Estrofem bende inanılmaz Mutsuzluk yapıyo, suratı asık ergenler gibi oluyorum yaEvet aynen canım bir de ben çok kullanıyorum. Rahim gelişmediği için dozu artırmıştık. Günde 9 tane alıyorum estrofemi yaaa. Çok tedirginim ama bırakmaya da korkuyorum düşük olursa doktorun bir bildiği vardır diyorum. Kendi başıma iş yapmam zaten hiç ama tedirginim. Keselerin büyüklüğü için perşembe gideceğim randevum var. O zaman sorarım artık.
Ayyy o kadar uzun olmasın, ya da en azından azalsın ve vajinal olanları almak çok zor oluyor artık. Vajina içi iyice şişmiş gibi ve canım yanıyor itemiyorum artık. İnşallah biraz azalır bari.Estrofem bende inanılmaz Mutsuzluk yapıyo, suratı asık ergenler gibi oluyorum yadr à sordum ne zaman bırakayım diye de hamile kalırsın inşallah 3 ay daha kullanacaksın dedi. Kurtulamıyoruz yani
Vajinal olan crinone jel günde 2 defa. Estrofem i 4 tane alıyorum ama halsizlik, asabiyet ve Mutluzluk had safhadaAyyy o kadar uzun olmasın, ya da en azından azalsın ve vajinal olanları almak çok zor oluyor artık. Vajina içi iyice şişmiş gibi ve canım yanıyor itemiyorum artık. İnşallah biraz azalır bari.
Offf hem de nasiilll... 1aydir kotuyum, cikariyorum ama su geliyor hep agzimdan. Bazen de sarimsi acı bi su(galiba erimeyen ilaclar) bol su tuketmeliyim sanirim ;(Canim seninde gebeligin ikiz sanirim, benimde oyle :) nasil gidiyor ? Mide bulantin var mi? Bende yok gibi , arada oluyor ve hemen geciyor.daha sonra baslarmi acaba.
Canim Allah kolaylik versin , baya zormus durumun, cok erken baslamis bulantin, 12. Yi haftaya az kalmis artik, Rabbim yardimcin olsun,Offf hem de nasiilll... 1aydir kotuyum, cikariyorum ama su geliyor hep agzimdan. Bazen de sarimsi acı bi su(galiba erimeyen ilaclar) bol su tuketmeliyim sanirim ;(
Bnm 1nisan transferdi, 2ay olduk gecen gun baktirdik cok iyiler masallah hersey olmasi gerektigi gibi dedi dr. 3.Ayı da bi tamamlasak keskeee de kurtulsak.,,
İyidir benim doktorum da hemşirelerim de..
Ben de görüştüm bugün ilaçlarım için yine enerjik ses tonuyla açtı Sevil hemşirem telefonu..
Hayırlı olsun gebeliğin arkadaşım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah tedavini Nerede yaptirmistin? Kaçıncı denemendi?Sagolasın canım Allah razı olsun. Ben daha tam haftamı bilmiyorum çünkü bu tedaviye adetimle başlamamıştık tahminen 5 haftalik olabilirim. 25inde çağırdı beni kalp atışı için inşallah duyarız, dualarını eksik etme canım. Daha çok sorarim ilerde merak ettiklerimi mutlaka. Peki sen estrofeme devam ediyor musun sen. Ne zaman bırakılacak ki ben tedirgin oluyorum gebelik kategorisi x yani
Gerçekten uğurlu geldin bize canımm ben de hamileyimsende miiiiii
maşallah kızçelerime süper haberler bunlar
hemde ikizler çifter çifter geliyor bebeklerimiz..
geçenlerde yazdım canım dek gelmemişsindir..
fenalardayım 2 kilo verdim bulantıdan dolayı böyle kilo ve su kaybım devam ederse yatış verecem dedi doktor serumla beslenebilirmişim..Bunun dışında kuzum iyi maşallah yan gelip yatmıştı geçen hafta çarşamba buluştuk minnak aşkımla...
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sonra da bize de nasip etsin inşallah tedavini hangi doktora l yapmıştı bilgilendirir misin? Benimde 4.deneme olacak iyi bir merkez arıyorum.Offf hem de nasiilll... 1aydir kotuyum, cikariyorum ama su geliyor hep agzimdan. Bazen de sarimsi acı bi su(galiba erimeyen ilaclar) bol su tuketmeliyim sanirim ;(
Bnm 1nisan transferdi, 2ay olduk gecen gun baktirdik cok iyiler masallah hersey olmasi gerektigi gibi dedi dr. 3.Ayı da bi tamamlasak keskeee de kurtulsak.,,
merhaba kızlar haırlı günler.benim de bugün yumurtalarım toplandı.10 yumurta toplandı 8 tanesi işleme alınmış.yarın tekrar arayıp durumu öğreneceğim.Hepimizn hakkında hayırlısı.
Tabiki her zaman ediyorum canım. Hamile olan arkadaşlarımın da ettiğini biliyorum. Içini ferah tut olacak Allahın izniyle.hamile arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz.unutmayın bizleri.isimle dua ederseniz sevinirim.(aysel)
İnşallah güzel haberler alırsın canım...embriyoların güzel güzel bölünür transferin de pozitif sonuclanır...
