Ayy kuzummm beni de mahvediyor iğneler valla ben hiç bi çaresini bulamadım çektim öyle şimdi bu tedavimdede Dr bazılarına veriyo iğneyi görüyorum yürüyüşlerindende Anlıyorum iğneyi kullanan biri Olduğum içintırsıyorum da acaba diyorum dra desem mi iğneler çok kötü yapıyo beni diye yoksa dayansam mı diyorum ilk tedavim de 4 gün iğne yedikten sonra dra demiştim oturamıyorum diye Dr Protestan fitil vermişti ama sonuç negatifti şimdi burada napıcam bilmiyorum bakalım Hayırlısı
Ayy maşallah gözün Aydın canım yaa bişi sorucam Protestan iğne kullandın mı acaba ??
Ayy evet kuzum yaa en azından tutunma ihtimalleri çok daha yüksek diye avutuyorum kendimi(
Canım akıntılara takılma bu akıntılar bende de vardı hep Dr olabilir Demişti
Ayy maşallah yaaa hamileler artıkça bizimde umudumuz artıyo kızlar çok sevindim bu arada canım Protestan iğne kullandın mı acaba transferden sonra falan ???
Ayy bide bunlar var sanki bizim ne hissettiğimizi anlıyolar gibi güya teselli veriyorlar boşver canım hiç duyma sen onları benimde ilk tedavimde hep böylelerdi bence ikinci tedavinde duyurma kimseye
Canımm hayırlı olsun Rabbim bebişine kavuştursun inşallah
canım nasıl gidiyor :) tedavi falan var mı :) çok takip edemiyorum ama sizi de merak ediyorum :)ne güzel darısı bana benimde yumurtalarım donduruldu spermler ileri gidemeyince ya bende tedaviye başalrsam donmuş tedavisi olacak sadece spermle yumilerim döllenip transfer olucam inşlh o günleri bende görürürm cnmm .
cnm ya üzüldüm uff hiç dediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler bende tedAVİM sırasında ne kadar umut doluydum opudan sonra iptal içimi yaktı ama geçiyo
inşlh bi daha ki sefere yumurtaların olgun ve kaliteli olurlar...
yok bozmuyorum ilk başta çok zordu ama, sigara içmiyorum hiç içmedim. eşim içiyor ve dr. bırak dediği halde bırakmıyorankaradayaım. aralık ayında bir tüp bebek tedavim var.negatifle sonuçlandı. şimdi regliyle beraber bir tedavi daha olacağım inşallah folikül görülürse..
Benim de esim cok iciyordu, gunde 1 pakete yakin.. cok kiziyordum ben de emeklerimize yazik olacak diye. Birgun aldim karsima bak dedim sen boyle yaparsan hic baslamayalim,cocuk isteyen sensin ama gayret de gostermiyorsun, ben senin yuzunden hormon takviyesi alacagim psikolojim bozulacak,isyerinden surekli izin alip zorda kalacagim sen karsimda sigara icmeye devam edeceksin oyle mi dedim? Oyle bir dunya yok kusura bakma,baslamiyorum ozmn ben dedim. Hem senden dolayi bu ise girdik biz,benim suçum ne simdi,ya tutmazsa ne olacak emeklerimize dedim?benı mesımde bırakmyor...tup bebek denemeyı dusunmuyorum....eşim bırakıncaya kadar...çok kızıyorum ona...1 tane martta denemem negatıf
hoşgeldin canım :) ben de giremiyorum ara ara bakmaya çalışıyorum fırst buldukça :) sizleri merak ediyorum ne yapıyorsunuz :) tedaviler var mı sonuçlar nasıl diye :) rabbim hepinizin yüzünü sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebiş haberleri ile güldürüsn :)
sen neler yapıyorsun canım :)
Mesela benim 6 tane var, 3 lü gruplamışlar. Biz ikisini kullanmak istiyoruz çözülür inşallah birisini yeniden donduracaklar. Niye 2 li gruplamamışlar onu gittiğimde bende sorucam
hamile kalsak o zamanda kese görülecek mi, kalp atışı duyulacak mı diye yine stres yaparız doğana kadar :)Ben onu sormustum zamanında...ama benim 5 embriyom genetige gitti o yüzden onları teker teker dondurmuşlar. Zaten 5 taneden 3 tanesi temiz çıktı. Oyüzden şimdi teker teker çözdürücekler herhalde..umarım çözdürürken bir sorun yaşamayız..bu sürecin her adımında kafada bir soru...bir hamile kalsak da huzura ersek
Birsey sorucam canım embriyoları çözdürdükten sonra tekrar dondurulabilir mi? Benim de 3 tane genetikten temiz gelen embriyom var iki tanesi transfer edilecek. Sadece 2 tanesi çözdürülmeyecek mi?? Aslında bu soruyu kontrole gittigimde soracagım. Bu çözdürme işi nasıl oluyor??
