2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

S.A. Kızlar ara ara okudum bazen güldüm bazen ağladım okurken ben de Nisan sonu başlamıştım tedaviye 2 Mayıs'ta opu sonrası toplanan 13 yumurtam da kalitesiz çıktı devam edip etmeyeceğimiz belli değil adet olduğunda gel bakalım dedi drum yumurtaların kaliteli olması için şimdi çörek otu yağı, DHA ,folik asit b12 keçi boynuzu özü kullanıyorum başka bişey kullanmalı mıyım yoksa kontrolden sonra mı başlamalıyım bal çörek otu tarçın mı incir kürü MÜ kullansam galiba prolaktinim de yüksek ki Dr dostineks verdi incir kürü de prolaktini yükseltiyormuş kafam çok karışık önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum Rabbim bu mübarek vakitler hürmetine hanelerimizi hayırlı evlatlarla bereketlendirsin ve neşelendirsin Rabbim dualarımızı kabul etsin Amiiiiiiiin

Canım çoookk sevindim. Hayırlı uğurlu olsun sağ salim al kucağina ikisini de inşallah
Ben de pazatesi gidcgm daha zaman geçmiyo bi türlü bitmiyo stres hiç yok olacak mı olmayacak mı yok kese var mı yok kalp atışı heralde kucagimiza alınca biter. Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimiz kucagımıza alalım inş. Bu topikte çocuksuz olmayan kalmasın İNŞALLAAHHH

inşallah cnm
inşallah cnm.ben de her zaman dua ediyorum senin için.benim dediğim çıktı bu sefer.inşallah senin dediğinde çıkar cnm.Rabbim dualarımızı kabul eylesin...

incir kürünü tavsiye ederdim ama prolaktin yüksekse olmaz.arı sütü bal polen yiyebilirsin.her gün ceviz, badem, fındık yiyebilirsin.bunların zararı olmaz.civanperçemi çayı içebilirsin.Rabbim kolaylık versin bizlere...

Anladım canımm tşkler bilgi için
Ayyyy kuzummm görmüşsün minikleri ikizimişşş çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına aldığın günleri göstersin bitanem hiç korkma pıt pıtlarınıda duyucaz minik bebişininn

Cok tesekkürler cevabin icin canim. Ne güzel masallah bebislerini kucagina almayi nasip etsin Allah .

İnşllah canım bu mübarek saatlerde günlerde Rabbim dualarını kabul etsin, inşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun. Ben de duymuştum arkadaşımın babası üretiyormuş, ne işe yaradığını sordum geçenlerde. Arı sütü polen ve balı karıştırıp öyle bir karışım yapıyorlarmış. Kadınlarda doğurganlığı artırıyormuş. Ben de ilk defa ondan duydum hatta bir arkadaş hamile kalmayı düşünüyor hemen sipariş verdi. Sen de deneyebilirsin istersen onların da zararı olacağını sanmıyorum. Ama bilen biryerden alıp nasıl kullanacağını sormalısın sanırım az az yemen gerekiyormuş.

Canım benim yaaa inşallah sen de görürsün bebeğinin ya da bebeklerinin keselerini. Rabbim o anı sana da yaşatsın herkese de. Çok heyecanlıydım, ben tek bekliyordum nedense değerlerden ona inanmışım. Aslında ihtimal vardı ama nedense orada farkettim tek olduğuna çok inanmışım. Doktor diyince bak arkasında da bir tane var. Bak ikisi de burda diye, kalbim çıkacak gibi atmaya başladı. Rabbim sağlık versin, tek ikiz farketmez ama innsan seviniyor tabi. İnşallah herkesin gönlüne göre versin. Duaların için de Allah razı olsun. Dualarını eksik etme nolur.
İnşallah canımcım yaaa inşallah önce benimkilerin pıtpıtlarını sonra da sizinkileri duyarız da burada kutlamalar yaparız canım. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri de görelim. Rabbim sesimizi duyacaktır elbet, duadan hiç vazgeçmeyelim. Darısı sana olsun inşallah canım ya o kadar içtensiniz ki, kendi derdinizin yanında bile bu kadar içten seviniyorsunuzya bizim için, Rabbim bu günlerin mükafatını en yakın zamanda kollarınıza versin inşallah.

