anladım canım,inşallah bidahaki tedaviniz olumlu geçer
ah canm keske! sabah 6da uyanıyıp 1 saat yuruyup ıse gelıyorm ısten cıkıp eve gıdıp ıgnemı olup evı toparlayıp yemekdı vs vs keske kafamı dagıtabılsem ıcmedım zaten cnm sıgara falan ıcmıcem gectı bıttı :)kuzum çok stres yapmışsın sen kendine ama canım benim biraz rahatla lütfen böyle kendine eziyet ediyorsun çık gez toz kafana takma herşeyi oluruna bırak böyle yaparsan hormonlarında etkilenir.
ah canm keske! sabah 6da uyanıyıp 1 saat yuruyup ıse gelıyorm ısten cıkıp eve gıdıp ıgnemı olup evı toparlayıp yemekdı vs vs keske kafamı dagıtabılsem ıcmedım zaten cnm sıgara falan ıcmıcem gectı bıttı :)
Benim de 26 Mayıs'ta transferim olucak hayırlısıyla. Ben de bu sever ilkinden farklı ne yapmalıyım da tutunsun diyorum. Ama bilmiyorum gecen sefer de dinlendim yattım evden cıkmadım bu Sefer de rapor alıp evde dinlenicemİşte o Yüzden hep bana yat diyenlere yok ben almayım işe gideyim kafam dağılır diyorum, daha relax olmak gerekiyo galiba. Rapor alsam bile kendimi yormadan yürüyüşe filan çıkıcam
Benim de 26 Mayıs'ta transferim olucak hayırlısıyla. Ben de bu sever ilkinden farklı ne yapmalıyım da tutunsun diyorum. Ama bilmiyorum gecen sefer de dinlendim yattım evden cıkmadım bu Sefer de rapor alıp evde dinlenicem
İnşallah canım bütün dualarım o yönde biz yapıcagımız herseyi yaptık artık Allah'a sığındık. Umarım hepimiz teker teker güzel haberlerimizi paylaşırızHayırlısı olur inşallh canım inşllh sonuç çok güzel olur
İnşallah canım bütün dualarım o yönde biz yapıcagımız herseyi yaptık artık Allah'a sığındık. Umarım hepimiz teker teker güzel haberlerimizi paylaşırız
Tebrikler canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Hakkında hayırlısı güzelim. Bir sonraki tedavinde kavuşursun inşallah bebişineBugünde kan tahlili yaptırdım 5.10a düşmüş değerim bi kaç günde olsa hamile gibi davranılmak hissetmek güzeldi ;(
Nerde başlıcaksın tedavineİnşallh canım bende temmuzda nasip olursa başlıycam
Nerde başlıcaksın tedavine
Ayy kuzummm beni de mahvediyor iğneler valla ben hiç bi çaresini bulamadım çektim öyle şimdi bu tedavimdede Dr bazılarına veriyo iğneyi görüyorum yürüyüşlerindende Anlıyorum iğneyi kullanan biri Olduğum içinKizlarrrr o igneden aksam ustu oldum, şu an berbat kalcam agriyor ve daha vurulacagim((( nasil olcak bu is , 9 kere daha vurulacagim.
Ayy maşallah gözün Aydın canım yaa bişi sorucam Protestan iğne kullandın mı acaba ??Bugün idrar testi pozitif cikti cok net. Yarin test günüm hayirlisi olur insallah.
Ayy evet kuzum yaa en azından tutunma ihtimalleri çok daha yüksek diye avutuyorum kendimiÜzerinden 2 ay geçti bende hala takılıyorum 3. Gün 11 taneydi, 5. Gün 6 tane kalmış. İyi kalite ilerliyordu bide, bende anlamıyorum.
