2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

MAŞALLAH SÜPHANALLAH Demek ikizlermiş ya gözlerm yasardı yıne tuylerm ürperdi ettiğin guzel dualarda kendınden önce bızlere edıyorsn allah senden ve senın gıbı arkdaslarımın tamamından razı olsun çok şükür bin şükür canm darısı bize inşallah bır sonrakı kontrolunde kalp atıslarınıda duyacaksın hemde bır bedende 3 kalp olacaksınız inşallah maşallah

Canım çok geçmiş olsun benimde ilk opu da 3 tane yumurtam olşmuştu fakat boştu.Sonra nette araştırdım İbrahim saraçoğlu testere dişli aslan pençesi günde 2 kere içtim sabah akşam 2. ay 6 yumurtam oluştu 2si döllendi 5 mayısta transfer oldu tek embriyo hala içiyorum bebek tutunmasında da etkiliymiş bilemiyorum dene istersen inş Rabbim gönlümüze göre verir .

Çok sevindimm harika bi haber. Darısı sağlıklı bir şekilde doğmalarına inşallah :)

Canim kusura bakilacak bir sey yok, inan bende senin gibiyim:) canim insallah en kisa zamanda yavrularinin kalp atislarini duyarsin ve hersey yolunda gider, cnm gebeligin hayirlisiyla ikiz devam ederse aralik olabilir dogumun:) ama olsun hic farketmez hayirlisiyla ortaya ciksinlar da :) yeni topigimiz hayirli olsun

Canim cokkkkkkk sevindim, icinde bir his vardi hep, seninle ilgili guzel olacak diye yarin da geleceksin guzel haberle . Sûkürler olsun.

gözün aydın canım darısı kalp atışalrına ve kucağına aldığın günlere olsun inş
İnşallah canım sagol. Allah razı olsun, inşallah darısı size olsun. Rabbim hepimizi yavrularımıza kavuşturur inşallah.
Evet canım Allahım razı olsun inşallah. Senden de burada tüm duygularımı paylaşan diğer arkadaşlarımdan da razı olsun. İnşallah darısı size olsun. İnşallah artık bu son tedavin olsun vee senin de inşallah ikiz bebeğin olsun ki bir daha bunları yaşama. Rabbim dualarımızı kabul etsin canım. İnşallah bana da dua et lütfen, kalp atışlarını da duyalım inşallah.
Çok sevindimm harika bi haber. Darısı sağlıklı bir şekilde doğmalarına inşallah :)
Sagol arkadaşım, Allah razı olsun dualarından. Darısı size olsun inşallah. Rabbim ne muradınız varsa versin.
Sagol canım inşallah. Allah razı olsun, tüm dualarının aynını sana diliyorum. İnşallah bu süreci sonuna kadar birlikte yaşarız canım. Evet canım haklısın, bende dün topiği açtım sonra doktora gittim. Eşime de akşam aynısını dedim. Eger ikiz devam ederse 2016yı göremeyiz biz sanırım diye. Olsun hayırlısı olsun. Sağlıklı ve güzel olsun bbebişlerimiz, inşallah ZamAnında gelsinler.

Kizzz deli ne agliosuunn ne guzel istee, allah im insallah opu da da yardimcin olsun ve 5.gune gelen bol embriyolariniz olsunnn...
Ne guzel bak, inan benim de 17 mm falandi 10.gun. 12.gun catlatma ignesi yaptirdim. 13. Gunumde de yum lar toplandi. Bence iyisin masallah, neden yerinde saysin ki 17 ye gelmis 19 a da gelir. 13 olsan haklisinn ama ilac dozuyla zaten buyuyorlar. Insallah kaliteli olarak cikarlar ve transferinde olur.. azzz kaldıı birazcik daha sabret, sen de basaracaksin inaniyorumm sen de yazacaksin burdan,inan kendime istermis gibi senin icin de istiyorum olmasini .