Cok tesekkürler cevabin icin canim. Ne güzel masallah bebislerini kucagina almayi nasip etsin Allah .
Sağol canım benim inşallah hepimiz onları sağlık ve mutluluklala kucağımıza aldığımız, büyüttüğümüz günleri de görürüz. İnşallah senden de güzel haberi bekliyoruz hadi bakalım.

Masallah canim cookkkkk sevindim , bebislerin ikiz demek, Allahim ikisinede kucagina almayi nasip etsin.

Masallah canim cookkkkk sevindim , bebislerin ikiz demek, Allahim ikisinede kucagina almayi nasip etsin.
Evet canım öyleymiş. İnşallah hadi bakalım, inşallah hepimize nasip etsin Rabbim o günleri. Dualarını eksik etme hepimiz için. Siz kalp atışlarını duymuşmuydunuz canım, yoksa daha gitmediniz mi merak ettim.

Canim bnm carsamba kanamam olmustu, acil doktoruma gittik, bende de iki kese goruldu cnm:) birinin kalp atisini gorduk, digeri daha kucuk, kanama kalp atisi olan ile ilgili degil, diger kese ile ilgili olabilir dedi. Ama korkma dedi, ikizlerde kanama olabilirmis. Simdi igne oluyorum cnm, yarin yine kontrolum var.

Yaaa evet hatırladım canım kusura bakma, burada yüzümüzü görmediğimizden olsa gerek biraz zor kodluyorum zihnime kim kimdi. Karıştırabiliyorum bazen, özür dilerim. Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla diğeri de gelişir, ikisi de sana sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. Dua et arkadaşım inşallah biz de kalp atışlarını duyalım. Bu arada doğum ne zamana denk geliyor senin tahmini olarak. Ben 2016 anneleri diye bir konu açmaya karar verdim ve açtım dün. Allahım kısmet ederse gebeliğim devamlı olursa 2016 ocak başı gibi doğum olur diye düşünüyorum ve buradaki tüm arkadaşları topiğe bekliyorum, gerçi herşey kısmet ama ben olsamda olmasamda böyle bir paylaşım alanımız olsun istedim. İnşallah burada yaptığımız tüp bebek ile ilgili paylaşımlarımız gibi samimi sıcak ve yararlı bir konu olur hepimize.. Deneyimlerimizi ve merak ettiklerimizi tartışır konuşuruz. Hem böylelikle de herkese duyurmuş olayım.İllaki hamile olanları değil tabi ki tüm arkadaşlarımı davet ediyorum. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-anneleri.821067/

canım o güzel yüreğinden öpüyorum seni senden ve burdaki tüm arkdalarımdan allah razı olsun ben her serde bir hayır olduguna inanırım suan olumsuz deneyımlerımın burda sizler gibi muhtesem kalbi güzel insanlarla tanısmamdakı hayra yoruyorm gece yatarken herbırınızın yüzünü hayal edıp sizinle yasıyorm gunu emın ol . .Bugun Doktor kontrolm vardı benm doktorm yokmu dıer doktor muayene ettı ilk tedavımde ki doktorum bıraz utandım doktor degıstırdıgım ıcın ama allahtan bırsey demedı.bugun tedavımın 10.gunu son kontroldü sözde en buyuk yumurtam 17ml arkadan gelenlerde 16ml ve 15ml dedı doktor cok mutlu oldm mutluluktan agladım uzun zamandır ılk defa sankı hamile haberımı almıs kadar oldm allahım ınsallah ogunlerıde kısmet eder amin. . .ben bu aksamda tekrar aynı ıgnelere devam edıcem yarın tekrar kendı doktorma gorunucem ınsallah bu sefer yrınde saymıyordur yarın ınsallah catlatma ıgnemı verırler

