2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(

Canım senin durumun ve akıntılarının olması çok iyiye işaret, vücuttaki östorejen arttığında akıntıların artar ve kaliteli yumurtaların oluşur. Bizzat iki aşılama geçirmiş biri olarak konuşuyorum, iğnelere başladığımdan 3-4 gün sonra senin o bahsettiğin akıntılar artar ve benim moralim düzelir çünkü yumurtalarım gelişmeye başlamıştır. Doktorumdan aldığım bilgi ile konuşuyorum. Sakın kafana takma, tam tersi keyfin yerine gelsin :)

ayyyyyyyyy nasıl sevındım anlatamam yaa aynen canım bencee boyle cunku ılkınde hıc akıntım yoktu yumurtalarda gelısememıstı doktorumda merak etme bısı olmaz dedıkten sonra rahattım zaten senın yorumunla daha daha bır rahatladm ınsallah canım ıcıme su serptin inan

Bugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(
ah canm cok uzuldum kımyasa gebelıgı ıyı bılırım kan artısını takıp etmek artmması cok kotu 2 kımyasal bır 7haftalık dusugum oldu allahım yar ve yardımcın olsn ınallah tedavısız kendılıgınden hamıle kalırsın allahım sabrını versın

Valla yalan soylemiyim ben gunde 2 tane falan ictim tedavide.
oh oh ne guzel masallah ama sımdı ıcme canım tamammı bak ben gunluk 1 paket ıcerdım eskıden tedavı surecınde bır ıkı defa esımde yakarken bir fırt alıyorm hepsı o tum sıgara ıcmıyorm ıcmekte ıstemıyorm sadece arda atak oluyo sıgara atagı suan ıcmıyorsn canm dimi aman bak sakın ha

Merhaba kızlar.dondurulmuş tedavisi görüyorum.bugün 20. Günü yarın kalınlığa bakılıp karar verecek dıktor.dünden beri kahve leke geldi ve sanki adet olacak gibi ağrılarım var.nedir bu sizce??

rabbim yardım etsin canım üzülme demiycem ister istemez üzülüyorsun bu durumda anlamsız duygular kaplıyor içini inşallah rabbim gönlündekini en kısa zamanda senin olmayı nasip eder.

bak bende unuttum banada doktorum , ostrojenin artmasiyla olur demisti, gonlubu ferah tut, bence hersey yolunda, bu sefer olacak canim.

Tşkr ederim canım bizim ilk denememizdi ve ilk yıkılışımız inşallah rabbim büyük hazinesi geniş sabretmekten başka çaremiz yok

Aslinda benim durum biraz farkli, gectigiimiz aralik ayi basinda biraktim, 4 ay hic icmedim, sonra cok kotu gunler yasadim, yeniden basladim, 2-3 hafta kadar dedigim gibi 1 yada 2 tane ictim, bazen hic icmedim, transferden 1 gun once biraktim canim, hic aklima gelmiyor zaten, icinde o varken dusunmuyorsun icmeyi:)

Cnm benimkilerle ilgili yorumun ne. Ataştırmışşın sen fikrin vardır.
Burdaki deneyimlerime araştırmalarıma göre acı olacak biraz ama mucize olurlar tatlım illaki 5.gün embriyolarına göre şansları az ama herşey allahtan bol bol dua et ve yat. Ananas kivi ceviz ve kavrulmamış fındık ye bol bol su iç

Transfer daha olmadı ama ikiz düşünüyoruz gibi gibi... Biz söyledik 2 embriyo koyar mısınız diye konuyu kendileri açmadı yani

Transfer daha olmadı ama ikiz düşünüyoruz gibi gibi... Biz söyledik 2 embriyo koyar mısınız diye konuyu kendileri açmadı yani
pekı cnm boyun kac bana feza bey u boyla 2 bebek nasıl tasıyacaksın boyun kısa demıstıde

bak bende unuttum banada doktorum , ostrojenin artmasiyla olur demisti, gonlubu ferah tut, bence hersey yolunda, bu sefer olacak canim.
inşallh canım suan ıcmemenede sevındım ınsan bukdar ısteyerek tasıdıgı cana kıyamaz zaten akıntı ıcınde evet canm ıcım cok rahatladı afedersın az once kalkınca altıma ılattm gıbı masallah dıyeyım artık ne olsa ıyı bırseymıs bundada gözum degmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…