2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar Herkesin Kandili Mübarek Olsun. İnşallah bu mübarek günlerde Rabbim tüm dualarınızın en hayırlısını nasip etsin, hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Kimseyi evlat hasretiyle yakmasın, gönüllerimize ferahlık, evlerimize mutluluk, sofralarımıza bereket versin. Dualarınızda yer almak dileğiyle, hepinizi öpüyorum.

Canim senin ve diger arkadaslarimizin kandili mubarek olsun, Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Rabbim bu mübarek günde dua kapılarının açık olduğu vakitte kabul edilicek dualar etmeyi nasip etsin Cumamız ve Kandilimiz mübarek olsun. ARKADAŞLAR YARIN EĞER ALLAH izin verirde transferim olursa anestezi alıcam aşılmada ve rahım filminde cok kastıgım ıcın kanamam olmustu o rahme taktıkları alet bende kanama yapıyor kasmamam ıcın anestezi istedim ama anestesının zararı olmaz sanırm bırde baygınken altıma ıslatmaktan korkuyorm çoğunuzun duasında oldugumu biliyorm bende tum dualarımdan sonra burda herkese özellıkle nckını bıldıgm hatırladıgım herkese tek tek dua edyorm anesezi konusunda anestezı alan varsa deneyımını paylasırsa sevınırım cok teşekkürler

kıslar ne olur acil cewap yazın dün taransferim iptal oldu doktor ılerleyemediğini söyledi embiriyolarım dondurduruldu şimdı hiteroskopi yapılacak hiteroskopiden ne kadar süre sonra tekrar transfer yapılacak bilen var mı?

Canim ilerlemeyen embriyoyu niye donduruyorlar? Ben anlayamadim, ya da sen yanlismi anlatiyorsun.

HİSTEROSKOPİDEN SONRA ADET OLUNCA BAŞLANIYOR TEDAVİ

Ins. Cnm Aşermen bulantın falan var mı
cnm aşermem henüz yok zannedersem öyle aman aman bişey cnm çekmedi ama mide bulantısı fena oluyomuş öğrendik. 3 veya4 gün çok kötü oldum da dün bugün daha iyiym ama insan bu seferde nie bulantı yok die kafayı sıyırıyor. Sen nasılsın cnm

cnm anestezide altına ıslatma durumu olmaz çünkü tamamen tuvalete boşaltıp giriyorsun.anestezi alınmadığında çok su içilip sıkışık giriliyor.merak etme sen onlar önlem alırlar.kandilin mübarek olsun cnm...

canm ama anestezı doktoru bana sabah 7de tuvalete gıt dedı 7den sonra 3 bardak su ıc lavaboya gıtme dedı senınde kandılın mubarek duaların kabul olsn canm benm

arkadaşlar diğer topiğe yazdım buraya yazamadım tusemim bugun HİSTEROSKOPİDE hepınıze cok selamı var dualarımızı esırgemeyın hepınızin kandılını kutluyor tam buraya gırıcektı cagırdılar suan cıkmıs olması lazım

Ben de hiç bişey yok valla inş normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…