belli bir boyuta geldikten sonra olgunlasma evresi icin igneyi yapiyorlar, ve yumurta catlamadan topluyorlar catlarsa karin bosluguna dokuluyor , Ve yumurtalar kullanilmaz hale geliyorlar ve onun icin opuyu 35-36 . Saatte yapiorlar ki o saatten sonra catlamaya basliyir vucutta:) bir nevi catlatma ignesi LH hormonunun gorevini yerine getiriyor.
Canım çok teşekkürler bilgi için diğer doktorlar nasıl memnun musun? Benim 1 aşılama 3 tüpbebek arkadaşım 2.tedavi de gebelik oldu ama degerim ikiye katlanmadi düşük oldu sonuncusu da işte cuma günü olumsuz haberi aldımU umut46 cimm..anlatayım hemen.aynen bize de çok pahalı geldi bütün bu iişlemler..ama çok iyi ddoktor da labaratuvar da diye başladık.yumurta toplandı.mikro çip yapıldı. 5.güne 3 tane geldi.cghye gönderildi.toplamda sadece bu süreç 13 bin falan tuttu.daha histereskopi olacaktın ama olamazdım.yani 17- 18 i buluyor.biz de şehir dışından gittik.yol parası cabasi.ilk görüşme Bülent hocayla.sonraları diğer doktorlar bakıyor.ölü ve transfer Bülent hoca yapiyo.ya aslında bana da ilk soğuk gelmişti çalışanlar ama sonra düşündüm de önemli olan iyi iş yapılsın. Kotu haberi aldığım gün Neslihan hanim( Bülent hocanın asistanı) isini gücünü bırakıpddakikalarca beni teselli etti tlfnda.yani tekrar başlasamyine oorayı tercih ederim.maddi imkânın varsa hic düşünme derim canım.senin kaçıncı denenen?
Canım üzülme sakın çünkü daha bugün 5. Hun senin ve benim ikiz. Belki tek olunca daha sonraki günlerde çıkabilir ya da bazılarının bünyeyle alakalı hiç idrarda çıkmayabiliyormus. Kan testine inanmak lazım. Sakın üzülme psikolojin etkilenmesin. İnşallah hayırlı olur.bebeğine kavuşmayı nasip etsin Rabbim.Selam arkadaşım benimde Çarşamba transferim oldu bugün test Yaptım ama çıkmadı çok üzüldüm senin 5.gününde çıkmış 2 emb.transfer edildi tutmadımı acaba belimin ağrısı hep var kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aynı off çok üzüldüm
Estağfurullah yani tabi ki soracaksın.ona göre karar vereceksin.Canım ilaçlarla falan değişiyor ama benim 2014 te oldu tedavim o zaman ilaçlarla birlikte 75000 civarında tuttu.şimdi doktor beyin çalıştığı şartlar değişti muayenaneye geçti şuan telefon verebilirim istersen sorarsın ben net söyleyemem. Bu son tedavim benim dondurulmuş transferdi 2600 tl tüp bebek merkezine verdim. Ilaçlarla falan 3000 i buldu.Canım Ali Osman Koyuncuoğlu tüp bebek ücreti ne kadar senin tedavin ne kadar tuttu çok soruyorum ama kusura bakma lütfen..ben şehirdışından geliyorum da masrafım çok oluyor onun için merak ediyorum fiyatı
Çok teşekkür ederim canım cevabın için çok yardımcı oldun arkadaşım Allah razı olsun inşallah hepimiz bir an önce hamile kalırız da emeklerimizin karşılığını alırız görüş bakalım ne diyecek bülent hoca, takipteyim canım bende ramazandan sonra baslamayayi düşünüyorum hem biraz ara vermiş olurum hayırlısı olsun.U umut46 canım benim 2 negatif bi de iptalim var iste embriyolar temiz gelmediği için tedavi iptal olunca histereskopiyi de iptal ettik.diğer doktorlar çok sıcak değil açıkçası.gerekli olan şeyleri söylüyorlar o kadar.çok kkalabalık olduğu için çok zaman ayiramiyorlar.ama sorduğunda her soruya cevap veriyorlar.ben de 26 mayısta tekrar gitcem bakalım.maddi olarak kendimizi toplamamiz biraz zor ama..en aazından bi yol haritasi cizeriz.canım sana da geçmiş olsun.inşallah bu son denemenololur.ya da normal yoldan hamile kalırsınız inşallah...
@ elif_ipek evet fiyatları aynı ama ben doktor kadar labratuvar ile ilgileniyorum. Maslak daha kurumsal, seval hn dışardan çalışıyormuş labratuvar ile.
İkilemde kaldığım konu seval hn, bağışıklık iğnesi yapıyor bülent hoca yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?