2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim iyi olmani okdr istiyorum ki, hatta yasal olsa,imkan olsa 5.gune gelen en kaliteli donmus embriyolarimi sana bagislardim hic moralini bozma,uzulme artik diye.. bol yum larin olsun diye dua etmekten baska bisey gelmez elimden, inan seni tanimasam da mutlu olmani cok isterim. Hakediyorsun,emek veriyorsun. Dilerim tum dualarin kabul olur.

ben de pkoyum buarada, duzensiz regl oluyordum. 13gunde anca topladilar. 112.50 gonal f vurunuyordum. Beni de 3_4 gunde bir cagiriyorlardi kontrole. Opu dan tek kalan sey ohss olup 3aylik hamile gibi şişmekti.(gorenler hayirli olsun diyordu. Simdi bile karnim belli degil,kimse anlamaz. Ama Opu da o dereceydim yani )

Dedigim gibi ilaclari saat 4_8 arasi ayni saatinde vurdur hep.ben de 17 ocak da baslayip 30 ocak da opu olmustum. 13.gun yani. 8.Gun benim de belli degildi, 10 gunde opu olurum 5 gun sonrada transfer olurum diyordum tee 2ay sonraya ertelediler. Planladigim gibi gitmedi hicbisey. Ilk adetim bile 3 gun gecikti, toplamda 3ped kullanmistim. Artik nkdr stres yaptiysam normalde tarlusalle hemen olurdum. Ewham yapinca hic olmuyor. Dedim herhalde igneye bile baslamadan iptal olur. Sonra biraktim dusunmeyi, kendi basimiza zaten beceremedik bu isi. dr ne derse onu yaptim hep gittim geldim ruh gibi. Seni kesiyoruz deseler tamam olur modundaydim
Kafana takma, merkezine guveniyorsan icin rahat olsun. Benim merkezle tanismam bile sans eseriydi, kara kışın ortasinda esimi taa kapali yollara ragmen ankaradan getirttim doktorla illa gorusecegiz diye, kafaya koydum cunku basaracaktim. Bizim tup bebek deneyip de tutturanlardan neyimiz eksik? Bak benim de bi eksigim yokmus cok sukur,ben de basardim. Senin de eksigin yoktur merak etme. Yaşı 40 olan bile hamile kalabiliyor, dr kontrolunde olduktan sonra biz niye yapamayalim?
Sen de basaracaksin buna inan, benim nasil olmaz ki,ben bunu da hallederim allah in izniyle de.

Benim de ilk hamileligim, 3yillik ewliyiz hic hamile kalamadim. Ama inan buna bile okdr umitlendim ki ben de bisey eksik o olsa tutacak diyordum.. tup bebekle basardik. Simdi yine diyorum demekki hakkimda hayirlisi boyleymis ki aklimda yokken bir anda bu merkezde actim gozlerimi. 1Hafta icinde de ilk ignemi vurdurdum. Okdr hizla gelisti ki hersey. Izin alamam mesai saatinde nasi izin alcam derken mudur kendi yolladi beni git diye.. biliyorum ki nasip olacak bana. Suan kan pihtisi gelmemesi bile beni umitlendiriyor. Oysaki ablam,3teyzem de dusuk yapmasina ragmen.. genetik olmasina ragmen yine de umitliyim, allah im nasip edecek inancim tam.
Gecen sene bu kdr istekli bile degildim,hazir degildim hic. Olmasa da olur diyordum. Suan sartlarimuz,manevi olgunlugumuz tam, bizim icin vakti geldigini dusunuyorum.

Icini karartirsan olmaz, hayat bir tiyatro gibi. Basroller belli, senarist belli.. vakti gelen oyununu oynayip gidecek, hersey dogdumuz gun yazildi. Bize sadece oyunu izlemek dusuyor, o cocugun cikacagi da cikmayacagi da ta en basindan belli. Biz korksak da oyunun sonu degismeyecek,cunku yazildi
Ha dua edelim de bu guzel oyunda sira bizde olsun..

Son düzenleme:
benim transfer iptal.yumurta kalitesiz cikmis.tepki vermemis yani.sonuca hazirdim uzulmedim.1 ay sonra tekrar denerim
Ayni seyi dün yaşadım canım.bnm de chgden temiz gelmedi( çok zor.Rabbim yardımcımız olsun.maşallah çok metanetlisin.ben çok üzüldüm.