Son düzenleme:
tebrıkler canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım darısı arkadaslarımızın basına inşallah

tebrıkler canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım darısı arkadaslarımızın basına inşallah
Rabbim isteyen herkese cersin canım inşallah. Teşekkür eederim, Allah razı olsun. Inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Rabbim isteyen herkese cersin canım inşallah. Teşekkür eederim, Allah razı olsun. Inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Canım çok sevindim. İnşallah sorunsuz bir biçimde devam ederler minikler. Kasım aralık annesi bile olabilirsin bence

Canım çok sevindim. Bak ne güzel büyümüşler. Yarın da güzel haberler ver inşallah. Ben inanıyorum bu tedavide hamile kalacaksın

Slm kızlar bi akrabamz ilk hamileliği ve boş gebelik şüpesi var denmiş bilgisi olan cevap yazarsa sevinrim işte ilk muayenedeki resim Bi hafta sonra gel demiş gitmişler ikinci resimde bu şekilde kesesi en üsteki resimde altan bakmış doktor ama bebek görünmemiş bi hafta sonra yine gel demiş oda gidecek perşembe günü en son adet tarihide 22 mart acaba boş gebelikmi yoksa ümit varmı üzlüyo oda

Canım çok sevindim. İnşallah sorunsuz bir biçimde devam ederler minikler. Kasım aralık annesi bile olabilirsin bence
Sağol canım Allah razı olsun. Darısı sana olsun inşallah. Rabbim size de yaşatsın inşallah. Ağzından yel alsın canım kasım çok erken. İnşallah kalp atışlarını da duyalım da doğum için dua ederiz o zaman da. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah.

cnm bitki çayını tedavideyken içme.incir yiyebilirsin.arı sütü bal polen yasak değilse yiyebilirsin.diğerlerini yeme bence.kendine dikkat etmen lazım...

Cnm cok sevindim. Keseleri görmek inanilmaz birseydi. Hic ama hiç bu kadar heyecanlanmamistim hayatimda. Demek ki boyle oluyormus. ikizler dönemi galiba çarşamba günü de biz gördük ikiz keselerimizi rabbim tamamina erdirir inşallah hemen hemen ayni donemdeyiz. Ama buraya yazsam mi bilemedim inanın her gün girip bakiorm ne yapptiniz nasl gidio die ama elim bir türlü gitmedi yazmaya çünkü bende biliyorum cook zor donemler geciriyoruz. hkom yazinca dedim bende yazaym. Kizlar her zman dualarimdasiniz. Şu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsun. Rabbim hepimize hayırlısını versin.

Evet canım gerçekten çok güzel bir duygu. Rabbim bebek hasretiyle yaşayan her arkadaşıma nasip etsin inşallah. Haklısın aslında ben de çok tereddüt ettim nasıl söyleyeceğim, acaba söylemesem mi diye ama burada biz öyle güzel yurekli bir insan topluluğuyuz ki kızların bir kısmı ben buraya yazmadan özelden yazıp sorunca onlara söyledim. Öyle korktum ki kızlardan biri bile okuyunca içinden neden başkalarının oluyor da benim olmuyor diye geçirip de hem onun kalbini kırıp gönlünü acıtırsam Rabbim de buna razı olmaz, ya nazar ddeğerse diye. Zaten paylaşmamak için insan kendini zor tutuyor. Sağolsun kızlar öyle güzel dileklerde bulunup öyle çok dua ettiler ki kalbimi açarsam duadan başka birşey gelmeyeceğini en çok bu defa hissettim. Ben de o kadar çok dua ediyorum ki kızların da bu duyguyu en hayırlı zamanda en güzel şekilde yaşaması için. Her elimi açtığımda kendim için Allahıma yalvarırken tüm kızlar için de tek tek ismini bildiklerimi söyleyip dua ediyorum.İnan ki ben amnelerimize bile söylemedim. Kalbini duyamazsak çok üzülürler diye. Allahım inşallah hepimize sana da bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nolur sen de bana dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…