Yumurtalar catlayacak mı ki? catlamamasi lazim zaten:) catlamadan toplayacaklar.çoğunuz benden daha fazla deneyımlı benm ılk opum ve çok heyecanlıyız arkadaslar ben zaten pimpirikliyim şu ana zor geldim eşimde az önce ya yumurtan catlamamıssa dedı bı haylı kafam karıstı cunku gecen sene yumurta takıbı yaptıdıgım tedavılerımde tek yumurtanın bıle catlamadıgı olmustu sımdı korkuyorm ya catlamamısslarsa ne olucak
çoğunuz benden daha fazla deneyımlı benm ılk opum ve çok heyecanlıyız arkadaslar ben zaten pimpirikliyim şu ana zor geldim eşimde az önce ya yumurtan catlamamıssa dedı bı haylı kafam karıstı cunku gecen sene yumurta takıbı yaptıdıgım tedavılerımde tek yumurtanın bıle catlamadıgı olmustu sımdı korkuyorm ya catlamamısslarsa ne olucak
Yumurtalar catlayacak mı ki? catlamamasi lazim zaten:) catlamadan toplayacaklar.
cnm çatlaması demek son gelişimini tamamlaması demek.çatlamama gibi bir urum söz konusu olamaz.hiç korkulacak birşey yok.dua et, Allaha sığın.herşey güzel olur inşallah senin için.dualarımızdasın cnm...çoğunuz benden daha fazla deneyımlı benm ılk opum ve çok heyecanlıyız arkadaslar ben zaten pimpirikliyim şu ana zor geldim eşimde az önce ya yumurtan catlamamıssa dedı bı haylı kafam karıstı cunku gecen sene yumurta takıbı yaptıdıgım tedavılerımde tek yumurtanın bıle catlamadıgı olmustu sımdı korkuyorm ya catlamamısslarsa ne olucak
cnm çatlaması demek son gelişimini tamamlaması demek.çatlamama gibi bir urum söz konusu olamaz.hiç korkulacak birşey yok.dua et, Allaha sığın.herşey güzel olur inşallah senin için.dualarımızdasın cnm...
Kizlar bisey sorucam size hala burdaysaniz.5 deneme yapmış biri olarak çatlaması gerek diye biliyorum :)
belli bir boyuta geldikten sonra olgunlasma evresi icin igneyi yapiyorlar, ve yumurta catlamadan topluyorlar catlarsa karin bosluguna dokuluyor , Ve yumurtalar kullanilmaz hale geliyorlar ve onun icin opuyu 35-36 . Saatte yapiorlar ki o saatten sonra catlamaya basliyir vucutta:) bir nevi catlatma ignesi LH hormonunun gorevini yerine getiriyor.5 deneme yapmış biri olarak çatlaması gerek diye biliyorum :)
Canım benim duyduğum ve çevremde şahit olduğum vakalar var. Kullandığımız ilaçların etkisi diye düşünüyorum. Keşke bizler için de öyle bir mucize olsatüp bebekten sonra kendiliğinden hamıe kalan varmı
ooof ewet bende sanmıorm zatenCanım benim duyduğum ve çevremde şahit olduğum vakalar var. Kullandığımız ilaçların etkisi diye düşünüyorum. Keşke bizler için de öyle bir mucize olsa
Canim sana aynen katiliyorummbelli bir boyuta geldikten sonra olgunlasma evresi icin igneyi yapiyorlar, ve yumurta catlamadan topluyorlar catlarsa karin bosluguna dokuluyor , Ve yumurtalar kullanilmaz hale geliyorlar ve onun icin opuyu 35-36 . Saatte yapiorlar ki o saatten sonra catlamaya basliyir vucutta:) bir nevi catlatma ignesi LH hormonunun gorevini yerine getiriyor.
Canim seninde gebeligin ikiz sanirim, benimde oyle :) nasil gidiyor ? Mide bulantin var mi? Bende yok gibi , arada oluyor ve hemen geciyor.daha sonra baslarmi acaba.Canim sana aynen katiliyorumm
Cunku tam 36 saat sonra gel diyorlar,igneyi tam saatinde yaptirman gerek. Onlar toplayip aldiklarinda catlamaya basliyor sonrasinda da döllenmeye birakiyorlar. hatta onlar toplamadan catlamaya baslarsa tum emeklere yazik olur.
saricicek dua et de vaktinden once catlamasinn sakınn..saatine uy mutlaka,gec kalma merkeze de tam vaktinde orda ol.
Kocan da bi alemm, felaket tellalı
Geçmiş olsun canım neden tedavin iptal oldu öğrenebilir miyim?Ben canım.çok memnundum ama benim transfer aşamasına gelmeden iptal olduaynen ben de toparlanmaya çalışıyorum.ama tavsiye ediyorum.
Geçmiş olsun canım neden tedavin iptal oldu öğrenebilir miyim?
Zaten çatlamadan alınacak. Eğer opuya gireceksen. Sen dua et asıl çatlamasın. Olduğun çatlatma iğnesi yumurtanın son kıvamına getiriyor. Opudan önce çatlayıp kanala düşürse asıl o sorun oluyor. Ki buda mümkün değil. Doktorun verdiği zamanda iğne yapıldıysa ve istenilen saatte hastaneye gidersen hiç bir sorun olmaz.çoğunuz benden daha fazla deneyımlı benm ılk opum ve çok heyecanlıyız arkadaslar ben zaten pimpirikliyim şu ana zor geldim eşimde az önce ya yumurtan catlamamıssa dedı bı haylı kafam karıstı cunku gecen sene yumurta takıbı yaptıdıgım tedavılerımde tek yumurtanın bıle catlamadıgı olmustu sımdı korkuyorm ya catlamamısslarsa ne olucak
Anladim canim cok üzücü bir durum tüm tedavi sonunda umudunun olmaması ancak herşey bizler için bunda da vardır bir hayır transfer edilip yarıda gebeliği sonlanan arkadaşlar var inan o çok daha zordur, bende bülent hocayla geçen ay görüştüm ancak çok yüksek fiyatlar bir de merkezdekiler samimi gelmedi bana bide tedavi süreci çok uzun geldi işte 1 ay tedavi, diger ay histereskopi birde hsg tekrar istedi diğer ay da hsg olacaktı daha 5.güne embriyo kalmazsa tekrar tedavi olacak cgh icin, korktum açıkçası sürekli işlemden ,seninde mi bu kadar uzun sürdü tedavin? Bir de tüm tedavi süresince bülent hoca mı ilgilendi? o yüzden başlamadım ama artık bu 3.olumsuz orada başlamayı düşünüyorum sehirdisindan uçakla geliş gidiş yapacağız muhtemelen, cok soru sormusum kusura bakma arkadaşım.Sagol Canim..embriyoları genetik incelemeye gönderdik ve hepsi de sağlıksız geldi.
bu tedavinde inşlh karşısına hamile der ve sonuna kadar gbeliğin sağlıkla geçer evladını kucağına alırsın...Veee tedaviye başladımKendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?