Canım akıntılara takılma bu akıntılar bende de vardı hep Dr olabilir Demiştikızlar su bendekı akıntıdan olan olmadımı kımsede ıgne tedavısı esnasında ya bır kısıde bendede oldu demıyo yıne kımsede olmayan bınde bırlık bır sanssızlıkmı benı buldu düne kadar hergun şeffaf akıntıydı dun bayagı yapış yapış bembeyaz yumurta akına döndü bu normalmı kızlar kontroluım yarın
Ayy maşallah yaaa hamileler artıkça bizimde umudumuz artıyo kızlar çok sevindim bu arada canım Protestan iğne kullandın mı acaba transferden sonra falan ???kızlaaaar hamileyim :) allaha şükürler olsun. sevincimden yerimde duramıyorum çıkıp koşacağım sokaklarda. allahıma şükürler olsun allah mustafa bey ve kübra hanımdan razı olsun. :)
Ayy bide bunlar var sanki bizim ne hissettiğimizi anlıyolar gibi güya teselli veriyorlar boşver canım hiç duyma sen onları benimde ilk tedavimde hep böylelerdi bence ikinci tedavinde duyurma kimseyeBilen herkes arıyo negatifide duyunca amaann boşveer takma kafana bak hayatını yaşa ohh ne güzel çocuksuz rahat rahat gez toz, çocuk olcakta nolcak zaten bizi görmüyonmu derdimiz hiç bitmiyo, çocuğu olmayanın 1derdi olanın bin derdi var aklın yok senin çocuk istiyoon gibi binbir türlü saçmalıyorlar hepsinin ağzına kürekle vurasım var
Canımm hayırlı olsun Rabbim bebişine kavuştursun inşallahacıbadem maslakta canım doktorum orayla çalışıyor dondurulmuş emriyom var canım transfer olacak sadece rabbim nasip ederse inşallah
Hayirli olsun cnm bu sefer bebelerin seninle olur inslh.4 tane donmuş emriyom var canım transfer sadece ... darısı başına inşallh
Hayirli olsun cnm bu sefer bebelerin seninle olur inslh.
Inşallah kuzum hayırlısıyla al gel annesi bebişleriAllah razı olsun canım inşallh kuzum 3 tanesini çözecekler 2 tane transfer yapılacak 1 tanesini tekrar dondurcaz rabbim nasip kısmet ederse
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin benimde transferimin 3. günü sabırsızlanıyorum...Benim de 26 Mayıs'ta transferim olucak hayırlısıyla. Ben de bu sever ilkinden farklı ne yapmalıyım da tutunsun diyorum. Ama bilmiyorum gecen sefer de dinlendim yattım evden cıkmadım bu Sefer de rapor alıp evde dinlenicem
Ayy kuzummm beni de mahvediyor iğneler valla ben hiç bi çaresini bulamadım çektim öyle şimdi bu tedavimdede Dr bazılarına veriyo iğneyi görüyorum yürüyüşlerindende Anlıyorum iğneyi kullanan biri Olduğum içintırsıyorum da acaba diyorum dra desem mi iğneler çok kötü yapıyo beni diye yoksa dayansam mı diyorum ilk tedavim de 4 gün iğne yedikten sonra dra demiştim oturamıyorum diye Dr Protestan fitil vermişti ama sonuç negatifti şimdi burada napıcam bilmiyorum bakalım Hayırlısı
Ayy maşallah gözün Aydın canım yaa bişi sorucam Protestan iğne kullandın mı acaba ??
Ayy evet kuzum yaa en azından tutunma ihtimalleri çok daha yüksek diye avutuyorum kendimi(
Canım akıntılara takılma bu akıntılar bende de vardı hep Dr olabilir Demişti
Ayy maşallah yaaa hamileler artıkça bizimde umudumuz artıyo kızlar çok sevindim bu arada canım Protestan iğne kullandın mı acaba transferden sonra falan ???
Ayy bide bunlar var sanki bizim ne hissettiğimizi anlıyolar gibi güya teselli veriyorlar boşver canım hiç duyma sen onları benimde ilk tedavimde hep böylelerdi bence ikinci tedavinde duyurma kimseye
Canımm hayırlı olsun Rabbim bebişine kavuştursun inşallah[/QUOTE
Canim belli bi zaman sonra alisiyorsun igneye de igneyle yasamaya da. En iyi ornek benim bu konuda artik hemsire üzülüyor halime bense sorun degil bos buldugunuz yere ( beze olusmayan yer anlaminda ) yapin igneyi diyorum
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin benimde transferimin 3. günü sabırsızlanıyorum...
Allah razı olsun canım inşallh kuzum 3 tanesini çözecekler 2 tane transfer yapılacak 1 tanesini tekrar dondurcaz rabbim nasip kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?