Canım ben ilk ay çok kahve tüketiyordum o ay yumurtam oluşmuştu fakat içi boştu 2. ay kahveyi tamamen bıraktım ve İbrahim Sarağoğlu'nun önerdiği testere dişli aslan pençesi içtim günde 2 defa ve 6 yumutram oluştu ve 5.5.2015 te transferim oldu şu an beklemekteyim sonucu...Belki sanda faydası olur.günaydın kızlar.yumurta kalitesini artırmak için ne yapabilirim?yaptıklarımı yazayım.farklı birşey biliyorsanız yazın:
maca,koenzim q10,biesteron, omega 3.b12,c vitamini,devit 3,melatonin, arıs sütü bal polen,adaçayı, aslannpençesi,civanperçemi,incir,ceviz badem,fıstık, arada hurma...
Canim bende seni cok merak ediyordum, cok sevindim, hayirlisi olsun,:)) Allah kucagina almayi nasip etsin.Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım .desteklerinizden dolayı teşekkürler..
Canım inşallah son tedavin olur öncelikle. Ben Bahçeciyi çok iyi diye duyuyorum ama bir arkadaşım ikidir orada deniyor kısmet olmadı ona. Bülent Hocayı da buradaki kızlardan duyuyorum ve de benim doktorum o değil ama laboratuvarını ve merkezini iyi biliyorum çünkü benim doktorum tüm tüp bebek işlemlerini Maslak Acıbademde yapıyor. Sıklıkla gittim oraya ve de şuan embriyolarım orada donmuş halde bekliyor hala. Laboratuvarı ve embriyologları çok iyiler.Yani aslında bence ikisi de çok iyi ol diyecek olan Rabbim kendiliğinden bile olduruyor hepimiz biliyoruz vakti gelince. Yani bu sebepler bahaneler boş aslında. Kısmetten öteye köy yok, Nereye gidersen git inşallah son tedavin olur da minik meleklerine kavuşursun. Bu arada şunu da bil ki bu ikisi de genelde sadece ilk muayenede kendileri oluyor. Hep onlar kendileri olamıyor malesef çok yoğun olduğu için kontrollerde asistanları oluyor. Yani gidiş yoluna en başta karar veriyor kendileri sonra her kontrolde onları göremiyorsun. Ama başarı oranları da baya iyi. Yani sen görüşünce kendin karar vereceksin artık. Hayırlısı inşallah.
Canım bende aralarında kalmıştım ama Bülent tıraşa başladım su ana kadar memnunum yarın histereskopim var daha transferim yapılmadı ama Hemşireleri embriyologları dahi moral veriyo seninle sıkılmadan ilgileniyo karar senin Rabbim mucizene nerede kavuşturacaksa senin de oraya gitmeni kısmet etsin
B bebegimolsunistiyorum canımm gözün Aydın kanda görmeni ve değerinin kat kat artmasını dilerim sonrasında minik pıt pıtlarını duyarsın annesi Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü kısmet etsin
Darısı bizlere olsun inşşalh
E egunal kuzummm nasılsın bebişler nasıl çok merak ediyoruz sizi bulantılar daha bitmedi mi yaaa
Issizlik maaşı için İşkur a müracaat etmek gerekiyor ama öncesinde sgk dan işten çıkış yapılması gerek canım geçmiş olsun daha iyi bir iş bulur inşallah.Kizlar dün esimin isyeri haziran ayından temmuz sonuna kadar ücretsiz izin mevzuatı yayınlayıp imza toplamış..eşim imzalamayanlardandı dun niye imzalamıyosunuz denmiş isteyen dilekçeyle basvursun tazminati verelim demisler..zaten geçen aylardada 21 kişi cikarmislardi..10 15 kiside öyle cikmisti..benimkide yanindaki ayni isi yapan arkadasida dilekce vermisler dun imza atmayanlarin cogu...tazminatini alacak simdi...issizlik maasini nasil aliniyo bilen var mi..
testin resmi mi var ben neden göremiyorum???Gözün aydın
kahveyi haftada 1-2 kere içiyorum.bir zararı olur mu ki.türk kahvesi sadece.Merhabalar dün benım transferimin 9.günüydü dayanamayıp öpleden
testin resmi mi var ben neden göremiyorum???
Hic bir sey olmaz cnm, turk kahvesi islenmis degil cunkukahveyi haftada 1-2 kere içiyorum.bir zararı olur mu ki.türk kahvesi sadece.
saol cnm.sık içmiyorum zaten.Hic bir sey olmaz cnm, turk kahvesi islenmis degil cunku
Canımm, başta ben çok merak ettim. Allah korusun birşey mi oldu ki dedim. Bekledik bekledik kızlarla senin topikte konuştuk hatta.sonra aklıma geldi Ali beye geçen perşembe gidince seni sordum. O da dedi ki kalp atışlarını da duyduk esmanın ikizleri var . Öyle çok sevindim ki senin için Rabbim sağlikla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ikizlerin sana hayırlı sağlıkli evlat olsunlar. Öpüyorum seni duble anneKızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım .desteklerinizden dolayı teşekkürler..
Bence hiç içme derim...kahveyi haftada 1-2 kere içiyorum.bir zararı olur mu ki.türk kahvesi sadece.
Evet vardı fotoMerhabalar dün benım transferimin 9.günüydü dayanamayıp öpleden
testin resmi mi var ben neden göremiyorum???
Hayırlı haberler alır sın inşKizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen
Nasılsın canım her sey yolundamiçok şükür çok merak etmiştim bende gözün aydın rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah
azaltmaya çalışırım ama doktora sordum içebilirsin demişti.zaten şimdiye kadar tedavilerde içmedim de ne oldu.yine de azaltmaya çalışacağım...Bence hiç içme derim...
canm onlar eşini çıkarırlarsa işkurun ekranına gidiyor zaten ama benm esımınde basına buna benzer bır olay geldi benm eşim haklı sebeble ıstıfa ettı haklı sebeb olunca faydalanır dıye umduk ama firma kendi işten ayrıldı dıye yazmıs sıgorta sonlandırırken yanı alamadık sigortası bıtınce ısten ayrılına en yakın ıskura bı gıtsn zaten onlar gerekenı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?