2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Estrofem bende inanılmaz Mutsuzluk yapıyo, suratı asık ergenler gibi oluyorum ya dr à sordum ne zaman bırakayım diye de hamile kalırsın inşallah 3 ay daha kullanacaksın dedi. Kurtulamıyoruz yani

Estrofem bende inanılmaz Mutsuzluk yapıyo, suratı asık ergenler gibi oluyorum ya dr à sordum ne zaman bırakayım diye de hamile kalırsın inşallah 3 ay daha kullanacaksın dedi. Kurtulamıyoruz yani
Ayyy o kadar uzun olmasın, ya da en azından azalsın ve vajinal olanları almak çok zor oluyor artık. Vajina içi iyice şişmiş gibi ve canım yanıyor itemiyorum artık. İnşallah biraz azalır bari.

Ayyy o kadar uzun olmasın, ya da en azından azalsın ve vajinal olanları almak çok zor oluyor artık. Vajina içi iyice şişmiş gibi ve canım yanıyor itemiyorum artık. İnşallah biraz azalır bari.
Vajinal olan crinone jel günde 2 defa. Estrofem i 4 tane alıyorum ama halsizlik, asabiyet ve Mutluzluk had safhada

Canim seninde gebeligin ikiz sanirim, benimde oyle :) nasil gidiyor ? Mide bulantin var mi? Bende yok gibi , arada oluyor ve hemen geciyor.daha sonra baslarmi acaba.
Offf hem de nasiilll... 1aydir kotuyum, cikariyorum ama su geliyor hep agzimdan. Bazen de sarimsi acı bi su(galiba erimeyen ilaclar) bol su tuketmeliyim sanirim ;(
Bnm 1nisan transferdi, 2ay olduk gecen gun baktirdik cok iyiler masallah hersey olmasi gerektigi gibi dedi dr. 3.Ayı da bi tamamlasak keskeee de kurtulsak.,,

Canim Allah kolaylik versin , baya zormus durumun, cok erken baslamis bulantin, 12. Yi haftaya az kalmis artik, Rabbim yardimcin olsun,

İyidir benim doktorum da hemşirelerim de..
Ben de görüştüm bugün ilaçlarım için yine enerjik ses tonuyla açtı Sevil hemşirem telefonu..

Hayatım hamilesin anladığım kadarıyla Allah hayırlısı ile kucağına aldırsın darısıda başımıza olsun..acıbadem de mi tedavi gördün..ssana da bağışıklık için takviye bir uygulama yapıldı mı acaba iğne serum ilaç vs. gibi..kaçıncı denemede sonuç alabildin

Hayırlı olsun gebeliğin arkadaşım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah tedavini Nerede yaptirmistin? Kaçıncı denemendi?

benim durumumu bir kısmınız biliyorsunuz.tüp bebek için tedaviye 4 kere başladım.3 kere iptal oldu.sadece 4.de toplamaya gidebildim.onda da yumurta boş çıktı.benim ya gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.kalitesinde sorun var sanırım. denemediğim kalmadı.arı sütü bal polen, ceviz badem, incir, hurma, d vitamini, koenzim q10, hayıt.denize düşen yılana sarılırmış.ne bulsam deniyorum.

aslan pençesi ve civanperçemi aldım bugün.bazı yerlerde 15 gün birini, 15 gün diğerini şeklinde kullanın yazıyor.bir yerde de sabah birini akşam birini için diyor.nasıl yapsam bilemedim.deneyen kullanan var mı ikisini.nasıl kullandınız yardımcı olur musunuz?

Gerçekten uğurlu geldin bize canımm ben de hamileyim ben de senin gibiyim. Bulantılar mahvediyo beni. Herşey kokuyo ama sağlıklı olsunlar da. Neler atlatmadık ki bunu da atlatıcaz evellallah

Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sonra da bize de nasip etsin inşallah tedavini hangi doktora l yapmıştı bilgilendirir misin? Benimde 4.deneme olacak iyi bir merkez arıyorum.

merhaba kızlar haırlı günler.benim de bugün yumurtalarım toplandı.10 yumurta toplandı 8 tanesi işleme alınmış.yarın tekrar arayıp durumu öğreneceğim.Hepimizn hakkında hayırlısı.

