2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Darısı bana cnm
Amin cnm mide bulantisini falanda dert etme bende bu gune kadar yoktu et ve urunlerini gormek.istemiyorum sadece baska hic bi belirti yok keseyi gorup lalp atisini duyana kadar yok dedim.boyle hamilelik olmaz kesin bi problem var sukurki bisey yok ama bulanmasin.mideler rahat bi hamilelik gecirelim zaten zor anne oluyoruz bu bari kolay gecsin bu arada herkesin.kandili mubarek olsun

Merhaba arkadaslar herkese hayırlı kandiller olsun dualarimiz kabul olsun inşallah. Allahim gonlumuzdekileri nasip etsin bizlere inşallah. Kozlar ayrica su mide bulantısı işine cok takılmayın. Biz de artik 9 haftalik olduk ikizlerimizle. Bulantimiz yok. Doktoruma sordum bi sorun mu var niye bulantim yok diye o da hicbir sorun yok sadece şanslı bi anne adayı olduğumu söyledi

İnşallahcnm sennde mübarek olsun karnımın alt kısmında hareket ederken ağrıoluyır sadece

Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Ben embriyolarımı aldım geldim ;-)
Ne güzel bi güne denk gelmiş Canım benim hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşallah anacığına. Hadi bakalım zorlu bekleme sürecinde sıra. Hiç stres yapma olacagına inan canım. Allahım bu mübarek günde herkesin gönlündekini versin dualarımızı kabul etsin inşallah.

Kızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnn bende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani çizikte atıldı Rahime benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu daha önce ilk transferimde çizikte atılmıştı ama yinede kalınlaşmamıştı demekki perdedenmiş inşallah kalınlaşırda kuzularım tutunurlar teyzeleri

Oh canım hem geçmiş olsun, hem de gözün aydın. İnanıyorum az kaldı bebişlerine kavuşmana. Bu mübarek gecede dua edeceğim senin için. Yakında hep birlikte sevineceğiz senin hamile haberine

Evet bizde çok sevindik nası güzel denk geldi dimi :) allâh isteyen herkese nasip eder inşallah

Zaten boğazım çok ağrıdığı için tedirgindim arkadaşlar birde dün geceden beri öksürük başladı sağolsun. Bugün transfer olduk, dr tebrik etti çok başarılı dedi filan ondan sonra başladı öksürük.... Hala da boğazımı tırmalıyolar sanki. Bu durumda olup, olumlu sonuç alan arkadaşları okudum ama düşünmeden edemiyorum.
Bide bir sorum var transferden sonra vücudunu ateş basan, hastalık gibi değilde vücut ısısı artan var mı?? Annem beni acile götürmeye ısrar ediyo, bende yatıp kalkmak istemiyorum haliyle

inşallah herşey yolunda gider cnm.benim de rahimde perde varmış alındı ama histerekopiyle değil.toplamada farketmiş ve almış.o perde alınmasaydı hamile kalsak bile düşme ihtimali çok yüksek olurdu.her işte var bir hayır.Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...

Oh canım hem geçmiş olsun, hem de gözün aydın. İnanıyorum az kaldı bebişlerine kavuşmana. Bu mübarek gecede dua edeceğim senin için. Yakında hep birlikte sevineceğiz senin hamile haberine
Ayyyy kuzummm yaaa ne güzel diyosun yaaa çok tşk ederim minnettarım şu an duan için iyiki varsınız
Canım yaa inşallah gözün Aydın kuzum seninde transferin olmuş maşallah bitanem

Kuzum özür dilerim yaa karıştırdım btlsrdr la af edersin

Kizlar bugun test yaptirdim ve degerim 105.5 bugun 9. Gunum allahim hepimize bu mutlulugu yasatsin .kandiliniz mubarek olsun .rabbim bu guzel gecede dualarimizi kabul etsin.bizleri bebeklerimizle mükafatlandirsin.tum dualariniz kabul olsun
Canımmm gözün aydınnn Rabbim sağlıkla kucağına Almanı nasib etsin inşallah darısı bize canımm dualarında bizide unutma

Kızlar bir sorum var abkam için tüp bebek yaptrdı ve 3. Gün embriyosu 9. Günde idrar testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı. Bn silik çıktığında hamile olduğunu düşünüyorum aksini düşünen var mı

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…