun 8.günüm tedavide bugüne kadar Şeffaf renksiz akıntım vardı avuç avuç bugun akıntının rengi kireç rengine dönüştü acaba çatladımı rengi birden değişti kafam çok karıştı sizlerde de oldumu bugüne kadar Şeffaf renk bugun birden kireç rengine dönermi cuma günü kontrolümde sizlerdede olduysa rahatlamam Lazım aciliyetinden birisi söylesin lütfen eğer çatlama işaretiyse YARIN emrivaki gidim kliniğe
Canm mantar gibi olandan değil o kaşındıran akıntıdan değil bu iltihap gibi temiz kokusuz beyaz eskiden yumurta takibi yaptırırken yumurtamın geliştiğini anlardım çatlama zamanı gelirdi doktoruma Whatsaptan yazdım hatta cuma kontrolüm var KORKUYORM dedim normal Yazmış doktorlar uzun uzun yazmıyo malum :) inşallah kırk yılda bir yumurta elde edip onuda erken kaybetmem bu ay :)Canım yanlış yönlendirmek istemem benim olmadı sanırım benim o süreç geçeli 4_ 5 ay oldu hayırlayamıyorum pek ama beyaz akıntı manttar olabilir. Yani benim mantar olunca hep öyle olur. Sen bi doktoruna sor istersen ama önce ilaçlarının prospektüsünü bir oku belki ilaçların etkisidir.
Tedavide olan arkadaslar yada tedavisini hatırlayan arkadaslar bugun 8.günüm tedavide bugüne kadar Şeffaf renksiz akıntım vardı avuç avuç bugun akıntının rengi kireç rengine dönüştü acaba çatladımı rengi birden değişti kafam çok karıştı sizlerde de oldumu bugüne kadar Şeffaf renk bugun birden kireç rengine dönermi cuma günü kontrolümde sizlerdede olduysa rahatlamam Lazım aciliyetinden birisi söylesin lütfen eğer çatlama işaretiyse YARIN emrivaki gidim kliniğe
İnşallah öyle olmaz ama çatlama için çook erken sanmam yani. Sen içini ferak tut.Canm mantar gibi olandan değil o kaşındıran akıntıdan değil bu iltihap gibi temiz kokusuz beyaz eskiden yumurta takibi yaptırırken yumurtamın geliştiğini anlardım çatlama zamanı gelirdi doktoruma Whatsaptan yazdım hatta cuma kontrolüm var KORKUYORM dedim normal Yazmış doktorlar uzun uzun yazmıyo malum :) inşallah kırk yılda bir yumurta elde edip onuda erken kaybetmem bu ay :)
cnm transfere kadar nar suyu içebilirsin her gün 2 bardak.%100 yazmalı.kalınlaşmasına çok faydası oluyor.bizzat yaşadım.ama yumurta olmadığı için işe yaramadı.transferden sonra içme sakın.Yaa canım benim rahim duvarım kalınlaşmıyo tutunmuyorlar o Yüzden korkuyorum hep inşallah tutunurlar Dediğin gibi çok şükür yumurta var olduğu sürece vazgeçmem zaten
cnm endişelenme bence.sen önlemini aldın.cetrotide başladın.bundan sonrasını Allaha bırak.herşey olacağına varıyor.ben de ah bir toplamaya gidebilsem diyordum.gittim sonunda ne oldu boş çıktı.hayırlısını iste, dua edelim bol bol...Canm mantar gibi olandan değil o kaşındıran akıntıdan değil bu iltihap gibi temiz kokusuz beyaz eskiden yumurta takibi yaptırırken yumurtamın geliştiğini anlardım çatlama zamanı gelirdi doktoruma Whatsaptan yazdım hatta cuma kontrolüm var KORKUYORM dedim normal Yazmış doktorlar uzun uzun yazmıyo malum :) inşallah kırk yılda bir yumurta elde edip onuda erken kaybetmem bu ay :)
Yok canım karışmaz hatta transfer edilecekler zaten işaretlenip yani seçilip donduruluyor. Direkt onlar çözülüyor transferde. Digerleri çözülmüyor bile. Üzülme 1 tanesi yeter seni anne yapmaya. Rabbim ol desin yeter ki. Onun için de dua edeceğiz artık canim. Ayrıca bunların kalitesi kötü demek değil hala gözlemlendiğinde dondurulanlardan daha çok hücreli hale gelip daha kAliteli olabilirler daha. Yani onların şansı az diyemeyiz belki de sadece yarım gün ya da 1 gün geride gelişmeleri. Normale erişip onlarda donfurulabilir belki. Bu süreçler rahimde de olabiliyor ama biz simdi herseyi biliyoruz ya işte endişeleniyoruz. Doktorum demişti ki bana bazen 2. Kalite olanlar sağlikli bebek olabiliyor onu kimse bilemez. Şansımızi denemeden bilemeyiz diye.