İnşallah güzel haberler alırsın canım...embriyoların güzel güzel bölünür transferin de pozitif sonuclanır...

hamile arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz.unutmayın bizleri.isimle dua ederseniz sevinirim.(aysel)
Tabiki her zaman ediyorum canım. Hamile olan arkadaşlarımın da ettiğini biliyorum. Içini ferah tut olacak Allahın izniyle.

Hayırlı olsun gebeliğin arkadaşım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah tedavini Nerede yaptirmistin? Kaçıncı denemendi?
Sagol arkadaşım inşallah darısı sana ve burada dileyen tüm kızlara olsun. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuştuğumuz günleri görelim. Benim Dr Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum. Önceden Acibadem Bahçelievlerdeydi. Şimdi muayenane açtı ama hala önceki gibi acıbadem maslak tüp bebek merkezinde işlemleri yapıyor. Benim bir aşılama bir tüp tedavim var. Ikisi de negatifti ve ayni doktor ile yaptik hep. Şimdi 2. Dondurulmuş tedavimde gebeyim çok şükür. Duaların için Allah razı olsun. Sizler de hep dualarımdasınız.

Canım bugün doktora gittim bebeklerimin kesesini gördük ikizlerim olucak . Ama bugün kanamam oldu.doktor progestan kapsül ve proluton depot başladı . Canım sıkıldı biraZ sadece Crione jel kullanıyordum yetmedi sanırım. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Selam canim bebislerin kalp atislarini duyunca büyük ihtimalle estrofem i birakirsin. Bana doktorum biraktirdi ama crinone jel ve progestan igneye devam ediyorum. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin de sulandirici igneye doguma kadar devam edicem

Canımmmmmmm senî gördüğüme sevindim bebiş nasıl sen nasılsın maşallah kuzun dünyaya gelmiş
Ben aynı bildiğin gibi bekliyoruz:))
Buarada içten aminnnn diyorumm Allah razı olsun canım benimmm
canımmmmm çok şükür 2 aylık oldu kuzu :) büyüyor sağlıkla şükürrrr :) hepinizin güzel haberlerini alınca rahatlayacam inşallahhhh :) tedavi için bir zaman belirlediniz mi :) allahımmmmm inşallahhh sizin yüzünüzü güldürsün :)
Veee tedaviye başladım Kendimi size hatırlatayım.
36 yaşındayım
1.tedavi= tedavi iptal
2.tedavi= Kimyasal gebeleik
3.tedavi= Hamilelik+düşük
4.tedavi= Allahım hayırlısı ile versin.Amin
canımmmmm hayırlı olsun tedavinnnnn :) inşallah uzun ömürlü sağlıklı bebeğine kavusacağın tedavin olsunnnn :)

herkese yeni haftadan merhabalar...
canım neler yapıyorsun :) nasıl gidiyor :) tedavi var mı :) takip edemiyorum çok kusura bakmayınnn :)

güldenimmmm allahım yardımcın olsun :) e yakın zamanda bulantıların kesilsin de hamileliğin tadını çıkar canımm :)

Ben Varım canım. Ben 2 denemenin ardından şimdi kendiliğinden. 24 haftalık hamileyim çok şükür.
maşallah canım :) bebişin büyüymüş :) allahım sağlıkla kavuştursun zamanında inşallah :)

Canım çoook sevindim inşallah Rabbim kalp atışlarını vedoğumlarını da göstersin hepimize minnaklarımızın. Üzülme geçer inşallah kanama, sen takma kafana bebekler de etkilenir. O igneyi bende kullaniyorum canım.
günde 6 tane ağızdan 3 tane vajinal estrofem,
Günde 2 tane crinone jel,
Günde 1 clexane iğne,
3 günde bir proluton depot,
Günde 1 folbiol ve günde 1 coraspin alıyorum. Bir de günde 1 bağışıklık için deltacortril alıyorum.
Coraspin ve clexan kan sulandirici.crinone jel ve proluton depot ise düşuk engellemek için.

Ne kadar süreyle bu ilaçları kullanacaksın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…