Amin cnm mide bulantisini falanda dert etme bende bu gune kadar yoktu et ve urunlerini gormek.istemiyorum sadece baska hic bi belirti yok keseyi gorup lalp atisini duyana kadar yok dedim.boyle hamilelik olmaz kesin bi problem var sukurki bisey yok ama bulanmasin.mideler rahat bi hamilelik gecirelim zaten zor anne oluyoruz bu bari kolay gecsin bu arada herkesin.kandili mubarek olsunDarısı bana cnm
İnşallahcnm sennde mübarek olsun karnımın alt kısmında hareket ederken ağrıoluyır sadeceAmin cnm mide bulantisini falanda dert etme bende bu gune kadar yoktu et ve urunlerini gormek.istemiyorum sadece baska hic bi belirti yok keseyi gorup lalp atisini duyana kadar yok dedim.boyle hamilelik olmaz kesin bi problem var sukurki bisey yok ama bulanmasin.mideler rahat bi hamilelik gecirelim zaten zor anne oluyoruz bu bari kolay gecsin bu arada herkesin.kandili mubarek olsun
Ne güzel bi güne denk gelmiş Canım benim hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşallah anacığına. Hadi bakalım zorlu bekleme sürecinde sıra. Hiç stres yapma olacagına inan canım. Allahım bu mübarek günde herkesin gönlündekini versin dualarımızı kabul etsin inşallah.Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Ben embriyolarımı aldım geldim ;-)
Oh canım hem geçmiş olsun, hem de gözün aydın. İnanıyorum az kaldı bebişlerine kavuşmana. Bu mübarek gecede dua edeceğim senin için. Yakında hep birlikte sevineceğiz senin hamile haberineKızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnnbende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani çizikte atıldı Rahime benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu daha önce ilk transferimde çizikte atılmıştı ama yinede kalınlaşmamıştı demekki perdedenmiş inşallah kalınlaşırda kuzularım tutunurlar teyzeleri
Evet bizde çok sevindik nası güzel denk geldi dimi :) allâh isteyen herkese nasip eder inşallahNe güzel bi güne denk gelmiş Canım benim hayırlı olsun.sımsıkı tutunsun inşallah anacığına. Hadi bakalım zorlu bekleme sürecinde sıra. Hiç stres yapma olacagına inan canım. Allahım bu mübarek günde herkesin gönlündekini versin dualarımızı kabul etsin inşallah.
inşallah herşey yolunda gider cnm.benim de rahimde perde varmış alındı ama histerekopiyle değil.toplamada farketmiş ve almış.o perde alınmasaydı hamile kalsak bile düşme ihtimali çok yüksek olurdu.her işte var bir hayır.Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...Kızlarrrrr öncelikle kandiliniz mübarek olsunnnnbende evdeyim dinleniyorum annem kayınvalidem saolsunlar Dönüyorlar etrafımda bu arada biraz şaşıracağınız bişey söyliyim histereskopi sonucunda rahimde orta dereceli perde varmış alındı su an inanmayacaksınız ama buna seviniyorummm perde OLMASINA yani çizikte atıldı Rahime benim rahim duvarım ne yapılırsa yapılsın kalınlaşmıyodu daha önce ilk transferimde çizikte atılmıştı ama yinede kalınlaşmamıştı demekki perdedenmiş inşallah kalınlaşırda kuzularım tutunurlar teyzeleri
Ayyyy kuzummm yaaa ne güzel diyosun yaaa çok tşk ederim minnettarım şu an duan için iyiki varsınızOh canım hem geçmiş olsun, hem de gözün aydın. İnanıyorum az kaldı bebişlerine kavuşmana. Bu mübarek gecede dua edeceğim senin için. Yakında hep birlikte sevineceğiz senin hamile haberine
Canım yaa inşallah gözün Aydın kuzum seninde transferin olmuş maşallah bitaneminşallah herşey yolunda gider cnm.benim de rahimde perde varmış alındı ama histerekopiyle değil.toplamada farketmiş ve almış.o perde alınmasaydı hamile kalsak bile düşme ihtimali çok yüksek olurdu.her işte var bir hayır.Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...
Kuzum özür dilerim yaa karıştırdıminşallah herşey yolunda gider cnm.benim de rahimde perde varmış alındı ama histerekopiyle değil.toplamada farketmiş ve almış.o perde alınmasaydı hamile kalsak bile düşme ihtimali çok yüksek olurdu.her işte var bir hayır.Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul buyursun...
sorun değil cnm.anladım zaten.gerçeği olur inşallah diyeceğim de benim yumurta boş çıktı bu sefer.artık diğer tedaviye nasip olursa...
Kuzummm benim olucak inşallah bitanem hayırlısıylasorun değil cnm.anladım zaten.gerçeği olur inşallah diyeceğim de benim yumurta boş çıktı bu sefer.artık diğer tedaviye nasip olursa...
Canımmm gözün aydınnnKizlar bugun test yaptirdim ve degerim 105.5 bugun 9. Gunum allahim hepimize bu mutlulugu yasatsin .kandiliniz mubarek olsun .rabbim bu guzel gecede dualarimizi kabul etsin.bizleri bebeklerimizle mükafatlandirsin.tum dualariniz kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?