Bağışıklık iğnesini ben Bülent hocaya defalarca sordum. Henüz etkisi kanıtlanmış olmadığından kullanmıur ve önermiyor. Sağlıklı gebelik elde etmedeki en önemli faktörlerin sağlıklı embriyo ve sorunsuz rahim oldugunu söyledi gecen gün gittiğimizde yine sordum çünkü :)
bu konuda bir yorum bulduğuma sevindim çok sağol bende de sordum aynen bu cevabı verdi. Benim üç düşüğüm var normal yolla ondan çok tedirginim.
eşilme verdik bekliyoruz, birde bende kan pıhtılaşması çıktı eşimin ve benim herşeyimiz iyi film de çektirmiştim benim amh rezerv de iyiymiş seval hn öyle demişti.ama sorun ne bilemiyoruz
Estağfurullah yani tabi ki soracaksın.ona göre karar vereceksin.Canım ilaçlarla falan değişiyor ama benim 2014 te oldu tedavim o zaman ilaçlarla birlikte 75000 civarında tuttu.şimdi doktor beyin çalıştığı şartlar değişti muayenaneye geçti şuan telefon verebilirim istersen sorarsın ben net söyleyemem. Bu son tedavim benim dondurulmuş transferdi 2600 tl tüp bebek merkezine verdim. Ilaçlarla falan 3000 i buldu.
Sagolasın canım Allah razı olsun. Ben daha tam haftamı bilmiyorum çünkü bu tedaviye adetimle başlamamıştık tahminen 5 haftalik olabilirim. 25inde çağırdı beni kalp atışı için inşallah duyarız, dualarını eksik etme canım. Daha çok sorarim ilerde merak ettiklerimi mutlaka. Peki sen estrofeme devam ediyor musun sen. Ne zaman bırakılacak ki ben tedirgin oluyorum gebelik kategorisi x yaniCanım ben suan 7. Haftadayım ama geçen hafta keseleri gördük birde dün kalp atışlarını yalnızca gördük duyamadık canım daha çok erken olduğu için..Buarada sormak istediğin her ne varsa çekinme canım sor lutfen
Canım benim kıyamam sana maşallah o kuzuya. İnşallah o iyi olsun da yakında geçer senin de bulantın inşallah. Dualarımız seninle. Sen de bize dua et nolur. Çünküüü HAMILEYIM. Dua et bebeklerimin kalp atışını duyayım. Bir suru kişi hamile bu ay inşallah darısı diğer arkadaşlarıma.Ne kadar da özledim sizi
Bulantıdan dolayı 53 kilodan 51 e düştüm..
Yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum..
Doktorum böyle devam ederse hastaneye yatırır serumla beslerim seni dedi
Ne yaptıysam olmadı..
Her şeye rağmen en güzeli kuzumun maşallahı var her şey yolunda
Sizleri o kadar merak ediyorum ki nasılsınız son durumlarınız ne?
Sorma bende aynı konuyu düşünüyordum estrofem kesilmedi daha..Ama senin daha kesmez tatlım muhtemelen kalp için gittiğinde netlesecektir ama hiç istemeyerek alıyorum ilacıSagolasın canım Allah razı olsun. Ben daha tam haftamı bilmiyorum çünkü bu tedaviye adetimle başlamamıştık tahminen 5 haftalik olabilirim. 25inde çağırdı beni kalp atışı için inşallah duyarız, dualarını eksik etme canım. Daha çok sorarim ilerde merak ettiklerimi mutlaka. Peki sen estrofeme devam ediyor musun sen. Ne zaman bırakılacak ki ben tedirgin oluyorum gebelik kategorisi x yani
Kan pıhtılaşması ile genetik sonucundan çıkan şey çok önemli. Bizim genetik sonuçlarımızda eşim temiz çıkmıştı ben de ise polimorfizm diye birsey cıktı genetik hastalık değil bir çeşitlilik ve Bülent hoca bunun tutunmaya engel olabileceği hatta düşük tehlikesi yaratabileceğini söyledi ve embriyoların cgh'ye gitmesini istedi. 5 embriyo cgh'ye gitti 2sinde baya bir bozukluk vardı. Bunlarla birlikte histereskopi yaptıktan sonra bagısıklıgı denemelisin bence sonuçta o serumlar kortizon içeren
Evet aynen canım bir de ben çok kullanıyorum. Rahim gelişmediği için dozu artırmıştık. Günde 9 tane alıyorum estrofemi yaaa. Çok tedirginim ama bırakmaya da korkuyorum düşük olursa doktorun bir bildiği vardır diyorum. Kendi başıma iş yapmam zaten hiç ama tedirginim. Keselerin büyüklüğü için perşembe gideceğim randevum var. O zaman sorarım artık.Sorma bende aynı konuyu düşünüyordum estrofem kesilmedi daha..Ama senin daha kesmez tatlım muhtemelen kalp için gittiğinde netlesecektir ama hiç istemeyerek alıyorum ilacı
Offf 9 tane mi inanamiyorum canım ya...İlave hangi ilaclari alıyorsun peki?Evet aynen canım bir de ben çok kullanıyorum. Rahim gelişmediği için dozu artırmıştık. Günde 9 tane alıyorum estrofemi yaaa. Çok tedirginim ama bırakmaya da korkuyorum düşük olursa doktorun bir bildiği vardır diyorum. Kendi başıma iş yapmam zaten hiç ama tedirginim. Keselerin büyüklüğü için perşembe gideceğim randevum var. O zaman sorarım artık.
Veee tedaviye başladımKendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
Evet ben günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,Offf 9 tane mi inanamiyorum canım ya...İlave hangi ilaclari alıyorsun peki?
canımm mrb bunları transferden sonra mı kullanmaya başladın ve ne zamana kadar kullanacaksın ???Evet ben günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,
Günde 2 tane crinone jel,
Günde 1 clexane iğne,
3 günde bir proluton depot,
Günde 1 folbiol ve günde 1 coraspin alıyorum. Bir de günde 1 bağışıklık için deltacortril alıyorum. Çok bir suru ilac. Sen neler alıyorsun canım.
Bayagi ilaç aliyormussun valla kiyamamEvet ben günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,
Günde 2 tane crinone jel,
Günde 1 clexane iğne,
3 günde bir proluton depot,
Günde 1 folbiol ve günde 1 coraspin alıyorum. Bir de günde 1 bağışıklık için deltacortril alıyorum. Çok bir suru ilac. Sen neler alıyorsun canım.
Tabikide tüp bebektede düşükler yaşanıyor. Benim düşük kendiliğinden oldu, kürtaj olmadım. Nedeni se bilinmiyor, herşey olabilir incelenmesi ve bulunması çok zor. Elde bir şey olsa kromozomları incelene bilir ama kromozom iyide olsa düşebiliyor. Her şey kısmet yanimrb bende 38 yaşındayım 14 aylık evliyim ve doğal yolla üç düşük yaşadım. enson 20 gün önce. siz tüp bebek ile düşük yaşadınız sanırım.bende genetikle tüp bebek düşünüyorum, açıkçası korktum tüp bebek ile düşük olabiliyormuş sizin durumunuz nasıldı sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?