benim transfer iptal.yumurta kalitesiz cikmis.tepki vermemis yani.sonuca hazirdim uzulmedim.1 ay sonra tekrar denerim
offfffffff yapma canım ya sımdı cok yıkıldım olamaz ya ben burdan yıkıldım senı tahmn edemıyorm ama okludugum kadarıyla allah sana guc sabır kudret vermıs ne mutlu sana! senın 2 olgun vardı benm 4 olgun rabbım yuzumuzzu guldursun ve sendekı sabra hayran kaldm allah yardımcın olsn bende bugun kontrole gıttım 10.gun normalde bugun opu derler dıye bekledım yıne demedıler buda ıptal olurmu emın degılım ınsallah yarın tekrar cagırdılar bende panık oldum bıran once gelişselerd dıyorm gelısıncede 5.gune gelse kalıtelı cıksa derdı en sonda tutunsa derdı bız o asamaya hıc gelemıcez gıbı hıssedıyorm baze okdar zormuskı allahım dusmanımın basınavermesın allahım ısteyen herkese bıran önce nasıp etsn

Ayyy canım cok sevindimm. Hadi bakalım inşallah hamile haberini de verirsin. Çok şükür gelişmiş yumurtan ya gerçekten çok mutlu oldum inan

Ayyy canım cok sevindimm. Hadi bakalım inşallah hamile haberini de verirsin. Çok şükür gelişmiş yumurtan ya gerçekten çok mutlu oldum inan
canm 17ml 16ml 15ml gelısmıs sayılıyormu dersın benım oncekınde 14ml 14.5 mlde kaldıgından hala korkuyorm dıerı gıbı olursa ya yarın gıttıgımde yıne aynıysa bu seferde pazartrsı tekrar gel derlerse kısaca yıne yerınde sayarsa dıye korkuyorm ıste dıer tedavı 12.gun ıpal olunca oda 14mle kadar normal ılerledı son anda durdu ınsalah canm dualarınızda benıde unutmayın yarın zor ederm ben daha opya gıremdık bunun daha opusu transferı allahım bızlerede nasıp etsın çok zormus canm ya cok zormus yasayan bılır allahım hepımızın emegının krsılıgını verıcek ınsallah

gözün aydın canım darısı kalp atışalrına ve kucağına aldığın günlere olsun inş

gözün aydın bak her şeygüzel gidiyor inşş hamiş haberlerinide alırız

canm bu kalıteyı artırmak ıcın yazdıklarını bende yesem olurmu basındamı ıcıcez suan tedavıde bende yıyeyım dıcem ama bana et yag cerez kuruymıs baklıyat yasak ben 2 gundur erken catlar bu seferde dıye ıncır yemıyordm aksam ıkı tane ıncır yıcem allah ızın verırse benm yopu topu 4 onden gıe var onlarda kalıtesız cıkarsa umutlar yıne suya duser

gözün aydın bak her şeygüzel gidiyor inşş hamiş haberlerinide alırız
inşalah canım benım ınsallah daha ben basındayım ve hala korku korku tırnaklarım kalmadı bu sürecte zaten sabah kontrolden gelırken eşimle birlikte düşün opu haberı almadıgımız halde kötu bırsey demedıler dıye ben mutluluktan agladım dedımkı canm eğer bu sefer hersey güzel giderse yumurtam kalıtelı cıkar döllenırse dondurursak sana evlat veremeden ölürsem tasıyıcı anne bulur o bebegı doğurturmusun dedım ben agladm o agladı sonra arabada hareketlı sarkı actı sevdıgımden normale döndük :)) ben her dakıka sukredıyor her dakıka dua edıyorm suan henuz sevıneıyorm ya yarın ıptal derlerse ya yıne yerınde saydıysa korkusu opuya kadar olucak Allahım yardım eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…