Sagol arkadaşım inşallah darısı sana ve burada dileyen tüm kızlara olsun. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuştuğumuz günleri görelim. Benim Dr Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum. Önceden Acibadem Bahçelievlerdeydi. Şimdi muayenane açtı ama hala önceki gibi acıbadem maslak tüp bebek merkezinde işlemleri yapıyor. Benim bir aşılama bir tüp tedavim var. Ikisi de negatifti ve ayni doktor ile yaptik hep. Şimdi 2. Dondurulmuş tedavimde gebeyim çok şükür. Duaların için Allah razı olsun. Sizler de hep dualarımdasınız.Hayırlı olsun gebeliğin arkadaşım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah tedavini Nerede yaptirmistin? Kaçıncı denemendi?
Canım bugün doktora gittim bebeklerimin kesesini gördük ikizlerim olucak . Ama bugün kanamam oldu.doktor progestan kapsül ve proluton depot başladı . Canım sıkıldı biraZ sadece Crione jel kullanıyordum yetmedi sanırım. Sen hangi ilaçları kullanıyorsunSagol arkadaşım inşallah darısı sana ve burada dileyen tüm kızlara olsun. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuştuğumuz günleri görelim. Benim Dr Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum. Önceden Acibadem Bahçelievlerdeydi. Şimdi muayenane açtı ama hala önceki gibi acıbadem maslak tüp bebek merkezinde işlemleri yapıyor. Benim bir aşılama bir tüp tedavim var. Ikisi de negatifti ve ayni doktor ile yaptik hep. Şimdi 2. Dondurulmuş tedavimde gebeyim çok şükür. Duaların için Allah razı olsun. Sizler de hep dualarımdasınız.
Evet ben günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,
Günde 2 tane crinone jel,
Günde 1 clexane iğne,
3 günde bir proluton depot,
Günde 1 folbiol ve günde 1 coraspin alıyorum. Bir de günde 1 bağışıklık için deltacortril alıyorum. Çok bir suru ilac. Sen neler alıyorsun canım.
canımmmmm çok şükür 2 aylık oldu kuzu :) büyüyor sağlıkla şükürrrr :) hepinizin güzel haberlerini alınca rahatlayacam inşallahhhh :) tedavi için bir zaman belirlediniz mi :) allahımmmmm inşallahhh sizin yüzünüzü güldürsün :)Canımmmmmmm senî gördüğüme sevindimbebiş nasıl sen nasılsın maşallah kuzun dünyaya gelmiş
Ben aynı bildiğin gibi bekliyoruz:))
Buarada içten aminnnn diyorumm Allah razı olsun canım benimmm
canımmmmm hayırlı olsun tedavinnnnn :) inşallah uzun ömürlü sağlıklı bebeğine kavusacağın tedavin olsunnnn :)Veee tedaviye başladımKendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
canım neler yapıyorsun :) nasıl gidiyor :) tedavi var mı :) takip edemiyorum çok kusura bakmayınnn :)herkese yeni haftadan merhabalar...
güldenimmmm allahım yardımcın olsun :) e yakın zamanda bulantıların kesilsin de hamileliğin tadını çıkar canımm :)sende miiiiii
maşallah kızçelerime süper haberler bunlar
hemde ikizler çifter çifter geliyor bebeklerimiz..
geçenlerde yazdım canım dek gelmemişsindir..
fenalardayım 2 kilo verdim bulantıdan dolayı böyle kilo ve su kaybım devam ederse yatış verecem dedi doktor serumla beslenebilirmişim..Bunun dışında kuzum iyi maşallah yan gelip yatmıştı geçen hafta çarşamba buluştuk minnak aşkımla...
maşallah canım :) bebişin büyüymüş :) allahım sağlıkla kavuştursun zamanında inşallah :)Ben Varım canım. Ben 2 denemenin ardından şimdi kendiliğinden. 24 haftalık hamileyim çok şükür.
Canım çoook sevindim inşallah Rabbim kalp atışlarını vedoğumlarını da göstersin hepimize minnaklarımızın. Üzülme geçer inşallah kanama, sen takma kafana bebekler de etkilenir. O igneyi bende kullaniyorum canım.Canım bugün doktora gittim bebeklerimin kesesini gördük ikizlerim olucak . Ama bugün kanamam oldu.doktor progestan kapsül ve proluton depot başladı . Canım sıkıldı biraZ sadece Crione jel kullanıyordum yetmedi sanırım. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Ne kadar süreyle bu ilaçları kullanacaksın pekiCanım çoook sevindim inşallah Rabbim kalp atışlarını vedoğumlarını da göstersin hepimize minnaklarımızın. Üzülme geçer inşallah kanama, sen takma kafana bebekler de etkilenir. O igneyi bende kullaniyorum canım.
günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,
Günde 2 tane crinone jel,
Günde 1 clexane iğne,
3 günde bir proluton depot,
Günde 1 folbiol ve günde 1 coraspin alıyorum. Bir de günde 1 bağışıklık için deltacortril alıyorum.
Coraspin ve clexan kan sulandirici.crinone jel ve proluton depot ise düşuk engellemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?