- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
evt cnm bu akşam başlayabilir.yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.inşallah herşey çok güzel olur senin için.muayene saatin kaçtı?haklısın pardon canm bır baska arkadasın bızım gıbıydı aynı oda dun opu oldu 2 yumurtası vardı onunda bırı bos cıkmıstı dıerını beklıyordu aklım bı yandanda ondaydı bu y benmde 3+1 toplam 4 olunca onunda 2 ıdı ondan onu merak ettıgımde akrıstırdm senın durumunu cok ıyı bılıyorm canm bızım opu olup olmayacagı yarın bellı degıl yarın bellı olucak bu askamdan ıtıbaren baslasın dımı
sabah 9da gıdıyorm canm doktor gelınce ılk benı alıyor tekrar ıse dönmem gerektıgınden allah ızın verırse bu saatlerde en gec 9bucuk 10 gıbı bellı olur persembe gececı bol bol dua edıcem allahım ısteyen herkesee versın kımsenın emeklerını boşa cıkarmasın senın durumunuda cok ıyı bılıyorm canm ınsallah en kısa surede rabbm sanada banada ısteyen herkese verır yemın edıyorm her dua edısımde allahım kadınlarkulubundekı evlat hasretıyle yanan her kesın duasnı kabul et dıyorm ve hatta benden daha eskı tedavısı olan benden daha once baslayan defalarca deneyen olmayan arkdaslarıma benden önce nasıp et dedım kandıl gecesı allahım hepımıze nasıp etsınevt cnm bu akşam başlayabilir.yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.inşallah herşey çok güzel olur senin için.muayene saatin kaçtı?
canm bende senden gelecek haberı bklıyordm ınsallah kalan tek yumurtan sana evlat olarak döner surelı aklımdaydın guzel haberlerle ınsallahgunaydin
merkezden gelecek haberi bekliyorum.ama dun gece ruyamda olumsuz kagidini aldigimi gordum
canm sen ıkızmı transfer ettırdın bana ıkız ıcın boyun kac senın demıstı feza bey :) senın boyun tasımaz demıstı boyum 1.60 ama kılom suan 70 asırı kılo aldım acaba ondanmı bılmıyorm hos o asamaya geleyımde ben 1 e de razıyım:) senmı ıstedın merkezmı 2 tane sted canmBize dr 2 tane koyabilirim dediğinde korktuk önce eşimle ama şimdi düşününce olasılığı artırmış oluyoruz. Hem hiç olmayacağına, 2 tane olması daha iyi düşündük. Şimdi hayallerim hep ikiz üzerine
ayyy cnm sevindim donmuş embriyon varmı yoksa herşey sıfırdan mı başlayacaksın darısı başıma olsun ..
kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
amin rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahBir tane olsun senin olsun arkadaşım, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
gunaydin
merkezden gelecek haberi bekliyorum.ama dun gece ruyamda olumsuz kagidini aldigimi gordum
çok sevindim cnm.hayırlı olsun.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi de nasip eylesin...kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Benim oyleydi canim , aynen dedigin gibi sonlara dogtu oluyor. Krem gibi nerdeyse.kızlar su bendekı akıntıdan olan olmadımı kımsede ıgne tedavısı esnasında ya bır kısıde bendede oldu demıyo yıne kımsede olmayan bınde bırlık bır sanssızlıkmı benı buldu düne kadar hergun şeffaf akıntıydı dun bayagı yapış yapış bembeyaz yumurta akına döndü bu normalmı kızlar kontroluım yarın
inşallah güzel haberler verirsin cnm.saol duaların için.ben de ismini öğrendiğim için her seferinde isminle dua ediyorum sana...sabah 9da gıdıyorm canm doktor gelınce ılk benı alıyor tekrar ıse dönmem gerektıgınden allah ızın verırse bu saatlerde en gec 9bucuk 10 gıbı bellı olur persembe gececı bol bol dua edıcem allahım ısteyen herkesee versın kımsenın emeklerını boşa cıkarmasın senın durumunuda cok ıyı bılıyorm canm ınsallah en kısa surede rabbm sanada banada ısteyen herkese verır yemın edıyorm her dua edısımde allahım kadınlarkulubundekı evlat hasretıyle yanan her kesın duasnı kabul et dıyorm ve hatta benden daha eskı tedavısı olan benden daha once baslayan defalarca deneyen olmayan arkdaslarıma benden önce nasıp et dedım kandıl gecesı allahım hepımıze nasıp etsın
Valla yalan soylemiyim ben gunde 2 tane falan ictim tedavide.bugun tedavının 9.gunu eger opu olucaksa yada ıptal ıse yarn bellı olucak benim yine sigara krizim tuttu bugune kadar arada eşim in sigarasını yakarken bir iki fırt çektimoda yakma bhanesıyle hep ben yakım dedım gunde 1 defa hepsi o şuanda stresten heyecandan canm sıgara ıstıyor bır ıkı fırt cekıp atsam bırseolurmu zaten olan olmustur sımdıye canım cok ıstedı ay hıc tedavıde ıcen oldumu hoc ben ıcmedım sadece arada bır ıkı fırt cektım
Hayır canım dondurulmuş yok 5yumurtadan 1tane embriyo oluşmuştu onuda transfer etmişlerdi aslında oda transfer edilmemesi gereken bi emriyoymuş araştırdıkça yeni öğrendim 2hücreli tutunsaydı mucize olacaktı zatenDonmuş embriyoların var mı canım.takdir böyleymiş bi dahakine inşallah sağlıkla kavuşursun.
gözün aydınnnkızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Hayırlı olsun gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Hadi gözün aydın inşallah çok güzel bir değerle müjdeler bebeğin sana artık geldiğini. Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah.Bugün idrar testi pozitif cikti cok net. Yarin test günüm hayirlisi olur insallah.
Canııım çok sevindimm, inşallah sağlıklı bir şekilde sürer ve de doğar. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Hayır canım dondurulmuş yok 5yumurtadan 1tane embriyo oluşmuştu onuda transfer etmişlerdi aslında oda transfer edilmemesi gereken bi emriyoymuş araştırdıkça yeni öğrendim 2hücreli tutunsaydı mucize olacaktı zaten
En az 3.gün 4ve üstü emriyolar kaliteli sanırım en iyiside 5.gün embriyoları canımSelam cnm. Kaç hücreli olanlar tutunabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?