İnşallah canım bütün dualarım o yönde biz yapıcagımız herseyi yaptık artık Allah'a sığındık. Umarım hepimiz teker teker güzel haberlerimizi paylaşırız
Inşallah kuzum hayırlısıyla al gel annesi bebişleri
GÜNAYDINLARRR EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR
Canım hem sana cevap olsun hem de hepinizle paylaşayım. Allahıma şükürler olsun ben pozitifi görmüştüm hatırlarsanız geçen hafta. Dün intralipid serumum vardı benim. 14 günde bir veriyorlar. Bir transfer günü takılmıştı bir de dün gittim işte onu yazdırmak için, tam 14. gündü yani dün. Doktorum gelmişken bir baktı ki ne görelim. İki tane minakımızın keselerini gördük kızlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin kalp atışlarını da duyalım inşallah. Haftaya keselerin kontrolü var. Büyümüşler mi diye bakacaklar. Çünkü normalde olması gereken transferden 3 hafta sonra bakılması dedi doktor. 25 Mayıs gibi de kalp atışları için gideceğiz inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanıp, gönlünden bana da ver Allahım diyen tüm kullarına, hepinize nasip etsin inşallah. Bu cuma saatinde dualarımdasınız. Her elimi açtığımda ettiğim dualarıma yenisi eklendi 2 yıldır, işte Rabbim dert verince insanın hayatında birçok şey değişiyor. Kendim için ettiğim dualarım değişti artık ama ömrüm boyunca tüm isteyen herkes için evlat dileyeceğim. Ömrüm yettikçe. Daha kimbilir ne dualar eklenecek hepimizin dualarına. Rabbim çok zor sınavlarla imtihan etmesin, dert verip derman aratmasın, kimseyi aç açıkta susuz bırakmasın. Kimseyi evlatsızlıkla ya da evlatlarıyla sınamasın, hepimizi evlatlarımıza sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah.. Tabi bunlar gönlümüzden geçenler ama Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip et, bizim için en hayırlısını bilen sensin Allahım, Burada amin diyen herkesin gönlünden geçirdiği duaların en hayırlısını yaşat onlara inşallah. AminBeni sali günü yani 18. günüm oluyor ultrasona cagirdilar. Erken degil mi kizlar kese görünür mü?