Canımmm çok saol evet Haklısın Rabbim can versin 1 tanesi bana yeter Rabbim ol desin. Inşallah bakalım yarın onlara ne diyecekler
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu . 1ay önce acibsdemden ayrilip muayenane açti. Ama transfer, yumurta toplama gibi işlemleri Prof Bülent Tıraş ın merkezi olan Acıbadem Maslak ta yapıyor. Diger tüm kontrolleri muayenanesinde yapiyor. Nen tavsiye ederim seçenekler arasinda olabilir. Araştırıp karar ver merkeze daha vaktin var sanırım mutlaka araştır.
Canım benimle aynı gün tek embriyo transfer edilen bir arkafasim vardi. Kizla orada tanıştık şimdi hamile. Yani bir tanesi bile seni anne yapabilir dua edim canım. Stres yapma inşallah o gelişir senin bebegin olur. Rabbim hayırlısını versin.
Canım sanırım kimyasal. Rabbim sabır versin. Bilmiyorum donradan yükselme ihtimali varmi ama duacınım Rabbim yardımcınız olsun.
Normal canım olur, sen bol bol dinlen ki olmasın. Yoruldukça dadaabilir çünku. O günlerde tuvalete gidip grlmek bile yoruyor insani dinlen güzelce.insallah güzel haberini de verirsin buradan 10güne.
ZZaten genelde 2 tane koyuyor çoğu tatlim. Tabi devlet hastanelerinde koymuyorlarmiş. Sana 1 tane mi koyacağım dedi doktorun. Tabi 2. Bence şansı artırıyor. Senin kararın canım yaşın kaç kaçıncı denemen.
[/QUOTE]Tabiki de olumlu dusun ki olumlu olsun canim. Ben olacagina hep inandim, olmazsa da gerisi allah dan boynum kıldan ince diyordum..
Hergun igne vuruluyorum, canimin acisini bi kenara biraktim. gobegim, kollarim morardi. Gomlek bile giyemiyorum. Olsun diyorum minikler gelecek onlara deger.. bazen diyorum veletler ne cektim sizden be, bi dogun tek tek sorcam size diyorumesimi bi gorsen pesimde pır donuyor sen cocuklarimizi tasiyorsun, dile benden ne dilersen,senin icin napabilirim diyor,pesimde meyve tabagiyla donuyor,herseyi arastiriyor sanki hamile olan o inan tum bunlara degiyor. Allah yoklugunu gostermesin, ama alan da veren de Allah. Korkular gereksiz. Bizler kaderimizi yasiyoruz. Dogdugumuz gun belliydi hersey kimle evlenecegimiz, kac cocugumuz olacak,yasantimiz nasil olacak.. biz sevinsek de uzulsek de basimiza gelecek olan belli aslinda. O yuzden korkma. Ben de gecen ruya gordum ,kanamam oluyormus, eywah dedim dustuler.. dua etmekten baska caremiz yok tatlim, allah tum hepimizin cektigini goruyor. Herseyin vakti,saati var.. o yuzden canini bosyere uzme, guzel seyler dusun..
Beni rapor aldim diye transferin ertesi gununde.. dogduguma, bu ise basladigima, onlari tanidigima, tup bebek isine girdigime.. herseye pisman ettiler. Aglamaktan icim dışıma cikti. Kac saat boyunca agladim bilmiyorum.. esim bile ilk defa gordu beni boyle. Dedim biktim,olmazsa olmasin benim harcim degil bu is, tutacagi varsa da bu uzuntuyle olmaz zaten demistim.. 7 gun sonra sonuc pozitifti.. durun hemen sevinmeyin, daha bi ayını doldursun diye arkamdan konusanlara , hemen tutmus mu yaa iyi de nasil olur diyenlere inat minnoşlarim hala benimlelersimdi sen dogum iznine gideceksin diye planlar yapiyorlar, artik kabullenmisler belli ki.. gercekten bi opu da, bir de transferime pisman ettirdiler.. ama allah buyuk cok sukur,hepsine saygi ve sevgilerimle kapak oldu.
