2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

EVET HAKLISIN ONUN İÇİN HEM İYİ BİR DOKTOR HEM İYİ BİR LABRUTUVAR İSTİYORUM. ÇÜNKÜ GENETİK YAPTIRACAĞIM.BU KONUDA MASLAK ACIBADEM NASIL?
BU BAĞIŞIKLIK İĞNELERİDE AKLIMA PEK YATMADI

Ben Maslak Acıbademe gidiyorum. Öneririm canım. Labaratuarlarından bugüne kadar kötü bir yorum duymadım tam tersine en iyisi diyorlar. Bülent hocaya da güveniyorum sonuna kadar.

canımm mrb bunları transferden sonra mı kullanmaya başladın ve ne zamana kadar kullanacaksın ???
Canım bir kısmını transferden önce bir kısmına transferde başladım.estrofemi kalp atışlarında ya da 12. Hafta falan bıraktiriyorlar okuduğum kadarıyla. Bir kısmını daha sonra biraktiriyorlarmis. Bir kısmı da doğuma kadar kullanılıyormuş. Gidine persembe soracağim bakalim inşallah azalır artık.
Benim çok , ben dayanırım dert değil de bebekler için düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur ya sorayım da azaltsın bari ya biraz değil mi?
Sağol canım Allah razı oolsun. İnşallah darısı size olsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sen de bu günleri gör de inşallah ilaçlara razı oluyor insan napalım.

hımm anladım canım hayırlısı artık tek olsunda kullanırız sorun değil :)

benim iki hamileliğimde gelişimi durdu kürtaj oldum üçüncü kendiliğinden düştü yani düşüğün çaresi tam olarak yok gibi şaşırdım valla

A alchera_85 canım genetik testi nasil yaptirdiniz? Ne kadar beklediniz? Esin ve sana yapilan.Bülent hoca bize ondan bahsetmesi.

Bizim ilk negatif denememizden sonra Bülent hoca ben ve eşimden karyotip bir de genetik test istedi bizim kromozomlarımıza bakıldı. Labaratuara gittik kan verdik ikisi icin yaklaşk 3 hafta bekledik sonuclar için.

ayyy maşallah...çok sevindim canım hamile olmana..bu ay bereketli demek ki hamilelerimiz çoğalmış..
inşallah duyarsın en az 1 kuzunun kalp atışını...

benim iki hamileliğimde gelişimi durdu kürtaj oldum üçüncü kendiliğinden düştü yani düşüğün çaresi tam olarak yok gibi şaşırdım valla
Canımm bende kesinlikle Acıbadem maslağı öneririm laboratuvarları çok iyi Bülent bey de çok ilgili bugün hatta embriyologla görüştüm o kadar ilgilendi o kadar çok teselli etti ki içim rahatladı Hemşireleri asistanları hepsi bu şekilde ilgililer

ayyy maşallah...çok sevindim canım hamile olmana..bu ay bereketli demek ki hamilelerimiz çoğalmış..
Gülden cnm bnm nasılsın nerelerdesin iyi misin bebis iyi mi? Bende hkom ile hemen hemen ayniyim bizde iki kese gördük, 21 inde kalp atışını sabirsizlikla bekliyoruz. Bu ay topigimiz pek bereketli rabbim tamamina erdirir hepimizin inşallah diger arkadaslarda inşallah en kisa zamanda hamis olurlar. Bu arada yazmana cook sevindim kac zamandir yazmiodun ozledik valla

sende miiiiii
maşallah kızçelerime süper haberler bunlar
hemde ikizler çifter çifter geliyor bebeklerimiz..
geçenlerde yazdım canım dek gelmemişsindir..
fenalardayım 2 kilo verdim bulantıdan dolayı böyle kilo ve su kaybım devam ederse yatış verecem dedi doktor serumla beslenebilirmişim..Bunun dışında kuzum iyi maşallah yan gelip yatmıştı geçen hafta çarşamba buluştuk minnak aşkımla...

İyidir benim doktorum da hemşirelerim de..
Ben de görüştüm bugün ilaçlarım için yine enerjik ses tonuyla açtı Sevil hemşirem telefonu..

Veee tedaviye başladım Kendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
Canım tedavin inş hayırla sonuçlanır

Cnm bnm ayva iyi gelio demisti arkadasim dene istersen tabi ayvada zor bulunur şuanda da. Babasi boş durmasin kuzumuzun arastirsin bulsun. Sen ugurlu geldin hepimize insallah kucagimiza da aliriz hepimizin hasreti biter. Cok öpüyorum dikkat et kendine.

İnşallah canım inşallah ikisinin kalbini de duyar doğduğunu da görürüz Allah razı olsun. Evetbu ay çok bereketli baharı bekliyormuş bizim dualarımız gerçek olmak için. İnşallah darısı tüm dileyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…