Canımm hiç korkma idrarda ikinci çizgiyi Gölge gibi görsende hamişsin tatlım o ağrılar normal sanırım burda tüm hamilelerden hemen hemen hepsinden okuduk canımSelam arkadaşlar bende yeni üye oldum umarım doğru yere yazıyorumdur benimde transferimin 10. Günü sabah idrar testimde gölge gibi çizgi vardı ama karnım çok ağrıyo adet gibi banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Canımm kesinlikle umudunu kaybetme kaçıncı günün bugün ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sanaTusemim umarım öyledir cvp verdiğin için çok sağol ama hiç umudum yok hakkımızda hayırlısı artık
Canım doktora gitmelisin ultrasonda bakılır eğer gebelik yoksa adet görmen için ilaç verecektir sana. İnşallah sende hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar birşey sormak istiyorum benim hcg değerim en son 5.10a düştü bidaha teste yaptırmadım dr. Da gitmedim ama adette olmuyorum daha neden olduğunu bileniniz varmı günüm geçti dr.a gitsemmi acaba olmam gerekmiyomu?
Henüz doktora gitmedim canım . kalp atışları için 22 Mayıs'a gün verdiler.o zaman görürüm Diye düşünüyordum ama meraktan ölücemCanını sıkma canım, merkezin neresi, eğer Istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye ederim. Olacaksa Rabbim ol dedikten sonra olur zaten, bunlar pozitif olmayınca sebep zannettiğimiz şeyler bizim. İnşallah senin de bu son tedavin olsun bebeklerine kavuş inşallah. burada topikte bir arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk. Ne zamandır belki 1 aydır hiç yazmiyor, seslendik birkaç kez cevapta vermedi, endişelendik onu sordum geçen gidince doktoruma. O da aynı serumu kullanmıştı. Onun da ikizmiş gebeliği, birlikte transfer olduğumuz biriyle tanışmıştim merkezde. O da pozitif cok şukur. Bu ay doktorum 21 transfer yaptik dedi 2 kisinin sadece negatif oldu dedi. Çok sevindim canım duyunca. İnşallah onların da en yakın zamanda olur.Herkes bu yolda çok uğraşıyor. Sanırım doktorum bu ayki transferlerde ilk tedavisi olanlar dışında bu serumu hep kullandı. Sonuç gayet iyi, inşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalim da doğdukları günu de görelim.
Sağol canım Allah razı olsun dualarını eksik etme. İnşallah sende bebeklerine kavuşacagın günleri en yakın zamanda görürsün. Evet benim de 23 nisandı. İnşallah senin de bir sonraki tedavinde olur, belki de bakarsın tedavisiz olur. Rabbim gönlünegöre versin.
Evet canım 23 nisanda oldu. Keselerimizi gördüm çok sükür, inşallah kalp atışını da duyarız. Sen görmedin mi henüz canım keseyi. İnşallah görürsünuz. Rabbim gönlümüze göre versin.
Canını sıkma canım, merkezin neresi, eğer Istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye ederim. Olacaksa Rabbim ol dedikten sonra olur zaten, bunlar pozitif olmayınca sebep zannettiğimiz şeyler bizim. İnşallah senin de bu son tedavin olsun bebeklerine kavuş inşallah. burada topikte bir arkadaş vardı aynı doktora gidiyorduk. Ne zamandır belki 1 aydır hiç yazmiyor, seslendik birkaç kez cevapta vermedi, endişelendik onu sordum geçen gidince doktoruma. O da aynı serumu kullanmıştı. Onun da ikizmiş gebeliği, birlikte transfer olduğumuz biriyle tanışmıştim merkezde. O da pozitif cok şukur. Bu ay doktorum 21 transfer yaptik dedi 2 kisinin sadece negatif oldu dedi. Çok sevindim canım duyunca. İnşallah onların da en yakın zamanda olur.Herkes bu yolda çok uğraşıyor. Sanırım doktorum bu ayki transferlerde ilk tedavisi olanlar dışında bu serumu hep kullandı. Sonuç gayet iyi, inşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalim da doğdukları günu de görelim.
Sağol canım Allah razı olsun dualarını eksik etme. İnşallah sende bebeklerine kavuşacagın günleri en yakın zamanda görürsün. Evet benim de 23 nisandı. İnşallah senin de bir sonraki tedavinde olur, belki de bakarsın tedavisiz olur. Rabbim gönlünegöre versin.
Evet canım 23 nisanda oldu. Keselerimizi gördüm çok sükür, inşallah kalp atışını da duyarız. Sen görmedin mi henüz canım keseyi. İnşallah görürsünuz. Rabbim gönlümüze göre versin.
Kuzum testi yaptın üzerinden zaman geçince Hükmü yokki zaten kan versen tatlım çıkar bence ama moralini bozma bu ay çok bereketliydi bence sende hamişsin kuzum2. Gün transferi 1. Kalite tek embriyo transfer gününü saymazsam bugün 10. gün canım ama şimdi teste baktım çizgi beyaz olmuş sanırım kafayı yedim kendi kendime çizgiler görüyom yada:)))
Canımmm haftaya histereskopim var cuma günü onu bekliyorum valla tırsıyorum ama kızlar yüreklendirdi bayaa bebişlerimi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunurlar diyorum beklemedeyim yani canım 3 tane bebişin var su an donduruldu geriden gelenlerle ilgilide hala bilgi vermedilertusemim canım ne durumdasın?nasılsın?
Kuzum testi yaptın üzerinden zaman geçince Hükmü yokki zaten kan versen tatlım çıkar bence ama moralini bozma bu ay çok bereketliydi bence sende hamişsin kuzum
Geriden gelenlerde olacak inşallah, ama beklemek zor
Canımmm haftaya histereskopim var cuma günü onu bekliyorum valla tırsıyorum ama kızlar yüreklendirdi bayaa bebişlerimi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunurlar diyorum beklemedeyim yani canım 3 tane bebişin var su an donduruldu geriden gelenlerle ilgilide hala bilgi vermediler
Dün sana olacak demiştim arkadaşımselammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
Gözünaydın canım inş böyle sorunsuz dewam eder tedavin sonunda da bebişine kavuşursunselammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
Gozunaydin canim, Sukurler olsun:) bak her sey daha guzel olacak artik. Bu ayda transferin olur buyuk ihtimalle,hadi yetis bize:))))selammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
Tatlım benim sonuç olumsuz tüp bebek tedavisine başlıyoruz bikaç tane kist varmış 15 gün doğum kontrol hapı kullanip sonrasında lucrine basliycam hayırlısı olur inşallah dua etTeşekkür ederim tatlım..
Ben 2 kez hulusi hoca ile deneme yaptım başarılı olamadık maalesef..
Bu denememi Acıbadem Maslak Bülent Tıraş ile yaptım yani Ankara dan İstanbul a gittim tedavi için..
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile gebe kalırsın..
Sonucu haber ver olur mu
gözün aydın güzel olacak her şeyselammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?