2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evt cnm bu akşam başlayabilir.yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.inşallah herşey çok güzel olur senin için.muayene saatin kaçtı?

evt cnm bu akşam başlayabilir.yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.inşallah herşey çok güzel olur senin için.muayene saatin kaçtı?
sabah 9da gıdıyorm canm doktor gelınce ılk benı alıyor tekrar ıse dönmem gerektıgınden allah ızın verırse bu saatlerde en gec 9bucuk 10 gıbı bellı olur persembe gececı bol bol dua edıcem allahım ısteyen herkesee versın kımsenın emeklerını boşa cıkarmasın senın durumunuda cok ıyı bılıyorm canm ınsallah en kısa surede rabbm sanada banada ısteyen herkese verır yemın edıyorm her dua edısımde allahım kadınlarkulubundekı evlat hasretıyle yanan her kesın duasnı kabul et dıyorm ve hatta benden daha eskı tedavısı olan benden daha once baslayan defalarca deneyen olmayan arkdaslarıma benden önce nasıp et dedım kandıl gecesı allahım hepımıze nasıp etsın

gunaydin

merkezden gelecek haberi bekliyorum.ama dun gece ruyamda olumsuz kagidini aldigimi gordum
canm bende senden gelecek haberı bklıyordm ınsallah kalan tek yumurtan sana evlat olarak döner surelı aklımdaydın guzel haberlerle ınsallah

canm sen ıkızmı transfer ettırdın bana ıkız ıcın boyun kac senın demıstı feza bey :) senın boyun tasımaz demıstı boyum 1.60 ama kılom suan 70 asırı kılo aldım acaba ondanmı bılmıyorm hos o asamaya geleyımde ben 1 e de razıyım:) senmı ıstedın merkezmı 2 tane sted canm

kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)

gözün aydın cnm tebrikler rahhim kucağına almayıda nasip etsin inşallh

kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
çok sevindim cnm.hayırlı olsun.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı büyütmeyi de nasip eylesin...

Benim oyleydi canim , aynen dedigin gibi sonlara dogtu oluyor. Krem gibi nerdeyse.

inşallah güzel haberler verirsin cnm.saol duaların için.ben de ismini öğrendiğim için her seferinde isminle dua ediyorum sana...

Valla yalan soylemiyim ben gunde 2 tane falan ictim tedavide.

Donmuş embriyoların var mı canım.takdir böyleymiş bi dahakine inşallah sağlıkla kavuşursun.
Hayır canım dondurulmuş yok 5yumurtadan 1tane embriyo oluşmuştu onuda transfer etmişlerdi aslında oda transfer edilmemesi gereken bi emriyoymuş araştırdıkça yeni öğrendim 2hücreli tutunsaydı mucize olacaktı zaten

gözün aydınnn sağlıkla devam etsin sağlıkla gelsin

Hayırlı olsun gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bugün idrar testi pozitif cikti cok net. Yarin test günüm hayirlisi olur insallah.
Hadi gözün aydın inşallah çok güzel bir değerle müjdeler bebeğin sana artık geldiğini. Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah.
Canııım çok sevindimm, inşallah sağlıklı bir şekilde sürer ve de doğar. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Selam cnm. Kaç hücreli olanlar tutunabiliyormus.

hamile olan arkadaşlar müsait zamanda yaşadıklarını özet olarak yazarsa bizlere de umut olur belki.çok seviniyorum hamile haberi duyunca.yazanlara şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…