Allah razı olsun canım inşallh kuzum 3 tanesini çözecekler 2 tane transfer yapılacak 1 tanesini tekrar dondurcaz rabbim nasip kısmet ederse
ne güzel darısı bana benimde yumurtalarım donduruldu spermler ileri gidemeyince ya bende tedaviye başalrsam donmuş tedavisi olacak sadece spermle yumilerim döllenip transfer olucam inşlh o günleri bende görürürm cnmm .

benim transfer iptal.yumurta kalitesiz cikmis.tepki vermemis yani.sonuca hazirdim uzulmedim.1 ay sonra tekrar denerim
cnm ya üzüldüm uff hiç dediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler bende tedAVİM sırasında ne kadar umut doluydum opudan sonra iptal içimi yaktı ama geçiyo
inşlh bi daha ki sefere yumurtaların olgun ve kaliteli olurlar...

Ayni seyi dün yaşadım canım.bnm de chgden temiz gelmedi( çok zor.Rabbim yardımcımız olsun.maşallah çok metanetlisin.ben çok üzüldüm.
3 senedir yasadiklarimdan sonra tum umudum tup.ama yeni doktor yeni merkez ve dis gebelik sonrasi sagda olusan ilk yumurtalar benim icin hersey yeniydi yani.doktor asilama da yapabilirz dediginde geri cevirdim ben istedim tedaviyi.zaten asilama da yapsak kalitesiz yumurta ile olmayacakmis.rabbimin bir bildigi var.o ol deyince olacak ins.

Canim cok uzuldum bende yasamistim ayni durumu rabbim tekrar deneme gucu versin kendini bu sekilde telkin etmene sevindim bizim guclu olmaktan baska caremiz yok.

Allah hakkinda hayirlisi versin arkadasim, cok guclu birisin, mantiklisin, en kisa zamanda anne olmak sanada , hepimizide nasip olur insallah.

transferden sonra ananas ve kivi yiyebilirsiniz.tutunmasına faydası oluyormuş

Canim senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş saglikli olmayip dusebilirdi o zaman daha cok üzülürdün bence. Hayırlısıyla toparlanip tekrar denemelisin. Allahim yardimciiz olsun

Hayirlisi boyleymis canim bazen bizim ser gördüğümüzde de hayir vardir. Ne guzel metanetlisin denemeye devam. Bu yolda zaten ilk tedavide bebeklerine kavusan daha az sanki. Buyuk sinavlardan geciyoruz hepimiz

İnşallah canım bütün dualarım o yönde biz yapıcagımız herseyi yaptık artık Allah'a sığındık. Umarım hepimiz teker teker güzel haberlerimizi paylaşırız
Hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel haberi vereceğin gün yakındır bizler de görürüz.

Canım evet Allahım ol diyince olacak, sen dua et, benim de hep dualarımdasınız. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.
Canım inşallah Rabbim sana da nasip eder bebeklerini alıp sonra hamile olmayı. Ne muradın varsa gönlünde daha hayırlısını versin Rabbim inşallah. Hak ediyorsun inşallah.

Canim senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş saglikli olmayip dusebilirdi o zaman daha cok üzülürdün bence. Hayırlısıyla toparlanip tekrar denemelisin. Allahim yardimciiz olsun

Caniiimm..öyle ama çok korkuyorum tekrar ayni şeyleri yaşamaktan.ya yine az embriyo olursa, yine sağlıksız olursa...

Mesela benim 6 tane var, 3 lü gruplamışlar. Biz ikisini kullanmak istiyoruz çözülür inşallah birisini yeniden donduracaklar. Niye 2 li gruplamamışlar onu gittiğimde bende sorucam

Ben geldim Hoşgeldim
Kim var kim yok
Telefondan giriyorum çok zor oluyor özlemişim burayı dayanamadım gireyim dedim
Güldenimde maşallah hamile özelden yazdım ama görmemiş olabir sanırım zor geçiyor hamileliği kıyamammmmm

hoşgeldin canım :) ben de giremiyorum ara ara bakmaya çalışıyorum fırst buldukça :) sizleri merak ediyorum ne yapıyorsunuz :) tedaviler var mı sonuçlar nasıl diye :) rabbim hepinizin yüzünü sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebiş haberleri ile güldürüsn :)
sen neler yapıyorsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…