2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım ben ilk ay çok kahve tüketiyordum o ay yumurtam oluşmuştu fakat içi boştu 2. ay kahveyi tamamen bıraktım ve İbrahim Sarağoğlu'nun önerdiği testere dişli aslan pençesi içtim günde 2 defa ve 6 yumutram oluştu ve 5.5.2015 te transferim oldu şu an beklemekteyim sonucu...Belki sanda faydası olur.

Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım . desteklerinizden dolayı teşekkürler..
Canim bende seni cok merak ediyordum, cok sevindim, hayirlisi olsun,:)) Allah kucagina almayi nasip etsin.

TEŞEKKÜRLER KIZLAR WALLA ARTIK MADDİ MANEVİ BİR DENEME DAHA YAPABİLECEĞİMİ SANMIYORUM.İNŞALLAH BU SON OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Issizlik maaşı için İşkur a müracaat etmek gerekiyor ama öncesinde sgk dan işten çıkış yapılması gerek canım geçmiş olsun daha iyi bir iş bulur inşallah.

Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım . desteklerinizden dolayı teşekkürler..
Canımm, başta ben çok merak ettim. Allah korusun birşey mi oldu ki dedim. Bekledik bekledik kızlarla senin topikte konuştuk hatta.sonra aklıma geldi Ali beye geçen perşembe gidince seni sordum. O da dedi ki kalp atışlarını da duyduk esmanın ikizleri var . Öyle çok sevindim ki senin için Rabbim sağlikla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ikizlerin sana hayırlı sağlıkli evlat olsunlar. Öpüyorum seni duble anne

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…