Benim ilk hamileligim 5. gün embriyosuydu. Simdi 3. gün embriyosu. Tutacagi varsa tutuyor canim. Bir de bana doktorum cok yumurtasi olup gelismeyenlerde 5. güne bekliyoruz demisti. Yurtdisindayim ben türkiyede cogu sey degisik yapiliyor.bana yardm edermısınız((...benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu war dondurulmuşş..ben dondrlmuş transferı olurken 5.gn olmasını ıstıorm..doktora desem rısk mı almış olurum 5.günü ıstersem
thank you..ı will sleep:))good night baby:)))Benim ilk hamileligim 5. gün embriyosuydu. Simdi 3. gün embriyosu. Tutacagi varsa tutuyor canim. Bir de bana doktorum cok yumurtasi olup gelismeyenlerde 5. güne bekliyoruz demisti. Yurtdisindayim ben türkiyede cogu sey degisik yapiliyor.
bana yardm edermısınız((...benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu war dondurulmuşş..ben dondrlmuş transferı olurken 5.gn olmasını ıstıorm..doktora desem rısk mı almış olurum 5.günü ıstersem
Sağol Allah razı olsun canım. Benim de ailelerimiz henüm bilmiyor kalp atışını duyarsak inşallah o zaman söylemek istiyoruz. Söylememek en iyisi hem üzuluyorlar hem de soruyorlar sürekli. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hersey gönlüne göre olsun canıcanım.Rabbim evladını sana bağışlasın ne güzel pozitifi görmüşsün benim ailem dahil hiç kimse bilmiyor yani paylaşacak hiç kimsem yoktu bu süreçte eşim hariç sizleri geç buldum ama hamilelik haberleri umut oluyo hep içime Allahım bizleride görüyordur şüphesiz dua etmekten başka çare yok sanırım içimize koyacak olan o çünkü gerisi vesile hep Herkese iyi geceler ve şimdiden iyi pazarlar
Canım 5.gün embriyosuydu ve 5. Gün idrarda silik çizgiyi gormustum ben. Tabi herkeste çıkacak diyemem. Tek ise çıkmaz belki daha. Biraz daha sabret 2gün sonra falan yaparsin. Ağrı oluyor malesef benimde hep akşamları oluyordu. İnşallah bebeğine sağlıkla kavusursun canim. İnsallah sana tutunmuştur. Büyürken ağrıtıuormus benim hala ağriyor.Bugün transferinin 5. Günü bel ağrılarım çok fena hastaneye gittim bakmadılar bana kanda da çıkmaz dediler ya bekliceksin ya da kendi doktoruna görüneceksin dediler korkuların var tutunma konusunda bel ve kasık ağrısı çekip bebeği tutunan var mı?Bİlgilerinize ihtiyacım var... Bu ağrı niye
Canım Allah tamamına erdirsin cok sevindim. İnşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın. Hepimiz o günleri hörürüz inşallah. Senin kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz mu canım.Canım benimde nisan ayında transferim oldu ve cok şükür ikizlerime hamileyim...Benimde kasik batmalarim olmuştu sonrasında bel ağrım çok oldu ama resmen kopuyor gibiydi 6.gün falan...İnşallah seninde tutunma belirtindir bütün bunlar..
Bu arada çıkmaz hiç bir şekilde bu günlerde kanda ve idrarda
Canım ben suan 7. Haftadayım ama geçen hafta keseleri gördük birde dün kalp atışlarını yalnızca gördük duyamadık canım daha çok erken olduğu için..Buarada sormak istediğin her ne varsa çekinme canım sor lutfenSağol Allah razı olsun canım. Benim de ailelerimiz henüm bilmiyor kalp atışını duyarsak inşallah o zaman söylemek istiyoruz. Söylememek en iyisi hem üzuluyorlar hem de soruyorlar sürekli. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hersey gönlüne göre olsun canıcanım.
Canım 5.gün embriyosuydu ve 5. Gün idrarda silik çizgiyi gormustum ben. Tabi herkeste çıkacak diyemem. Tek ise çıkmaz belki daha. Biraz daha sabret 2gün sonra falan yaparsin. Ağrı oluyor malesef benimde hep akşamları oluyordu. İnşallah bebeğine sağlıkla kavusursun canim. İnsallah sana tutunmuştur. Büyürken ağrıtıuormus benim hala ağriyor.
Canım Allah tamamına erdirsin cok sevindim. İnşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın. Hepimiz o günleri hörürüz inşallah. Senin kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz mu canım.
Selam arkadaşım benimde Çarşamba transferim oldu bugün test Yaptım ama çıkmadı çok üzüldüm senin 5.gününde çıkmış 2 emb.transfer edildi tutmadımı acaba belimin ağrısı hep var kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aynı off çok üzüldümSağol Allah razı olsun canım. Benim de ailelerimiz henüm bilmiyor kalp atışını duyarsak inşallah o zaman söylemek istiyoruz. Söylememek en iyisi hem üzuluyorlar hem de soruyorlar sürekli. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hersey gönlüne göre olsun canıcanım.