Canini sıkma, is olacagina variyor. Sen sadece dua et. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Tanri nin OL demesine bagli..
Canımm KESKe elimde olsa yaa valla ömrüm gitti çok çabalıyorum düşünmeyim diye ama yok bi bakıyorum yine gelmişim aynı yere umarım transfer yapılınca rahatlarım birazkızkar ben tüp bebek tedavisi görürken nerde gamsız nerde aaaa ben yatamam o kadar işe gitmeliyim diyen tip varsa hepsi hamile kaldı ben ve benim gibi ömrü vesvese endişe korkuyla geçenlerde negatif aldı biliyorum çok zor ama lütfen sakin olun düşünmemeye çalışın
Inşallah canımmm inşallah yarında iyi haberler alırım genetiğe gitmeyecek canım doğrudan dolduruldular gitse genetiğe bu gidişle hiç kalmazdı herhaldeCanım anladıgım kadarıyla 3. günde 14 tane embriyon vardı. Genelde 5. gün beklenirken 3. gündeki yumurta sayısında %40-50 azalma olacağı söyleniyor. bu yüzden 14 tane yumurtadan 5. güne 6-7 tane gelmesi normal. Eğer içlerinden daha yavaş gelişen varsa yarına da güzel haberler alıcaksın eminim. Dondurulanlarla kesinlikle karıştırmazlar. Genetiğe gidecek mi sonra yoksa doğrudan donduruldular mı?
Canım ben ilk tedavimde inanılmaz içmiştim %100 yazıyodu ama hiç fayda etmedi bana tatlım yaa nar suyu maalesefcnm transfere kadar nar suyu içebilirsin her gün 2 bardak.%100 yazmalı.kalınlaşmasına çok faydası oluyor.bizzat yaşadım.ama yumurta olmadığı için işe yaramadı.transferden sonra içme sakın.
Herkese hayırlı akşamlar. Dün transferim gerçekleşti fakat bugün ped e ara ara kahverengi sonra kırmızıya dönen akıntılar başladı. Ilk günden böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha ilk günden böyle olması bütün poZitifliğimi aldı maalesef
Kahverengiyken gündüz aramıştım olabilir dedi ilaçlara devam dedi. Akşam da kırmızı hafif bir iki damla geldi ama aramadım . Zaten progesteron iğne oluyorum her gün 2 tane. Başka ne verebilir ki şimdiden umudumu yitirdimDr u aradin mi cnm hemen
Protestan iğneye günde iki kez nasıl dayanabiliyorum kuzumKahverengiyken gündüz aramıştım olabilir dedi ilaçlara devam dedi. Akşam da kırmızı hafif bir iki damla geldi ama aramadım . Zaten progesteron iğne oluyorum her gün 2 tane. Başka ne verebilir ki şimdiden umudumu yitirdim
Kusuruma bakma yanlış ifade etmişim. günde 1 kez 2 ampul yaptırıyorum. Ilk vurulduğu gün inanılmaz acıdı 2 gün nereye dokunsa aman diyordum ama son 4 gündür hiçbir acı hissetmiyorum ben de şaşkınım. İğneden sonra kolonyalı pamuğu 10 Sn kadar bastırıp çekince bişey kalmadı bendeProtestan iğneye günde iki kez nasıl dayanabiliyorum kuzumbu arada bence korkma canım benim sakin ol rahatla
Yaa bende vurunuyodum kuzum iptal olan tedavimde 4 gün vurundum sadece ve günde bi ampul yatamıyodum oturamıyordum yürüyemiyodum çok zorlamıştı o Yüzden şaşırdım demek ki bünye meselesi birazdaKusuruma bakma yanlış ifade etmişim. günde 1 kez 2 ampul yaptırıyorum. Ilk vurulduğu gün inanılmaz acıdı 2 gün nereye dokunsa aman diyordum ama son 4 gündür hiçbir acı hissetmiyorum ben de şaşkınım. İğneden sonra kolonyalı pamuğu 10 Sn kadar bastırıp çekince bişey kalmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?