2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canımm hiç korkma idrarda ikinci çizgiyi Gölge gibi görsende hamişsin tatlım o ağrılar normal sanırım burda tüm hamilelerden hemen hemen hepsinden okuduk canım

Tusemim umarım öyledir cvp verdiğin için çok sağol ama hiç umudum yok hakkımızda hayırlısı artık

2. Gün transferi 1. Kalite tek embriyo transfer gününü saymazsam bugün 10. gün canım ama şimdi teste baktım çizgi beyaz olmuş sanırım kafayı yedim kendi kendime çizgiler görüyom yada:)))

Canım doktora gitmelisin ultrasonda bakılır eğer gebelik yoksa adet görmen için ilaç verecektir sana. İnşallah sende hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Son düzenleme:
Henüz doktora gitmedim canım . kalp atışları için 22 Mayıs'a gün verdiler.o zaman görürüm Diye düşünüyordum ama meraktan ölücem

İnşallah canım çok sağol..ben şişli memorial da tedavideyim görüşüp dr uma sorucam yapmıyorlarsa bakıcaz duruma bir daha düşünücem

2. Gün transferi 1. Kalite tek embriyo transfer gününü saymazsam bugün 10. gün canım ama şimdi teste baktım çizgi beyaz olmuş sanırım kafayı yedim kendi kendime çizgiler görüyom yada:)))
Kuzum testi yaptın üzerinden zaman geçince Hükmü yokki zaten kan versen tatlım çıkar bence ama moralini bozma bu ay çok bereketliydi bence sende hamişsin kuzum

tusemim canım ne durumdasın?nasılsın?
Canımmm haftaya histereskopim var cuma günü onu bekliyorum valla tırsıyorum ama kızlar yüreklendirdi bayaa bebişlerimi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunurlar diyorum beklemedeyim yani canım 3 tane bebişin var su an donduruldu geriden gelenlerle ilgilide hala bilgi vermediler

selammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedım bu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE

Dün sana olacak demiştim arkadaşım sen sakin ol dualarını oku yeter

Gözünaydın canım inş böyle sorunsuz dewam eder tedavin sonunda da bebişine kavuşursun

Gozunaydin canim, Sukurler olsun:) bak her sey daha guzel olacak artik. Bu ayda transferin olur buyuk ihtimalle,hadi yetis bize:))))

Tatlım benim sonuç olumsuz tüp bebek tedavisine başlıyoruz bikaç tane kist varmış 15 gün doğum kontrol hapı kullanip sonrasında lucrine basliycam hayırlısı olur inşallah dua et

gözün aydın güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…