Canım 5.gün embriyosuydu ve 5. Gün idrarda silik çizgiyi gormustum ben. Tabi herkeste çıkacak diyemem. Tek ise çıkmaz belki daha. Biraz daha sabret 2gün sonra falan yaparsin. Ağrı oluyor malesef benimde hep akşamları oluyordu. İnşallah bebeğine sağlıkla kavusursun canim. İnsallah sana tutunmuştur. Büyürken ağrıtıuormus benim hala ağriyor.
Canım Allah tamamına erdirsin cok sevindim. İnşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın. Hepimiz o günleri hörürüz inşallah. Senin kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz mu canım.
Seninle aynı durumdayım arkadaşım ve ne yapacağımı bilmiyorum kana baktırmayı düşünmüştüm bende sana çıkmadığını söylemişlerBugün transferinin 5. Günü bel ağrılarım çok fena hastaneye gittim bakmadılar bana kanda da çıkmaz dediler ya bekliceksin ya da kendi doktoruna görüneceksin dediler korkuların var tutunma konusunda bel ve kasık ağrısı çekip bebeği tutunan var mı?Bİlgilerinize ihtiyacım var... Bu ağrı niye
Ne kadar da özledim sizi
Bulantıdan dolayı 53 kilodan 51 e düştüm..
Yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum..
Doktorum böyle devam ederse hastaneye yatırır serumla beslerim seni dedi
Ne yaptıysam olmadı..
Her şeye rağmen en güzeli kuzumun maşallahı var her şey yolunda
Sizleri o kadar merak ediyorum ki nasılsınız son durumlarınız ne?
kuzum iyi olmana çokk sevindimmm bu zor zamanlar geçecek inşşNe kadar da özledim sizi
Bulantıdan dolayı 53 kilodan 51 e düştüm..
Yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum..
Doktorum böyle devam ederse hastaneye yatırır serumla beslerim seni dedi
Ne yaptıysam olmadı..
Her şeye rağmen en güzeli kuzumun maşallahı var her şey yolunda
Sizleri o kadar merak ediyorum ki nasılsınız son durumlarınız ne?
Bağışıklık sistemindeki bazı düzensizliklerden dolayi bünye gelen sperm ya da embriyoyu virüs gibi görüp parçalıyormuş canım buna da immunolojik infertilite deniyormuş. Teşhisi turkiye de mümkün degilmiş henüz ama onun tedavisinde kullanılan serum ve ilaçlar var. Yani tekrarlayan negatif ya da düşüklerde bunu uyguluyorlar. Varsa düzelsin diye. Ben de de var demekki bu defa pozitifi gördüm çünkü. Ya da şanstı bilmiyoruz tabi kesin olarak.
Ağrılar normal canım benim de 7,8,9. Günlerde akşamları çok ağrım olmuştu. Ben de o 5. Hünden itibaren her sabah silik çizgiyi görmüştum.çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah senin de pozitiftir. Kanda görürsünüz inşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmasın. Rabbim gönlüne göre versin. Şimdiden hayirli olsun.
Haklısin canim heyecanli amA olsun hem keseyi hem kalp atısini duyarsin insallah o gün. Benim de 25 mayıs kalp atışı için çağırdılar.Rabbim o pıtpıtları hepimize duyursun, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi.
Hayırlısı olsun canım hakkınızda, nerede nasıl olursa olsun Rabbimin ol demesiyle olur inşallah. Sualarım seninle.
Canım benim hep dediğim gibi o senin güzelliğin?, bak herşey yolunda gidiyor cok şükür. İnşallah o yumurtalar sana evlat olsunlar. Dua et bol bol. Bak sana her zaman dedim dimi kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş. Yeter kidua et bol bol. Tabi bize de
cnm ne kadar sevindim anlatamam bak ne güzel ilerliyorsun inşlh transferinde bu ay olur bebeğin sana sımsıkı tututnur....selammmmm kalbi güzel huyu guzel kendı güzell tüm anne adayları ılk defa buraya belkıde bukdar mutlu gırıyorm dun 17ml olan yumurtalar dun fazla ıncır ve hurma yedıgımden bırden artmıs bır gecede 5ml artmıs bende doktorda şok oldu hatta ne yedın dedı ıncır ve hurma +zemzem suyu dedımbu aksam hem cetrotıde vurucam yumoslar bu sefer fazla buyumus catlayabılır dıye hemde gece ovıtrella okdar mutluyumkı anlatamam doktorm hersey yolunda gıderse bu ay bıle transfer yapabılilirim dedi benm ıcın bu asamaya gelmek bıle hayaldı suan mutluluktan aglıyorm ve her fırsatta allahıma sukredıyorm sabahtır jac defa sukrettm sayısını bılmıyorm Allahım çok sukur sımdıden benı mutluluktan aglatttı kalbı huzel yuregı guzel dostlar ozellıkle hamıle arkdaslar dualarınızı eksık etmeyın hamılelerın duaası kabul olur dıyorlar hepımıze dua edın bircogunuz zten edıyor hıssedıyorm HEPINIZI O KOCA YUREKLERINDEN OPUYORUM ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA ILE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?