2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aynen benmde canm cetrodideden sonra basladı oh rahatladm en azından bır kısı bendede oldu demıs :)
aynen çatlamama iğnesinin ardından oldu hiç değilse kafan rahatlamıştır yarın dr.una gene anlat bakalım o ne dicek

aynen çatlamama iğnesinin ardından oldu hiç değilse kafan rahatlamıştır yarın dr.una gene anlat bakalım o ne dicek
öncesındede vardı canm ama şeffaf tı bu koyulastı ıgneen sonra hayırlısı ınsallah yarın guzel haberler alırım

canım göztepe medikalpark mı ?

bugun tedavının 9.gunu eger opu olucaksa yada ıptal ıse yarn bellı olucak benim yine sigara krizim tuttu bugune kadar arada eşim in sigarasını yakarken bir iki fırt çektim oda yakma bhanesıyle hep ben yakım dedım gunde 1 defa hepsi o şuanda stresten heyecandan canm sıgara ıstıyor bır ıkı fırt cekıp atsam bırseolurmu zaten olan olmustur sımdıye canım cok ıstedı ay hıc tedavıde ıcen oldumu hoc ben ıcmedım sadece arada bır ıkı fırt cektım

canım bence içme dayanabilirsin çünkü sonu gelmiyor aklından çıkar düşünme sigarayı başka şeylerle meşgul ol ... ben ilk tüp bebek tedavimde içmiştim sonra çok vizdan azabı çekmiştim neden böyle bişe yaptım diye ve o günden sonra bıraktım sigarayı artık içmiyorum

canım bence içme dayanabilirsin çünkü sonu gelmiyor aklından çıkar düşünme sigarayı başka şeylerle meşgul ol ...
EVET CNM dayanıyorm maşallah adetımın basladıgı andan ıtıbaren ıcmedım öncekı ayda tedavım ıptal oluna ıctım yıne ıcmemıstm ama boyle oluncada dayanamıyrom herkesn opusu transferı bellı benm son dakıkay akdar bellı degıl kafam karısık esım sperm dıyetı yapması lazım en zmaan yapsn bılemedım ya 4.gunu gecerse ya 2 gunluk olursagun de bellı degıl

Haziran ayında tekrar başlıyorum tedaviye içimde inanılmaz bir heyecan var :)))
ayyy cnm sevindim donmuş embriyon varmı yoksa herşey sıfırdan mı başlayacaksın darısı başıma olsun ..

cnm benim 1 kere opu oldu.onda da boş çıktı zaten.sen yanlış hatırlıyorsun.yumurta falan kalmamıştı.senin güzel geçecek bu sefer inşallah.dua ediyorum sana.ama stres yapma nolursun.sigaraya da dayan lütfen.eşin de en az 2 günlük en fazla 5 günlük diyet yapmalı.farketmez zaten.2 gün de yeter.rahat olmaya çalış lütfen...

gunaydin

merkezden gelecek haberi bekliyorum.ama dun gece ruyamda olumsuz kagidini aldigimi gordum

haklısın pardon canm bır baska arkadasın bızım gıbıydı aynı oda dun opu oldu 2 yumurtası vardı onunda bırı bos cıkmıstı dıerını beklıyordu aklım bı yandanda ondaydı bu y benmde 3+1 toplam 4 olunca onunda 2 ıdı ondan onu merak ettıgımde akrıstırdm senın durumunu cok ıyı bılıyorm canm bızım opu olup olmayacagı yarın bellı degıl yarın bellı olucak bu askamdan ıtıbaren baslasın dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…