- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
canm ilk kontrol pazartesi günüydü e2 bakıldı ama bana e2 kac oldugu hakkında bılgı veren olmadı sadece arayıp normal devam edın ılaclara denıldı pazartesi 3+1 önden gıden bırkac tanede arkadan glen oldugunu soyledı ve ısın garıbı tekrar benı cumaya cagırdı benım durumum cok hassas sureklı cagırması gerekır dıye dusunuyorm ama sımdıde cumaya kontrol canm cuma gunu bellı olur sanırm az cok opu olup olmayacagı ama sanmıyorm yıne gelısmedı gıbı gelıyor bana cunku doktorum bu hafta kasık agrıların olcak korkma dedı ne agrı var ne bırsey gecen ayda olmadı bu ayda ben bır tek yumurtam gelısırken anlardım ara ara hafıf karıncalanmalar olurdu suan hıc bır sey yok sadece AKINTIM COK SÜMÜK gibi olanından avuc avuc gelıyor her lavaboya cıkısımda bı tek fark bu gecen aydan baska bır degısıklık yok herkesın opu tarıhı az cok bellı oluyor ama benm 8.gunum daha tedavımın akıbetı bıle bellı degıl canm gunler gecmıyo bana dua et olurmu cok korkuyorm aynı seylerı yasamaktan ve ınan tek basına olmak cok zor ne bır anne ne bır bacı ne bır eş kımsem yok bılen sadece esım oda sagolsn maçodur hem hastayım hem calısırm hemde eve geldıgımde cayını demleyıp bırgun gwetırmeyım kuser oylede bır esım var alıstırmısım böyle duana talıbim canım benm dua et bana lutfen cuma gunu en azınan opu olacagım kesınlessın
Canim iyi olmani okdr istiyorum ki, hatta yasal olsa,imkan olsa 5.gune gelen en kaliteli donmus embriyolarimi sana bagislardim hic moralini bozma,uzulme artik diye.. bol yum larin olsun diye dua etmekten baska bisey gelmez elimden, inan seni tanimasam da mutlu olmani cok isterim. Hakediyorsun,emek veriyorsun. Dilerim tum dualarin kabul olur.
ben de pkoyum buarada, duzensiz regl oluyordum. 13gunde anca topladilar. 112.50 gonal f vurunuyordum. Beni de 3_4 gunde bir cagiriyorlardi kontrole. Opu dan tek kalan sey ohss olup 3aylik hamile gibi şişmekti.(gorenler hayirli olsun diyordu. Simdi bile karnim belli degil,kimse anlamaz. Ama Opu da o dereceydim yani
Dedigim gibi ilaclari saat 4_8 arasi ayni saatinde vurdur hep.ben de 17 ocak da baslayip 30 ocak da opu olmustum. 13.gun yani. 8.Gun benim de belli degildi, 10 gunde opu olurum 5 gun sonrada transfer olurum diyordum tee 2ay sonraya ertelediler. Planladigim gibi gitmedi hicbisey. Ilk adetim bile 3 gun gecikti, toplamda 3ped kullanmistim. Artik nkdr stres yaptiysam
Kafana takma, merkezine guveniyorsan icin rahat olsun. Benim merkezle tanismam bile sans eseriydi, kara kışın ortasinda esimi taa kapali yollara ragmen ankaradan getirttim doktorla illa gorusecegiz diye, kafaya koydum cunku basaracaktim. Bizim tup bebek deneyip de tutturanlardan neyimiz eksik? Bak benim de bi eksigim yokmus cok sukur,ben de basardim. Senin de eksigin yoktur merak etme. Yaşı 40 olan bile hamile kalabiliyor, dr kontrolunde olduktan sonra biz niye yapamayalim?
Sen de basaracaksin buna inan, benim nasil olmaz ki,ben bunu da hallederim allah in izniyle de.
Benim de ilk hamileligim, 3yillik ewliyiz hic hamile kalamadim. Ama inan buna bile okdr umitlendim ki ben de bisey eksik o olsa tutacak diyordum.. tup bebekle basardik. Simdi yine diyorum demekki hakkimda hayirlisi boyleymis ki aklimda yokken bir anda bu merkezde actim gozlerimi. 1Hafta icinde de ilk ignemi vurdurdum. Okdr hizla gelisti ki hersey. Izin alamam mesai saatinde nasi izin alcam derken mudur kendi yolladi beni git diye.. biliyorum ki nasip olacak bana. Suan kan pihtisi gelmemesi bile beni umitlendiriyor. Oysaki ablam,3teyzem de dusuk yapmasina ragmen.. genetik olmasina ragmen yine de umitliyim, allah im nasip edecek inancim tam.
Gecen sene bu kdr istekli bile degildim,hazir degildim hic. Olmasa da olur diyordum. Suan sartlarimuz,manevi olgunlugumuz tam, bizim icin vakti geldigini dusunuyorum.
Icini karartirsan olmaz, hayat bir tiyatro gibi. Basroller belli, senarist belli.. vakti gelen oyununu oynayip gidecek, hersey dogdumuz gun yazildi. Bize sadece oyunu izlemek dusuyor, o cocugun cikacagi da cikmayacagi da ta en basindan belli. Biz korksak da oyunun sonu degismeyecek,cunku yazildi
Ha dua edelim de bu guzel oyunda sira bizde olsun..
Son düzenleme: