2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım ben ilk hamileliğimde dayaandım 11. haftaya kadar vuruldum progestanı popom mahvolmuştu şişlikler falan kızımı kaybettim yinede ama bu hamileliğimde transferden sonra 3-4 tane vuruldum şişti popom drumu aradım ben stres olmak istmiyorum bu iğne stres yapıyor bana dedim ve crinone jel verdi haftada 1 de proluton depot iğne 35. haftaya kadar vuruldum yani çok da farketmiyor bence :) allahım ol dedikten sonra :)
canım nasıl gidiyor :) tedavi falan var mı :) çok takip edemiyorum ama sizi de merak ediyorum :)

benı mesımde bırakmyor...tup bebek denemeyı dusunmuyorum....eşim bırakıncaya kadar...çok kızıyorum ona...1 tane martta denemem negatıf

benı mesımde bırakmyor...tup bebek denemeyı dusunmuyorum....eşim bırakıncaya kadar...çok kızıyorum ona...1 tane martta denemem negatıf
Benim de esim cok iciyordu, gunde 1 pakete yakin.. cok kiziyordum ben de emeklerimize yazik olacak diye. Birgun aldim karsima bak dedim sen boyle yaparsan hic baslamayalim,cocuk isteyen sensin ama gayret de gostermiyorsun, ben senin yuzunden hormon takviyesi alacagim psikolojim bozulacak,isyerinden surekli izin alip zorda kalacagim sen karsimda sigara icmeye devam edeceksin oyle mi dedim? Oyle bir dunya yok kusura bakma,baslamiyorum ozmn ben dedim. Hem senden dolayi bu ise girdik biz,benim suçum ne simdi,ya tutmazsa ne olacak emeklerimize dedim?
Gidip keciboynuzu mu icersin, proxeed plus mi alirsin,sigarani mi birakirsin napiosan yap bir an once dedim.
O konusmayla, Gunde 1_2 adet e dusurdu sigarayi, takviye icin k.boynuzu pekmezi ve p.plus ilacini da kullandi. Sonuclarimiz gayet iyiydi, ilk denemede hamileyim cok sukur.
Demem o ki normal dilden anlamiyorlar

Canımmmmmmm senî gördüğüme sevindim bebiş nasıl sen nasılsın maşallah kuzun dünyaya gelmiş
Ben aynı bildiğin gibi bekliyoruz:))
Buarada içten aminnnn diyorumm Allah razı olsun canım benimmm

Mesela benim 6 tane var, 3 lü gruplamışlar. Biz ikisini kullanmak istiyoruz çözülür inşallah birisini yeniden donduracaklar. Niye 2 li gruplamamışlar onu gittiğimde bende sorucam

Ben onu sormustum zamanında...ama benim 5 embriyom genetige gitti o yüzden onları teker teker dondurmuşlar. Zaten 5 taneden 3 tanesi temiz çıktı. Oyüzden şimdi teker teker çözdürücekler herhalde..umarım çözdürürken bir sorun yaşamayız..bu sürecin her adımında kafada bir soru...bir hamile kalsak da huzura ersek

hamile kalsak o zamanda kese görülecek mi, kalp atışı duyulacak mı diye yine stres yaparız doğana kadar :)

GÜNAYDINLARRR EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR

Canım şöyle 4 tane emriyomdan 1 tanesi işlem görmüştü o yüzden biraz kalitede düşüklük oldu doktorumda 3 tane çözüp içinde en iyi kalitede olanı transfer etmek istiyor sürekli işlem yapmak istemiyor kalite düşüklüğü olduğundan dolayı

Beni sali günü yani 18. günüm oluyor ultrasona cagirdilar. Erken degil mi kizlar kese görünür mü?
Canım hem sana cevap olsun hem de hepinizle paylaşayım. Allahıma şükürler olsun ben pozitifi görmüştüm hatırlarsanız geçen hafta. Dün intralipid serumum vardı benim. 14 günde bir veriyorlar. Bir transfer günü takılmıştı bir de dün gittim işte onu yazdırmak için, tam 14. gündü yani dün. Doktorum gelmişken bir baktı ki ne görelim. İki tane minakımızın keselerini gördük kızlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin kalp atışlarını da duyalım inşallah. Haftaya keselerin kontrolü var. Büyümüşler mi diye bakacaklar. Çünkü normalde olması gereken transferden 3 hafta sonra bakılması dedi doktor. 25 Mayıs gibi de kalp atışları için gideceğiz inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanıp, gönlünden bana da ver Allahım diyen tüm kullarına, hepinize nasip etsin inşallah. Bu cuma saatinde dualarımdasınız. Her elimi açtığımda ettiğim dualarıma yenisi eklendi 2 yıldır, işte Rabbim dert verince insanın hayatında birçok şey değişiyor. Kendim için ettiğim dualarım değişti artık ama ömrüm boyunca tüm isteyen herkes için evlat dileyeceğim. Ömrüm yettikçe. Daha kimbilir ne dualar eklenecek hepimizin dualarına. Rabbim çok zor sınavlarla imtihan etmesin, dert verip derman aratmasın, kimseyi aç açıkta susuz bırakmasın. Kimseyi evlatsızlıkla ya da evlatlarıyla sınamasın, hepimizi evlatlarımıza sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah.. Tabi bunlar gönlümüzden geçenler ama Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip et, bizim için en hayırlısını bilen sensin Allahım, Burada amin diyen herkesin gönlünden geçirdiği duaların en hayırlısını yaşat onlara inşallah. Amin

HAYIRLI CUMALAR

GÜNAYDINLARRR EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR
amin amin

hayırlı cumalar duana amin

çok sevindim keseleri görmenize rabbim tamamına erdirir inşallah

herkese nasip eder inşallah

cnm çokkkk sevindim ikiz olmasına.inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız.bana da ismimle dua edersen sevinirim.ismimi biliyorsun cnm.dualarımdasın zümrem...

amin amin

hayırlı cumalar duana amin

çok sevindim keseleri görmenize rabbim tamamına erdirir inşallah

herkese nasip eder inşallah

Sağolasın canım, Allah razı olsun, inşallah herkese nasip etsin Rabbim inşallah.Hepimiz bebeklerimize sağlıkla ve mutlulukla kavuştuğumuz günü görelim inşallah.

cnm çokkkk sevindim ikiz olmasına.inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız.bana da ismimle dua edersen sevinirim.ismimi biliyorsun cnm.dualarımdasın zümrem...
Etmez miyim canım benim listem bile var hem memleketini hem de adını söyleyerek dua ediyorum.ZATEN İNANIYORUM BEN BU SON TEDAVİN OLACAK YA DA TEDAVİ BİLE OLMADA HAMİLE KALACAKSIN SEN Tüm isteyen herkese nasip etsin Allahım inşallah.İnşallah pıtpıtlarını da duyduğumuz günleri görür müjdeyi sizinle paylaşabilirim canım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin inşallah.
Biliyor musunuz kalp atışını duymadan annelerimize ailelerimize bile söylemeyeceğiz kısmet olursa. Bir arkadaşım transferi biliordu. Bir ona söylemek durumunda kaldım. Bir de sizler biliyorsunuz.Kimseden dua isteyemiyorum açıkça söyleyerek. Gerçi anneler her daim duacımız ama bilmiyorlar şuanda yani. Onun için sizlerden çok dua istiyorum inşallah ve inanıyorum ki gözyaşıyla ve en kalpten dua edecek olanlar insanın ailesi ve aynı derdi olan insanlardır. Kendimden biliyorum inşallah sizin dualarınızın gücüne de inanıyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…