Canım senin durumun ve akıntılarının olması çok iyiye işaret, vücuttaki östorejen arttığında akıntıların artar ve kaliteli yumurtaların oluşur. Bizzat iki aşılama geçirmiş biri olarak konuşuyorum, iğnelere başladığımdan 3-4 gün sonra senin o bahsettiğin akıntılar artar ve benim moralim düzelir çünkü yumurtalarım gelişmeye başlamıştır. Doktorumdan aldığım bilgi ile konuşuyorum. Sakın kafana takma, tam tersi keyfin yerine gelsin :)Tedavide olan arkadaslar yada tedavisini hatırlayan arkadaslar bugun 8.günüm tedavide bugüne kadar Şeffaf renksiz akıntım vardı avuç avuç bugun akıntının rengi kireç rengine dönüştü acaba çatladımı rengi birden değişti kafam çok karıştı sizlerde de oldumu bugüne kadar Şeffaf renk bugun birden kireç rengine dönermi cuma günü kontrolümde sizlerdede olduysa rahatlamam Lazım aciliyetinden birisi söylesin lütfen eğer çatlama işaretiyse YARIN emrivaki gidim kliniğe
En az 3.gün 4ve üstü emriyolar kaliteli sanırım en iyiside 5.gün embriyoları canım
ayyyyyyyyy nasıl sevındım anlatamam yaa aynen canım bencee boyle cunku ılkınde hıc akıntım yoktu yumurtalarda gelısememıstı doktorumda merak etme bısı olmaz dedıkten sonra rahattım zaten senın yorumunla daha daha bır rahatladm ınsallah canım ıcıme su serptin inanCanım senin durumun ve akıntılarının olması çok iyiye işaret, vücuttaki östorejen arttığında akıntıların artar ve kaliteli yumurtaların oluşur. Bizzat iki aşılama geçirmiş biri olarak konuşuyorum, iğnelere başladığımdan 3-4 gün sonra senin o bahsettiğin akıntılar artar ve benim moralim düzelir çünkü yumurtalarım gelişmeye başlamıştır. Doktorumdan aldığım bilgi ile konuşuyorum. Sakın kafana takma, tam tersi keyfin yerine gelsin :)
ah canm cok uzuldum kımyasa gebelıgı ıyı bılırım kan artısını takıp etmek artmması cok kotu 2 kımyasal bır 7haftalık dusugum oldu allahım yar ve yardımcın olsn ınallah tedavısız kendılıgınden hamıle kalırsın allahım sabrını versınBugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(
oh oh ne guzel masallah ama sımdı ıcme canım tamammı bak ben gunluk 1 paket ıcerdım eskıden tedavı surecınde bır ıkı defa esımde yakarken bir fırt alıyorm hepsı o tum sıgara ıcmıyorm ıcmekte ıstemıyorm sadece arda atak oluyo sıgara atagıValla yalan soylemiyim ben gunde 2 tane falan ictim tedavide.
Bugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(
EVET CNM dayanıyorm maşallah adetımın basladıgı andan ıtıbaren ıcmedım öncekı ayda tedavım ıptal oluna ıctım yıne ıcmemıstm ama boyle oluncada dayanamıyrom herkesn opusu transferı bellı benm son dakıkay akdar bellı degıl kafam karısık esım sperm dıyetı yapması lazım en zmaan yapsn bılemedım ya 4.gunu gecerse ya 2 gunluk olursagun de bellı degıl
bak bende unuttum banada doktorum , ostrojenin artmasiyla olur demisti, gonlubu ferah tut, bence hersey yolunda, bu sefer olacak canim.ayyyyyyyyy nasıl sevındım anlatamam yaa aynen canım bencee boyle cunku ılkınde hıc akıntım yoktu yumurtalarda gelısememıstı doktorumda merak etme bısı olmaz dedıkten sonra rahattım zaten senın yorumunla daha daha bır rahatladm ınsallah canım ıcıme su serptin inan
Tşkr ederim canım bizim ilk denememizdi ve ilk yıkılışımız inşallah rabbim büyük hazinesi geniş sabretmekten başka çaremiz yokah canm cok uzuldum kımyasa gebelıgı ıyı bılırım kan artısını takıp etmek artmması cok kotu 2 kımyasal bır 7haftalık dusugum oldu allahım yar ve yardımcın olsn ınallah tedavısız kendılıgınden hamıle kalırsın allahım sabrını versın
Aslinda benim durum biraz farkli, gectigiimiz aralik ayi basinda biraktim, 4 ay hic icmedim, sonra cok kotu gunler yasadim, yeniden basladim, 2-3 hafta kadar dedigim gibi 1 yada 2 tane ictim, bazen hic icmedim, transferden 1 gun once biraktim canim, hic aklima gelmiyor zaten, icinde o varken dusunmuyorsun icmeyi:)oh oh ne guzel masallah ama sımdı ıcme canım tamammı bak ben gunluk 1 paket ıcerdım eskıden tedavı surecınde bır ıkı defa esımde yakarken bir fırt alıyorm hepsı o tum sıgara ıcmıyorm ıcmekte ıstemıyorm sadece arda atak oluyo sıgara atagısuan ıcmıyorsn canm dimi aman bak sakın ha
En az 3.gün 4ve üstü emriyolar kaliteli sanırım en iyiside 5.gün embriyoları canım
Burdaki deneyimlerime araştırmalarıma göre acı olacak biraz ama mucize olurlar tatlım illaki 5.gün embriyolarına göre şansları az ama herşey allahtan bol bol dua et ve yat. Ananas kivi ceviz ve kavrulmamış fındık ye bol bol su içCnm benimkilerle ilgili yorumun ne. Ataştırmışşın sen fikrin vardır.
Transfer daha olmadı ama ikiz düşünüyoruz gibi gibi... Biz söyledik 2 embriyo koyar mısınız diye konuyu kendileri açmadı yanicanm sen ıkızmı transfer ettırdın bana ıkız ıcın boyun kac senın demıstı feza bey :) senın boyun tasımaz demıstı boyum 1.60 ama kılom suan 70 asırı kılo aldım acaba ondanmı bılmıyorm hos o asamaya geleyımde ben 1 e de razıyım:) senmı ıstedın merkezmı 2 tane sted canm
Tebriklerkızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
pekı cnm boyun kac bana feza bey u boyla 2 bebek nasıl tasıyacaksın boyun kısa demıstıdeTransfer daha olmadı ama ikiz düşünüyoruz gibi gibi... Biz söyledik 2 embriyo koyar mısınız diye konuyu kendileri açmadı yani
inşallh canım suan ıcmemenede sevındım ınsan bukdar ısteyerek tasıdıgı cana kıyamaz zaten akıntı ıcınde evet canm ıcım cok rahatladı afedersın az once kalkınca altıma ılattm gıbı masallah dıyeyım artık ne olsa ıyı bırseymıs bundada gözum degmesınbak bende unuttum banada doktorum , ostrojenin artmasiyla olur demisti, gonlubu ferah tut, bence hersey yolunda, bu sefer olacak canim.
canım göztepe medikalpark mı ?
evet canım
cnm geçmiş olsun.kolay atlatırsın inşallah.her seferinde ayağa kalkmalıyız yeniden...Bugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?