Amin canım benimbu tedavinde inşlh karşısına hamile der ve sonuna kadar gbeliğin sağlıkla geçer evladını kucağına alırsın...
EVET HAKLISIN ONUN İÇİN HEM İYİ BİR DOKTOR HEM İYİ BİR LABRUTUVAR İSTİYORUM. ÇÜNKÜ GENETİK YAPTIRACAĞIM.BU KONUDA MASLAK ACIBADEM NASIL?
BU BAĞIŞIKLIK İĞNELERİDE AKLIMA PEK YATMADI
Canım bir kısmını transferden önce bir kısmına transferde başladım.estrofemi kalp atışlarında ya da 12. Hafta falan bıraktiriyorlar okuduğum kadarıyla. Bir kısmını daha sonra biraktiriyorlarmis. Bir kısmı da doğuma kadar kullanılıyormuş. Gidine persembe soracağim bakalim inşallah azalır artık.canımm mrb bunları transferden sonra mı kullanmaya başladın ve ne zamana kadar kullanacaksın ???
Benim çok , ben dayanırım dert değil de bebekler için düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur ya sorayım da azaltsın bari ya biraz değil mi?Bayagi ilaç aliyormussun valla kiyamam
Benim çok az değil ama;3 tane progestan kapsül,2 estrofem,1 coraspin,1 elevit.
Ama tabi ignem kesildi kalp atışlarını görünce çok şükür..Ama seninde artık çoğu bitmiş azı kalmış şu kalp atışını gör sonra seninde hafifleyecek ilaçların az daha sabır
Sağol canım Allah razı oolsun. İnşallah darısı size olsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sen de bu günleri gör de inşallah ilaçlara razı oluyor insan napalım.kızlar ne kadar çok ilaç kullanıyosunuz allah yardımcınız olsun tek bebişleriniz ve siz iyi olunda inş bebişlerinizi sağ salim sağlıklı kucağınıza alın bu günleride unutun inş
ve bizlerde bu duyguları tadalım inş
hımm anladım canım hayırlısı artık tek olsunda kullanırız sorun değil :)Canım bir kısmını transferden önce bir kısmına transferde başladım.estrofemi kalp atışlarında ya da 12. Hafta falan bıraktiriyorlar okuduğum kadarıyla. Bir kısmını daha sonra biraktiriyorlarmis. Bir kısmı da doğuma kadar kullanılıyormuş. Gidine persembe soracağim bakalim inşallah azalır artık.
Benim çok , ben dayanırım dert değil de bebekler için düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur ya sorayım da azaltsın bari ya biraz değil mi?
Sağol canım Allah razı oolsun. İnşallah darısı size olsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Sen de bu günleri gör de inşallah ilaçlara razı oluyor insan napalım.
Tabikide tüp bebektede düşükler yaşanıyor. Benim düşük kendiliğinden oldu, kürtaj olmadım. Nedeni se bilinmiyor, herşey olabilir incelenmesi ve bulunması çok zor. Elde bir şey olsa kromozomları incelene bilir ama kromozom iyide olsa düşebiliyor. Her şey kısmet yani
A alchera_85 canım genetik testi nasil yaptirdiniz? Ne kadar beklediniz? Esin ve sana yapilan.Bülent hoca bize ondan bahsetmesi.
cnm senin kaçıncı gün embriyosuydu teste gidenler.Sagol Canim..embriyoları genetik incelemeye gönderdik ve hepsi de sağlıksız geldi.
ayyy maşallah...çok sevindim canım hamile olmana..bu ay bereketli demek ki hamilelerimiz çoğalmış..Canım benim kıyamam sana maşallah o kuzuya. İnşallah o iyi olsun da yakında geçer senin de bulantın inşallah. Dualarımız seninle. Sen de bize dua et nolur. Çünküüü HAMILEYIM. Dua et bebeklerimin kalp atışını duyayım. Bir suru kişi hamile bu ay inşallah darısı diğer arkadaşlarıma.
Canımm bende kesinlikle Acıbadem maslağı öneririm laboratuvarları çok iyi Bülent bey de çok ilgili bugün hatta embriyologla görüştüm o kadar ilgilendi o kadar çok teselli etti ki içim rahatladı Hemşireleri asistanları hepsi bu şekilde ilgililerbenim iki hamileliğimde gelişimi durdu kürtaj oldum üçüncü kendiliğinden düştü yani düşüğün çaresi tam olarak yok gibi şaşırdım valla
Gülden cnm bnm nasılsın nerelerdesin iyi misin bebis iyi mi? Bendeayyy maşallah...çok sevindim canım hamile olmana..bu ay bereketli demek ki hamilelerimiz çoğalmış..
inşallah duyarsın en az 1 kuzunun kalp atışını...
Gülden cnm bnm nasılsın nerelerdesin iyi misin bebis iyi mi? Bendehkom ile hemen hemen ayniyim bizde iki kese gördük, 21 inde kalp atışını sabirsizlikla bekliyoruz. Bu ay topigimiz pek bereketli rabbim tamamina erdirir hepimizin inşallah diger arkadaslarda inşallah en kisa zamanda hamis olurlar. Bu arada yazmana cook sevindim kac zamandir yazmiodun ozledik valla
Canımm bende kesinlikle Acıbadem maslağı öneririm laboratuvarları çok iyi Bülent bey de çok ilgili bugün hatta embriyologla görüştüm o kadar ilgilendi o kadar çok teselli etti ki içim rahatladı Hemşireleri asistanları hepsi bu şekilde ilgililer
5. Gun Canim..cnm senin kaçıncı gün embriyosuydu teste gidenler.
Ben Varım canım. Ben 2 denemenin ardından şimdi kendiliğinden. 24 haftalık hamileyim çok şükür.tüp bebekten sonra kendiliğinden hamıe kalan varmı
Canım tedavin inş hayırla sonuçlanırVeee tedaviye başladımKendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
Cnm bnm ayva iyi gelio demisti arkadasim dene istersen tabi ayvada zor bulunur şuanda da. Babasi boş durmasin kuzumuzun arastirsin bulsun. Sen ugurlu geldin hepimize insallah kucagimiza da aliriz hepimizin hasreti biter. Cok öpüyorum dikkat et kendine.sende miiiiii
maşallah kızçelerime süper haberler bunlar
hemde ikizler çifter çifter geliyor bebeklerimiz..
geçenlerde yazdım canım dek gelmemişsindir..
fenalardayım 2 kilo verdim bulantıdan dolayı böyle kilo ve su kaybım devam ederse yatış verecem dedi doktor serumla beslenebilirmişim..Bunun dışında kuzum iyi maşallah yan gelip yatmıştı geçen hafta çarşamba buluştuk minnak aşkımla...
İnşallah canım inşallah ikisinin kalbini de duyar doğduğunu da görürüz Allah razı olsun. Evetbu ay çok bereketli baharı bekliyormuş bizim dualarımız gerçek olmak için. İnşallah darısı tüm dileyenlereayyy maşallah...çok sevindim canım hamile olmana..bu ay bereketli demek ki hamilelerimiz çoğalmış..
inşallah duyarsın en az 1 kuzunun kalp atışını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?