2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

U umut46 cimm..anlatayım hemen.aynen bize de çok pahalı geldi bütün bu iişlemler..ama çok iyi ddoktor da labaratuvar da diye başladık.yumurta toplandı.mikro çip yapıldı. 5.güne 3 tane geldi.cghye gönderildi.toplamda sadece bu süreç 13 bin falan tuttu.daha histereskopi olacaktın ama olamazdım.yani 17- 18 i buluyor.biz de şehir dışından gittik.yol parası cabasi.ilk görüşme Bülent hocayla.sonraları diğer doktorlar bakıyor.ölü ve transfer Bülent hoca yapiyo.ya aslında bana da ilk soğuk gelmişti çalışanlar ama sonra düşündüm de önemli olan iyi iş yapılsın. Kotu haberi aldığım gün Neslihan hanim( Bülent hocanın asistanı) isini gücünü bırakıpddakikalarca beni teselli etti tlfnda.yani tekrar başlasamyine oorayı tercih ederim.maddi imkânın varsa hic düşünme derim canım.senin kaçıncı denenen?

mrb elif_ipek bülent hocanın hastasısınız galiba bende 23 mayısta randevu aldım.
ben 14 aylık evliyim ve kendiliğimden üç düşüğüm var sizin sorururz neydi tedavi nasıl bilgi alabilirmiyim

:))canım ben sadece senin soruna kısa cevap yazınca bi anlaşmazlık oldu..çatlaması gerek derken elbette seninle aynı fikirdeyim daha bizim vücudumuzdayken çatlaması lazım anlamında söylemedim opu saatinde foliküllerin içindeki yumurta hücresinin hazır hale gelmesi için yapılıyor..yani tam da dediğin gibi LH görevi yapıyor:)) yumurtalara yetecek kadar iğne verilmişse yeterli geliyor zaten

Canım çok teşekkürler bilgi için diğer doktorlar nasıl memnun musun? Benim 1 aşılama 3 tüpbebek arkadaşım 2.tedavi de gebelik oldu ama degerim ikiye katlanmadi düşük oldu sonuncusu da işte cuma günü olumsuz haberi aldım histereskopi sen istemedin mi yoksa transfer olmadığı için gerekli görülmedi mi? Bende Neslihan Hanım ile ilk gorusmustum ilgili biri, senin kaçıncı denemeydi?

E ertorun evet canım.daha yeni evlisin olur inşallah en kısa ve hayirli zamanda.ben artik 5 yıllık evli olcam temmuzda.biz gecen yaz başladık tedaviye.2negatif bi de iptalim var.sorun sperm kalitesi ve sayisi.bende ne var bilmiyorum.histereskopi olacaktın ama olmadı maalesef.

elif_ipek teşekkür ederim. sağol iyi dileklerin için.
Benim yaşım 38 hiç bir sorun yok değerlerim çok iyi çıktı amh 3.56 fsh 5.53 eşimin de iyi film çok iyi kan pıhtılaşması var. Geçen hafta seval taşdemire gittim çok iyi buldu 32 yaşında gibisin dedi. Ben genetik olsun istiyorum Ama labratuvarı dışırdan çalışıyormuş aklıma takıldı. 17 bin fiyat verdi. Bülent hocaya gidicem düşük ile ilgili ne yapılır açıkçası bilmiyorum. fiyatları nasıl acaba?

U umut46 canım benim 2 negatif bi de iptalim var iste embriyolar temiz gelmediği için tedavi iptal olunca histereskopiyi de iptal ettik.diğer doktorlar çok sıcak değil açıkçası.gerekli olan şeyleri söylüyorlar o kadar.çok kkalabalık olduğu için çok zaman ayiramiyorlar.ama sorduğunda her soruya cevap veriyorlar.ben de 26 mayısta tekrar gitcem bakalım.maddi olarak kendimizi toplamamiz biraz zor ama..en aazından bi yol haritasi cizeriz.canım sana da geçmiş olsun.inşallah bu son denemenololur.ya da normal yoldan hamile kalırsınız inşallah...

E ertorun canim ayni fiyatlar yaklasik olarak..butun incelemeler yapilirsa tutuyo o kadar..ilaçlar, tedavi, mikro çip, histereskopi, genetik inceleme ve dondurulmuş transferi 18 bine yaklaşıyor..

@ elif_ipek evet fiyatları aynı ama ben doktor kadar labratuvar ile ilgileniyorum. Maslak daha kurumsal, seval hn dışardan çalışıyormuş labratuvar ile.
İkilemde kaldığım konu seval hn, bağışıklık iğnesi yapıyor bülent hoca yapmıyor.

Canım üzülme sakın çünkü daha bugün 5. Hun senin ve benim ikiz. Belki tek olunca daha sonraki günlerde çıkabilir ya da bazılarının bünyeyle alakalı hiç idrarda çıkmayabiliyormus. Kan testine inanmak lazım. Sakın üzülme psikolojin etkilenmesin. İnşallah hayırlı olur.bebeğine kavuşmayı nasip etsin Rabbim.

Canım Ali Osman Koyuncuoğlu tüp bebek ücreti ne kadar senin tedavin ne kadar tuttu çok soruyorum ama kusura bakma lütfen..ben şehirdışından geliyorum da masrafım çok oluyor onun için merak ediyorum fiyatı
Estağfurullah yani tabi ki soracaksın.ona göre karar vereceksin.Canım ilaçlarla falan değişiyor ama benim 2014 te oldu tedavim o zaman ilaçlarla birlikte 75000 civarında tuttu.şimdi doktor beyin çalıştığı şartlar değişti muayenaneye geçti şuan telefon verebilirim istersen sorarsın ben net söyleyemem. Bu son tedavim benim dondurulmuş transferdi 2600 tl tüp bebek merkezine verdim. Ilaçlarla falan 3000 i buldu.

@ elif_ipek canım eşimden kan alıp makinede işlenip bana üç ay boyunca veriliyormuş

Çok teşekkür ederim canım cevabın için çok yardımcı oldun arkadaşım Allah razı olsun inşallah hepimiz bir an önce hamile kalırız da emeklerimizin karşılığını alırız görüş bakalım ne diyecek bülent hoca, takipteyim canım bende ramazandan sonra baslamayayi düşünüyorum hem biraz ara vermiş olurum hayırlısı olsun.

elif_ipek yani şöyle anlattı seval hn bebekin yarısı babadan kadın bünyesi red edebiliyormuş. başka bir klinik ise serum yapıyor bağışıklık için özellikle düşüklerde ve tutunamayan tüp bebeklerde uygulanıyormuş

benim kafam çok karışık bu yüzden Bülent bey ile görüştüm ben yapmıyorum tıbben açıklaması yok diyor.

Bağışıklık iğnesini ben Bülent hocaya defalarca sordum. Henüz etkisi kanıtlanmış olmadığından kullanmıur ve önermiyor. Sağlıklı gebelik elde etmedeki en önemli faktörlerin sağlıklı embriyo ve sorunsuz rahim oldugunu söyledi gecen gün gittiğimizde yine sordum çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…