amin aminGÜNAYDINLARRR EY ÇARESİZ KALIP KENDİSİNE YALVARAN İNSANIN DUASINI KABUL EDEN VE SIKINTISNI GİDEREN RABBİMİZ İŞTE BAK BİZLER ÇARESİZ KALDIK DUALARIMIZI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar duana aminCanım hem sana cevap olsun hem de hepinizle paylaşayım. Allahıma şükürler olsun ben pozitifi görmüştüm hatırlarsanız geçen hafta. Dün intralipid serumum vardı benim. 14 günde bir veriyorlar. Bir transfer günü takılmıştı bir de dün gittim işte onu yazdırmak için, tam 14. gündü yani dün. Doktorum gelmişken bir baktı ki ne görelim. İki tane minakımızın keselerini gördük kızlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin kalp atışlarını da duyalım inşallah. Haftaya keselerin kontrolü var. Büyümüşler mi diye bakacaklar. Çünkü normalde olması gereken transferden 3 hafta sonra bakılması dedi doktor. 25 Mayıs gibi de kalp atışları için gideceğiz inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanıp, gönlünden bana da ver Allahım diyen tüm kullarına, hepinize nasip etsin inşallah. Bu cuma saatinde dualarımdasınız. Her elimi açtığımda ettiğim dualarıma yenisi eklendi 2 yıldır, işte Rabbim dert verince insanın hayatında birçok şey değişiyor. Kendim için ettiğim dualarım değişti artık ama ömrüm boyunca tüm isteyen herkes için evlat dileyeceğim. Ömrüm yettikçe. Daha kimbilir ne dualar eklenecek hepimizin dualarına. Rabbim çok zor sınavlarla imtihan etmesin, dert verip derman aratmasın, kimseyi aç açıkta susuz bırakmasın. Kimseyi evlatsızlıkla ya da evlatlarıyla sınamasın, hepimizi evlatlarımıza sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah.. Tabi bunlar gönlümüzden geçenler ama Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip et, bizim için en hayırlısını bilen sensin Allahım, Burada amin diyen herkesin gönlünden geçirdiği duaların en hayırlısını yaşat onlara inşallah. Amin
HAYIRLI CUMALAR
cnm çokkkk sevindim ikiz olmasına.inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız.bana da ismimle dua edersen sevinirim.ismimi biliyorsun cnm.dualarımdasın zümrem...Canım hem sana cevap olsun hem de hepinizle paylaşayım. Allahıma şükürler olsun ben pozitifi görmüştüm hatırlarsanız geçen hafta. Dün intralipid serumum vardı benim. 14 günde bir veriyorlar. Bir transfer günü takılmıştı bir de dün gittim işte onu yazdırmak için, tam 14. gündü yani dün. Doktorum gelmişken bir baktı ki ne görelim. İki tane minakımızın keselerini gördük kızlar. Nolur dualarınızı eksik etmeyin kalp atışlarını da duyalım inşallah. Haftaya keselerin kontrolü var. Büyümüşler mi diye bakacaklar. Çünkü normalde olması gereken transferden 3 hafta sonra bakılması dedi doktor. 25 Mayıs gibi de kalp atışları için gideceğiz inşallah. Rabbim evlat hasretiyle yanıp, gönlünden bana da ver Allahım diyen tüm kullarına, hepinize nasip etsin inşallah. Bu cuma saatinde dualarımdasınız. Her elimi açtığımda ettiğim dualarıma yenisi eklendi 2 yıldır, işte Rabbim dert verince insanın hayatında birçok şey değişiyor. Kendim için ettiğim dualarım değişti artık ama ömrüm boyunca tüm isteyen herkes için evlat dileyeceğim. Ömrüm yettikçe. Daha kimbilir ne dualar eklenecek hepimizin dualarına. Rabbim çok zor sınavlarla imtihan etmesin, dert verip derman aratmasın, kimseyi aç açıkta susuz bırakmasın. Kimseyi evlatsızlıkla ya da evlatlarıyla sınamasın, hepimizi evlatlarımıza sağlıkla mutlulukla kavuştursun inşallah.. Tabi bunlar gönlümüzden geçenler ama Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip et, bizim için en hayırlısını bilen sensin Allahım, Burada amin diyen herkesin gönlünden geçirdiği duaların en hayırlısını yaşat onlara inşallah. Amin
HAYIRLI CUMALAR
amin amin
hayırlı cumalar duana amin
çok sevindim keseleri görmenize rabbim tamamına erdirir inşallah
herkese nasip eder inşallah
Etmez miyim canım benim listem bile var hem memleketini hem de adını söyleyerek dua ediyorum.ZATEN İNANIYORUM BEN BU SON TEDAVİN OLACAK YA DA TEDAVİ BİLE OLMADA HAMİLE KALACAKSIN SEN Tüm isteyen herkese nasip etsin Allahım inşallah.İnşallah pıtpıtlarını da duyduğumuz günleri görür müjdeyi sizinle paylaşabilirim canım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin inşallah.cnm çokkkk sevindim ikiz olmasına.inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsınız.bana da ismimle dua edersen sevinirim.ismimi biliyorsun cnm.dualarımdasın zümrem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?