2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hiç öyle düşünmeyin.ben çok ama çok seviniyorum böyle güzel haberleri duyunca.aksine bizlere umut oluyorsunuz.gıpta ediyorum sadece bize de nasip olsun diye.ve biliyorum ki sizlerin duası daha makbul.dua ettiğinizi bilmek yetiyor bazen.bizleri habersiz bırakmayın...

Evet canım biliyorum yani başta tereddüt etmiştim aslında ya üzülür kalbi kırılırsa kızların diye. Ama mesela sen ilk önce soran arayan sen güzel yürekli arkadaşım, bizim için nasıl dua ettiğinizi görünce tüm endişelerim gitti zaten. Her zaman da dualarınızi bekliyorum. Rabbim inşallah hepinize nasip etsin inşallah. Hepinize minnettarım tüm dualarınız için Allah razı olsun.

ne demek zümrem doğana kadar bebişlerin duaya devam.senden de dua bekliyorum güzel yürekli anne adayımz..

Canım hayırlı olsun ikiz bebeklerin sağlıkla gelsinler Rabbim tamamına erdirsin.darısı da bizlere olsun inşallah.Bende kısmetse 6.denememi yapıcam yaza.hiç pozitifi göremedim intralipid serum aldığından bahsetmişsin bende bu serumu almayı düşünüyorum da sana sorayım dedim seruma nasıl karar verdi dr un ikincisi merkezin neresi heryerde uygulanmıyor bu serum.

ne demek zümrem doğana kadar bebişlerin duaya devam.senden de dua bekliyorum güzel yürekli anne adayımz..
Canımsın ya, Allahım bu iyi niyet ve dualarınızdan ötürü sizden bin kere razı olsun. Öyle çok dua ediyorum ki size, hepiniz de hamile olun. Hamişler dolsun burası, inşallah sonra hepimizin doğumu için dua edelim. Öpüyorum seni çokk:)
Allah razı olsun canım, inşallah sen de bebişine hatta bebişlerine kavuşursun. Doktorum 1 aşılama ve bir tüp denemesi negatif olunca, benim endometriozisim olduğu için bu defa önlem amaçlı bu tedaviyi uyguladı. Yani kesin immunolojik infertilite olup olmadığını bilmiyoruz aslında, çünkü bunun teşhisi fazla maliyetli ve yurt dışında falan yapılıyormuş sanırım. Biz denedik sadece bu ay endometriozis olanların büyük kısmında oluyormuş . Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu. Şuan artık kendi muayenanesinde hizmet veriyor.Acıbademden ayrıldı. Ama tüm tüp bebek işlemlerini Maslak acıbadem tup bebek merkezinde yapiyor. Oranın laboratuvarında embriyolar mesela şuan.

Buradaki paylasimlar gercekten ne kadar dogal ne kadar icten. Kader arkadasligi bu olsa gerek. Cogu zaman aglayarak okuyorum yazilanlari. Ben de seneler süren mücadelenin sonunda bir tane dünya tatlisi bir kiza kavustum. Simdi de Allah tamamina erdirirse kardes gelecek. cok negatifler gördüm cok defa dibe vurdum. Gözlerimde yas kalmadi aglamaktan. Rabbim insallah buradaki herkesin emeklerinin karsiligini cifter cifter bebeklerle mükafatlandirir. En yakinlarimizla paylasamadiklarimizi burada paylasiyoruz. Allah hepinizden razi olsun.

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım ... Çok Gözyaşı döktük ama hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik . Yüce Rabbim inşallah herkesin emeğini Boşa çıkarmaz . Vakti zamanı gelince herşey oluyor . Yeterki umudunuzu yitirmeyelim dualarımızı eksik etmeliyim arkadaşlar

Amin canım teşekkürler güzel dileklerin için..bende haşimoto çıktı moralim bozuldu tüp bebekte başarı şansını etkiliyormuş antikorlarım yüksek otoimmün bir rahatsızlık olduğu için bu serumu denemek istiyorum ama benim merkezimde yapılmıyor sanırım

Rabbim isteyen herkese cersin canım inşallah. Teşekkür eederim, Allah razı olsun. Inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yanlış hatırlamıyosam seninle aynı gün olmuştu transferimiz 23nisan senin adına çok sevindim darısı benim başıma diyorum :)

Kızlar birşey sormak istiyorum benim hcg değerim en son 5.10a düştü bidaha teste yaptırmadım dr. Da gitmedim ama adette olmuyorum daha neden olduğunu bileniniz varmı günüm geçti dr.a gitsemmi acaba olmam gerekmiyomu?

Canını sıkma canım, merkezin neresi, eğer Istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye ederim. Olacaksa Rabbim ol dedikten sonra olur zaten, bunlar pozitif olmayınca sebep zannettiğimiz şeyler bizim. İnşallah senin de bu son tedavin olsun bebeklerine kavuş inşallah. burada topikte bir arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk. Ne zamandır belki 1 aydır hiç yazmiyor, seslendik birkaç kez cevapta vermedi, endişelendik onu sordum geçen gidince doktoruma. O da aynı serumu kullanmıştı. Onun da ikizmiş gebeliği, birlikte transfer olduğumuz biriyle tanışmıştim merkezde. O da pozitif cok şukur. Bu ay doktorum 21 transfer yaptik dedi 2 kisinin sadece negatif oldu dedi. Çok sevindim canım duyunca. İnşallah onların da en yakın zamanda olur.Herkes bu yolda çok uğraşıyor. Sanırım doktorum bu ayki transferlerde ilk tedavisi olanlar dışında bu serumu hep kullandı. Sonuç gayet iyi, inşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalim da doğdukları günu de görelim.
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yanlış hatırlamıyosam seninle aynı gün olmuştu transferimiz 23nisan senin adına çok sevindim darısı benim başıma diyorum :)
Sağol canım Allah razı olsun dualarını eksik etme. İnşallah sende bebeklerine kavuşacagın günleri en yakın zamanda görürsün. Evet benim de 23 nisandı. İnşallah senin de bir sonraki tedavinde olur, belki de bakarsın tedavisiz olur. Rabbim gönlünegöre versin.
Günaydın canım senin transferinde 23 nisandamı oldu benimki 22 Nisan .keseyi gördünmü peki
Evet canım 23 nisanda oldu. Keselerimizi gördüm çok sükür, inşallah kalp atışını da duyarız. Sen görmedin mi henüz canım keseyi. İnşallah görürsünuz. Rabbim gönlümüze göre versin.

Selam arkadaşlar bende yeni üye oldum umarım doğru yere yazıyorumdur benimde transferimin 10. Günü sabah idrar testimde gölge gibi çizgi vardı ama karnım çok ağrıyo adet gibi banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ADET OLACAKMIŞSIN GİBİ AĞRILAR NORMAL BENİMDE OLMUŞTU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…