2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim ilk hamileligim 5. gün embriyosuydu. Simdi 3. gün embriyosu. Tutacagi varsa tutuyor canim. Bir de bana doktorum cok yumurtasi olup gelismeyenlerde 5. güne bekliyoruz demisti. Yurtdisindayim ben türkiyede cogu sey degisik yapiliyor.

Benim ilk hamileligim 5. gün embriyosuydu. Simdi 3. gün embriyosu. Tutacagi varsa tutuyor canim. Bir de bana doktorum cok yumurtasi olup gelismeyenlerde 5. güne bekliyoruz demisti. Yurtdisindayim ben türkiyede cogu sey degisik yapiliyor.
thank you..ı will sleep:))good night baby:)))

Canim bizim embriyolar da 3.gun donduruldu. Transferin yapılacağı ay cozdurulup 2 gun daha gozlendi 5.gune gelenlerden en iyi iki tanesi transfer edildi

kzlar bi şey sorucam bu embrıyologlar ne zamn arıyo dun yumurtalarım toplandı bugun sızı arıycaz dedıler stresten uyuyamadım acaba ne zamn ararlar ya da ben onları arıyayım mı saat erken mı?

Sağol Allah razı olsun canım. Benim de ailelerimiz henüm bilmiyor kalp atışını duyarsak inşallah o zaman söylemek istiyoruz. Söylememek en iyisi hem üzuluyorlar hem de soruyorlar sürekli. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin hersey gönlüne göre olsun canıcanım.
Canım 5.gün embriyosuydu ve 5. Gün idrarda silik çizgiyi gormustum ben. Tabi herkeste çıkacak diyemem. Tek ise çıkmaz belki daha. Biraz daha sabret 2gün sonra falan yaparsin. Ağrı oluyor malesef benimde hep akşamları oluyordu. İnşallah bebeğine sağlıkla kavusursun canim. İnsallah sana tutunmuştur. Büyürken ağrıtıuormus benim hala ağriyor.
Canım Allah tamamına erdirsin cok sevindim. İnşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın. Hepimiz o günleri hörürüz inşallah. Senin kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz mu canım.

Canım ben suan 7. Haftadayım ama geçen hafta keseleri gördük birde dün kalp atışlarını yalnızca gördük duyamadık canım daha çok erken olduğu için..Buarada sormak istediğin her ne varsa çekinme canım sor lutfen

Ne kadar da özledim sizi
Bulantıdan dolayı 53 kilodan 51 e düştüm..
Yiyemiyorum yesem de çıkarıyorum..
Doktorum böyle devam ederse hastaneye yatırır serumla beslerim seni dedi
Ne yaptıysam olmadı..
Her şeye rağmen en güzeli kuzumun maşallahı var her şey yolunda
Sizleri o kadar merak ediyorum ki nasılsınız son durumlarınız ne?

Selam arkadaşım benimde Çarşamba transferim oldu bugün test Yaptım ama çıkmadı çok üzüldüm senin 5.gününde çıkmış 2 emb.transfer edildi tutmadımı acaba belimin ağrısı hep var kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor aynı off çok üzüldüm

Seninle aynı durumdayım arkadaşım ve ne yapacağımı bilmiyorum kana baktırmayı düşünmüştüm bende sana çıkmadığını söylemişler

Bizde seni cok merak ediyorduk umarim bu bulantilarin bir an önce gecer hamileliginin tadını cikarirsin herseyin yolunda olmasina çok sevindim. Yiyenimizede kendinede cok dikkat et

kuzum iyi olmana çokk sevindimmm bu zor zamanlar geçecek inşş

Canım Ali Osman Koyuncuoğlu tüp bebek ücreti ne kadar senin tedavin ne kadar tuttu çok soruyorum ama kusura bakma lütfen..ben şehirdışından geliyorum da masrafım çok oluyor onun için merak ediyorum fiyatı

cnm ne kadar sevindim anlatamam bak ne güzel ilerliyorsun inşlh transferinde bu ay olur bebeğin sana sımsıkı tututnur....

Merhaba arkadaşlar bol hamişli bir topik maşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun, benim 3.denememdi yine olumsuz sonucumu aldım cuma günü malesef ve kendimi toplama da sıkıntı çekiyorum. Bülent Tıraş hoca da tedavi görenleriniz memnun musunuz? Biraz bilgilendirirseniz çok memnun olacağım. Sevgiler.

Ben canım.çok memnundum ama benim transfer aşamasına gelmeden iptal oldu aynen ben de toparlanmaya çalışıyorum.ama tavsiye ediyorum.

anneliği en cok hakeden en değerli annelerim be anne adaylarım Allah'ım seneye anneler Günü'nde hepimizin kucağına yavrusunu versin Allah'ım hepinizi mucizeleriyle karşılaştırsın hamile Arkadaşlarım ilk anneler gününüz kutlu olsun tedavide ve tedavi Süreci bitmiş Arkadaşlarım Allah'ım hepimize SABIR ve tekrar deneme gücü versin tedavisis mucizeniz olsun inşallah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ıma kaldı hepinizin koca yüreğinden öpüyorum anneler günününüzü tekrar tekrar sevgiyle kutluyorum (Tuba )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…